Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!

τρια πραγματακια θα πω:

ΖΕΣΤΗ & ΓΚΡΙΝΙΑ & ΑΝΑΠΟΔΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!

αντε να περασει αυτή η εβδομαδα να δουμε! το παιδί μου μιλάμε έχει μεταλλαχθεί! τι ησυχο που ηταν μικρουλι και τι διαολάκι εχει γίνει. απαιτητικό, ανυπάκουο, υπερκινητικό, ανικανοποίητο και τρελός στριγκλής!!! το αποδίδω βέβαια στην ηλικία και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. ελπίζω να μην κάνω λάθος. είναι μονίμως ιδρωμένο, βγάζει δόντια ενώ παράλληλα θελει να ανεξαρτητοποιηθεί πραγμα λίγο δύσκολο ακόμα αφού δεν περπατάει. παρα ταυτα με τη βοήθεια της στρατας, ανοίγει ντουλάπια, τον φούρνο (τον κόλλησα με μονωτική ταινία), το καλάθι με τα άπλυτα, ακουμπάει τα χερια του στην τουαλέτα και μετά στο στόμα κλπ κλπ κλπ:confused:

επίσης εχει γίνει τρελός μαμάκιας, πιο μαμάκιας και από τότε που ήταν λίγων μηνων! τι θα κάνω που ειμαι και μιας κάποιας ηλικίας; αχχχχχ το εκανα μεγαλη το παιδί μου και θα τα φτυσω νωρίς!

εσεις κοριτσια μου τι κανετε; διαβασα τα νεα σας αλλά δεν θυμαμαι τιποτα να σχολιασω γμτ

Ζωούλα μου εσυ πως εισαι; η μανούλα σε τι φαση βρισκεται;

μπειτε μωρα να πουμε για λιγο καμια κουβέντα διότι μετα θα μπλεξω πάλι :mad:

εχασα και το συμπεθερακι!!!! Σοφία μου;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα

Μακ κ εμείς μια από τα ίδια, γκρίνια όσο δε πάει . Το αποδίδω στη ζέστη κ ίσως σε κάποιο δόντι που ετοιμάζετε , τι να πω.

Τελικά δε περιμέναμε το σκ κ πήγε ο μπαμπάς του κ πήρε μια ωραιότατη πισίνα disney μόνο που για αρχή θα μπαίνω εγώ μέσα.:mrgreen:

Πρώτη απόπειρα χτες το πρωί αποτυχία – κλάματα – λέω μήπως είναι κρύα , ζεσταίνω νερό το ρίχνω , τπτ τα ίδια. Το απόγευμα έβαλα μαγιό κ μπήκαμε μαζί , κάπως καλλίτερα αλλά όχι να κάτσει μόνος του. Και το νερό που έχω βάλει μέσα ελάχιστο. Τες πα θα δούμε.

Η Σοφία έχει πάρει το zibos.

Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε, τώρα με τη βάφτιση θα μαζέψουμε νομίζω αρκετά δωράκια από mothercare ήδη έχω 2 . Λέτε να γίνεται να τα πάω πίσω όσα μαζέψω να ζητήσω πιστωτικό με τα ποσά και αργότερα να τα αλλάξω όλα μαζί ?

XwAPp3.png

Καλημέρα!!!

χάθηκα λίγο ε???

κάτι η μπουμπού που με θέλει συνέχεια δίπλα της, κάτι που αρχίσαμε τα μπανάκια στη θάλασσα....ε δεν προλαβαίνω να μπω ρε γμτ!!!

καλά όταν λέω αρχίσαμε τα μπανάκια εννοώ εμένα και τον άντρα μου....είναι πολύ κρύα ακόμα για να βάλω τη μικρή! χθες της έβρεξα τα πόδια και άρχισε να φωνάζει!!! χαχαχαχαχα!!!

Τώρα θα σχολιάσω οτι πρωτοθυμηθώ!!!

Καταρχήν στη Ζωίτσα, περαστικά στη μανούλα σου και σύντομα να ξεμπερδέψει απο όλα αυτά!!!

Αννούλα για την ενδεχόμενη εγκυμοσύνη, μην αγχώνεσαι! όλα γίνονται για κάποιο λόγο! είτε είσαι είτε δεν είσαι!

Λιτσάκι επιστροφή στη δουλειά ε??? πως σου φαίνεται???

Ελενίτσα καλέ μη σκας για τα κιλά!!! σιγά!!!

όπως λέει η κατα τ'άαλλα αντιπαθής πεθερά μου:

"ξέρεις τι κόπο έκανα και πόσο χρήμα έδωσα για να τα αποκτήσω τα κιλά μου??? γιατί να τα χάσω τώρα????"

Συμπεθεράκι μου τι έχει ο γαμπρούλης μου?????

λάλησε απο τη ζέστη το πουλάκι μου???????

ντουζάκια να του κάνεις συνέχεια να δροσίζεται και να μην τσιτώνει!

καρότσι δε θυμάσαι που σας έλεγα οτι πήρα ένα Zibos αλλά τελικά δεν το θέλω γιατί δεν έχει σχεδόν τίποτα απ'όσα θέλω?????

αμάν αυτός ο άντρας μου....το είδε...λέει ωραίο είναι ας το πάρουμε...

και το έχω εδώ και 2 μήνες με τη ζελατίνα!!!

θα βρω καμιά κοπελίτσα που να το χρειάζεται και θα το χαρίσω μάλλον....οπότε αντε ξανά μανά να ψάχνω!!

εμένα βρε κορίτσια η μικρή έχει λατρεία με την κούνια της...όλη τη μέρα εκεί θέλει να είναι!!! περπατάει γύρω γύρω στα κάγκελα, κρεμιέται απο το μομπιλε και κάνει τον ταρζάν και όταν κουραστεί κάθεται και παίζει...αρκεί να είμαι εκεί κι εγώ και να τη χειροκροτάω!!!

και το καλύτερο που κάνει είναι που κρατιέται απο τα κάγκελα και χοροπηδάει σαν χούλιγκαν στη θύρα 7!!! πολύ γέλιο!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα

Μακ κ εμείς μια από τα ίδια, γκρίνια όσο δε πάει . Το αποδίδω στη ζέστη κ ίσως σε κάποιο δόντι που ετοιμάζετε , τι να πω.

Τελικά δε περιμέναμε το σκ κ πήγε ο μπαμπάς του κ πήρε μια ωραιότατη πισίνα disney μόνο που για αρχή θα μπαίνω εγώ μέσα.:mrgreen:

Πρώτη απόπειρα χτες το πρωί αποτυχία – κλάματα – λέω μήπως είναι κρύα , ζεσταίνω νερό το ρίχνω , τπτ τα ίδια. Το απόγευμα έβαλα μαγιό κ μπήκαμε μαζί , κάπως καλλίτερα αλλά όχι να κάτσει μόνος του. Και το νερό που έχω βάλει μέσα ελάχιστο. Τες πα θα δούμε.

Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε, τώρα με τη βάφτιση θα μαζέψουμε νομίζω αρκετά δωράκια από mothercare ήδη έχω 2 . Λέτε να γίνεται να τα πάω πίσω όσα μαζέψω να ζητήσω πιστωτικό με τα ποσά και αργότερα να τα αλλάξω όλα μαζί ?

Καλημέρα Κατερινάκι!!!!

θα τη συνηθίσει σιγά σιγά την πισίνα....τους φαίνονται όλα διαφορετικά τώρα και θέλει χρόνο να συνηθίζουν!

αν γίνεται αυτό με το πιστωτικό στα mothercare θα είναι σούπερ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

καλημερα Κατερινακι!

καλυτερα λεω να τα αλλάξεις όλα τα δωρα μαζί! αχ τι καλα που σου παιρνουν από mothercare! αθανατα τα ρουχαλακια τους :|

όσον αφορα στην πισίνα και εγω θελω να παω τζαμπονα του παρω. καλό ειναι να μπαινεις και εσυ για αρχη μαζί του και θα συνηθισει θα δεις! μετα δεν θα θελει να βγει!

Σοφάκι και εγω το ειδα το zibos και μου αρεσε πολύ. ελεγα να το παρω αλλά τωρα με προβληματισες :rolleyes:

Γεια σας κ πάλι.

Θα πάω να ρωτήσω στα mothercare Πειραιά από εβδομάδα . Αυτό που σκεφτομαι είναι μήπως άμα τα αφήσω όλα για μετά μήπως δε βρίσκω νούμερα αλλά θα πάρω κ για του χρόνου.

Σχετικά με τη πισίνα θέλει το σύστημα όπως με τη μπανιέρα 3 φορές μαζί κ μετά δε θέλει να βγει. Άρα το ίδιο θα κάνουμε κ με τη θάλασσα. Τη εβδομάδα μετά τη βάφτιση παίρνει άδεια α αντρούλης μου κ θα πάμε Σαλαμίνα. :cool:

Μακ έχετε mothercare Αμαλιάδα ? Αν όχι κ θέλεις μπορώ να σου πάρω εγώ ότι χρειάζεσαι κ να στα στείλω με το κτελ ;)

XwAPp3.png

καλημερα Κατερινακι!

καλυτερα λεω να τα αλλάξεις όλα τα δωρα μαζί! αχ τι καλα που σου παιρνουν από mothercare! αθανατα τα ρουχαλακια τους :|

όσον αφορα στην πισίνα και εγω θελω να παω τζαμπονα του παρω. καλό ειναι να μπαινεις και εσυ για αρχη μαζί του και θα συνηθισει θα δεις! μετα δεν θα θελει να βγει!

Σοφάκι και εγω το ειδα το zibos και μου αρεσε πολύ. ελεγα να το παρω αλλά τωρα με προβληματισες :rolleyes:

Μαράκι υπάρχουν διάφορα μοντέλα αυτής της εταιρείας....αν δεν κάνω λάθος, το δικό μας είναι το Ζ2.

Θα σου πω τα αρνητικά σύμφωνα με εμενα, γιατί εσένα μπορεί να μη σε πειράζουν!!!

1) πιάνει αρκετό χώρο στο πορτ μπαγκαζ, σχεδόν όσο το κανονικό μας της chicco κι εγώ θέλω ένα πιο μικρό.

2) δεν ανοίγει με το ένα χέρι

3) η μπάρα που έχει μπροστά είναι ψηλή και η μικρή χάνεται όταν τη βάζω μέσα

4) μου φαίνεται λίγο "βαρύ" στην οδήγηση.

αν παρολαυτά το θες, μην αγοράσεις!!! θα σου στείλω εγώ το δικό μου!!!

κόκκινο το έχω πάρει που είναι και ουδέτερο, οπότε κάνει για τον γαμπρούλη μου!!!

και το άσχετο της ημέρας:

το άσος έβαλε πολύ καλές εκτπώσεις!!!

(ξέρω οτι εσένα χάθηκε η παραγγελία σου αλλά η Ελευθερία απο του Αυγούστου παρέλαβε πρόσφατα οπότε μάλλον έτυχε σε εσένα η στραβή....)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΚΑλησπερα!!τι κανετε?

Η μαμα μου γυρισε χθες σπιτι της και περιμενουμε την αλλη εβδομαδα να δουμε α αποτελεσματα για να δουμε τι θεραπεια θα κανει...Η μαμα μου φοβαται μην κανει χημειοθεραπεια αλλα εω δεν το πιστευω ρε κοριτσια...Ηταν μικρο δεν μεγαλωσε για 3 μηνες και δεν πειραξε κανενα λεμφαδενα...Τωρα τι να πω...

Εχω αγωνια βεβαια και ακομα δεν εχω προλαβει να κατσω λιγο...Περιττο να σας πω οτι τα κιλα που ειχα περισσευμα τα εχασα με το ππηγαινε ελα νοσοκομειο....

ΚΑτα τα αλλα ειμαστε καλα...Χθες πηγαμε γιατρο το μαναρι μου ειναι 79 ποντους και 10600!!!!τελικα τα σπυρακια δεν ειναι δερματιτδα!!!!Ειναι ιδρωτηρια που επειδη εχει ευαισθητο και ασπρο δερμα κοκκινιζουν και ειναι μεγαλυτερα απο τα σνηθισμενα.....ευτυχως ηρεμισα απο αυτο...Μου ειπε οτι θα μπορουσε να πεπαταει μονος του γιατι ειναι αρκετα σταθερος αλλα δεν εχει αυτοπεποιθεση οποτε περπαταμε μονο κρατωντας το χερι του....Νομιζω αυτα μου ειπε...Αυριο ζηλεψα και λεμε να παμε και εμεις για κανενα μπανιο!!!Μακ και εμενα εχει τις τελυταιες μερες γινει εντελως μαμακιας....Βλεπει καμια φορα τον μπαμπα του και κλαιει....:confused::confused:

Το αγνοω και ελπζω να το ξε[περασει!!!

Αννουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μην μας αφησεις να αγωνιουμαι οταν μαθεις ελπιιζω να μας πεις...Και αν εισαι μην ανησυχεις...Ολα καλα θα πανε!!!!!

Ελενιτσα μην απελπιζεσαι με τα κιλα σου...Σε καταλαβαινω και εγω που πηρα 20 κιλα και....στην εγκυμοσυνη δεν αντεχα να βλεπω τον εαυτο μου μιλαμε αλλα δεν πρεπει να το αφηνεις να σε βαλει κατω...Και με τον καιρο και με λιγο επιμονη θα καταφερεις να χασεις θα δεις....

Λιτσακι πως τα πατε????????Δεν γραφεις νεα καθολου!!!!!!!!!!!!!!

Ευμο χαλια τα πραγματα με τον αντρα σου ε?...Εχει σπουδασει κατι?ειναι και εδω ενα δραμα η κατασταση τι να πεις...Πουθενα δουλεια....

Αυτα κοριτσακια παω να ντουμανιασω λιγο γιατι απο το πρωι προσπαθω να βαλω μια ταξη σε αυτο το σπιτι μια και τοσες μερες το αφησα να ριμαξει....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ΚΑλησπερα!!τι κανετε?

Η μαμα μου γυρισε χθες σπιτι της και περιμενουμε την αλλη εβδομαδα να δουμε α αποτελεσματα για να δουμε τι θεραπεια θα κανει...Η μαμα μου φοβαται μην κανει χημειοθεραπεια αλλα εω δεν το πιστευω ρε κοριτσια...Ηταν μικρο δεν μεγαλωσε για 3 μηνες και δεν πειραξε κανενα λεμφαδενα...Τωρα τι να πω...

Εχω αγωνια βεβαια και ακομα δεν εχω προλαβει να κατσω λιγο...Περιττο να σας πω οτι τα κιλα που ειχα περισσευμα τα εχασα με το ππηγαινε ελα νοσοκομειο....

ΚΑτα τα αλλα ειμαστε καλα...Χθες πηγαμε γιατρο το μαναρι μου ειναι 79 ποντους και 10600!!!!τελικα τα σπυρακια δεν ειναι δερματιτδα!!!!Ειναι ιδρωτηρια που επειδη εχει ευαισθητο και ασπρο δερμα κοκκινιζουν και ειναι μεγαλυτερα απο τα σνηθισμενα.....ευτυχως ηρεμισα απο αυτο...Μου ειπε οτι θα μπορουσε να πεπαταει μονος του γιατι ειναι αρκετα σταθερος αλλα δεν εχει αυτοπεποιθεση οποτε περπαταμε μονο κρατωντας το χερι του....Νομιζω αυτα μου ειπε...Αυριο ζηλεψα και λεμε να παμε και εμεις για κανενα μπανιο!!!Μακ και εμενα εχει τις τελυταιες μερες γινει εντελως μαμακιας....Βλεπει καμια φορα τον μπαμπα του και κλαιει....:confused::confused:

Το αγνοω και ελπζω να το ξε[περασει!!!

Αννουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μην μας αφησεις να αγωνιουμαι οταν μαθεις ελπιιζω να μας πεις...Και αν εισαι μην ανησυχεις...Ολα καλα θα πανε!!!!!

Ελενιτσα μην απελπιζεσαι με τα κιλα σου...Σε καταλαβαινω και εγω που πηρα 20 κιλα και....στην εγκυμοσυνη δεν αντεχα να βλεπω τον εαυτο μου μιλαμε αλλα δεν πρεπει να το αφηνεις να σε βαλει κατω...Και με τον καιρο και με λιγο επιμονη θα καταφερεις να χασεις θα δεις....

Λιτσακι πως τα πατε????????Δεν γραφεις νεα καθολου!!!!!!!!!!!!!!

Ευμο χαλια τα πραγματα με τον αντρα σου ε?...Εχει σπουδασει κατι?ειναι και εδω ενα δραμα η κατασταση τι να πεις...Πουθενα δουλεια....

Αυτα κοριτσακια παω να ντουμανιασω λιγο γιατι απο το πρωι προσπαθω να βαλω μια ταξη σε αυτο το σπιτι μια και τοσες μερες το αφησα να ριμαξει....

Ευχομαι ο,τι καλυτερο με τη μαμα σου..Μακαρι να μην κανει χημειοθεραπεια, οχι οτι ειναι κατι τραγικο, απο οτι εχω ακουσει απο ατομα που εχουν κανει, αλλα αρκετα ψυχοφθορο...Εγω νιωθω χαλια και αν ειμαι και εγκυος ακομα χειροτερα θα γινω. Εχω παχυνει πολυ, δεν εχω φυσικα χασει τα κιλα της εγκυμοσυνης και ετσι και ειμαι εγκυος θα γινω σαν βουνο. Λιγο η κλεισουρα λιγο το ενα λιγο το αλλο τρωγω ακαταπαυστα. Μια χαρα ο παιδαρος σου ε;;; Στις ιδιες διαστασεις ειμαστε και μεις αλλα τωρα μου εχει αρχισει διαιτα η κυρια, μαλλον παρεξηγηθηκε που τη λεω κεφτεδακι και το εριξε στην αφαγια...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Και καλησπερα...Και δω η γκρινια Μακ καλα κρατει με εχει τρελανει ολη μερα...Τη βαζω στην πισινα καθεται, μολις παω να τη βγαλω ξεσηκωνει τον κοσμο, αφου βεβαια τηνν εχω αφησει 1 ωρα, ποσο πια να την αφησω να πλατσουριζει, θα πουντιασει στο τελος. Την παω στην πυλωτη που εχει κουνιες και παιχνιδια καθομαστε, μολις φυγουμε γκρινια και κλαματα, φαι δε θελει, υπνο ελαχιστο, σπυρια πολλα, κοινως με εχει ΠΡΗΞΕΙ!!!!!!! Να ειναι η ζεστη, τα δοντια, το οτι θελει να περπατησει ολα μαζι;;;;;; Θα μας τρελανουν κοριτσια...Και οσο θυμαμαι ποσο ησυχο μωρακι ηταν , νοσταλγω τις παλιες καλες εποχες...Εχω θεμα με τη φρουτοκρεμα, δεν τη θελει με τιποτα, δεν ανοιγει καν το στομα να τη δοκιμασει...Τι μπισκοτακια βαζω μεσα, διαφορα φρουτα, φαριν λακτε κτλ ουτε τη δοκιμαζει. Σημερα της εκανα ετοιμη μπας και φαει, με το ζορι εφαγε 10 κουταλιες. Εχετε καμια ιδεα πως θα την κανω να φαει;;; Τι επαθε, μια χαρα την ετρωγε...Κατερινακι θα τη συνηθισει την πισινα, και μενα εκλαιγε στην αρχη και τωρα κλαιει γιατι δεν ειναι μεσα...Αβυσσος η ψυχη των μωρων!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Κοριτσακια που χαθηκατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ λοιπον βγηκαν τα αποτελεσματα απο την βιοψια.....Δεν ειναι ουτε επιθετικος ουτε ορμονικος καρκινος και μαλλον δεν θα χρειαστει ουτε θεραπεια!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ ηρεμισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε που ειστε??????????????

Και καλησπερα...Και δω η γκρινια Μακ καλα κρατει με εχει τρελανει ολη μερα...Τη βαζω στην πισινα καθεται, μολις παω να τη βγαλω ξεσηκωνει τον κοσμο, αφου βεβαια τηνν εχω αφησει 1 ωρα, ποσο πια να την αφησω να πλατσουριζει, θα πουντιασει στο τελος. Την παω στην πυλωτη που εχει κουνιες και παιχνιδια καθομαστε, μολις φυγουμε γκρινια και κλαματα, φαι δε θελει, υπνο ελαχιστο, σπυρια πολλα, κοινως με εχει ΠΡΗΞΕΙ!!!!!!! Να ειναι η ζεστη, τα δοντια, το οτι θελει να περπατησει ολα μαζι;;;;;; Θα μας τρελανουν κοριτσια...Και οσο θυμαμαι ποσο ησυχο μωρακι ηταν , νοσταλγω τις παλιες καλες εποχες...Εχω θεμα με τη φρουτοκρεμα, δεν τη θελει με τιποτα, δεν ανοιγει καν το στομα να τη δοκιμασει...Τι μπισκοτακια βαζω μεσα, διαφορα φρουτα, φαριν λακτε κτλ ουτε τη δοκιμαζει. Σημερα της εκανα ετοιμη μπας και φαει, με το ζορι εφαγε 10 κουταλιες. Εχετε καμια ιδεα πως θα την κανω να φαει;;; Τι επαθε, μια χαρα την ετρωγε...Κατερινακι θα τη συνηθισει την πισινα, και μενα εκλαιγε στην αρχη και τωρα κλαιει γιατι δεν ειναι μεσα...Αβυσσος η ψυχη των μωρων!!!!

Αννουλα σε καταλαβαινω τι περνας...Και εγω τον περισσοτερο καιρο ειμαι κλεισμενη μεσα με τον μικρο και κοντευω να σαλταρω!!!!!!

Στην φρουτοκρεμα τι της βαζεις?Εμενα τα τρωει ολα οποτε δεν μπορω να σου πω τι ακριβως να βαλεις αλλα οταν δοκιμαζω με ροδακινο μεσα μου φαινεται πεντανοστιμη!!!!Μηπως της ξυνιζουν τιποτα τα φρουτα?

Γεια σας κ πάλι.

Μακ έχετε mothercare Αμαλιάδα ? Αν όχι κ θέλεις μπορώ να σου πάρω εγώ ότι χρειάζεσαι κ να στα στείλω με το κτελ ;)

εισαι πολύ καλη Κατερινα μου! ευχαριστω πολύ πολύ αλλά τα mothercare αγγλιας δεν συγκρινονται στις τιμες με τα εδω, οπότε αστο καλυτερα ... φοβερα ρουχαλακια αλλα δεν εννοω να με πιανουν "κότσο" οι ελληναραδες!:tongue:

Μαράκι υπάρχουν διάφορα μοντέλα αυτής της εταιρείας....αν δεν κάνω λάθος, το δικό μας είναι το Ζ2.

Θα σου πω τα αρνητικά σύμφωνα με εμενα, γιατί εσένα μπορεί να μη σε πειράζουν!!!

1) πιάνει αρκετό χώρο στο πορτ μπαγκαζ, σχεδόν όσο το κανονικό μας της chicco κι εγώ θέλω ένα πιο μικρό.

2) δεν ανοίγει με το ένα χέρι

3) η μπάρα που έχει μπροστά είναι ψηλή και η μικρή χάνεται όταν τη βάζω μέσα

4) μου φαίνεται λίγο "βαρύ" στην οδήγηση.

αν παρολαυτά το θες, μην αγοράσεις!!! θα σου στείλω εγώ το δικό μου!!!

κόκκινο το έχω πάρει που είναι και ουδέτερο, οπότε κάνει για τον γαμπρούλη μου!!!

και το άσχετο της ημέρας:

το άσος έβαλε πολύ καλές εκτπώσεις!!!

(ξέρω οτι εσένα χάθηκε η παραγγελία σου αλλά η Ελευθερία απο του Αυγούστου παρέλαβε πρόσφατα οπότε μάλλον έτυχε σε εσένα η στραβή....)

ευχαριστουμε και για τη δικη σου προσφορα φιλότιμο συμπεθερακι αλλά πραγματικα αν πιανει πολύ χωρο ουτε εμενα μου κανει :(. θελω ενα ελαφρυ καροτσι που να πιανει λίγο χωρο γιατι τι νομιζεις ; ενα punto εχουμε, ίσα που χωραμε εμεις μεσα...:rolleyes:

τωρα για το asos τι να πω! τετοια γκαντεμια με δερνει; παντως σημερα παρελαβα μαγιο, καπελο, πετσετα και σωσιβιο από αγγλια του μικρου σουπερ και μονο σε 3 εργασιμες!

Κοριτσακια που χαθηκατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ λοιπον βγηκαν τα αποτελεσματα απο την βιοψια.....Δεν ειναι ουτε επιθετικος ουτε ορμονικος καρκινος και μαλλον δεν θα χρειαστει ουτε θεραπεια!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ ηρεμισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε που ειστε??????????????

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! ΣΟΥΠΕΡ! κερνάς ετσι; και για την μαμα και για τον παιδαρο τον Τεο!

Κοριτσακιααααααααααααααα χαθηκα εεεε??

Τι κανετε μωρε??

Διαβασα τα νεα της Ζωουλας για την μανουλα της,,,πολυ χαρηκα,,περαστικα ζωουλα μου κ αγυριστη να ναι η παλιοαρρωστια!!Ζωουλα για τα ιδρωτιρια αυτα ακριβως μου ειπε κ η παιδιατρος μου,ειναι πολυ ασπρουλιαρα η μικρη κ φαινονται ετσι τα σπυρακια,,μου δωσε υγρη πουφρα της προδερμ και εχουν εξαφανιστει!!

Λοιπον...οσον αφορα την Πατρα,ακομη στις συζητησεις ειναι,το βλεπω να χαλαει λογω οικονομικων διαφορων,αλλα αν δεν δωσει αυτα που ζηταμε δεν νομιζω να παμε,διοτι για να δυγω εγω απο εδω,να ξενικιασω να βρω σπιτι εκει κ ολα τα σχετικα θελω 3χιλιαρικα μεσα στο νερο!

Τα λεφτα απο αυτην την ομαδα ακομη τα περιμενουμε και δυστυχως ειναι πολλα...αλλα δεν γινεται να κατσω αλλο Αθηνα να περιμενω,πρεπει να φυγω Σερρες για να ετοιμασω τα υπολοιπα της Βαφτισης......Λιτσακι οτι περναει ο φιλος σου ο μπασκεμπολιστας κατι αναλογο περναμε κ εμεις,αλλα φετος ηταν λιγο καλυτερα γιατι πεσαμε σε τιμιο προεδρο,,στα τελευταια χρηματα μας τα χαλαει!!!

Λοιπον,γυρισα ολη την Αθηνα για φορεμα,,μιλαμε ολο αηδιες,κατι υφασματα χαλια κ πανακριβα,,,κατεληξα στο σινεμα στο κολωνακι,δεν μπορω να πω πολυ ωραια εχει μεσα,,εμεινα σε ενα του Ζινα,αλλα πολυ ακριβο 590 ευρω....πειτε μου τωρα εσεις,θα τα δεινατε τοσα λεφτα??Βαλε και παπουτσια,βαλε κ τσαντακι....το αφηνω προς το παρον,θα παω Θεσσαλονικη μηπως και βρω τπτ εκει...

αυτααααααα..

Αυριο βραδυ φευγω για σερρες,ξεκιναμε ξημερωματα για να κοιμαται η μικρη,και θα γυρισουμε μαλλον (εγω κ η μπεμπα) αυγουστο,εκτος αν κλεισουμε πατρα κ πρεπeι να ερθω ποιο νωρις...

παω να διαβασω κ τα υπολοιπα νεα απο τα κοριτσακια για να σχολιασω :)

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...