Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα!!!! Η ζεστη ειναι αφορητη...Ευμορφια μου ευχαριστω για την απαντηση, θα το δοκιμασω και αυτο!!!! Σημερα πηγαμε τζαμπο και της πηραμε πισινα, τη γεμισαμε το απογευμα και παλι τα ιδια κοριτσια, κλαμα!!!!! Με τιποτα δεν ηθελε, ετρεμε το χειλος της απο τον τρομο...Ε σιγα σιγα, αφου εκανα εγω τη γοργονα και μπηκα την εβαλα και μετα ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΧΑΖΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καταλαβε οτι ειναι μπανιο και αυτο και αρχισε τα πιτσιλισματα. Θα το ξαναδοκιμασουμε αυριο και μετα θαλασσα!!!!! Αν και δε συμφερει θελει ενα τονο νερο να γεμισει!!!!! Λια καλη μετακομιση...Μισω τις μετακομισεις και τα πακεταρισματα αλλα τι να κανεις...Υπομονη κουκλα και καλα μαζεματα...

Μπραβο στο Ειρηνακι μας!!!:D

Μπορει να αργησε λιγο αλλα τελικα το πετυχαμε!Αντε και στη θαλασσα τωρα!

Τι πισινα της πηρατε και ποσο?Εγω τον εβαλα σε μια λεκανη που απλωνω ρουχα και ξετρελαθηκε.:tongue:

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι και Λια μπραβο στα μπουμπουκακια σας που ξεκινησαν να μπουσουλανε!

Αντα και σε λιγο να περπατανε κα να μην τα προλαβενετε!χιχιχι!

Λια,τι δουλεια κανει ο αντρας σου αν επιτρεπετε?Εσυ δεν δουλευεις?

Παντως μπραβο σας.Ειναι μεγαλη αποφαση ν'αφησεις την πολη σου.

Εμεις οπως ειπα και στη Σοφια ειχαμε προταση για το ξενοδοχειο αλλα την απορριψαμε λογω του οτι εγω εχω καλη δουλεια.Βρηκαμε ομως τα σκουρα τωρα και...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλησπέρα .

Σήμερα είχαμε παιδίατρο , είμαστε 9600 σε κιλά κ 77cm . Μόλις κλείσουμε χρόνο αρχίζει να τρωει τα δικά μας φαγητά (χωρίς όμως τα αλάτια κ τα μπαχαρικά) , επίσης τα λαχανικά του όχι πουρέ αλλά πιο χοντροκομμένα (σταδιακά αυτό για να μάθει το μάσημα) θα αλλάξουμε γάλα , δε μου σύστησε συγκεκριμένη μάρκα απλά της είπα ότι εγώ θέλω να σταματήσουμε τη σκόνη και μου είπε κ για εβαπορέ κ για τα έτοιμα εκτός από το advance αβγ νομίζω το είπε γιατί έχει μέσα βανίλια, όποιο του αρέσει καλλίτερα κ αν δε του κάνει κανένα από τα παιδικά μπορούμε κ φρέσκο.

Θάλασσα νωρίς το πρωί η αργά το απόγευμα με αντηλιακό, καπέλο, μπλουζάκι (είμαστε κ ασπρουλιάρηδες σα τη μαμά ) κ μετά το μπάνιο ξέβγαλμα και πάνα η άλλο μαγιό (ποτέ γυμνός )

Είπαμε κ άλλα αλλά κόλλησα τώρα κ δε θυμάμαι , αν είναι κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει κ το θυμηθώ θα επανέλθω

Αννούλα η βάφτιση μας είναι 26-6 . Εσείς για πότε λέτε ?

Αυτό που έκανες με τη πισίνα έκανα εγώ με τη μπανιέρα, μόλις τον έβγαλα από το μπανακι του κ τον βάλαμε μπανιέρα έγινε πανικός , μπήκα μαζί του 2-3 φορές κ τέλος , τώρα μόνος του κ μια χαρά

Ααα τα σπυράκια μας είναι από ιδρώτα κ τα περισσότερα έφυγαν ήδη.

Σοφακι πας λίγο ανάποδα νομίζω ? Βρε συ πρώτα εκκλησία κ ημερομηνία δε κλείνουμε ? Και φωτογράφο –μακιγιέζ- κομμώτρια πως έχεις κλείσει , τι τους έχεις πει ?

Θα σας βάλω φωτο από τη βάφτιση όταν με το καλό..

Μακ ευχαριστούμε για τις ευχές , α ρε κρίμα να είμαστε όλες μακριά να ερχόσασταν. Εσείς τι λέτε ρε κοριτσάκι για βάφτιση ? Από Σεπτέμβρη ? Όλα καλά με το παιδίατρο ? Ποιο εμβόλιο κάνατε ? γιατί εμείς κάναμε τον 7ο κ μετά έχουμε 15 μηνών νομίζω

Λιακι αρχίζει το τρέξιμο , όρεξη να έχεις γιατί τώρα που ξεκίνησε μπουσουλησμα δε θα βάζει ποπο κάτω ( ρε συ κοίτα πόσα νέα πράγματα υπάρχουν θα λέει , πρέπει να δω ΟΛΑ :mrgreen:)

Μια χαρά θα είναι η Πάτρα θα είσαι με το Μαράκι κοντά . Αληθεια τωρα που μενεις ?

Ευμο μου ακόμη τίποτε από δουλειά , αχ κ εγώ ψάχνομαι αλλά τζίφος , δύσκολοι καιροί . Εύχομαι να βρεθεί κάτι καλό σύντομα.

XwAPp3.png

Ομορφά μου κοριτσάκια καλησπέρα!!Τί κάνετε??Με συγχωρείτε που σας έφτυσα λίγο αλλά μαζί με τον σύζυξ ήρθαν 2 κινέζοι, ένας τόνος πουκάμισα, μια ντουζίνα παντελόνια, άπειρα κονόμάνικα και πολλά πολλά πουκάμισα!!Μέσα σε όλη αυτή τη στίβα είχα βάφτιση στην αίγινα(μιας φίλης) σπίτι, μαγειρέματα και φυσικά τον μονάκριβο γιό μου!!!¨οπως καταλαβαίνετε μετά από 3 χρόνια είχα ξεσυνηθίσει λίγο!!χαχα!Περιττό να σας πω οτι έχω αδειάσει όλα τα τραπεζάκια από τα μπιμπελό, ξηρούς καρπούς, φωτογραφίες γιατί σηκώνεται , πίάνεται και πάει γύρω γύρω στα τραπέζια!!Μπουσουλάει και πάει βολίδα και σηκώνεται και ξανακάθεται και κοπανάει ό,τι βρει στο υπέροχο πάτωμα μας!!Χτες σηκώθηκε στο σκαμπό και έπιασε την άκρη από το τραπεζομάντηλο και έριξε ένα ποτήρι κάτω, ευτυχώς σώθηκε!!Θέλουν πολύ προσοχή!!

Φάγαμε ψαράκι, αυγό και όλα οκ!!Κανένα πρόβλημα!Πρέπει σιγά σιγά να τρώμε απ'όλα τα φαγητά μας για να συνηθίζει και όπως είπαν και στην κατερίνα πιο χοντροκομμένα για να μασάει αλλά εμείς έχουμε 2 δόντια μόνο!!ΧΑΧΑ!!

Εσείς πώς είστε:Μακμαράκι?Ζωή?Κατερίνα?Παραμυθένια σοφία,Ευμορφία και όποια άλλη ξεχνάω;Τί κάνουν τα θρεφτάρια σας???Να μου τα φιλήσετε!!

ΑΑ!!!Πήγαμε και βόλτα με τον μπαμπά μας και κάτσαμε στο καρότσι μας πολύ ώρα!!!!!Επίσης λέμε παππού και μπαμπά!!Τη μαμα και τη γιαγια γραμμένες!!χαχα!:tongue::tongue:

Φιλάκια πάρα πολλά σε όοολες!Α:Φτιάχνω και τις μππομπονιέρες της βάφτισης!!Εχουμε αλλάξει 3 εκκλησίες!Αντε να δούμε!!Καληνύχτα!!

O40a.jpgO40ap3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

το παιδί μου ξυπνησε με απίστευτη γκρίνια και ημερα προβλεπεται δυσοιωνη! σκεφτομαι και τη μανα μου τι εχει να τραβηξει σημερα το πρωι με τον κανακαρη μου! :confused:

Μακ ευχαριστούμε για τις ευχές , α ρε κρίμα να είμαστε όλες μακριά να ερχόσασταν. Εσείς τι λέτε ρε κοριτσάκι για βάφτιση ? Από Σεπτέμβρη ? Όλα καλά με το παιδίατρο ? Ποιο εμβόλιο κάνατε ? γιατί εμείς κάναμε τον 7ο κ μετά έχουμε 15 μηνών νομίζω

Κατερινάκι μου κατ' αρχην είναι πολύ καλα τα νεα σας από τον παιδιατρο ε; παντα τετοια. εμεις εχθες καναμε το εμβολιο της ηπατιτιδας και σε ενα μήνα θα το επαναλαβουμε. να δω πότε θα ξεμπερδεψουμε και εμεις με τα εμβολια. μιλάμε ο γιος μου ειναι τρελός χε..της με τον γιατρό! κλαιει πριν ακόμα τον αγγιξει. μαλλον... όχι κλαει! ΣΠΑΡΑΖΕΙ ειναι η σωστή λεξη :?

κατα τα άλλα εμεις ειμαστε 76 πόντους 9600 κιλά. ο παιδιατρος μας συμβουλευσε να το τα αλλεθουμε όλα μεχρι τον 1 χρόνο και μετα να τα δίνουμε λίγο χοντροκομμενα γιατι αν και εχουμε 7 δόντια εντουτοις λεει τα μωρα δεν γνωριζουν ακομα να καταπινουν. μπορουμε όμως ειπε να του δινουμε νερο με το εκπαιδευτικο ποτηρακι. εμεις αυγο και όσπρια μετα τον χρόνο!

όσον αφορα στην βαφτιση μας... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ. ετσι όπως παμε ή χειμωνα ή του χρονου :roll:

Ομορφά μου κοριτσάκια καλησπέρα!!Τί κάνετε??Με συγχωρείτε που σας έφτυσα λίγο αλλά μαζί με τον σύζυξ ήρθαν 2 κινέζοι, ένας τόνος πουκάμισα, μια ντουζίνα παντελόνια, άπειρα κονόμάνικα και πολλά πολλά πουκάμισα!!Μέσα σε όλη αυτή τη στίβα είχα βάφτιση στην αίγινα(μιας φίλης) σπίτι, μαγειρέματα και φυσικά τον μονάκριβο γιό μου!!!¨οπως καταλαβαίνετε μετά από 3 χρόνια είχα ξεσυνηθίσει λίγο!!χαχα!Περιττό να σας πω οτι έχω αδειάσει όλα τα τραπεζάκια από τα μπιμπελό, ξηρούς καρπούς, φωτογραφίες γιατί σηκώνεται , πίάνεται και πάει γύρω γύρω στα τραπέζια!!Μπουσουλάει και πάει βολίδα και σηκώνεται και ξανακάθεται και κοπανάει ό,τι βρει στο υπέροχο πάτωμα μας!!Χτες σηκώθηκε στο σκαμπό και έπιασε την άκρη από το τραπεζομάντηλο και έριξε ένα ποτήρι κάτω, ευτυχώς σώθηκε!!Θέλουν πολύ προσοχή!!

Φάγαμε ψαράκι, αυγό και όλα οκ!!Κανένα πρόβλημα!Πρέπει σιγά σιγά να τρώμε απ'όλα τα φαγητά μας για να συνηθίζει και όπως είπαν και στην κατερίνα πιο χοντροκομμένα για να μασάει αλλά εμείς έχουμε 2 δόντια μόνο!!ΧΑΧΑ!!

Εσείς πώς είστε:Μακμαράκι?Ζωή?Κατερίνα?Παραμυθένια σοφία,Ευμορφία και όποια άλλη ξεχνάω;Τί κάνουν τα θρεφτάρια σας???Να μου τα φιλήσετε!!

ΑΑ!!!Πήγαμε και βόλτα με τον μπαμπά μας και κάτσαμε στο καρότσι μας πολύ ώρα!!!!!Επίσης λέμε παππού και μπαμπά!!Τη μαμα και τη γιαγια γραμμένες!!χαχα!:tongue::tongue:

Φιλάκια πάρα πολλά σε όοολες!Α:Φτιάχνω και τις μππομπονιέρες της βάφτισης!!Εχουμε αλλάξει 3 εκκλησίες!Αντε να δούμε!!Καληνύχτα!!

πολύ σιδερο ε; σε ξεθεωσε ο συζυξ ακόμα δεν ήρθε :D! υπομονή!!!!!! ο μικρός σου ειναι πολύ καλα από οτι διαβασα και αυτό ειναι που μετραει! εχει γκρεμισει το σπιτι ε; χα χα χα χα .... ζωηρουλης ειναι! και ο δικος μου αυτα κανει αλλα μεσα στην στρατα του γιατι δεν πολυ-μπουσουλαει! τωρα ξεκιναει δειλα δειλα και η παναγια μαζί μας :mrgreen:

συμπεθερακι όλα καλά; η μικρη μας;

Ζωούλα μου;;;;;; περιμενουμε νεα σου!

αντε να κανω και καμια δουλεια τωρα γιατι πολύ το κ@λοβαρεσα!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΥΓ: σήμερα εχω επετειο γνωριμιας. 10 χρόνια κλείνω (αναρωτιεμαι πόσα ακόμα :rolleyes:)!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!πωπω τι ζέστη έχει πάλι σήμερα....

Σοφια μου δεν μου περισευουν τοσα για να δωσω για ενα δωματιο.

Απλα ειχαν κανει προταση τον Σαββα για δουλεια εκει.Και του ειπαν και για την γυναικα σου,αλλα αρνηθηκε.Τωρα ομως το ξανσκεφτομαστε πολυ σοβαρα γιατι εδω δεν βρισκει τιποτα.Ολοι του λενε 500 ευρω.

Ασε,εχω απογοητευτει:(

Ευμορφία μου δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά οι περισσότεροι που άκουσα οτι έπιασαν δουλειά εκεί, έχουν ήδη παραιτηθεί...

ακούστηκε οτι είναι τρελά τα ωράρια και οτι υπάρχει πολλή μεγάλη πίεση...και για τα λεφτά είπαν οτι δεν ανταποκρίνονται στο φόρτο εργασίας...

δεν ξέρω...φήμες ή αλήθεια, αυτά έχω ακούσει...

ενδεικτικά θα σου πω οτι για περίπου 200 πισίνες που λένε οτι έχει, υπάρχουν μόνο 12 άτομα για να τις καθαρίζουν, οπότε καταλαβαίνεις...

θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα αν μπορέσω και θα σου πω.

Σήμερα είχαμε παιδίατρο , είμαστε 9600 σε κιλά κ 77cm .

Σοφακι πας λίγο ανάποδα νομίζω ? Βρε συ πρώτα εκκλησία κ ημερομηνία δε κλείνουμε ? Και φωτογράφο –μακιγιέζ- κομμώτρια πως έχεις κλείσει , τι τους έχεις πει ?

Θα σας βάλω φωτο από τη βάφτιση όταν με το καλό..

μια χαρά το ζουζουνάκι σου!!!

εγώ πάω ανάποδα?????????? άντε καλέ!!!!!!!!!!!

ημερομηνία έχω (5 Σεπτέμβρη) και έκλεισα τον φωτογράφο γιατί ήθελα οπωσδήποτε αυτόν και είναι δυσεύρετος ο άτιμος!!! μαζί έκλεισα και κομμώτρια-μακιγιέζ που τις εμπιστεύομαι να κάνουν οτι θέλουν...

ε και τι στο καλό....δε θα βρω μια εκκλησία?????? δε θέλω κάποια συγκεκριμένη οπότε όλο και κάποια θα είναι ελεύθερη εκείνη την Κυριακή το πρωί!!!!

είδες οργάνωση έτσι????????? χαχαχαχαχαχα!!!!

Καλησπερα!!!! Η ζεστη ειναι αφορητη...Ευμορφια μου ευχαριστω για την απαντηση, θα το δοκιμασω και αυτο!!!! Σημερα πηγαμε τζαμπο και της πηραμε πισινα, τη γεμισαμε το απογευμα και παλι τα ιδια κοριτσια, κλαμα!!!!! Με τιποτα δεν ηθελε, ετρεμε το χειλος της απο τον τρομο...Ε σιγα σιγα, αφου εκανα εγω τη γοργονα και μπηκα την εβαλα και μετα ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΧΑΖΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καταλαβε οτι ειναι μπανιο και αυτο και αρχισε τα πιτσιλισματα. Θα το ξαναδοκιμασουμε αυριο και μετα θαλασσα!!!!! Αν και δε συμφερει θελει ενα τονο νερο να γεμισει!!!!! Λια καλη μετακομιση...Μισω τις μετακομισεις και τα πακεταρισματα αλλα τι να κανεις...Υπομονη κουκλα και καλα μαζεματα...

άντε καλές βουτιές τώρα Αννούλα!!!

εδώ κολλάει το τρέχεις σαν το Βέγγο Μαριάνθη μου!!!!

ωραίο τρέξιμο όμως ε? με το παιδάκι και τον αντρούλη σου!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα απο την ηλιολουστη Κρητη με την αφορητη ζεστη απο τις 8!!!! Ευμορφια μου την πισινα την πηραμε απο τζαμπο, ειναι με τον γουινι και την παρεα του και την πηραμε 10 ευρω. Ειναι αρκετα μεγαλη για να μπαινει και η μαμα. Αλλα πολυ νερο ρε γμτ για να πεις οτι θα μπεις μεσα...Κριμα, μετα το εχυσα στο μπαλκονι και ηταν τοσο πολυ που δεν πηγαινε κατω απο τα σιφωνια. Σημερα ομως αν την ξαναγεμισω δε θα το ριξω θα το κρατησω για μια ακομα μερα!!!!! Αχ ελπιζω να μαθει και τη θαλασσα...Κατα τα αλλα περασαμε μια ησυχη βραδια με ενα μονο ξυπνημα με κλαμα κατα τις 3. Το αποδιδω στο 5ο δοντι που εχει σκισει το ουλο και κατεβαινει σιγα σιγα. Τα σπυρακια μας ερχονται και φευγουν καθημερινα. Καποια στιγμη γινονται τεραστια και μετα εξαφανιζονται. Τι να πω...Εμεις ειμαστε 10.500 γρ και 79 ποντους την προηγουμενη εβδομαδα που πηγαμε στο γιατρο και θα ξαναπαμε την αλλη εβδομαδα για νεα περι διατροφης και ελεγχο των αυτιων μας...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

ααααα Λιάκι ερχεστε Πατρα; τελεια !!!!!! μην στεναχωριεσαι! ωραια πόλη, θαλασσα κοντα και το κυριότερο;;;; ΕΓΩ και η Συμπεθερα ΚΟΝΤΑ!!!!!!! πολύ χάρηκα !!!!!!! θα εχουνε ξεπεταχτει και τα πιτσιρίκα ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ σας λεω!

εμεις καθισματακι δεν αλλαξαμε ακόμα γιατι το δικό μας ειναι για μεχρι 13 κιλα. το καθυστερώ λίγο και για οικονομικούς λόγους. το φθινόπωρο όμως μαλλον θα αλλάξουμε :D

ααακαι εμεις μπουσουλαμε ελαφρως εδω και κανα 5ημερο. ενα δυο "βηματακια" δηλαδη μην φανταστειτε τιποτα τρελό και μετα σκαμε με την μουρη κάτω! ειναι απόλαυση τα παιδακια μας :))

ΕΛΕΝΙΤΣΑΑΑΑΑΑ εσένα ξεχχασα το πρωι! :cool:

where are you?????? πακεταρες για ibiza?

τσα!!!!εδω εμαι και εγω.....τι να πακεταρω......βρε Μαρω....δεν προλαβαινω να πω το ονομα μου!!!εμεις εχθες μπηκαμε στην στρατα για πρωτη φορα..... δεν κουνιοταν καθολου.με κοιταζε με ενα βλεμμα αποριας...αλλα σχετικα του αρεσε γιατι στεκοταν ορθιος.....δεν μας αρεσει και πολυ η ξαπλα!!!την κυριακη θα επιχειρησουμε και εμεις για την θαλασσα...την τσιριδα την εχω δεδομενη!!!θα κατεβω καλαματα Σοφακι....!!!Τωρα που θα ερθει και η Λια στην Πατρα....ειναι και η Μαρια στην Αμαλιαδα και εγω Τριπολη να κανονισουμε να συναντηθουμε βρε.......να βρεθουν και τα παιδακια μας.....μηπως και πολιορκησει και την μπουμπου της Λιας ο γιοκας μου....!!!!φιλια σε ολες...υπομονη και περαστικα στα αρρωστα μωρακια....στην Ζωη οτι καλυτερο στην μαμα της...με το καλο η βαπτιση της Ευμορφιας???δεν θυμαμαι καλα:roll:.....

ΥΓ: σήμερα εχω επετειο γνωριμιας. 10 χρόνια κλείνω (αναρωτιεμαι πόσα ακόμα :rolleyes:)!

χρονια σας πολλα!!!!!οτι καλυτερο ευχομαι.....και μην το βαζεις κατω!!!!ολα θα πανε καλα ειπαμε!!!think positive....και εγω φετος εχω επετειο γνωριμιας 10 χρονων!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γλυκα θελω να σας πω δυο πραγματακια: 1ον μην αφηνετε τιποτε εκθετο στο αυτοκινητο σας, εννοω γυαλια, τσαντες κτλ να φαινονται. Την Παρασκευη εσπασαν το αυτοκινητο του αντρα μου μερα μεσημερι εξω απο την επιχειρηση του για ενα ζευγαρι γυαλια ηλιου!!!! Δυστυχως ομως ειχε μεσα και το λαπτοπ του, καινουργιο 3 ημερων μονο, κατω απο το καθισμα βεβαια αλλα αυτοι το βρηκαν και το πηραν φυσικα. Και εκτος απο τα χρηματα-ηταν και πανακριβο παναθεμα το- ειχε μεσα ολη τη δουλεια του, κωδικους πελατων, σημειωσεις κτλ κτλ. Ακομη δεν εχουμε ξεπερασει το σοκ.

2ον μπορει να εγκυμονω!!!! Ισως υπερβαλλω βεβαια αλλα εγινε μια απροσεξια και σε γονιμη μερα γμτ...Μιλαω για τα προεκσπερματικα υγρα αλλα ειναι και αυτα γονιμα και εγω εχω μια ταση να πιανω με τον κρινο μωρο...Και τις δυο φορες που εμεινα εγκυος με τη μια ηταν. Απο εκεινη την ημερα, το πιο πιθανο να αυθυποβαλλομαι βεβαια, εχω πονους στη μεση και στο στομαχι. Αρχες του μηνα περιμενω και αγωνιω. Ηθελα απλα να τοπω να φυγει απο μεσα μου αφου δεν το ξερει κανεις. Ουτε στη μαμα μου δεν τολμω να το πω γιατι φοβαται τις εγκυμοσυνες μου και το αποφευγω.

ovvZp2.png

Κοριτσακια μου γλυκα θελω να σας πω δυο πραγματακια: 1ον μην αφηνετε τιποτε εκθετο στο αυτοκινητο σας, εννοω γυαλια, τσαντες κτλ να φαινονται. Την Παρασκευη εσπασαν το αυτοκινητο του αντρα μου μερα μεσημερι εξω απο την επιχειρηση του για ενα ζευγαρι γυαλια ηλιου!!!! Δυστυχως ομως ειχε μεσα και το λαπτοπ του, καινουργιο 3 ημερων μονο, κατω απο το καθισμα βεβαια αλλα αυτοι το βρηκαν και το πηραν φυσικα. Και εκτος απο τα χρηματα-ηταν και πανακριβο παναθεμα το- ειχε μεσα ολη τη δουλεια του, κωδικους πελατων, σημειωσεις κτλ κτλ. Ακομη δεν εχουμε ξεπερασει το σοκ.

2ον μπορει να εγκυμονω!!!! Ισως υπερβαλλω βεβαια αλλα εγινε μια απροσεξια και σε γονιμη μερα γμτ...Μιλαω για τα προεκσπερματικα υγρα αλλα ειναι και αυτα γονιμα και εγω εχω μια ταση να πιανω με τον κρινο μωρο...Και τις δυο φορες που εμεινα εγκυος με τη μια ηταν. Απο εκεινη την ημερα, το πιο πιθανο να αυθυποβαλλομαι βεβαια, εχω πονους στη μεση και στο στομαχι. Αρχες του μηνα περιμενω και αγωνιω. Ηθελα απλα να τοπω να φυγει απο μεσα μου αφου δεν το ξερει κανεις. Ουτε στη μαμα μου δεν τολμω να το πω γιατι φοβαται τις εγκυμοσυνες μου και το αποφευγω.

1) φτου γκαντεμιά!!!!!!!! τι να πω! ειναι απαισιο να σε κλεβουν αν και δεν μου εχει τυχει παρα μόνο στο δημοτικο που μου ειχαν βουτηξει μια κασετινα αγαπημενη και ειχα σκασει. αααα ναι και κατι παιχνιδια από το υπόγειο του σπιτιού μας! και εκει εσκασα!:evil: τι να πω... μακαρι να τους βρουν αν και δύσκολο ε; Να σου πω Αννουλα Ηρακλειο μενεις;

2) μπεμπε;;;;;; μπεμπε;;;;; κι αλλο μπεμπε;;;;;;; βρες λες να κανεις ποδαρικό; μην μου αγχωνεσαι παντως .... ότι ειναι να γινει θα γινει για καλο :))))))

Αχ βρε Αννουλα κριμα ρε γμτ.ετσι οπως εχουμε γινει.....θα φοβομαστε και την σκια μας στο τελος.τι να πεις...ποπο ο αντρας σου θα τα εχει χασει ο καημενος....τωρα για την εγκυμοσυνη και μονο που το διαβασα χαρηκα :D παρα πολυ....αν και δεν ειναι επιβεβαιωμενο ακομα!!!!ειχες προβλημα με τις αλλες εγκυμοσυνες σου?δεν θυμαμαι.....:roll:θα αρχισω να φτιαχνω βιογραφικο στην καθεμια σας για μην ξεχναω:rolleyes::wink:

Μακ μου Ηρακλειο μενω ναι...Δυσκολο να βρεθουν πολυ, του το ειπαν απο την αστυνομια, αλλα αυτος ελπιζει ο καημενος πιο πολυ για ενα φακελο με πολλες σημειωσεις που ειχε στην τσαντα του λαπτοπ πολυ απαραιτητες για τη δουλεια του και δυσκολο να τις ξαναγραψει. Τελοσπαντων, εχουμε γινει ζουγκλα..Τα ακους διπλα σου αλλα αν δε σου συμβει δεν κατανοεις πληρως την κατασταση...Οσο για το μπεμπε φρικαρω λιγο καθως δεν ειναι η καταλληλη στιγμη...Νομιζω ομως οτι ειναι στο μυαλο μου...Θα δουμε σε 15 μερουλες...Ελενιτσα μου εσυ χαρηκες ρωτα και αποδω!!!! Πλακα κανω, ο,τι ειναι να συμβει θα συμβει...Οσο για κακη εγκυμοσυνη κρατω τα ηνια. Ειχα μια παλινδρομη διδυμη κυηση τον προηγουμενο Σεπτεμβρη και μετα εγκυμοσυνη με πιεση, χαμηλο ζαχαρο, νοσηλεια στο νοσοκομειο για 2 εβδομαδες και τελος προωρο τοκετο στον 7ο μηνα. Η μπουμπου περασε 1 μηνα στη θερμοκοιτιδα και η μαμα παρολιγον στο Δαφνη!!!! Τι αλλα να παθω η δολια;;;;;

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...