Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

τι κάνετε?????

εμείς μετά απο πολλές μέρες επιτέλους κοιμηθήκαμε! ξύπνησε μόνο 2 φορές για μαμ!!!

Ζωίτσα καλή επιτυχία στη μανούλα σου!!!!!

σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια!!!

όλα καλά θα πάνε!!!!

Γεια σας!!!

τι κανετε?

εγω δεν ειμαι καθολου καλα και ειπα να πω τον πονο μου...

Ο μικρος γεμισε παλι δερματιτιδα....

κοιλια στηθος πλατη χερια!!!!Ειναι χαλια!!!

ΕΙναι η τριτη μερα που τον κραταω ολομοναχη χωρις καμια βοηθεια....Κοντευω να τρελαθω...δεν αντεχω αλλο!!!!

Ειμαι παρα πολυ κουρασμενη....

ηθελα να πω και αλλα αλλα τα ξεχασα....

ΑΑΑΑΑΑ το θυμηθηκα και συνεχιζω....Εκτος λοιπον ολων των αλλων εχω και περιοδο απο την δευτερα παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν λεει να σταματησει.....Ποτε πρεπει να αρχισω να ανησυχω?Συνηθως 5 μερες μου κρατουσε και την πεμπτη δεν το ελεγες και περιοδο....Αλλα τωρα το λες ανετα.....

Ζωίτσα τώρα που είναι σε έξαρση η δερματίτιδα, προσπάθησε να αποφεύγεις να του δίνεις όξινα (πορτοκάλι,λεμόνι) γιατί το χειροτερεύουν...

α εμένα η περίοδος επέστρεψε ακριβώς όπως παλιά....δυστυχώς!!!

κάθε 20 μέρες και κρατάει 7 μέρες! τα νεύρα μου!!!!

Γεια σας κοριτσακια!!

Και τα δικα μας νεα δεν ειναι καλα , δεν προλαβαμε να ξεκινησουμε τον παιδικο και την ιωση καλοκαιριατικα την τσιμπισαμε βρε κοριτσια , αν ειναι αδυνατον!!Τι θα κανω δηλαδη τον χειμωνα???πυρετο μυτη , βηχα και τρελες τσιμπλες , ηταν ανα ερθει χθες ο γιατοσ για το εμβολιο και τελικα τον πηρα και του ειπα τι εχουμε και μου ειπε οτι ειναι ιωση και θα κρατησει 3 μερες για να δουμε.Το ζητημα ειναι οτι ομικρος δεν ειχε ξανακανει ποτε πυρετο και τ αεχω χρειασθει λιγο γιατι τον φοβαμαι τον πυρετο , πριν μου εκανε και ενα 38,8 και πηγαμε πρεχοντας για μπανιο οπυ του επεσε κατευθειαν , τσιμπισαμε και τον ποσταν το συροπι και κοιμηθηκαμε!!/QUOTE]

ωχ περαστικά Λιτσάκι μου!!!

δυστυχώς το έχουν αυτό οι παιδικοί...

και η ανιψιά μου 14 μηνών που ξεκίνησε παιδικό πριν ένα μήνα, τώρα είναι με 39 πυρετό....υπομονή...

Σοφία τι έχει το Βαλεριακι ? Μήπως είναι δοντάκι βρε ? Τσέκαρε τα ουλα της

Για το εμφιαλωμένο νερό που λέγατε κ εμένα η παιδίατρος μου είπε να παίρνω μόνο όταν πάμε σε μέρος που δε ξέρουμε τη ποιότητα του νερού (νησιά-χωριά κλπ) κ να το βράζω πριν του το δώσω. Για εδώ Αθήνα κανονικά από τη βρύση

Με τη βάφτιση σχεδόν όλα έτοιμα , έκλεισα κ φόρεμα αλλά θα το παραλάβω μες την εβδομάδα.

Φιλιά

μπαααα Κατερινάκι....απο δόντια ούτε δείγμα!!!!!

μάλλον ζεσταίνεται το πουλάκι μου και γιαυτό γκρινιάζει!!! έχει και ένα σωρό μαλλί και τη ζεσταίνει ακόμα περισσ΄πτερο!!!!

μεγεια το φορεματάκι!!!

έτσι να διαβάζω οτι εσείς ετοιμάζετε τις βαφτίσεις σας γιατί εγώ το έχω παρακάνει πια...

δεν έχω κλείσει ούτε εκκλησία ακόμα!!!

έχω φωτογράφο, έχω κομμώτρια και μακιγιέζ αλλά απο εκκλησία, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα!!!

ωραίοι είμαστε εμείς ε????????

Πηγαμε για μπανιο...Αποτυχια!!!!!!!!!! Δεν ηθελε με τιποτα, εκλαιγε γοερα...Στεναχωρηθηκα γμτ...Νομιζα οτι θα της αρεσε!!! Στο μπανιο στο σπιτι κανει σαν παλαβο, τσιριδες, πλατσουρισματα, δε θελει να βγει. Μολις της εβαλα το μαγιο, αρχισε τη γκρινια, οταν δε την ακουμπησε το νερο και η αμμος αρχισε το κλαμα. Ησυχασε λιγο και μετα που την ξαναπηγα παλι το ιδιο, την εβαλα κατω στην αμμο μαζι μου τιποτα. Καθοταν μονο στην ξαπλωτουρα με τον μπαμπα αγκαλια...Γμτ...Θα ξαναπροσπαθησουμε συντομα!!!

Αννούλα μήπως ήταν πολύ κρύο το νερό για τη μικρή και της κακοφάνηκε????

μην αγχώνεσαι όμως βρε....θα το συνηθίσει σιγά σιγά...

εμένα η παιδίατρος μου είπε να τη βάλω μόνο όταν θα έχει ζεστάνει για τα καλά η θάλασσα και έτσι κι αλλιώς αυτό θα έκανα γιατί κι εγώ κρυουλιάρα είμαι και μέσα Ιουλίου μπαίνω!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΚΙ τι τρεχει με την Βαλέρια; γκρινίτσες σαν τον boy μου; ειναι ταλαιπωρια τελικα το καλοκαιρι για τα μικρουλια. για ψαξε και για κανενα δοντακι καλου κακου! παιδιατρο πότε εχετε;

την άλλη εβδομάδα έχουμε παιδίατρο!

μάλλον απο τη ζέστη ήταν συμπεθεράκι μου....ελπίζω τουλάχιστον!!!

ε μα αυτά τα παιδιά ταιριάζουν!!! ακόμα και στην γκρίνια!!! χαχαχαχαχα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια!!!

Και ναιιιιιι μπουσουλαμε επιτελους :):):):)Καναμε μερικες κινησεις στις 10 του μηνος και χθες εκανε το πρωτο μπουσουλημα...την βλεπω κ συγκινουμαι...μεγαλωνουν τα παιδακια μας!!!

Κατερινακι 5 μλ απο καθε ρουθουνι??εγω χρησιμοποιουσα ενα μπουκαλακι για 2 μερες,,γι αυτο μου φανηκε πολυ,τωρα φυσικα βαζω ενα μπουκαλακι την φορα!

Ζωιτσα ευχομαι ο μιρος να ειναι καλυτερα,νεα απο την μανουλα σου?Πες μας οταν μπορεσεις,,,τωρα που θα παω Σερρες θα βαλω με το ζορι την μαμα μου να παμε για εξετασεις,,,οπως κ της Μαριας η μαμα ετσι κ η δικη μου εχει να παει σε γυναικολογο καμια 20ετια...γερες να ναι φυσικα να μην τον χρειαστουνε,αλλα εχουν ενα κολλημα ρε παιδι μου με τις γυναικολογικες εξετασεις,εμενα η δικια μου ντρεπετε...αλλα τωρα δεν μου ξεφευγει,θα την παω σε γυναικα γυναικολογο!!

Ευμορφια γλυκια και πανεμορφη σε ευχαριστουμε πολυ πολυ πολυ...ναι η μικρη εμοιασε τον μπαμπα της,ολοι αυτο λενε γκρρρρρρρρρρρρρ και λιγο την γιαγια της,,εγω περιμενω να κανω αγοραρο να παρει λιγακι απο εμενα,ετσι δεν λενε για τα αγορια?πως μοιαζουν τις μαμαδες??:P

Λιτσακι πως εισται??Να ξερεις πως κ εμεις ξεκινησαμε με πυρετο για δυο μερες και μετα ξεκινησανε ο βηχας το μπουκωμα,4-5 μερες κραταει,μην ανησυχεις πολλα τα παιδακια την περνανε την ιωση.

Αννουλα μην στεναχωριεσαι καλε,σιγα σιγα..θα της αρεσει πιστευω με τον καιρο..περιμενω να δω κ εγω την επομενη βδομαδα που θα την παμε πως θα αντιδραει..και η δικια μου τρελενεται στο μπανιο,να δουμε στην θαλασσα τι θα κανει!!!

Φιλακια πολλα στην Σοφια(κατ)..και εγω να ημουνα στην Κερκυρα φιλεναδα δεν θα καθομουνα στιγμη σπιτι...γι αυτο μην ανησυχεις καθολου,δεν σε παρεξηγουμε,απλα που και που να μπαινεις να μαθαινουμε νεα σας!!!

Μαρακι γλυκο,και η δικια μου μεσα στην γκρινια ειναι,ακομη και βολτα που την βγαζω γκρινιαζει γιατι δεν θελει το καροτσι,θελει αγκαλια και βολτες,,αν αρχισουν να περπατανε μας βλεπω να τρεχουμε σαν τον Βεγγο!!

Ξεχασα καμια???

Και τελος τα ασχημα νεα...δυστυχως μαλλον θα μετακομισουμε Πατρα..αυριο θα ξερω...και αν σιγουρευτει παει να πει πως πρεπει να μαζευω ηδη πραγματα..πως θα κανω μετακομιση με το μωρο??δεν εχω κ καμια βοηθεια εδω απο γονεις,αστα να

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Αααα ξεχασα να πω πως η μπεμπα ειναι πολυ καλα,,ουτε μυξουλες ουτε βηχα ουτε πυρετο...ειμαστε περδικακια...

Χθες μ εκανε να νιωσω λιγο περιεργα,,,ξαπλωνω διπλα της στο κρεβατι κ κανει την κινηση να θηλασει..παει στο στθος μου...τι ειναι αυτο ρε κοριτσια??

Σημερα θα κανει επεμβαση η μανουλα της Ζωησ??

Καλη επιτυχια Ζωουλα στην μανουλα σου,,Η παναγια κοντα σας!!Ολα καλα να πανε φιλη μας!!!

Σοφακι καλημερα..:)

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημερούδια Λία!!!

μπουσουλήσε η μικρή Λία μου ε???????

μπράβο!!!!

άντε τώρα θα γυρνάει σε όλο το σπίτι!!!

μην αγχώνεσαι για τη μετακόμιση....σιγά σιγά θα τα μαζέψεις όλα!

θα κουραστείς βέβαια λίγο παραπάνω αλλά μια χαρά θα τα καταφέρεις!!!

πως και μετακομίζετε βρε Λία μου?

πότε αποθήλασε η μικρή???

πάντως πιστεύω οτι απλά απο ένστικτο πήγε εκί....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Περνει μεταγραφη σοφακι ο αντρας μου εκει..οπως δειχνουν τα πραγματα μαλλον ειναι 99% να υπογραψει,,αυριο θα ξερω σιγουρα!!

Η μικρη αποθηλασε μολις εκλεισα τον 5 κ λιγες μερες απο τον 6ο...

Βασικα ενιωσα λιγο ασχημα...παντως μολις με βλεπει ξαπλωμενη ερχται πανω μου,γελαει κ κανει την κινηση αυτη...το ζωντοβολο...μεχρι κ στον αντρα μου το κανε χθες βραδυ χα χα χα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Περνει μεταγραφη σοφακι ο αντρας μου εκει..οπως δειχνουν τα πραγματα μαλλον ειναι 99% να υπογραψει,,αυριο θα ξερω σιγουρα!!

Η μικρη αποθηλασε μολις εκλεισα τον 5 κ λιγες μερες απο τον 6ο...

Βασικα ενιωσα λιγο ασχημα...παντως μολις με βλεπει ξαπλωμενη ερχται πανω μου,γελαει κ κανει την κινηση αυτη...το ζωντοβολο...μεχρι κ στον αντρα μου το κανε χθες βραδυ χα χα χα

χαχαχαχα ε απο ένστικτο το κάνει τότε!!!

δεν είναι τίποτα!!!

άντε με το καλό η μεταγραφή!!!!

και μόλις με το καλό ετακομίσετε, θα περάσεις απο Αμαλιάδα, θα πάρεις τη συμπεθέρα μου και θα έρθετε Καλαμάτα!!! εεεεεεεεεε??????????:mrgreen:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ναι ρε Σοφακι,,γιατι οχι,,αν συννενοηθουμε δεν εχω προβλημα,,αυτοκινητο εχουμε,..ορεξη εχουμε...2 ωρες ταξιδακι ειναι??

Μακάρι να τα καταφέρουμε!!!

θέλω πολύ να σας γνωρίσω απο κοντά!!!

δεν είπα να έρθω εγώ στα μέρη σας γιατί η μικρή ζαλίζεται στο αυτοκίνητο!!!

και τώρα που είπα αυτοκίνητο...εσείς έχετε αλλάξει κάθισμα αυτοκινήτου?τα έχετε βάλει να κοιτάνε μπροστά?

εγώ λέω να το καθυστερήσω για κανένα 2μηνο ακόμα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ναι σοφακι αλλαξαμε καθισμα γιατι ζοριζοταν στο προυγουμενο και την εβαλα να κοιταει μπροστα,,τωρα μπορω να πω πως καθεται χωρις να γκρινιαζει γιατι κοιταει απο το παραθυρο και ξεχνιεται..

Εγω θελω να μου πειτε ποιο καροτσακι να παρω,καλοκαιρινο,,τι πειρατε εσεις?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

ααααα Λιάκι ερχεστε Πατρα; τελεια !!!!!! μην στεναχωριεσαι! ωραια πόλη, θαλασσα κοντα και το κυριότερο;;;; ΕΓΩ και η Συμπεθερα ΚΟΝΤΑ!!!!!!! πολύ χάρηκα !!!!!!! θα εχουνε ξεπεταχτει και τα πιτσιρίκα ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ σας λεω!

εμεις καθισματακι δεν αλλαξαμε ακόμα γιατι το δικό μας ειναι για μεχρι 13 κιλα. το καθυστερώ λίγο και για οικονομικούς λόγους. το φθινόπωρο όμως μαλλον θα αλλάξουμε :D

ααακαι εμεις μπουσουλαμε ελαφρως εδω και κανα 5ημερο. ενα δυο "βηματακια" δηλαδη μην φανταστειτε τιποτα τρελό και μετα σκαμε με την μουρη κάτω! ειναι απόλαυση τα παιδακια μας :))

ΕΛΕΝΙΤΣΑΑΑΑΑΑ εσένα ξεχχασα το πρωι! :cool:

where are you?????? πακεταρες για ibiza?

Διαφημίσεις

Ναι σοφακι αλλαξαμε καθισμα γιατι ζοριζοταν στο προυγουμενο και την εβαλα να κοιταει μπροστα,,τωρα μπορω να πω πως καθεται χωρις να γκρινιαζει γιατι κοιταει απο το παραθυρο και ξεχνιεται..

Εγω θελω να μου πειτε ποιο καροτσακι να παρω,καλοκαιρινο,,τι πειρατε εσεις?

και ποιό πήρες Λιάκι???

εγώ είμαι ανάμεσα σε ρεκαρο και μαξι κοζι (ωραία τα έγραψα ε?)!!!

άσε καρότσι πήρα 2ο αλλά μάπα το καρπούζι και θα το χαρίσω....είναι μάρκα zibos. πολύ γερό δεν έχω παράπονο απο την κατασκευή του αλλά και πολύ μεγάλο γιαυτό που το θέλω...ας όψεται ο άντρας μου που βαριέται το ψάξιμο και μπήκαμε, το είδαμε και το πήραμε....:(

πρέπει να βρω κάτι μικρότερο....

Γειααααααα!

Θελω να ρωτησω κατι εν ταχυ την Σοφια την παραμυθενια...

Εκει στην Καλαματα γινεται ενα πενταστερο ξενοδοχειο?

Ευμορφία μου τώρα ανοίγει ένα τεράστιο συγκρότημα στην Πύλο.

Το φτιάχνει ο καπετάνιος ο Κωνσταντακόπουλος(εφοπλιστής) αν έχεις ακουστά....

με γήπεδο γκόλφ, κάθε δωμάτιο δική του πισίνα και....300 ευρώ τη βραδιά!!!

και ακούγεται οτι ήδη πολλοί διάσημοι έχουν κλείσει...ποιός ξέρει....δε νομίζω οτι θα το επισκεφθώ!!! χαχαχαχαχα!!!!

σκέφτεσαι να έρθεις??????????;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα!!!! Η ζεστη ειναι αφορητη...Ευμορφια μου ευχαριστω για την απαντηση, θα το δοκιμασω και αυτο!!!! Σημερα πηγαμε τζαμπο και της πηραμε πισινα, τη γεμισαμε το απογευμα και παλι τα ιδια κοριτσια, κλαμα!!!!! Με τιποτα δεν ηθελε, ετρεμε το χειλος της απο τον τρομο...Ε σιγα σιγα, αφου εκανα εγω τη γοργονα και μπηκα την εβαλα και μετα ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΧΑΖΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καταλαβε οτι ειναι μπανιο και αυτο και αρχισε τα πιτσιλισματα. Θα το ξαναδοκιμασουμε αυριο και μετα θαλασσα!!!!! Αν και δε συμφερει θελει ενα τονο νερο να γεμισει!!!!! Λια καλη μετακομιση...Μισω τις μετακομισεις και τα πακεταρισματα αλλα τι να κανεις...Υπομονη κουκλα και καλα μαζεματα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ευμορφία μου τώρα ανοίγει ένα τεράστιο συγκρότημα στην Πύλο.

Το φτιάχνει ο καπετάνιος ο Κωνσταντακόπουλος(εφοπλιστής) αν έχεις ακουστά....

με γήπεδο γκόλφ, κάθε δωμάτιο δική του πισίνα και....300 ευρώ τη βραδιά!!!

και ακούγεται οτι ήδη πολλοί διάσημοι έχουν κλείσει...ποιός ξέρει....δε νομίζω οτι θα το επισκεφθώ!!! χαχαχαχαχα!!!!

σκέφτεσαι να έρθεις??????????;)

Σοφια μου δεν μου περισευουν τοσα για να δωσω για ενα δωματιο.

Απλα ειχαν κανει προταση τον Σαββα για δουλεια εκει.Και του ειπαν και για την γυναικα σου,αλλα αρνηθηκε.Τωρα ομως το ξανσκεφτομαστε πολυ σοβαρα γιατι εδω δεν βρισκει τιποτα.Ολοι του λενε 500 ευρω.

Ασε,εχω απογοητευτει:(

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...