Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

@dimitra κάπου μου είχες απαντήσει για την κυστικη ίνωση αλλά πολλές οι αναρτήσεις μετά κ κάπου το έχασα!Σ ευχαριστω όπως κ να χει.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααααα!!

Πρωτα απ ολα...Αννουλα να χαιρεσαι την Ειρηνουλα σου φιλη μου,ειναι μια κουκλιτσα ζωγραφιστη κ νομιζω εχουν κ το ιδιο χρωμα ματιων με την δικη μου εεε???χιχιχιΤις ειδα χθες τις φωτογραφιες αλλα δεν μπορεσα να σχολιασω!!!

Λιτσακι περαστικα στον μικρουλη σου,μην στεναχωριεσαι και εμεις την περασαμε την ιωση,στα τελειωματα ειμαστε,μπολικο ορο οσο μπορεις,ο πυρετος μενει μια δυο μερες,μετα ερχονται τα υπολοιπα,βηχας,μπουκωματα!!

Ζωη γιατι ετσι κοπελα μου?Τον εχετε παει σε δερματολογο?Η δικια μου βγαζει μικρα κοκκινακια απο τον ιδρωτα,της βαζω υγρη πουδρα,,,αυτο σας εχουν πει οτι ειναι αλλεργια??Περαστικα να ναι,τι να πω...μαλλον πρεπει να το παρουμε αποφαση πως δεν θα ηρεμησουμε ποτε απο εδω κ περα,ολο κ κατι θα μας βασανιζει με τα μικρα!!!

Συνεχιζω μετα γιατι αναψα το σιδερο...

Λια καλημερα...Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια και συ να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου!!!! Ναι μπλε ματακια -ματαρες- εχουμε και μεις!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιτσακι περαστικα...Θα τα εχουν αυτα...Εμενα 2 φορες εχει περασει ιωση και με πυρετο. Η πρωτη φορα ειναι δυσκολη, μετα τον συνηθιζεις και τον πυρετο!!!! Πολλα περαστικα σας...

ovvZp2.png

Καλημερα σας!!!!!

Σημερα τα σπυρακια ειναι λιγο καλυτερα.....Δερματιτιδα πρεπει να ειναι γιατι χθες τον ειχαμε χωρις μπλουζα και πιθανον καπου να ακουμπησε...Αλλιως δεν εχει φαει κατι διαφορετικο απο αυτα που τρωει τοσους μηνες για να τον πειραξει.....

Του βαζω την α-derma που ειναι φυτικη προς το παρον και θα δω πως θα παει...τον γιατρο δεν τον πηρα τηλ...ΕΙναι νωρις και αυτα τα σπυρακια τα βγαζπυε τουλαχιστον μια φορα το διμηνο....Θα δω πως θα παει και ετσι κι αλλιως εχουμε την Τεταρτη ραντεβου...

Λιτσακι μου περαστικα στον μικρουλη σου....Τι να πω...Δυσκολα ειναι..Θα τα εχετε αυτα για ενα διαστημα μαλλον....Περαστικα να ειναι και να μην τρομαζεις....

Αννουλα η κορουλα σου εγινε καλα ε?Γι αυτο ετοιμαζεσται για μπανιο?Οταν λες μηπως ειναι νωρις τι εννοεις?σαν εποχη?εγω δεν το νομιζω και εμεις λεμε απο την αλλη εβδομαδα να αρχισουμε να πηγαινουμε στην θαλασσα...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις καλα.Μερες ειχα να γραψω.εφτιαξε ο καιρος και εχουμε παρει τους δρομους.ολη μερα βολτα ειμαστε.

litpot περαστικα σας.μην ανησυχεις,θα γινει γρηγορα καλα.ρωτα και εμενα που απο τελος Απριλιου ηταν ολο αρρωστος.ειχαμε τρελαθει.πριν απο λιγες ημερες εγινε καλα.

Ζωη μαλλον κατι το πειραζει τον μικρουλη σου.Ψαξτο με δερματολογο η αλλεργιολογο,να μην ταλαιπωριστε αλλο.Εχω και εγω ατοπικη δερματιτιδα και αλλεργιες και ξερω πως ειναι.Μαλλον εχει και ο μπεμπουλης μου:( Μην ανησυχεις, συντομα θα το ξεπερασει

πολλα φιλια σε ολες

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια ! Τι ζέστη είναι αυτή ? Λιώνουμε …..

Τι να πρώτο-σχολιάσω ? Ζωή μου περαστικά να είναι με τη μανούλα σου… όλα καλά θα είναι κ το θετικό ότι το εντόπισε νωρίς . Καλή επιτυχία για αύριο λοιπόν κ όλα καλά στο ξαναλέω ! ;)

Λιακι δε μου κάνει εντύπωση για τα 6ml γιατί εγώ του βάζω μια αμπούλα των 5ml σε κάθε ρουθούνι όταν ακούω μύξες . Πάντως καλά έκανες κ τη πηγές σου έφυγε το άγχος

Σοφία τι έχει το Βαλεριακι ? Μήπως είναι δοντάκι βρε ? Τσέκαρε τα ουλα της

Για το εμφιαλωμένο νερό που λέγατε κ εμένα η παιδίατρος μου είπε να παίρνω μόνο όταν πάμε σε μέρος που δε ξέρουμε τη ποιότητα του νερού (νησιά-χωριά κλπ) κ να το βράζω πριν του το δώσω. Για εδώ Αθήνα κανονικά από τη βρύση

Αννούλα δεν είδα το Ειρηνακι αλλά χαίρομαι που είναι καλλίτερα κ καλές βουτιές αν πάτε για μπάνιο

Λιτσακι περαστικά σας.. η αλήθεια είναι ότι με το παιδικό θα τα έχετε αυτά.. μιας φίλης μου η κόρη είναι με ίωση τουλάχιστον μια φορά το μήνα .. δε το λέω για να σε τρομάξω αυτή είναι η πραγματικότητα αφού δε προλαβαίνουν να αναρρώσουν κ τα στέλνουν γιατί πρέπει να επιστρέψουν στη δουλειά άρα στην ανάρρωση κολλανε τα άλλα παιδιά.

Ζωή κ εμείς βγάλαμε κάτι μικρά σπυράκια στη κοιλιά αλλά νομίζω ότι είναι από τη ζέστη αύριο έχουμε παιδίατρο κ θα τα δει . Εύχομαι να περάσει κ αυτό γρήγορα

Με τη βάφτιση σχεδόν όλα έτοιμα , έκλεισα κ φόρεμα αλλά θα το παραλάβω μες την εβδομάδα.

Φιλιά

XwAPp3.png

Γεια σας κοριτσάκια ! Τι ζέστη είναι αυτή ? Λιώνουμε …..

Τι να πρώτο-σχολιάσω ? Ζωή μου περαστικά να είναι με τη μανούλα σου… όλα καλά θα είναι κ το θετικό ότι το εντόπισε νωρίς . Καλή επιτυχία για αύριο λοιπόν κ όλα καλά στο ξαναλέω ! ;)

Λιακι δε μου κάνει εντύπωση για τα 6ml γιατί εγώ του βάζω μια αμπούλα των 5ml σε κάθε ρουθούνι όταν ακούω μύξες . Πάντως καλά έκανες κ τη πηγές σου έφυγε το άγχος

Σοφία τι έχει το Βαλεριακι ? Μήπως είναι δοντάκι βρε ? Τσέκαρε τα ουλα της

Για το εμφιαλωμένο νερό που λέγατε κ εμένα η παιδίατρος μου είπε να παίρνω μόνο όταν πάμε σε μέρος που δε ξέρουμε τη ποιότητα του νερού (νησιά-χωριά κλπ) κ να το βράζω πριν του το δώσω. Για εδώ Αθήνα κανονικά από τη βρύση

Αννούλα δεν είδα το Ειρηνακι αλλά χαίρομαι που είναι καλλίτερα κ καλές βουτιές αν πάτε για μπάνιο

Λιτσακι περαστικά σας.. η αλήθεια είναι ότι με το παιδικό θα τα έχετε αυτά.. μιας φίλης μου η κόρη είναι με ίωση τουλάχιστον μια φορά το μήνα .. δε το λέω για να σε τρομάξω αυτή είναι η πραγματικότητα αφού δε προλαβαίνουν να αναρρώσουν κ τα στέλνουν γιατί πρέπει να επιστρέψουν στη δουλειά άρα στην ανάρρωση κολλανε τα άλλα παιδιά.

Ζωή κ εμείς βγάλαμε κάτι μικρά σπυράκια στη κοιλιά αλλά νομίζω ότι είναι από τη ζέστη αύριο έχουμε παιδίατρο κ θα τα δει . Εύχομαι να περάσει κ αυτό γρήγορα

Με τη βάφτιση σχεδόν όλα έτοιμα , έκλεισα κ φόρεμα αλλά θα το παραλάβω μες την εβδομάδα.

Φιλιά

με το καλο η βαπτιση σας Κατερινακι!!!! Ποτε ειναι;;; Θα παμε για μπανακι μετα τις 5 γιατι εδω η ζεστη ειναι αφορητη και εχει απνοια. Θα ξαναβαλω φωτο να τη δειτε την Ειρηνουλα μου απο βδομαδα!!!

ovvZp2.png

Καλημερα σας!!!!!

Σημερα τα σπυρακια ειναι λιγο καλυτερα.....Δερματιτιδα πρεπει να ειναι γιατι χθες τον ειχαμε χωρις μπλουζα και πιθανον καπου να ακουμπησε...Αλλιως δεν εχει φαει κατι διαφορετικο απο αυτα που τρωει τοσους μηνες για να τον πειραξει.....

Του βαζω την α-derma που ειναι φυτικη προς το παρον και θα δω πως θα παει...τον γιατρο δεν τον πηρα τηλ...ΕΙναι νωρις και αυτα τα σπυρακια τα βγαζπυε τουλαχιστον μια φορα το διμηνο....Θα δω πως θα παει και ετσι κι αλλιως εχουμε την Τεταρτη ραντεβου...

Λιτσακι μου περαστικα στον μικρουλη σου....Τι να πω...Δυσκολα ειναι..Θα τα εχετε αυτα για ενα διαστημα μαλλον....Περαστικα να ειναι και να μην τρομαζεις....

Αννουλα η κορουλα σου εγινε καλα ε?Γι αυτο ετοιμαζεσται για μπανιο?Οταν λες μηπως ειναι νωρις τι εννοεις?σαν εποχη?εγω δεν το νομιζω και εμεις λεμε απο την αλλη εβδομαδα να αρχισουμε να πηγαινουμε στην θαλασσα...

εγω πιστευω Ζωη μπορει να ειναι και απο τη ζεστη, ετσι που ακουμπανε με κουκλακια και τριβονται εδω και εκει, εχουν ευαισθητο δερματακι τα μωρακια μωρε....Ευχομαι να περασουν γρηγορα!!!! Μια χαρα ειναι η μπεμπα, για το υγρο δεν ξερω αλλα ουτε μυξες ουτε γκρινια, φτου φτου. Σαν εποχη εννοω αλλα τελικα θα παμε σημερα το απογευμα αφου εχει απνοια και πολλη ζεστη και αν ειναι κρυα θα της βουτηξω μονο ποδαρακια!!! Περιμενουμε τα νεα σας αυριο ε!!!! Μη μας ξεχασεις, ευχομαι ολα να πανε καλα...

ovvZp2.png

Γεια σας φιλες μου!!!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!

Καταενθουσιαστηκε!Τον πηρα αγκαλια και μπηκαμε μαζι και μετα τον εβαλα στο σωσιβιο.Ηταν ολο χαρουλες και τσιριδες το καλο μου!

Περιττο να σας πω οτι κουβαλησαμε την Αρτα και τα Γιαννενα...πηγαμε με τον νονο,την νονα και την κορουλα της και δεν σταματησαμε να γελαμε με την κουμπαρα μου για αυτο που μας συνεβαινε...σωσιβια απο δω...τσαντες απο κει...ομπρελες παραπερα...σακουλες,σακουλακια,ψαθες,καφεδες...ενας πανζουρλισμος...Δεν πειραζει ομως...αφου του αρεσε του Παντελη...χαλαλι του.

Μην φοβαστε να τα πατε για μπανιο,αφου εχει πολυ ζεστη.Εμεις θα του παρουμε και μια μικρη πισινουλα απο το jumbo να τον βαζουμε να πλατσουριζει στο μπαλκονι.

Φιλεναδες ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για το ατερακι μου.Σημερα πηραμε και την πρωτη μας κοινωνια.Συγκινηθηκα πολυ...

Λοιπον,θα σχολιασω οτι θυμαμαι,να με συγχωρεσει οποια την ξεχασα...

Ζωιτσα μου περαστικα στην μανουλα σου.Ολα καλα θα πανε μωρε.Εχω περασει πολλα τετοια περαστικα και ξερω οτι θελει πολυ δυναμη.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα.

Ο Τεο μας ειναι ενας κουκλος!Να τον χαιρεσαι!

Λια η κορουλα σου ειναι μια κουκλα!Δεν ειχε να μοιαξει...?

Αννα δεν προλαβα να δω φωτο απο την Ειρηνουλα αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι πανεμορφη.Πωπω το γιαβρι μου επεσε ε?Τι μας περιμενει...αφου ειναι ολα καλα...δεν πειραζει...θα μεγαλωσει και θα το ξεχασει.

Λιτσα περαστικα στον μικρουλη σου.Αυτα εχουν οι παιδικοι σταθμοι και τα σχολεια δυστυχως...αν δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα,δεν εχεις αλλη λυση.

Ζωη δεν ξερω τι σπυρακια εχει ο Τεο αλλα εμεις που εχουμε ιδρωτηρια μας ειπε ο παιδιατρος να τον κανω μπανιο με αμυλο.Σωτηριο.Ο δικος μου εχει και εκζεμα...κληρονομια της μαμας...χιχιχι.

Φιλακια πολλα σε ολες.Αν ξεχασα καμια...ας με συγχωρεσει...please!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Πηγαμε για μπανιο...Αποτυχια!!!!!!!!!! Δεν ηθελε με τιποτα, εκλαιγε γοερα...Στεναχωρηθηκα γμτ...Νομιζα οτι θα της αρεσε!!! Στο μπανιο στο σπιτι κανει σαν παλαβο, τσιριδες, πλατσουρισματα, δε θελει να βγει. Μολις της εβαλα το μαγιο, αρχισε τη γκρινια, οταν δε την ακουμπησε το νερο και η αμμος αρχισε το κλαμα. Ησυχασε λιγο και μετα που την ξαναπηγα παλι το ιδιο, την εβαλα κατω στην αμμο μαζι μου τιποτα. Καθοταν μονο στην ξαπλωτουρα με τον μπαμπα αγκαλια...Γμτ...Θα ξαναπροσπαθησουμε συντομα!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλες μου!!!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!

Καταενθουσιαστηκε!Τον πηρα αγκαλια και μπηκαμε μαζι και μετα τον εβαλα στο σωσιβιο.Ηταν ολο χαρουλες και τσιριδες το καλο μου!

Περιττο να σας πω οτι κουβαλησαμε την Αρτα και τα Γιαννενα...πηγαμε με τον νονο,την νονα και την κορουλα της και δεν σταματησαμε να γελαμε με την κουμπαρα μου για αυτο που μας συνεβαινε...σωσιβια απο δω...τσαντες απο κει...ομπρελες παραπερα...σακουλες,σακουλακια,ψαθες,καφεδες...ενας πανζουρλισμος...Δεν πειραζει ομως...αφου του αρεσε του Παντελη...χαλαλι του.

Μην φοβαστε να τα πατε για μπανιο,αφου εχει πολυ ζεστη.Εμεις θα του παρουμε και μια μικρη πισινουλα απο το jumbo να τον βαζουμε να πλατσουριζει στο μπαλκονι.

Φιλεναδες ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για το ατερακι μου.Σημερα πηραμε και την πρωτη μας κοινωνια.Συγκινηθηκα πολυ...

Λοιπον,θα σχολιασω οτι θυμαμαι,να με συγχωρεσει οποια την ξεχασα...

Ζωιτσα μου περαστικα στην μανουλα σου.Ολα καλα θα πανε μωρε.Εχω περασει πολλα τετοια περαστικα και ξερω οτι θελει πολυ δυναμη.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα.

Ο Τεο μας ειναι ενας κουκλος!Να τον χαιρεσαι!

Λια η κορουλα σου ειναι μια κουκλα!Δεν ειχε να μοιαξει...?

Αννα δεν προλαβα να δω φωτο απο την Ειρηνουλα αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι πανεμορφη.Πωπω το γιαβρι μου επεσε ε?Τι μας περιμενει...αφου ειναι ολα καλα...δεν πειραζει...θα μεγαλωσει και θα το ξεχασει.

Λιτσα περαστικα στον μικρουλη σου.Αυτα εχουν οι παιδικοι σταθμοι και τα σχολεια δυστυχως...αν δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα,δεν εχεις αλλη λυση.

Ζωη δεν ξερω τι σπυρακια εχει ο Τεο αλλα εμεις που εχουμε ιδρωτηρια μας ειπε ο παιδιατρος να τον κανω μπανιο με αμυλο.Σωτηριο.Ο δικος μου εχει και εκζεμα...κληρονομια της μαμας...χιχιχι.

Φιλακια πολλα σε ολες.Αν ξεχασα καμια...ας με συγχωρεσει...please!

Αχ μπραβο σας, πολυ χαιρομαι που περασατε καλα...ΖΗΛΕΥΩ....θελω και γω να αγαπησει το μπανιο και τη θαλασσα!!!! Τι εννοεις τον πλενεις με αμυλο;;; Εγω την πλενω με τα aveeno που εχουν βρωμη , αλλα μαλλον δεν ειναι το ιδιο ε;;; Πες μας τι χρησιμοποιεις γιατι και μενα βγαζει πολυ σπυρι με τη ζεστη και τα τριψιματα.

ovvZp2.png

Αχ μπραβο σας, πολυ χαιρομαι που περασατε καλα...ΖΗΛΕΥΩ....θελω και γω να αγαπησει το μπανιο και τη θαλασσα!!!! Τι εννοεις τον πλενεις με αμυλο;;; Εγω την πλενω με τα aveeno που εχουν βρωμη , αλλα μαλλον δεν ειναι το ιδιο ε;;; Πες μας τι χρησιμοποιεις γιατι και μενα βγαζει πολυ σπυρι με τη ζεστη και τα τριψιματα.

Αχ,βρε Αννουλα μου...κριμα:(Μπηκες μαζι της αγκαλιτσα στην θαλασσα?

Εγω ετσι εκανα.Τον πηρα αγκαλια και μπηκαμε μαζι.Πρωτα του εβρεξα τα ποδια και μετα του εβρεχα το κορμακι του,ωσπου βαλαμε μετα σιγα σιγα ολο το κορμι μας στο νερο.Στην αμμο δεν τον εβαλα.Δεν ηθελα να του ερθουν ολα μαζεμενα.Την επομενη φορα θα τον βαλω.

Το αμυλο ειναι σκονη.Το πηρα απο το φαρμακειο.Amidon λεγεται και ειναι 1 κιλο.Εμεις ειχαμε σπυρακια σχεδον σ'ολο το κορμι (εκτος απο τα ποδια) και μας ειπε ο παιδιατρος να του γεμισω την λεκανη που του κανω μπανιο με χλιαρο νερο μεχρι τη μεση,να ριξω 2 χουφτες απο το αμυλο,να το ανακατεψω με το χερι να διαλυθει(θα γινει το νερο σαν γαλα περιπου)και να τον βαλω μεσα.Τον αφηνω μεσα κανενα τεταρτακι.Του βρεχω το σωμα με το νερο.Εγω του εβρεξα και τα μαλλια και ειναι μια χαρα.Δεν βαζεις καθολου αφρολουτρο ή σαμπουαν κι οταν τελειωσεις το μπανιο δεν βαζεις καθολου ενυδατικη στο σωμα.Αφηνει τοσο ενυδατωμενο το δερμα που ειναι περιττο.Ασε που δεν κανει κιολας.

Ο παιδιατρος μας ειπε να το κανουμε αυτο για μια εβδομαδα.Σε 2 μερες εφυγε.Τυχαιο?Δεν νομιζω...χιχιχι

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

πως ειστε φιλεναδες μου; εγω λιγο περιεργα μιας και το πιτσιρικι μου με τσακισε στην γκρινια το ΣΚ! να φταει η ζεστη, τα δόντια, η ηλικια, όλα μαζί; ποιος ξερει! αντε να ξεκινησουν να μιλανε να συνεννοουμαστε. εντωμεταξυ ελειψ ετην προηγουμενη εβδομαδα ο αντρας μου για δουλεια εκτός, από την Τρίτη μεχρι το Σαββατο και πιθανον ο μικρος να τον ξε-συνήθισε διότι πλεον δεν καθεται μαζί με τον πατερα του για πολύ ωρα και αν κανω το λαθος να εμφανιστω στο οπτικό του πεδίο βαζει τις φωνες, κλαίει και ηρεμει μόνο αν τον παρω αγκαλια! η μεση μου, η πλάτη μου σμπαραλια με τον χοντρούλη! ελπίζω να επιβιώσω :mrgreen:

λοιπόν σχολιάζω ότι θυμαμαι:

ΖΩΗ ΜΟΥ κορίτσάκι μου, πολύ καλή επιτυχία στην μαμα σου! να πάνε όλα καλά και να εχετε τα καλυτερα νέα από την επέμβαση! ότι και να γίνει πάντως να θυμασαι ότι όλα θα πάνε καλά! να είσαι θαρραλέα γιατι αυτο χρειαζεται η μανουλα περισσοτερο από οτιδήποτε τώρα!

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ μη στεναχωριεσαι καθολου που η πρωτη επαφη της Ειρηνης μας στεφθηκε με απόλυτη ... αποτυχία! εχετε ενα ολόκληρο καλοκαιρι μπροστα σας να συνηθισει την θάλασσακαι ειμαι σχεδόν βέβαιη πως μόλις σφιξουν οι ζέστες θα κανει σαν τρελή να βουτήξει!:P

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ με το καλό η βάφτισή σας, όλα να γινουν όπως τα εχεις σχεδιάσει και να περασετε τέλεια!

σπυράκια εβγαλε και εμενα ο μικρός, τον πήγα στον παιδίατρο, μου επιβεβαιωσε ότι ειναι από τον ιδρώτα (όπως περιμενα) βαλαμε φενιστιλ 2 μερούλες και ειναι μια χαρούλα τωρα! τι νεα από τον παιδιατρο; εμεις σημερα θα κανουμε εμβόλιο!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΚΙ τι τρεχει με την Βαλέρια; γκρινίτσες σαν τον boy μου; ειναι ταλαιπωρια τελικα το καλοκαιρι για τα μικρουλια. για ψαξε και για κανενα δοντακι καλου κακου! παιδιατρο πότε εχετε;

ΛΙΤΣΑΚΙ περαστικά του πασσακου! τις ιωσεις τις τρεμω όπως και τον πυρετό επίσης. αυτα ειναι αναμενόμενα όμως σε όλα τα παιδάκια ειδικά σε αυτα που πάνε παιδικό. αναγκαιο κακο όμως τι να κανεις; καπου διαβασα ότι τα παιδάκια που πανε παιδικο ταλαιπωρουνται πολύ τον πρώτο χρόνο αλλά στην πορεία γίνονται ανθεκτικά στις διάφορες ασθενειες και ισχυροποιείται το ανοσοποιητικό τους γιατι αποκτούν πολλά αντισώματα! δεν ξερω αν αυτο σου δίνει κουραγιο :roll:

ΛΙΑ ΜΟΥ η μπεμπού σου ειναι καλύτερα; πιστευω πως τωρα πρεπει να ειναι τελειως καλα ετσι;

ΜΑΡΙΑΝΘΗΗΗΗΗΗ που χαθηκες καλε; ειπαμε να ερθει ο συζυξ από τα ξενα, είπαμε να εξαφανιστείς (για λίγο) αλλά το παρακανες κοπελιά!!!!:mrgreen: δωσε άμεσα σημεία ζωής ΟΒΕΡ!

ΑΑΑΑΑΑ μιλησα και με Μαριάνθη από Πάρο! το κορίτσι εχει βαλθεί να θησαυρίσει χα χα χα χα :-D. δουλεύει ασταμάτητα και δεν εχει καθόλου χρόνο να μπει! ειναι μια χαρά και αυτή και το μωρό! μου εστειλε φώτο του "Χαρίλαου". είναι κούκλος και όσο μεγαλώνει μοιάζει στη μαμα του:wink:

ξεχασα καμια;.....

Σοφάκι εκ Κερκύρας είστε πολύ καλά και εσεις ετσι; ο μικρός αναρρωσε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...