Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

@dimitra κάπου μου είχες απαντήσει για την κυστικη ίνωση αλλά πολλές οι αναρτήσεις μετά κ κάπου το έχασα!Σ ευχαριστω όπως κ να χει.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!!!!

Ευχαριστω κοριτσια για τα περαστικα....Η αληθεια ειναι οτι οσο περναει ο καιρος τοσο απο κατω με παιρνει και εμενα οποτε δεν μπαινω αλλα.............Δεν γινοταν να αντισταθω και να μην σχολασω αυτο το κουκλακι!!!!!!!!!!!!!!

Αννουλα να την χαιρεσαι!!!!!Τι ματαρες που εχει!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφακι και εμενα μου ειπε οχι κατηγορηματικα στο εμφιαλωμενο οποτε βραζω νερο και δινω...Βεβαια σκετο δεν το πινει οποτε του προσθετω και χυμο πορτοκαλι.....

Θα ψαξω μαλλον και εγω να βρω κανενα φιλτρο μπας και κανει καμια δουλεια...

έλα Ζωίτσα! μην σε παίρνει απο κάτω!

είπαμε οτι όλα θα πάνε καλά!!! τέλος!

ακόμα δεν το έχει συνηθίσει το νερό ο Τεό??? ε ας πίνει έστω και με χυμό μέσα!

αν βρεις κανένα φίλτρο, σφύρα το και σε μένα!!!:D

πρέπει να βρω ειδικές ενέσεις αισιοδοξίας και ανεβάσματος διάθεσης για να κάνω και σε σένα και στη συμπεθέρα μου για να ανεβείτε λίγο ψυχολογικά!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφακι ελπιζω να μη με παρεξηγησες για το εμφιαλωμενο ε;;;; Ο καθεις εχει το κολλημα του...και γω απο τις πρωτες...εχω απειρα κολληματα και δε βλεπω να τα ξεπερναω γρηγορα!!!!!!!!!!!! ΖΩΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ σε σκεφτομουν...Ολα καλα θα πανε βρε δεν ειπαμε;;;; Μη μου αγχωνεσαι...Περιμενουμε τα νεα σας τη Δευτερα τα οποια θα ειναι σουπερ, ειμαι σιγουρη...Η Ειρηνη ειναι πολυ καλυτερα, αλλα δεν ξερω αν εφυγε το υγρο απο τα αυτια της, μου ειπε και η Ελενιτσα οτι επηρεαζει την ακοη και αγχωθηκα λιγο!!!!! Σε 10 μερες ομως μου ειπε η γιατρος να την ξαναδει, οποτε κανουμε υπομονη...Ευχαριστω για τα καλα σας λογια για την μπουμπου μου...Σας ανταποδιδει τα φιλακια!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Αννουλα σε ευχαριστω πολυ!!!!!!

Επεσε τσαι στο πληκτρολογιο και δεν ξερω για ποσο ακομα θα μπορω να γραφω....

Αννουλα μην αγχωνεσαι...Αν ειναι καθε φορα που καποιος ειχε ωτιτιδα να εχανε την ακοη του τοτε θα ειμασταν ολοι κκουφοι!!!!!

Εγω πιστευω οτι ολα θα πανε καλα και την αλλη εβδομαδα η παιδιατρος δεν θα σας βρει τιποτα!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

λες και το ξερα!!!!βρε Αννουλα δεν το ειπα για να σε αγχωσω...δεν ειχα αυτη την προθεση!!!!αλλα για να το διευκρινισω γιατι μου φαινεται οτι με παρεξηγησατε χωρις λογο...!!!δεν ειπα οτι οποιος παθαινει ωτιτιδα επηρεαζεται η ακοη του.....αλλα απο το υγρο που υπαρχει στο αυτι μεσα...πραγμα το οποιο το εχω περασει με την κορη μου αλλα και απο αλλα ατομα που γνωριζω!!!και για να ξερετε κατι το οποιο με στεναχωρει αφανταστα.....η Ευη μου απο το ενα αυτακι της δεν ακουει καλα λογω του υγρου το οποιο δεν εφευγε με την αντιβιωση και γι αυτο χρειαστηκε να χειρουργηθει.λυπαμαι για την αναστατωση.....χιλια συγνωμη!!!

Ελενιτσα??????????????????:confused::confused::confused:

Εγω δεν σχολιασα κατι απο αυτα που ειπες ειλικρινα!!!!!!!

Απλα ειπα οτι η ωτιτιδα που εχει η κορουλα της Αννουλας δεν σημαινει οτι μπορει να της δημιουργησει προβλημα!!!

Αυτο μονο...

Εννοειτε οτι δεν δημιουργησες προβλημα πουθενα και σε κανεναν....

:(:(:(

Διαφημίσεις

λες και το ξερα!!!!βρε Αννουλα δεν το ειπα για να σε αγχωσω...δεν ειχα αυτη την προθεση!!!!αλλα για να το διευκρινισω γιατι μου φαινεται οτι με παρεξηγησατε χωρις λογο...!!!δεν ειπα οτι οποιος παθαινει ωτιτιδα επηρεαζεται η ακοη του.....αλλα απο το υγρο που υπαρχει στο αυτι μεσα...πραγμα το οποιο το εχω περασει με την κορη μου αλλα και απο αλλα ατομα που γνωριζω!!!και για να ξερετε κατι το οποιο με στεναχωρει αφανταστα.....η Ευη μου απο το ενα αυτακι της δεν ακουει καλα λογω του υγρου το οποιο δεν εφευγε με την αντιβιωση και γι αυτο χρειαστηκε να χειρουργηθει.λυπαμαι για την αναστατωση.....χιλια συγνωμη!!!

Σιγα καλε γιατι ζητας συγγνωμη!!!!! Δε φτανει που μας ενημερωνεις σαν εμπειρη μανουλα, θα βρεις και τον μπελα σου;;; Με αγχωσες με την καλη εννοια. Να το ξερω αυτο να το πω και στη γιατρο, οταν μας ξαναδει. Καλα εκανες και μου το επεσημανες...Αν ειναι δυνατον να παρεξηγηθηκα ή να αγχωθηκα μη χασει την ακοη η Ειρηνουλα μου απο αυτο που μου ειπες...Ελενη...εσυ πρεπει να μας τα λες αυτα που τα ξερεις καλα ως μαμα με τρια παιδακια και ας αγχωνομαστε εμεις οι πρωτομανες!!!!!

ovvZp2.png

καλημερα!!!!Ζωιτσα και Αννουλα περασμενα ξεχασμενα!!!!ισως να το πηρα και εγω στραβα.....!!!!λοιπον παρηγγειλα μπομπονιερες μεσω ιντερνετ κουτακια μπλε με κιτρινη κορδελα και κουτακια κιτρινα με μπλε κορδελα τα οποια θα εχουν επανω τους δεμενο ενα αστερια.φωτο θα σας βαλω οταν τα παραλαβω.....μπορω ομως να σας δειξω αλλες......

Γεια σας!!!

τι κανετε?

εγω δεν ειμαι καθολου καλα και ειπα να πω τον πονο μου...

Ο μικρος γεμισε παλι δερματιτιδα....

κοιλια στηθος πλατη χερια!!!!Ειναι χαλια!!!

ΕΙναι η τριτη μερα που τον κραταω ολομοναχη χωρις καμια βοηθεια....Κοντευω να τρελαθω...δεν αντεχω αλλο!!!!

Ειμαι παρα πολυ κουρασμενη....

ηθελα να πω και αλλα αλλα τα ξεχασα....

ΑΑΑΑΑΑ το θυμηθηκα και συνεχιζω....Εκτος λοιπον ολων των αλλων εχω και περιοδο απο την δευτερα παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν λεει να σταματησει.....Ποτε πρεπει να αρχισω να ανησυχω?Συνηθως 5 μερες μου κρατουσε και την πεμπτη δεν το ελεγες και περιοδο....Αλλα τωρα το λες ανετα.....

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!

Και τα δικα μας νεα δεν ειναι καλα , δεν προλαβαμε να ξεκινησουμε τον παιδικο και την ιωση καλοκαιριατικα την τσιμπισαμε βρε κοριτσια , αν ειναι αδυνατον!!Τι θα κανω δηλαδη τον χειμωνα???πυρετο μυτη , βηχα και τρελες τσιμπλες , ηταν ανα ερθει χθες ο γιατοσ για το εμβολιο και τελικα τον πηρα και του ειπα τι εχουμε και μου ειπε οτι ειναι ιωση και θα κρατησει 3 μερες για να δουμε.Το ζητημα ειναι οτι ομικρος δεν ειχε ξανακανει ποτε πυρετο και τ αεχω χρειασθει λιγο γιατι τον φοβαμαι τον πυρετο , πριν μου εκανε και ενα 38,8 και πηγαμε πρεχοντας για μπανιο οπυ του επεσε κατευθειαν , τσιμπισαμε και τον ποσταν το συροπι και κοιμηθηκαμε!!

Μην σας πλακωνω αλλο με τα δικα μας , Ελενιτσα με το καλο η βατιση κοριτσακι .

Γεια σας!!!

τι κανετε?

ΕΙναι η τριτη μερα που τον κραταω ολομοναχη χωρις καμια βοηθεια....Κοντευω να τρελαθω...δεν αντεχω αλλο!!!!

ΑΑΑΑΑΑ το θυμηθηκα και συνεχιζω....Εκτος λοιπον ολων των αλλων εχω και περιοδο απο την δευτερα παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν λεει να σταματησει.....Ποτε πρεπει να αρχισω να ανησυχω?Συνηθως 5 μερες μου κρατουσε και την πεμπτη δεν το ελεγες και περιοδο....Αλλα τωρα το λες ανετα.....

Ζωιτσα μου υπομονη κοριτσακι. Ο γιατρος σας τι λεει γι αυτην την δερματιτδα?Καλα περιοδο 7 μερες γεματες ειχα και εξακολουθωνα εχω το ιδιο.

αισθανομαι ψυχολογικα και οχι σωματικα κουρασμενη ...και Τριτη παω και για δουλεια

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Γελάς με την πάρτη μου????????? :shock::shock::shock:

χμμμ....καλό είναι αυτό τώρα????????????

εμφιαλωμένο δεν κάνει να πίνουν τα μωράκια για 2 λόγους μου έχει πει η παιδίατρος:

2) οτι υπολείπονται σε κάποια στοιχεία που είναι απαραίτητα για τα παιδιά....αν θυμάμαι καλά κάποια άλατα μου είχε πει που αφαιρούνται με την επεξεργασία του νερού...

Τώρα για το 2ο διατηρώ επιφυλάξεια....αλλά για το πρώτο και κυρίως για το οτι είναι σε πλαστικά μπουκάλια, πείθομαι τρελά...εγώ ούτε σε πλαστικό πιάτο δεν της δίνω να φάει...και το κουτάλι σιλικόνης που έχω, μεγάλη υποχώρηση το θεωρώ...

1) γιατί δε γίνεται καθόλου καλή συντήρηση τους (τα αφήνουν στον ήλιο,κλπ) και είναι και πλαστικά τα μπουκάλια δηλ. χάλια...

κι εγώ πήρα απόφαση να ασχοληθώ λίγο με τη βάπτιση!

λίγο όμως ε????? μην ξεφύγω απο την καθιερωμένη αναβλητικότητα μου!!!

οπότε έκανα το μεγάλο βήμα να ρωτήσω για τιμή της μπομπο που με ενδιαφέρει στον Παρίση! και μην τρελείνεστε ε? μέιλ έστειλα, δεν πήρα τηλ φυσικά!!! βαριέμαι!!!!

Ki emeis otan erxomast ekei kato emfilaomeno pernoume alla o gitros mas exei pei opou iparxei eidap pinoumekanonika apo tin vrisi allios opou alou pame emfialomeno

To mono pou exei apomeienei stismpompo mas einai ta koufeta kai ta marshmallow ta opoi atha t aparo ron septemri gia na min halasoun

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Γεια σας!!!

τι κανετε?

αχ βρε Ζωιτσα γιατι παλι....?μηπως φταιει κατι που τρωει? αλλιως ειναι περιεργο ετσι στο ξαφνικο....αν και εμας ο γιατρος μας ειχε πει που το εμφανισε κανα δυο φορες ο Αντρεας στο αξαφνο οτι ειναι σε κατι αλλεργικος και για καποιες μερες δεν θα πρεπει να φαει σοκολατα, αυγο και καποια αλλα φαγητα!!!να τον πας σε δερματολογο για μην ταλαιπωρειται και αυτος αλλα και εσυ να μην αγχωνεσαι!!!τωρα για την περιοδο ισως φταιει που στρεσαριστικες και με την μαμα σου, κουραζεσαι και περισσοτερο.....θα ετυχε!!!!μην ανησυχεις......περαστικα στον Τεο σου.....;)

Καλημερααααα!!

Πρωτα απ ολα...Αννουλα να χαιρεσαι την Ειρηνουλα σου φιλη μου,ειναι μια κουκλιτσα ζωγραφιστη κ νομιζω εχουν κ το ιδιο χρωμα ματιων με την δικη μου εεε???χιχιχιΤις ειδα χθες τις φωτογραφιες αλλα δεν μπορεσα να σχολιασω!!!

Λιτσακι περαστικα στον μικρουλη σου,μην στεναχωριεσαι και εμεις την περασαμε την ιωση,στα τελειωματα ειμαστε,μπολικο ορο οσο μπορεις,ο πυρετος μενει μια δυο μερες,μετα ερχονται τα υπολοιπα,βηχας,μπουκωματα!!

Ζωη γιατι ετσι κοπελα μου?Τον εχετε παει σε δερματολογο?Η δικια μου βγαζει μικρα κοκκινακια απο τον ιδρωτα,της βαζω υγρη πουδρα,,,αυτο σας εχουν πει οτι ειναι αλλεργια??Περαστικα να ναι,τι να πω...μαλλον πρεπει να το παρουμε αποφαση πως δεν θα ηρεμησουμε ποτε απο εδω κ περα,ολο κ κατι θα μας βασανιζει με τα μικρα!!!

Συνεχιζω μετα γιατι αναψα το σιδερο...

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Γεια σας!!!

τι κανετε?

Κοριτσακι υπομονη...Αχ αυτα τα δερματικα θα μας τρελανουν μου φαινεται!!!! Εχουμε πιει αταραξ μπουκαλια και μπουκαλια...Τι δερματιτιδα εχει;;; Ειναι αλλεργια;;; Καθε ποτε τα εμφανιζει;;; Μηπως ειναι απο τη ζεστη βρε Ζωιτσα μου;;; Και μενα βγαζει σπυρακια στα ποδια και χερια κυριως, τα οποια μολις δροσερεψει λιγο φευγουν και μετα ξαναεμφανιζονται. Στην αρχη κοντεψα να τρελαθω. Εψαξα τα παντα, την κουνια, στρωμα, αλλαξα απορρυπαντικο, σιδερωνα τα ρουχα της 5 λεπτα το καθενα στον ατμο, εξαφανισα τα λουλουδια απο το σπιτι...και αταραξ με το κιλο. Μαλλον ομως ειναι απο τη ζεστη, δεν ειναι βεβαια τα κλασικα ιδρωτηρια, ειναι πιο μεγαλα. Μηπως ειναι και σας κατι τετοιο ή εχετε παει σε δερματολογο και ειναι οντως δερματιτιδα;;; Ο,τι και να ειναι, μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου θα περασει και αυτο!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...