Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα και απο εμενα!

σημερα μαλλον θα σας διαβαζω μονο γιατι απο διαθεση δεν παω καθολου καλα και ειναι κριμα να χαλασω και την δικη σας. ειμαι στο γραφειο, προσπαθω να δουλεψω, η σωματικη μου υγεια ειναι μια χαρα (αδιαθετησα κιολας- ολα τα'χε η Μαριορη....τεσπα), η ψυχικη μου υγεια κλονισμενη. το παιδακι μου δοξα τω θεω μια χαρουλα με κολικους ομως λιγο εντονοτερους απο εχθες (δεν ξερω αν φταει το εμβολιο (το ποσιμο το ηπιε με τρελη λαχταρα. εκτός από ιους τι αλλο βαζουν μεσα αραγε;)

Σας αφιερωνω εξαιρετικα το παρακατω τραγουδακι, καλημερα και παλι!

Μίλα μας ... εγώ υπόσχομαι να σκάσω!!! ... δεν μας χαλας τη διάθεση... ισα-ισα θα μας τη φτιάξεις εαν μας αφήσεις και μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε!!! ματς μουτς

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειναι το rainforest της fischer price και ειναι μαγικο. Τη βαζω απο κατω καταχτυπαει τα παιχνιδακια που κρεμονται, τους μιλαει, τα μαλωνει λιγο πιο μετα και γυριζει στο πλαι και κοιμαται. Οχι παντα αλλα το πρωι και το μεσημερι ετσι κοιμαται..

και μεις αυτό έχουμε, αλλά στο 10λεπτο το βαριέται...

μάλλον επειδή είναι και πιο μικρούλης...

Μαρία SOS!!! έχω θέμα με τα κακά του παιδιού μου!!!! κλαίει τον αλλάζω... και τι να δω?????? έκανε κακά και με χρώματα???? λοιπόν στο κέντρο της πάνας ανοιχτό καφε, δεξιά και επάνω σκούρο καφέ, αριστερα και επάνω πρασινο σκούρο, κεντροδεξιά πράσινο ανοιχτό..... ανάμεσα υπάρχει λίγο μπλέ και λίγο ροζ????? τι να υποθέσω???? .... μήπως μπορείς εκτός απο την ερμηνείς των κακουλακίων να μου "διαβάσεις" και την πάνα???????

Καλημέρα!!!

πωπω βρε κορίτσια δε σας προλαβαίνω!!!

ρε γμτ κάτι έχω κάνει λάθος με το παιδί μου εγώ...

όσο είναι ξύπνια θέλει την αμέριστη προσοχή μου! δεν τολμώ να κάνω τίποτα άλλο!!!

Σήμερα μαγείρεψα, έβαλα σκούπα και 2 πλυντήρια αλλά όπου πήγαινα μαζί μου και η μπέμπα!!! αυτοκόλλητο!!!

εσάς κάθονται μόνα τους φαντάζομαι ε???

μα βλέπω που γράφετε αβέρτα κουβέρτα και δε σας προλαβαίνω και λέω ρε γμτ εγώ γιατί δεν προλαβαίνω???

κάτι δεν κάνω καλά....

τώρα την κοίμισα αλλά δε χαίρομαι....ξέρω οτι μόνο κανένα 10λεπτο έχω!!!

Πάντως τα τελευταία βράδια κοιμάται 11-6:30 οπότε τουλάχιστον ξεκουράζομαι το βράδυ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία SOS!!! έχω θέμα με τα κακά του παιδιού μου!!!! κλαίει τον αλλάζω... και τι να δω?????? έκανε κακά και με χρώματα???? λοιπόν στο κέντρο της πάνας ανοιχτό καφε, δεξιά και επάνω σκούρο καφέ, αριστερα και επάνω πρασινο σκούρο, κεντροδεξιά πράσινο ανοιχτό..... ανάμεσα υπάρχει λίγο μπλέ και λίγο ροζ????? τι να υποθέσω???? .... μήπως μπορείς εκτός απο την ερμηνείς των κακουλακίων να μου "διαβάσεις" και την πάνα???????

με ειρωνεύεσαι κυρά μου; :tongue:

Διαφημίσεις

τι το ποτίζεις καλέ το παιδί;;;;

χα χα χα!!! απο τον πρώτο μήνα το πολύ να ξυπνήσει μια φορά κατα τη διάρκεια της νύχτας..... φαίνεται έχει καταλάβει για τα καλά τη διαφορά μέρα - νύχτα... αφού στο τελευταίο γεύμα του το ξεσκίζει το θέμα... κάθεται στο στήθος απο 30' και πάνω να χορτάσει... τι να πω ... ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!!!

εχω αγκαλια την μικρουλα και γραφω με ενα χερι παλι...τελειωσα το στολισμα κ εγω,,αν μπορεσω θα βαλω κ εδω φωτο,αλλιως αργοτερα στο φατσοβιβλιο

Βαλε εδω καλε, δεν εχουμε ολες facebook. Εδω εδω εδω εδω...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Βρε Μαρία τώρα πλάκα-πλάκα να σε ρωτήσω κάτι σαν ειδικός καίατρος που είσαι. Το χρώμα τους είναι μουσταρδί αλλά δεν είναι τόσο νερουλά όπως πάντα. Είναι πιο κολλώδη. Να φανταστεις τη σαπουνίζω κάτω από τη βρύση και με δυσκολία φεύγουν από τον πισινούλη της..Τι έχουμε γιατρέ μου;;;

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

ΑΝΝούλα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ κουκλάκι το μωράκι σου!!! Να σου ζησει!!!Σήμερα η δικιά μου ξυπνάει συνέχεια..Είμαι σε επιφυλακή..

Ευχαριστουμε καλη μου...Και συ να χαιρεσαι τη δικη σου, το μοντελο της παρεας....Τι εγινε με την εξεταση τελικα χθες;;; ολα καλα;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...