Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

@dimitra κάπου μου είχες απαντήσει για την κυστικη ίνωση αλλά πολλές οι αναρτήσεις μετά κ κάπου το έχασα!Σ ευχαριστω όπως κ να χει.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες...Σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα αλλα και για το ενδιαφερον σας. Το ξερω οτι παντα με σκεφτεστε οπως αλλωστε και γω. Η Ειρηνουλα πηγε χθες γιατρο, αλλα το υγρο δεν εχει φυγει ακομα απο το αυτι λογω των απεριοριστων μυξων που ακομα εχει και οι οποιες ηταν και η αιτια της ωτιτιδας. Θα πιουμε αλλες δυο μερες αντιβιωση και μετα θα περιμενουμε να υποχωρησει μονο του. Καναμε και το τελευταιο μας εμβολιο, τωρα ξανα το Σεπτεμβρη. Η αναπτυξη της ειναι πολυ καλη ευτυχως, πανω απο τις καμπυλες στο υψος και βαρος. Το οτι δεν τρωει εχει να κανει με την αντιβιωση η οποια προκαλει στομαχικες διαταραχες και ταση για εμετο, οπως μας ειπε η γιατρος. Ελπιζω τωρα που θα την κοψουμε να βρουμε την ορεξη μας παλι.

Λια τι κουκλι ειναι αυτο καλε να το χαιρεστε...Θα σας βαλω και γω καποια στιγμη φωτο προσφατες να μας δειτε..

Κατερινακι, Μακ ευχαριστω για το ενδιαφερον και τη σκεψη σας...

Ζωη τι ηταν καλε αυτα τα νεα;;;; πες μας για τη μαμα σου παραπανω λεπτομερειες, ειναι κακοηθης ο ογκος;;; Η εγχειρηση γινεται προληπτικα, μετα τι θα ακολουθησει;;; Σε τι σταδιο ειναι;;; Κουραγιο κοπελα μου, πολλα περαστικα .... Ολα θα πανε καλα με τη μαμα σου. Συνηθως για να μην πω παντα, αυτες οι περιπτωσεις ειναι καθολα ιασιμες...Μπες να μας πεις νεα αν βεβαια το νιωθεις και θες να το μοιραστεις...Α και να χαιρεσαι το μαναρακι σου, το πιο προχωρημενο μωρακι του τοπικ Σεπτεμβριου...Φτου φτου

καλημερα Αννουλα!!!!χαρηκα πολυ που ξαναμιλαμε μαζι σου...πραγματικα ειχαμε ανησυχησει πολυ!!!!θελω να σου πω κατι σχετικα με το υγρο στο αυτακι της Ειρηνης σου.εμενα η Ευη μου ειχε το ιδιο προβλημα και εναν χειμωνα ειχαμε την μια ωτιτιδα πισω απ την αλλη.....ποτε πηγαμε σε ΩΡΛ που ειναι καλυτερα στην προκειμενη περιπτωση...μας εδωσε αντιβιωση για το υγρο αλλα χωρις αποτελεσμα.μας ειπε οτι πρεπει να παμε στο παιδων και τελικα ο γιατρος μας ειπε οτι θα πρεπει να το βγαλουμε γιατι θα επηρεασει την ακοη της σε μεγαλο βαθμο.και οντως πηγαμε κανονισαμε να βγαλει και τα κρεατακια που την ταλαιπωρουσαν και ολα καλα.της εβαλαν μετα στα αυτακια κατι σαν σωληνακια πολυ μικρα τα οποια πεφτουν μονα τους δεν ειναι κατι το ανησυχητικο.οποτε για να μην ταλαιπωριεται και το μικρο σου αλλα και εσεις ρωτα εναν ΩΡΛ.αν θες μπορω να σου συστησω αυτον που πηγα τα μικρα μου εγω. περαστικα σας ευχομαι και πολλα πολλα φιλια στην μικρουλα σου!!!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να'μαι!

λοιπόν θα τις πεταξω τις "σιλικονατες" (:tongue:) πιπιλες και θα τις παρω όλες καουτσουκ.

μου ειπε μια γνωστη μου χθες ότι της αδερφής της εκοψε το μωρακι ενα κομματακι μικρο από την πιπίλα και το καταπιε με αποτελεσμα να βηχει το μικρο συνεχεια σα να πνιγεται. το πηγαν στην πατρα, νοσηλευθηκε λίγο και μετα το πηγα στο Παιδων όπου του κανανε βρογχοσκόπηση και εντοπίσανε το κομματακι στα πνευμόνια! μπρρρρρρ

κατα τα άλλα προσεξτε πολύ τα μωρακια γιατι σας λεω ωτιτιδες φουλ εδω, οι οποίες προερχονται αποκλειστικα από τις συσσωρευμενες μυξούλες, συνήθως δεν κανουν πυρετό!

Σοφάκι μακαρι να μπορουσα να φυγω 2 μερες αλλά πώς;;;; τελοσπαντων...

ναι ειναι αληθεια αυτο.οταν τα μωρακια ειναι σε περιοδο οδοντοφυιας πρεπει να χρησιμοποιον πιπιλες με καουτσουκ γιατι κοβουν κομματια ειτε με τα ουλα τους που ειναι πολυ σκληρα ειτε με τα δοντακια τους.προσοχη μανουλες!!!!και αυτο που λες παλι για τις μυξουλες ειναι αληθες....απο προσωπικη πειρα το λεω.....γι αυτο να μην ταιζετε ποτε τα μωρα σας με το μπιμπερο τελειως ξαπλωμενα η να τρωνε μονα τους παλι στην ιδια σταση.ετσι συσσωρευονται οι μυξουλες και δεν μπορουν να βγουν με αποτελεσμα να γινεται το υγρο στο αυτι.προσοχη......

καλημερα Αννουλα!!!!χαρηκα πολυ που ξαναμιλαμε μαζι σου...πραγματικα ειχαμε ανησυχησει πολυ!!!!θελω να σου πω κατι σχετικα με το υγρο στο αυτακι της Ειρηνης σου.εμενα η Ευη μου ειχε το ιδιο προβλημα και εναν χειμωνα ειχαμε την μια ωτιτιδα πισω απ την αλλη.....ποτε πηγαμε σε ΩΡΛ που ειναι καλυτερα στην προκειμενη περιπτωση...μας εδωσε αντιβιωση για το υγρο αλλα χωρις αποτελεσμα.μας ειπε οτι πρεπει να παμε στο παιδων και τελικα ο γιατρος μας ειπε οτι θα πρεπει να το βγαλουμε γιατι θα επηρεασει την ακοη της σε μεγαλο βαθμο.και οντως πηγαμε κανονισαμε να βγαλει και τα κρεατακια που την ταλαιπωρουσαν και ολα καλα.της εβαλαν μετα στα αυτακια κατι σαν σωληνακια πολυ μικρα τα οποια πεφτουν μονα τους δεν ειναι κατι το ανησυχητικο.οποτε για να μην ταλαιπωριεται και το μικρο σου αλλα και εσεις ρωτα εναν ΩΡΛ.αν θες μπορω να σου συστησω αυτον που πηγα τα μικρα μου εγω. περαστικα σας ευχομαι και πολλα πολλα φιλια στην μικρουλα σου!!!!;)

καλησπερα ελενιτσα!!!! και γω χαιρομαι που επανηλθα...αχ αγχωθηκα τωρα με αυτο...η γιατρος θα μας ξαναδει σε 10 μερες και αν δεν εχει φυγει το υγρο θα της προτεινω να το βγαλουμε οπως λες. Σ' ευχαριστω για την πληροφορηση...φιλακια στα ζουζουνια σου...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Μαλλον θα την παω στην ευρωκλινικη παιδων..η παιδιατρος δεν σηκωνει τα τηλεφωνα και δεν εχω αλλη επιλογη...οκ δεν ειναι χαλια,αλλα προσπαθω να της βγαλω τις μυξουλες και δεν βγαινει τπτ,ακουγεται ομως πως εχει πολυ πραμα μεσα και οπως ειπε η Σοφια φοβαμαι μην το γυρισει σε ωτιτιδα,,,παντος ειναι ευδιαθετη,παιζει,τσιριζει,γελαει!!Ψιλοβιχει που και που...τι μας βρηκε,δεν μπορω να το χωνεψω,ποναει η καρδια μου οταν βλεπω να ταλαιπωρουνται ετσι μωρα!!Σας αφηνω κοριτσακια θα σας πω νεα αργοτερα

Λιακι περαστικα στη μ ικρουλα σου...Πηγαινε καπου τη μικρη οπωσδηποτε γιατι και μενα με μια μερα μυξα, πολυ ομως ε, εκανε ωτιτιδα...Κυριακη ειχε μυξες, δευτερα την πηγα γιατρο και ειχε κανει ωτιτιδα!!!! Ευχομαι να μην ειναι τιποτα...

ovvZp2.png

Καλημερααααα!

Τι κανετε?

Πηγαμε την μικρη χθες στο Ιασω Παιδων το απογευμα τελικα,ολα καλα ευτυχως.δεν εχει κανει ωτιτιδα,ο λαιμος της ειναι λιγο ερεθισμενος και ρινιτιδα!!

Πυρετο καθολου,37,1 μονο!

Πολυ κλαμα μεχρι να την εξετασουν,,κοριτσακια οσο μπορειτε φυσιολογικο ορο σε τετοιες καταστασεις με βουλωμενες μυτες κ μυξουλες...χθες της βαλανε απο 6μλ στην μυτουλα για να την καθαρισουν,,το βραδυ μου ρουθουνιζε παλι παρα πολυ ωσπου καποια στιγμη αρχησε να βηχει,την σηκωσα κατευθειαν κ εβγαλε γουλια μαζι με βλενες,αυτο ηταν,μετα κοιμηθηκε σαν πουλακι!

Ενταξει,μου ειπε η παιδιατρος, δεν ηταν τοσο αναγκαιο να την φερεις,μια απλη ιωσουλα περναει,,,ποιος μου το λεει εμενα ομως αν δεν εξελισοταν σε κανονικη ιωση,,τεσπα,πηγα και ησυχασα!

ξυπνησεε..θα συνεχισω μετα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!

Τι κανετε?

Πηγαμε την μικρη χθες στο Ιασω Παιδων το απογευμα τελικα,ολα καλα ευτυχως.δεν εχει κανει ωτιτιδα,ο λαιμος της ειναι λιγο ερεθισμενος και ρινιτιδα!!

Πολυ κλαμα μεχρι να την εξετασουν,,κοριτσακια οσο μπορειτε φυσιολογικο ορο σε τετοιες καταστασεις με βουλωμενες μυτες κ μυξουλες...χθες της βαλανε απο 6μλ στην μυτουλα για να την καθαρισουν,,το βραδυ μου ρουθουνιζε παλι παρα πολυ ωσπου καποια στιγμη αρχησε να βηχει,την σηκωσα κατευθειαν κ εβγαλε γουλια μαζι με βλενες,αυτο ηταν,μετα κοιμηθηκε σαν πουλακι!

Ενταξει,μου ειπε η παιδιατρος, δεν ηταν τοσο αναγκαιο να την φερεις,μια απλη ιωσουλα περναει,,,ποιος μου το λεει εμενα ομως αν δεν εξελισοταν σε κανονικη ιωση,,τεσπα,πηγα και ησυχασα!

καλημερα!

μπράβο βρε Λιάκι που δεν ήταν τίποτα τελικά! όλα καλα αντε και καλύτερα ευχομαι!:D

καλημέρα!

τι καλημέρα δηλαδή....τελοσπάντων....

πάλι άυπνη είμαι...

η μικρή κοιμήθηκε 10 και ξύπνησε 12-2-3-4-6 και στις 8 σηκώθηκε τελείως....

πονάει το κορμί μου ολόκληρο....

τι να έχει ρε γμτ....

ζεσταίνεται? πονάνε τα ούλα της? η κοιλίτσα της?

τι να είναι????

έχει και βηχαλάκι και φτερνίζεται...

ουφ....

Σήμερα έχω ραντεβού στο γυναικολόγο για τεστ παπ επιτέλους!!! έπρεπε να έχω πάει εδώ και 3 μήνες!!!

Καλημερααααα!

Τι κανετε?

είδες βρε??? δεν ήταν τίποτα!!!

ο ορός σώζει!!!

και σε δύκολες καταστάσεις με πολλή μύξα, 2 σταγονίτσες οτριβίν στη μυτούλα και λίγη ανάκλιση στο στρώμα που κοιμάται, βοηθάνε πολύ!

Κορίτσια έχει καμιά σας φίλτρο νερού???

θέλω να πάρω και ψάχνοντας στο ίνετρνετ μπερδεύτηκα περισσότερο οπότε ρωτάω μήπως έχουμε κανένα δοκιμασμένο...

εδώ το νερό είναι χάλια....έχει πάρα πολλά άλατα...

εγώ πίνω μόνο εμφιαλωμένο.

Αλλά με τη μικρή τι θα κάνω??? εμφιαλωμένο δεν κάνει να της δίνω και τώρα που της το βράζω, πριν της το βάλω στο ποτηράκι της το περνάω απο ένα φίλτρο γαλλικού για να συγκρατήσει οτι μπορεί...

μόλις σταματήσει το βράσιμο, χρειάζομαι οπωσδήποτε φίλτρο!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημέρα!

τι καλημέρα δηλαδή....τελοσπάντων....

πάλι άυπνη είμαι...

η μικρή κοιμήθηκε 10 και ξύπνησε 12-2-3-4-6 και στις 8 σηκώθηκε τελείως....

πονάει το κορμί μου ολόκληρο....

τι να έχει ρε γμτ....

ζεσταίνεται? πονάνε τα ούλα της? η κοιλίτσα της?

τι να είναι????

έχει και βηχαλάκι και φτερνίζεται...

ουφ....

Σήμερα έχω ραντεβού στο γυναικολόγο για τεστ παπ επιτέλους!!! έπρεπε να έχω πάει εδώ και 3 μήνες!!!

είδες βρε??? δεν ήταν τίποτα!!!

ο ορός σώζει!!!

και σε δύκολες καταστάσεις με πολλή μύξα, 2 σταγονίτσες οτριβίν στη μυτούλα και λίγη ανάκλιση στο στρώμα που κοιμάται, βοηθάνε πολύ!

Κορίτσια έχει καμιά σας φίλτρο νερού???

θέλω να πάρω και ψάχνοντας στο ίνετρνετ μπερδεύτηκα περισσότερο οπότε ρωτάω μήπως έχουμε κανένα δοκιμασμένο...

εδώ το νερό είναι χάλια....έχει πάρα πολλά άλατα...

εγώ πίνω μόνο εμφιαλωμένο.

Αλλά με τη μικρή τι θα κάνω??? εμφιαλωμένο δεν κάνει να της δίνω και τώρα που της το βράζω, πριν της το βάλω στο ποτηράκι της το περνάω απο ένα φίλτρο γαλλικού για να συγκρατήσει οτι μπορεί...

μόλις σταματήσει το βράσιμο, χρειάζομαι οπωσδήποτε φίλτρο!!!

καλημερα!!!!ηθελα απο χθες να σχολιασω αυτα που ελεγες γιατι γελαω πολυ με την παρτη σου.....αλλα τρεχω με την βαπτιση.....και δεν με βλεπω να προλαβαινω!!!!γιατι δεν κανει να της δινεις εμφιαλωμενο της μικρουλας?το ξερω οτι το νερο ειναι χαλια γιατι και εμεις οταν ερχοματε Καλαματα εμφιαλωμενο πινουμε!!!Ζωιτσα περαστικα στην μανουλα σου!!!!ευχομαι οτι καλυτερο......Μακ τρελλη και παλαβη θελεις διακοπες εεεεε????μπορω να κανω babysitting στον γιο σου.....τι 3 τι 4!!!!ειμαι μαθημενη εγω.....Λιτσακι σε περιμενουμε παλι να μπαινεις συστηματικα να τα λεμε......και Λια μου περαστικα στην μικρουλα σου....μην ανησυχεις ομως το παθαινουν αυτο συχνα τα μωρα!!!για πεστε κανενα νεο και οι υπολοιπες!!!!!!

καλημερα!!!!ηθελα απο χθες να σχολιασω αυτα που ελεγες γιατι γελαω πολυ με την παρτη σου.....αλλα τρεχω με την βαπτιση.....και δεν με βλεπω να προλαβαινω!!!!γιατι δεν κανει να της δινεις εμφιαλωμενο της μικρουλας?το ξερω οτι το νερο ειναι χαλια γιατι και εμεις οταν ερχοματε Καλαματα εμφιαλωμενο πινουμε!!!Ζωιτσα περαστικα στην μανουλα σου!!!!ευχομαι οτι καλυτερο......Μακ τρελλη και παλαβη θελεις διακοπες εεεεε????μπορω να κανω babysitting στον γιο σου.....τι 3 τι 4!!!!ειμαι μαθημενη εγω.....Λιτσακι σε περιμενουμε παλι να μπαινεις συστηματικα να τα λεμε......και Λια μου περαστικα στην μικρουλα σου....μην ανησυχεις ομως το παθαινουν αυτο συχνα τα μωρα!!!για πεστε κανενα νεο και οι υπολοιπες!!!!!!

Γελάς με την πάρτη μου????????? :shock::shock::shock:

χμμμ....καλό είναι αυτό τώρα????????????

εμφιαλωμένο δεν κάνει να πίνουν τα μωράκια για 2 λόγους μου έχει πει η παιδίατρος:

2) οτι υπολείπονται σε κάποια στοιχεία που είναι απαραίτητα για τα παιδιά....αν θυμάμαι καλά κάποια άλατα μου είχε πει που αφαιρούνται με την επεξεργασία του νερού...

Τώρα για το 2ο διατηρώ επιφυλάξεια....αλλά για το πρώτο και κυρίως για το οτι είναι σε πλαστικά μπουκάλια, πείθομαι τρελά...εγώ ούτε σε πλαστικό πιάτο δεν της δίνω να φάει...και το κουτάλι σιλικόνης που έχω, μεγάλη υποχώρηση το θεωρώ...

1) γιατί δε γίνεται καθόλου καλή συντήρηση τους (τα αφήνουν στον ήλιο,κλπ) και είναι και πλαστικά τα μπουκάλια δηλ. χάλια...

κι εγώ πήρα απόφαση να ασχοληθώ λίγο με τη βάπτιση!

λίγο όμως ε????? μην ξεφύγω απο την καθιερωμένη αναβλητικότητα μου!!!

οπότε έκανα το μεγάλο βήμα να ρωτήσω για τιμή της μπομπο που με ενδιαφέρει στον Παρίση! και μην τρελείνεστε ε? μέιλ έστειλα, δεν πήρα τηλ φυσικά!!! βαριέμαι!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γελαω μαζι σου γιατι εχεις πολυ πολυ χιουμορ!!!!εμενα ο γιατρος μου ειπε να του δινω εμφιαλωμενο να πινει απο τοτε που σταματησαμε την αποστειρωση......και το νερο της βρυσης να το βραζω καλα πριν του φταξω γαλα.αν και ειμαι της αποψης οτι το εμφιαλωμενο εχει πιο πολλα αλατα απ το συνηθισμενο νερο.....

τωρα οσο για την βαφτιση βρηκα κατι μπομπονιερες που μου αρεσουν....αλλα τις θεωρω ακριβες με 2.5? και 3?.....και ετσι εχω στραφει στα πουγγακια με διακοσμητικο η στα κουτακια....γιατι ειναι πολλα τα ατομα και προσπαθω να βρω κατι καλο και λιτο!!! θα βαλω φωτο αργοτερα να σας δειξω....

Διαφημίσεις

και εγω εμφιαλωμενο του δινω εδω και κανενα 2μηνο περιπου και μάλιστα αβραστο πια! τα εμφιαλωμενα όντως ειναι χαλια από συντηρηση αλλά τι να κανω. ενα φιλτρο που ειχα βγηκε οφ μετα από κανενα 5μηνο από την πολύ λασπη που εχει το νερο μας. τσαντιστηκα και εγω και του δινω εμφιαλωμενο!

το spring εχω ακουσει οτι ειναι καλο της amway νομιζω...http://www.espring.com/English/products/doc8054.aspx?pgid=14

Καλησπερα κοριτσαρες...η μπεμπιτσα μου κοιμαται και ειπα να μπω λιγο να σας δω!!!! Καλε Σοφια εχεις κολλησει με το εμφιαλωμενο ε;;; Εγω παντως της δινω απο τον 5ο που κοψαμε την αποστειρωση...Για το γαλα βεβαια το βραζω ακομα. Λια ολα καλα με την μπουμπου σου...Περαστικα στην ιωσουλα της...Εμενα σημερα εκανε πισω αποτομα, την ειχα κατω και καθοταν , και χτυπησε στα πλακακια το κεφαλι της...Κλαμα!!!!!!!!!!!!!! μας ακουσε η πολυκατοικια...Ευτυχως της εβαλα αμεσως βουτυρο και δεν εκανε καρουμπαλο...Φοβηθηκα λιγο, αλλα δεν εκανε εμετο ουτε κοιμηθηκε αμεσως...Ελπιζω να μη μου επαθε τιποτα. Ελενιτσα αν ησουν πιο κοντα θα σου εδινα εγω τη δικη μου για babysiting, αν θες οπωσδηποτε ενα μωρο παραπανω...χαχαχα πλακα κανω ε!!!!

ovvZp2.png

γελαω μαζι σου γιατι εχεις πολυ πολυ χιουμορ!!!!εμενα ο γιατρος μου ειπε να του δινω εμφιαλωμενο να πινει απο τοτε που σταματησαμε την αποστειρωση......και το νερο της βρυσης να το βραζω καλα πριν του φταξω γαλα.αν και ειμαι της αποψης οτι το εμφιαλωμενο εχει πιο πολλα αλατα απ το συνηθισμενο νερο.....

τωρα οσο για την βαφτιση βρηκα κατι μπομπονιερες που μου αρεσουν....αλλα τις θεωρω ακριβες με 2.5? και 3?.....και ετσι εχω στραφει στα πουγγακια με διακοσμητικο η στα κουτακια....γιατι ειναι πολλα τα ατομα και προσπαθω να βρω κατι καλο και λιτο!!! θα βαλω φωτο αργοτερα να σας δειξω....

για τις μπομπο κοίταξε και στα ιντερνετικά μαγαζιά Ελενίτσα μου...

θα βρεις τεράστιες διαφορές σε τιμές...

αν θες να σου πω κανένα σάιτ, πες μου!

και εγω εμφιαλωμενο του δινω εδω και κανενα 2μηνο περιπου και μάλιστα αβραστο πια! τα εμφιαλωμενα όντως ειναι χαλια από συντηρηση αλλά τι να κανω. ενα φιλτρο που ειχα βγηκε οφ μετα από κανενα 5μηνο από την πολύ λασπη που εχει το νερο μας. τσαντιστηκα και εγω και του δινω εμφιαλωμενο!

το spring εχω ακουσει οτι ειναι καλο της amway νομιζω...http://www.espring.com/English/products/doc8054.aspx?pgid=14

το έχω ακούσει αυτό το φίλτρο αλλά και μόνο επειδή είναι της amway ο άντρας μου δεν το συζητάει καν να το βάλουμε...(δεν θέλει ούτε να ακούει αυτή την εταιρεία λόγω κάποιιων ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτή!).

Καλησπερα κοριτσαρες...η μπεμπιτσα μου κοιμαται και ειπα να μπω λιγο να σας δω!!!! Καλε Σοφια εχεις κολλησει με το εμφιαλωμενο ε;;; Εγω παντως της δινω απο τον 5ο που κοψαμε την αποστειρωση...Για το γαλα βεβαια το βραζω ακομα. Λια ολα καλα με την μπουμπου σου...Περαστικα στην ιωσουλα της...Εμενα σημερα εκανε πισω αποτομα, την ειχα κατω και καθοταν , και χτυπησε στα πλακακια το κεφαλι της...Κλαμα!!!!!!!!!!!!!! μας ακουσε η πολυκατοικια...Ευτυχως της εβαλα αμεσως βουτυρο και δεν εκανε καρουμπαλο...Φοβηθηκα λιγο, αλλα δεν εκανε εμετο ουτε κοιμηθηκε αμεσως...Ελπιζω να μη μου επαθε τιποτα. Ελενιτσα αν ησουν πιο κοντα θα σου εδινα εγω τη δικη μου για babysiting, αν θες οπωσδηποτε ενα μωρο παραπανω...χαχαχα πλακα κανω ε!!!!

αχ χτύπησε η κοριτσάρα σου μωρέ?

πόσα τέτοια έχουμε να ζήσουμε....

κούκλα η Ειρηνούλα!!!!!!!

ματάρες!!! φτου φτου!!!

να της δώσεις ρουφηχτά φιλάκια στα μαγουλάκια της εκ μέρους μου!!!!

πωπω....πρέπει να νομίζετε οτι είμαι καμία παρανοική με το εμφιαλωμένο εεε?????

τι να κάνω όμως????? έτσι είπε η παιδίατρος και το πιστεύω κι εγώ οτι δεν είναι πολύ καλό για τη μικρή...

Επίσης η παιδίατρος μου είπε οτι αν χρειαστεί να της δώσω εμφιαλωμένο, να είναι μόνο απο γυάλινο μπουκάλι.

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!

Ευχαριστω κοριτσια για τα περαστικα....Η αληθεια ειναι οτι οσο περναει ο καιρος τοσο απο κατω με παιρνει και εμενα οποτε δεν μπαινω αλλα.............Δεν γινοταν να αντισταθω και να μην σχολασω αυτο το κουκλακι!!!!!!!!!!!!!!

Αννουλα να την χαιρεσαι!!!!!Τι ματαρες που εχει!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφακι και εμενα μου ειπε οχι κατηγορηματικα στο εμφιαλωμενο οποτε βραζω νερο και δινω...Βεβαια σκετο δεν το πινει οποτε του προσθετω και χυμο πορτοκαλι.....

Θα ψαξω μαλλον και εγω να βρω κανενα φιλτρο μπας και κανει καμια δουλεια...

Λιακι καλα εκανες και την πηγες για να ηρεμισεις λιγο και εσυ...Περαστικα να ειναι μωρε!!!!

Αννουλα πως ειναι σημερα η μικρη σου?Καθε μερα και καλυτερα υποθετω....

Οσο για το χτυπημα που λες εμεις εχουμε φαει αμετρητες τετοιες τουμπες πλεον δεν τρομαζω να φανταστεις....:tongue::tongue:

Ελενιτσα βαλε καμια φωτο να παρουμε ιδεες!!!!!

Μααααααααααακκ!!!Ποτε θα πας διακοπες εσυ?Πλησιαζει ο καιρος ή ακομα το ονειρευεσαι....

Λιτσα???????Πως παει?την παλευεις?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...