Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

@dimitra κάπου μου είχες απαντήσει για την κυστικη ίνωση αλλά πολλές οι αναρτήσεις μετά κ κάπου το έχασα!Σ ευχαριστω όπως κ να χει.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!!!

πως ξυπνησατε?

Η μαμα μου εγχειριζεται την Δευτερα τελικα...Θα της κανουν τοπικη αναισθησια και βιοψια εκεινη την στιγμη και αν ειναι κακοηθης θα τον αφαιρεσουν την Τριτη...Αλλιως θα φυγει....

Δεν ξερω τι να πιστεψω πια...Η μαμα μου εχει τα μαυρα τα χαλια της και εγω δεν μπορω να την βοηθισω...Ανησυχω αλλα ακομα πιστευω οτι ολα θα πανε καλα...

Ας μην σας μαυρισω αλλο απλα εμονο εσας εχω να μιλησω...

Αννουλα τι κανει η μικρη σου?Καλυτερευει?Λιγο ακομα υπομονη να φυγει και αυτο να παρετε τα πανω σας παλι!!!

Λιτσακι μου μην στεναχωριεσαι...Δεν λεω και εγω ετσι θα ημουν αλλα ολα μια ιδεα ειναι...το θεμα ειναι οτι ειναι καλα και δεν ζοριζεται πολυ ετσι?

Και εμας μας εφεραν δωρο αυτην την στρατα που την κρατας και περπατας αλλα ακομα την φοβαται...Δεν ξερω αν θα την χρησιμοποιησει καθολου τελικα....Προτιμαει να πιανει τα χερια μας και να παει οπου θελει...Και αμα δεν τον παμε εκει που θελει αυτος καθεται κατω και μπουσουλαει και πηγαινει...:tongue::tongue:

Λιακι κουκλαρα η κορουλα σου ε?Εχει να καψει καρδιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kαλησπερα Ζωη μου...Ευχομαι και παλι ολα να πανε καλα με τη μαμα σου και να ειναι περαστικα και αγυριστα!!!! Δεν μπορεις να κανεις και πολλα δυστυχως για να την ανεβασεις, απλα να εισαι διπλα της...Τα λογια ειναι λιγα σ'αυτες τις φασεις...Αλλα επειδη, ειμαι σιγουρη, οτι θα ειναι καλοηθες το ογκιδιακι, θα ξαναπαρει τα πανω της!!!! Η Ειρηνουλα μου καλα ειναι σημερα, καλυτερα δηλαδη, ακομα ρουθουνιζει βεβαια, αλλα λιγοτερο. Εφαγε καλυτερα επισης. Το βραδυ ειναι η τελευταια δοση της αντιβιωσης μας και ελπιζω να μη μας ξαναταλαιπωρησει το αυτι...Εμεις εχουμε στρατα κανονικη την οποια και λατρευει, αλωνιζει ολο το σπιτι, ανοιγει συρταρια, ριχνει πραγματα, χαμος...Αλλα ετσι θα ανακαλυψει τον κοσμο...Δε με νοιαζει που τρεχω συνεχεια απο πισω της και μαζευω ο,τι ριχνει. Την κραταμε και απο τα χερακια και στραταριζει μια χαρα αλλα πιστευω οτι επειδη ειναι λιγο βαρια θα αργησει να περπατησει μονη της.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εδω ειμαι αλλα να... μωρε....:roll:

μπαινω μεσα στην ημερα, μαθαινω τα νεα σας, παιρνω των ομματιων μου και φευγω γιατι και εγω δεν ειμαι καλα (τι πρωτοτυπια θεε μου!) και πραγματικα δεν χρειαζεστε καμια μιζερη να χαλαει την ημερα σας. αν δεν σας σκεφτομουν θα εβαζα φωτο στο αβαταρ εμενα ντυμενη στα μαυρα, με μια πλερεζα στο κεφαλι να κλαιω την μοιρα μου! για τετοια κατασταση μιλαμε. υπολειτουργω και σερνομαι.... σήμερα ήμουν και ξενυχτισμενη. τεσπα!

Ζωή η καινουργια φωτο του Τεο αποδεικνύει ότι το αγγελουδι σου καθε μερα γινεται και πιο ομορφο! ειναι ενας παιδακι-ζωγραφια!

Αννουλα πολύ χαιρομαι που ειναι το ειρηνακι καλυτερα! παντως ωτιτιδα παιζει φουλ αυτή την εποχή!

Συμπεθερακι πηρες κανενα γραμμαριο ή από την πολύ δουλειά εχασες κι αλλα;

Σοφακι 2 μη φοβασαι. σημερα δεν τη θελει τη στρατα αυριο μπορει να τη λατρεψει!

ΜΑριάνθη ου ου; προσαρμοστηκατε με τον συζυγο ή πιανεστε μαλλι με μαλλι και δεν προλαβαινεις να μπεις :tongue::mrgreen: ?

και κατι ασχετο: μου ειπε μια φιλη ότι τα μωρα οταν βγαζουν δοντια καλο ειναι να αλλαζουν πιπιλες, αν χρησιμοποιούν σιλικονης και ν απαιρνουν καουτσουκ που ειναι πιο ανθεκτικες. οι της σιλικονης λεει ειναι επικινδυνες να κοπεί κανενα κομματι από το δαγκωμα. εγω σημερα πηρα μια καουτσουκ της κικο παντως και δεν πολυενθουσιαστηκε το καμαρι μου!

φιλεναδες σας χαιρετω! καλο ξημερωμα να εχουμε!

Καλημερα !!

Ευχαριστω κ τα υπολοιπα κοριτσακια για τα ομορφα λογακια!

Η μπεμπουλα ειναι ψιλοχαλια,,ρουθουνιζει πολυ,εχει εναν ψιλοβηχα,,πυρετο καθολου!

Δεν μου αφηνει να της καθαρισω τα αυτακια εδω και δυο μερες κ υποψιαζομαι καμια ωτιτιδα...χθες βραδυ αφησε 70 μλ γαλα οπως και σημερα το πρωι,,,,η παιδιατρος λειπει σε ταξιδι απο χθες :( asta na pane,,,janarxomai ksipnise

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα!!!

πωπω τι βράδυ ήταν αυτό που πέρασε??????

χάλιαααα....

η μικρή κάθε μια ώρα ξύπναγε...δεν έχω κοιμηθεί καθόλου...:(

και απο χθες όλο φτερνίζεται! λέτε να κρύωσε???? πυρετό δεν έχει πάντως!

μακάρι να μην είναι τίποτα....

Ζωίτσα να χαίρεσαι τον Τεό σου!!!

γερός και δυνατός να είναι πάντα!!!

καλέ τι κουκλί που είναι με το καπελάκι του????? φτου φτου!!!

εδω ειμαι αλλα να... μωρε....:roll:

μπαινω μεσα στην ημερα, μαθαινω τα νεα σας, παιρνω των ομματιων μου και φευγω γιατι και εγω δεν ειμαι καλα (τι πρωτοτυπια θεε μου!) και πραγματικα δεν χρειαζεστε καμια μιζερη να χαλαει την ημερα σας. αν δεν σας σκεφτομουν θα εβαζα φωτο στο αβαταρ εμενα ντυμενη στα μαυρα, με μια πλερεζα στο κεφαλι να κλαιω την μοιρα μου! για τετοια κατασταση μιλαμε. υπολειτουργω και σερνομαι.... σήμερα ήμουν και ξενυχτισμενη. τεσπα!

Ζωή η καινουργια φωτο του Τεο αποδεικνύει ότι το αγγελουδι σου καθε μερα γινεται και πιο ομορφο! ειναι ενας παιδακι-ζωγραφια!

Αννουλα πολύ χαιρομαι που ειναι το ειρηνακι καλυτερα! παντως ωτιτιδα παιζει φουλ αυτή την εποχή!

Συμπεθερακι πηρες κανενα γραμμαριο ή από την πολύ δουλειά εχασες κι αλλα;

Σοφακι 2 μη φοβασαι. σημερα δεν τη θελει τη στρατα αυριο μπορει να τη λατρεψει!

ΜΑριάνθη ου ου; προσαρμοστηκατε με τον συζυγο ή πιανεστε μαλλι με μαλλι και δεν προλαβαινεις να μπεις :tongue::mrgreen: ?

και κατι ασχετο: μου ειπε μια φιλη ότι τα μωρα οταν βγαζουν δοντια καλο ειναι να αλλαζουν πιπιλες, αν χρησιμοποιούν σιλικονης και ν απαιρνουν καουτσουκ που ειναι πιο ανθεκτικες. οι της σιλικονης λεει ειναι επικινδυνες να κοπεί κανενα κομματι από το δαγκωμα. εγω σημερα πηρα μια καουτσουκ της κικο παντως και δεν πολυενθουσιαστηκε το καμαρι μου!

φιλεναδες σας χαιρετω! καλο ξημερωμα να εχουμε!

Συμπεθεράκι που να πάρω γραμμάριο....

με τρέχει κανονικότατα η μικρή!

τώρα ανακάλυψε οτι δε θέλει να είναι μέσα στη στράτα αλλά απο πίσω και να τη σπρώχνει! αλλά δεν έχει καλή ισορροπία και έτσι κάνουμε τρενάκι....μπροστά η στράτα, πίσω η μπέμπα που τη σπρώχνει και πίσω εγώ να κρατάω τη μικρή!

εσύ κοριτσάκι πέτα τις πλερέζες και βάλε το κόκκινο φουστάνι...εκείνο που σε κάνει....να μοιάζεις πυρκαγιά!!!

χαχαχαχαχα!!!!

βρε κοπελιά γιατί δεν πας μια εκδρομούλα να ξελαμπικάρεις λίγο?

2 μερούλες ίσα να καθαρίσει το μυαλό σου...

όσο για τις πιπίλες σιλικόνης,το γράφουν και στη συσκευασία οτι θέλουν προσοχή όταν βγάζουν δόντια τα παιδιά...

εγώ θα στείλω τον πατέρα μου στην chicco να μου πάρει 5-6 πιπίλες καουτσούκ για 1 έτους γιατί έμαθα οτι καταργούνται και δε θα ξαναβγούν και στη μικρή φοβάμαι να δίνω με σκληρό περίβλημα όταν είναι στην κούνια, για να μη χτυπήσει...

Καλημερα !!

Ευχαριστω κ τα υπολοιπα κοριτσακια για τα ομορφα λογακια!

Η μπεμπουλα ειναι ψιλοχαλια,,ρουθουνιζει πολυ,εχει εναν ψιλοβηχα,,πυρετο καθολου!

Δεν μου αφηνει να της καθαρισω τα αυτακια εδω και δυο μερες κ υποψιαζομαι καμια ωτιτιδα...χθες βραδυ αφησε 70 μλ γαλα οπως και σημερα το πρωι,,,,η παιδιατρος λειπει σε ταξιδι απο χθες :( asta na pane,,,janarxomai ksipnise

ελπίζω να μην είναι τίποτα Λιάκι....ρίχτης ορό να καθαρίσει η μυτούλα της για να μη μαζευτούν μυξούλες και της το γυρίσει όντως σε ωτίτιδα....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

να'μαι!

λοιπόν θα τις πεταξω τις "σιλικονατες" (:tongue:) πιπιλες και θα τις παρω όλες καουτσουκ.

μου ειπε μια γνωστη μου χθες ότι της αδερφής της εκοψε το μωρακι ενα κομματακι μικρο από την πιπίλα και το καταπιε με αποτελεσμα να βηχει το μικρο συνεχεια σα να πνιγεται. το πηγαν στην πατρα, νοσηλευθηκε λίγο και μετα το πηγα στο Παιδων όπου του κανανε βρογχοσκόπηση και εντοπίσανε το κομματακι στα πνευμόνια! μπρρρρρρ

κατα τα άλλα προσεξτε πολύ τα μωρακια γιατι σας λεω ωτιτιδες φουλ εδω, οι οποίες προερχονται αποκλειστικα από τις συσσωρευμενες μυξούλες, συνήθως δεν κανουν πυρετό!

Σοφάκι μακαρι να μπορουσα να φυγω 2 μερες αλλά πώς;;;; τελοσπαντων...

να'μαι!

λοιπόν θα τις πεταξω τις "σιλικονατες" (:tongue:) πιπιλες και θα τις παρω όλες καουτσουκ.

μου ειπε μια γνωστη μου χθες ότι της αδερφής της εκοψε το μωρακι ενα κομματακι μικρο από την πιπίλα και το καταπιε με αποτελεσμα να βηχει το μικρο συνεχεια σα να πνιγεται. το πηγαν στην πατρα, νοσηλευθηκε λίγο και μετα το πηγα στο Παιδων όπου του κανανε βρογχοσκόπηση και εντοπίσανε το κομματακι στα πνευμόνια! μπρρρρρρ

κατα τα άλλα προσεξτε πολύ τα μωρακια γιατι σας λεω ωτιτιδες φουλ εδω, οι οποίες προερχονται αποκλειστικα από τις συσσωρευμενες μυξούλες, συνήθως δεν κανουν πυρετό!

Σοφάκι μακαρι να μπορουσα να φυγω 2 μερες αλλά πώς;;;; τελοσπαντων...

απαπαπαπα....μακριά απο μας...

βρε τι έπαθε το παιδάκι στα καλά του καθουμένου...

εμείς δεν έχουμε ακόμα δόντια για να υπάρχει τέτοιος κίνδυνος αλλά επικίνδυνο...

λοιπόν άσε το μικρό στη μαμά σου και έλα για ΣΚ εδώ!!!

δεν έχω δωμάτιο να σε φιλοξενήσω δυστυχώς αλλά θα σου κλείσω δωμάτιο σε ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο με σπα!!!

εεεεεεεεεεεε??????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

λοιπόν:

ετοιμαζομαι να παραγγειλω αυτα για την παραλία!

http://www.kidzswimmers.com/product/Zoggs_Trainer_Seat_zoggs-tr-12-18

http://www.kidzswimmers.com/product/Kidz_Swimmers_Baby_Boys_UV_Sunsuit_UPF_50%2B_kidz-suit-b-12-18

http://www.kidzswimmers.com/product/Kidz_Swimmers_UV_Legionnaire_Cap_UPF_50%2B_Blue_kidz-cap-b

http://www.kidzswimmers.com/product/Mini_Poncho_Pal_Dinosaur_UPF_50%2B_mini-pp-dinosaur

το μαγιό τι μεγεθος να το παρω;:confused:

ο μικρός πριν 15 ημέρες ήταν 75 εκ. να του παραγγειλω μαγιο για 80εκ ή για 86εκ;

απαπαπαπα....μακριά απο μας...

βρε τι έπαθε το παιδάκι στα καλά του καθουμένου...

εμείς δεν έχουμε ακόμα δόντια για να υπάρχει τέτοιος κίνδυνος αλλά επικίνδυνο...

λοιπόν άσε το μικρό στη μαμά σου και έλα για ΣΚ εδώ!!!

δεν έχω δωμάτιο να σε φιλοξενήσω δυστυχώς αλλά θα σου κλείσω δωμάτιο σε ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο με σπα!!!

εεεεεεεεεεεε??????????????

τι ωραια που θα ηταν :(!

Διαφημίσεις

Μια γρηγορη καλημερ απριν βγω για δουλειες!!!

Περαστικα στα αρρωστα μωρακια του Σεπτεμβιου και να γινουν γρηγορα καλα

Καλα Ζωιτσα θεος ο Τεο μας , εχει μεγαλωσει παρα πολυ!!

λοιπόν:

ετοιμαζομαι να παραγγειλω αυτα για την παραλία!

http://www.kidzswimmers.com/product/Zoggs_Trainer_Seat_zoggs-tr-12-18

http://www.kidzswimmers.com/product/Kidz_Swimmers_Baby_Boys_UV_Sunsuit_UPF_50%2B_kidz-suit-b-12-18

http://www.kidzswimmers.com/product/Kidz_Swimmers_UV_Legionnaire_Cap_UPF_50%2B_Blue_kidz-cap-b

http://www.kidzswimmers.com/product/Mini_Poncho_Pal_Dinosaur_UPF_50%2B_mini-pp-dinosaur

το μαγιό τι μεγεθος να το παρω;:confused:

ο μικρός πριν 15 ημέρες ήταν 75 εκ. να του παραγγειλω μαγιο για 80εκ ή για 86εκ;

Μακμαρακι μου γλυκο αντι να χαιρεσαι για ολα αυτα που ψαχνεις και βρισκεις για τον αντρακλα της ζηως καθεσαι και χαλιεσαι μωρε για τις υπολοιπες βλακειες???Μαλον θελεις λιγο περισοοτερο χρονο με το αστερακι σου νομιζω και θα τα ξεχασεις ολα

εγω οταν ερχεται απο τον παιδικο τωρα δεν τον χορταινω ....τον βλεπω 3 ωρες μονο γιατι μετα πεφτει ξερος για υπνο

Αυριο εχουμε εμβολιο και θ απαω να τον παρω εγω πιο νωρις ... ελπιζω να μην κανουμε κανενα πυρετο γιατι εχουμε και ανησυχιες με τα δοντια μας.

Παλι καλα που αναφερατε αυτο με τις πιπιλες να παω να του παρω αλλες και να του αλλαξω και θηλες στο μπιμπερο ,εμεις κραταμε μονο τις Avent που εχουν μονο σιλικονης

Φιλια πολλα σε ολες σας Ζωιτσα ολα να πανε καλα με την μαμα!!!!!!!:)

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Μαλλον θα την παω στην ευρωκλινικη παιδων..η παιδιατρος δεν σηκωνει τα τηλεφωνα και δεν εχω αλλη επιλογη...οκ δεν ειναι χαλια,αλλα προσπαθω να της βγαλω τις μυξουλες και δεν βγαινει τπτ,ακουγεται ομως πως εχει πολυ πραμα μεσα και οπως ειπε η Σοφια φοβαμαι μην το γυρισει σε ωτιτιδα,,,παντος ειναι ευδιαθετη,παιζει,τσιριζει,γελαει!!Ψιλοβιχει που και που...τι μας βρηκε,δεν μπορω να το χωνεψω,ποναει η καρδια μου οταν βλεπω να ταλαιπωρουνται ετσι μωρα!!Σας αφηνω κοριτσακια θα σας πω νεα αργοτερα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

αυτη την πιπίλα πηρα εχθες. δεν ξετρελαινεται αλλα δεν πειραζει!

http://succhietto.chicco.com/english/chicco_consiglia.asp?idSezione=5

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις καλα.

makarinaerthei αυτες χρησιμοποιουμε απο οταν γεννηθηκε ο μπεμπουλης.ειναι πολυ καλες.εγω ακομα του γινω 4+ για να μην στ

ραβωσει η γναθος .οσο μικροτερη πιπιλα τοσο καλυτερα.

καλημερα:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

XWF8p2.png

αυτη την πιπίλα πηρα εχθες. δεν ξετρελαινεται αλλα δεν πειραζει!

http://succhietto.chicco.com/english/chicco_consiglia.asp?idSezione=5

εμείς αυτές έχουμε απ'όταν γεννήθηκε.

για αυτές έγραφα πριν οτι καταργήθηκε το 12+ και θα στείλω τον πατέρα μου να μου πάρει μερικές να έχω για το μέλλον.

προς το παρόν έχουμε τις 4+.

το μαγιώ συμπεθέρα πολύ μπέρδεμα...το 80'αρι λογικά θα του είναι οκ μέχρι τον Αύγουστο....το 86άρι μήπως του πέσει πολύ μεγάλο???

γιατί δεν είναι και πολύ ελαστικό αυτό το ύφασμα...

Μαλλον θα την παω στην ευρωκλινικη παιδων..η παιδιατρος δεν σηκωνει τα τηλεφωνα και δεν εχω αλλη επιλογη...οκ δεν ειναι χαλια,αλλα προσπαθω να της βγαλω τις μυξουλες και δεν βγαινει τπτ,ακουγεται ομως πως εχει πολυ πραμα μεσα και οπως ειπε η Σοφια φοβαμαι μην το γυρισει σε ωτιτιδα,,,παντος ειναι ευδιαθετη,παιζει,τσιριζει,γελαει!!Ψιλοβιχει που και που...τι μας βρηκε,δεν μπορω να το χωνεψω,ποναει η καρδια μου οταν βλεπω να ταλαιπωρουνται ετσι μωρα!!Σας αφηνω κοριτσακια θα σας πω νεα αργοτερα

Λιάκι εγώ θα πρότεινα να μην την πας στην ευρωκλινική...

πάρε ένα παιδικό οτριβίν και ρίξτης στη μυτούλα να διαλύσει τις μυξούλες...στην ευρωκλινική με τόσα άρρωστα παιδάκια, παίζει να τσιμπήσετε καμιά ιωσούλα μωρέ...

και μένα ψιλοβήχει και έχει 37,3 αλλά ευδιάθετη είναι οπότε δεν ανησυχώ!

όσο για την παιδίατρο σου, μήπως να δοκίμαζες αυτό που κάνω εγώ στη δικιά μου όταν δε μπορώ να τη βρω?????

εγώ αν την παίρνω και δεν το σηκώνει λόγω φόρτου εργασίας, της στέλνω μήνυμα στο κινητό!!! της λέω: είμαι η τάδε, η μικρή έχει αυτό και το συντομότερο πάρε με τηλ!!! μια χαρά μας έχει βολέψει αυτό το σύστημα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...