Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα !

Ευμο μου να σας ζήσει το καμάρι σας , να είναι καλοφωτισμενος με υγεία κ χαρά !!!

Να είστε καλά να το καμαρώνετε !!!

Καλές βόλτες στα ζουζουνακια που έβαλαν μπρος τα καλά τους ποδαράκια κ ξεκίνησαν βηματακια !

Λια πως είναι η μικρούλα σου ? Εύχομαι να είναι ήδη καλά !

Αννούλα , περαστικά στο Ειρηνάκι , ταλαιπωρείται το μωράκι γιαυτο κ αρνείται το φαγητό. Και εμείς όταν είμαστε άρρωστοι έχουμε την ίδια όρεξη ? Μην αγχώνεσαι , να περάσει γρήγορα μόνο

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα Κοριτσια!!!

Αννουλαααααααααααα!!!!!!!!!Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα που σε ακουσα παλι!!!!!!!!!!!!!!!

Η μικρουλα ταλαιπωρειτε μωρε η καημενουλα?Ενα φιλακι απο εμενα να της δωσεις και να κανεις πολυ πολυ πολυ υπομονη!!!!!

Ολα περαστικα θα ειναι!!!Την ωτιτιδα πως την επαθε βρε Αννουλα μου....

Ευμορφια να χαιρεσαι τον ΠΑντελακο σου παντα ευτυχισμενος!!!!!Δεν ηρθα στην βαφτιση και ειμαι αδικαιολογητη....Αλλα φοβηθηκα να μην βρεξει ετσι οπως ειδα τον καιρο ......

Λιτσαααααααααααααα τι κανεις κοριτσακι?Προσαρμοζεσται?Ο μικρουλης συνηθισε?Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο πραγμα να το κανεις αυτο και σε σκεφτομαι συνεχεια!!!!!!!!!Παντα περιμενω νεα σου....

Κατερινα επιτελους εμφανιστηκες.....χαχαχα..... Τι κανει ο μικρος σου?

Σοφακι 2 επιτελους ειστε καλα!!!!Σας φτυνω να μην σας ματιασω.....:tongue::tongue:

Εμας τα νεα μας δυστυχως δεν ειναι και τοσο καλα...:(:(:(:(

και γι αυτο ισως να εξαφανιζομαι ξανα...Η μαμα μου εχει ογκο στο στηθος....:(:(:(

Περιμενουμε αυτη τη βδομαδα να τον αφαιρεσει και να μαθουμε περισσοτερα...Ανησυχω τοσο πολυ.............:(:(:(:(

Τελοσπαντων να μην σας βαραινω και εσας....

Αυτααααααααααααααααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα!

Βρε Ζωούλα τι βόμβα μεγατόνων εριξες πρωι πρωι; όγκο στο στήθος;:|

τι λες τωρα; τι ειπαν οι γιατροί; είναι κακοήθεια; ειναι μεγαλος; υπάρχει αισιοδοξία; τι ηλικία έχει η μαμα σου; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ της κοριτσάκι μου μεσα από την καρδιά μου! ελπίζω να το έχετε προλάβει και να πάνε όλα καλά γιατι ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Σοφία - Κερκυραία μου μπράβο στο μικρό σου που επιτέλους ειναι καλα!

Λία για την κόρη σου τι να πω πέραν του είναι ενα πάνεμορφο μωρό αντικειμενικά! έτσι όμορφη να ειναι και η ζωή της εύχομαι!

Αννούλα μου πολύ χάρηκα που εγραψες! σας σκεφτόμασταν όλες και το ξέρεις! υποψιαστηκα βεβαια ότι θα εχεις τρεχάματα αλλά ελπίζω να είναι και αυτά περαστικά! πολύ εχει ταλαιπωρηθεί το μικράκι σου αλλά και εσύ. είναι λιγάκι ευαισθητούλα μωρε...

κυρα συμπεθερα εσύ που χαθηκες;:confused:

Καλημερα κοριτσαρες...Σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα αλλα και για το ενδιαφερον σας. Το ξερω οτι παντα με σκεφτεστε οπως αλλωστε και γω. Η Ειρηνουλα πηγε χθες γιατρο, αλλα το υγρο δεν εχει φυγει ακομα απο το αυτι λογω των απεριοριστων μυξων που ακομα εχει και οι οποιες ηταν και η αιτια της ωτιτιδας. Θα πιουμε αλλες δυο μερες αντιβιωση και μετα θα περιμενουμε να υποχωρησει μονο του. Καναμε και το τελευταιο μας εμβολιο, τωρα ξανα το Σεπτεμβρη. Η αναπτυξη της ειναι πολυ καλη ευτυχως, πανω απο τις καμπυλες στο υψος και βαρος. Το οτι δεν τρωει εχει να κανει με την αντιβιωση η οποια προκαλει στομαχικες διαταραχες και ταση για εμετο, οπως μας ειπε η γιατρος. Ελπιζω τωρα που θα την κοψουμε να βρουμε την ορεξη μας παλι.

Λια τι κουκλι ειναι αυτο καλε να το χαιρεστε...Θα σας βαλω και γω καποια στιγμη φωτο προσφατες να μας δειτε..

Κατερινακι, Μακ ευχαριστω για το ενδιαφερον και τη σκεψη σας...

Ζωη τι ηταν καλε αυτα τα νεα;;;; πες μας για τη μαμα σου παραπανω λεπτομερειες, ειναι κακοηθης ο ογκος;;; Η εγχειρηση γινεται προληπτικα, μετα τι θα ακολουθησει;;; Σε τι σταδιο ειναι;;; Κουραγιο κοπελα μου, πολλα περαστικα .... Ολα θα πανε καλα με τη μαμα σου. Συνηθως για να μην πω παντα, αυτες οι περιπτωσεις ειναι καθολα ιασιμες...Μπες να μας πεις νεα αν βεβαια το νιωθεις και θες να το μοιραστεις...Α και να χαιρεσαι το μαναρακι σου, το πιο προχωρημενο μωρακι του τοπικ Σεπτεμβριου...Φτου φτου

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ax κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!Ειλικρινα με βοηθατε πολυ και μου δινεε κουραγιο...

χθες πηγαμε στο χειρουργο και την ειδε....ειπε φαινεται υποπτο αλλα πρεπει να γινει βιοψια για να πουνε με σιγουρια!!!Σημερα περιμενουμε τηλεφωνο να μας πει ποτε θα χειρουργηθει...Πανω απο το τηλεφωνο ειμαστε συνεχεια....

Το θετικο που μας ειπε ειναι οτι σιγουρα δεν θα πεθανει απο αυτο γιατι ειναι πολυ μικρο...

Αυτα τα νεα εχω...τωρα τι να σας πω...δεν ξερω....

Ξυπνησε και ο μικρος...Παω να τον ταισω...

Διαφημίσεις

Ax κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!Ειλικρινα με βοηθατε πολυ και μου δινεε κουραγιο...

χθες πηγαμε στο χειρουργο και την ειδε....ειπε φαινεται υποπτο αλλα πρεπει να γινει βιοψια για να πουνε με σιγουρια!!!Σημερα περιμενουμε τηλεφωνο να μας πει ποτε θα χειρουργηθει...Πανω απο το τηλεφωνο ειμαστε συνεχεια....

Το θετικο που μας ειπε ειναι οτι σιγουρα δεν θα πεθανει απο αυτο γιατι ειναι πολυ μικρο...

ΕΥΤΥΧΩΣ που ότι και να'ναι ειναι μικρό! μπράβο στη μαμα που το ανακάλυψε εγκαίρως! η δικια μου εχει να παει σε γυναικολογο από τοτε που γεννησε :?!

δυναμη χρειαζεται η μαμα σου και καλή τύχη!

Μπραβο σας...Ολα καλα θα πανε λοιπον...Να το χειρουργησει και απο εκει και περα βλεποντας και κανοντας...Αλλα αφου ειναι μικρουλη δε θα ειναι τιποτα, οπως λεει και ο ντοκτορ...Τα περαστικα μας και τις καλυτερες ευχες μας...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπερα κοριτσακια..δεν προλαβα να μπω καθολου,μονο τις φωτο εβαλα και ξεκινησα γενικη το σπιτι,,,εχω ψοφησει!

Ζωουλα μου τι ειναι παλι κ τουτο,ευχομαι να μην ταλαιπωρηθει καθολου η μανουλα σου...ευτυχως που το καταλαβες γρηγορα..θα γινει εγχειρηση?

Κατερινακι σημερα ειναι καλυτερα η μικρη,δεν εχει πυρετο καθολου,δυο μερες μας κρατησε μονο,εχει μονο ενα μικρο ρουθουνισμα που κ που,,,μαλλον το κρυωσα το παιδι απο τον κ@@@καιρο,δεν ξερω πως να την ντυσω!!

Μαρακι και Αννουλα ευχαριστω για τα καλα σας λογακια,δυστυχως δεν μπορεσα διαφορετικα να ανεβασω φωτο,μονο με αυτον τον τροπο,,θα τις αλλαξω καποια στιγμη για να δειτε κ αλλες..σας αφηνω να εχετε ενα ησυχο βραδακι κουκλες φιλακιαααααααααα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Μια γρηγορη ματια και απο εμας

Ζωουλα μου ευχομαι να πανε ολα καλα με την μαμα σου και να το ξεπερασει το προβλημα.

Λια μου τι μπουμπου απιστευτη ειναι αυτη???τι ματαρες ειναι αυτες καλε που εχετε??φτου σας μην σας ματιασουμε

Αννουλα περαστικα σας βρε κοριτσι!!Με αυτον τον καιρο το ευκολοτερο πραγμα ειναι να αρρωστησουν τα μπουμπουκια μας.

Εμεις αυτην την εβδομαδα πηγαινουμε με το σχολικο και γυριζουμε στις 5 , περιττο να σας πβ οτι την 1η μερα εφαγα λιγο τον πανικο αλλα μερα με την μερα ειμαι καλυτερα , ειμαι ολη μερα στην κουζινα και φτιαχνω γλυκα και φαγητ α για να ξεχνιεμαι!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Σχολιαζατε τις στρατες εεε???

Εμεις πηραμε την στρατα που την σπρωχνει βεβαια με εμενα απο διπλα συνεχεια αλλα την αλλη ο γιατρος την απαγορευσε και δεν θελαμε ουτε εμεις.

Καλα εχουμε 6 δοντια και παμε για αλλα γιατι πιπιλα και χερι μονιμα στο στομα ....για να δουμε!!!

Μπομπονιερες ετοιμες και ολα τακτοποιημενα στην ωρα τους γιατι σε 1 εδομαδα γυριζω στην δουλεια και μετα ποδαρακια μου τρεχατε!!Τβρα βρηκαμε να μετακομισουμε στην δουλεια και να παμε Μαρουσι τωρα που θελω οσο το δυνατον λιγοτερο χρονο!!Τι να κανουμε ομως!!

Διαφημίσεις

Αυτααα

Τα χαιρετισματα μας σε ολες σας και απο εβδομαδα θελω να πιστευω οτι θα τα λεμε συχνα πυκνα ...οπως πριν τα γεννητουρια!!!

Μου λειπει η παρεα σας αλλα το τρεξιμο ειναι πολυ.....

Φιλια σε ολες σας

Γεια σας κοριτσια!!!!

πως ξυπνησατε?

Η μαμα μου εγχειριζεται την Δευτερα τελικα...Θα της κανουν τοπικη αναισθησια και βιοψια εκεινη την στιγμη και αν ειναι κακοηθης θα τον αφαιρεσουν την Τριτη...Αλλιως θα φυγει....

Δεν ξερω τι να πιστεψω πια...Η μαμα μου εχει τα μαυρα τα χαλια της και εγω δεν μπορω να την βοηθισω...Ανησυχω αλλα ακομα πιστευω οτι ολα θα πανε καλα...

Ας μην σας μαυρισω αλλο απλα εμονο εσας εχω να μιλησω...

Αννουλα τι κανει η μικρη σου?Καλυτερευει?Λιγο ακομα υπομονη να φυγει και αυτο να παρετε τα πανω σας παλι!!!

Λιτσακι μου μην στεναχωριεσαι...Δεν λεω και εγω ετσι θα ημουν αλλα ολα μια ιδεα ειναι...το θεμα ειναι οτι ειναι καλα και δεν ζοριζεται πολυ ετσι?

Και εμας μας εφεραν δωρο αυτην την στρατα που την κρατας και περπατας αλλα ακομα την φοβαται...Δεν ξερω αν θα την χρησιμοποιησει καθολου τελικα....Προτιμαει να πιανει τα χερια μας και να παει οπου θελει...Και αμα δεν τον παμε εκει που θελει αυτος καθεται κατω και μπουσουλαει και πηγαινει...:tongue::tongue:

Λιακι κουκλαρα η κορουλα σου ε?Εχει να καψει καρδιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!

να'μαι κι εγώ!!!!

πολλές βόλτες και πολλές δουλειές μου έπεσαν γιαυτό χάθηκα λίγο!!!

Καλημερα!!!!

Και ναι!!!ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΜΕ!!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και ευχομαι και με το καλο οι δικες σας οι βαφτισεις!

Βουλα χαρηκα παρα πολυ που ηρθατε!Μα παρα πολυ!Θα σου στειλω με πμ το κινητο μου να κανονισουμε να ερθετε απο το σπιτι για καφεδακι.

Ευτυχως μας εκανε καλο καιρο και εβρεξε (καρεκλοποδαρα μιλαμε)οταν τελειωσαμε.

Ο Παντελακος μου ηταν πολυ ησυχο παιδακι και εκλαψε μονο λιγο στην βουτια.

Παρ'ολο που ηταν με ενα μπουκαλι γαλα απο τις 10.Ξαναεφαγε μετα στις 5!τελειωσαμε κατα τις 1.30 και κοιμοταν μεχρι τις 4.30.Νηστικος...φανταστειτε ποσο κουραζοντε...

να σας ζήσει ο Παντελάκος σας Ευμορφία μου!!!

πάντα γερός και ευτυχισμένος να είναι και να φωνάζουν το όνομα του χιλιάδες γυναίκες!!!;)

Καλημερα κοριτσαρες...Σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα αλλα και για το ενδιαφερον σας. Το ξερω οτι παντα με σκεφτεστε οπως αλλωστε και γω. Η Ειρηνουλα πηγε χθες γιατρο, αλλα το υγρο δεν εχει φυγει ακομα απο το αυτι λογω των απεριοριστων μυξων που ακομα εχει και οι οποιες ηταν και η αιτια της ωτιτιδας. Θα πιουμε αλλες δυο μερες αντιβιωση και μετα θα περιμενουμε να υποχωρησει μονο του. Καναμε και το τελευταιο μας εμβολιο, τωρα ξανα το Σεπτεμβρη. Η αναπτυξη της ειναι πολυ καλη ευτυχως, πανω απο τις καμπυλες στο υψος και βαρος. Το οτι δεν τρωει εχει να κανει με την αντιβιωση η οποια προκαλει στομαχικες διαταραχες και ταση για εμετο, οπως μας ειπε η γιατρος. Ελπιζω τωρα που θα την κοψουμε να βρουμε την ορεξη μας παλι.

Καλωστη την Αννούλα!!!

περαστικά στην Ειρηνούλα σου και σ'ύντομα να ανακτήσει την όρεξη της!!!

Καλησπερα κοριτσακια..δεν προλαβα να μπω καθολου,μονο τις φωτο εβαλα και ξεκινησα γενικη το σπιτι,,,εχω ψοφησει!

Ζωουλα μου τι ειναι παλι κ τουτο,ευχομαι να μην ταλαιπωρηθει καθολου η μανουλα σου...ευτυχως που το καταλαβες γρηγορα..θα γινει εγχειρηση?

Κατερινακι σημερα ειναι καλυτερα η μικρη,δεν εχει πυρετο καθολου,δυο μερες μας κρατησε μονο,εχει μονο ενα μικρο ρουθουνισμα που κ που,,,μαλλον το κρυωσα το παιδι απο τον κ@@@καιρο,δεν ξερω πως να την ντυσω!!

Μαρακι και Αννουλα ευχαριστω για τα καλα σας λογακια,δυστυχως δεν μπορεσα διαφορετικα να ανεβασω φωτο,μονο με αυτον τον τροπο,,θα τις αλλαξω καποια στιγμη για να δειτε κ αλλες..σας αφηνω να εχετε ενα ησυχο βραδακι κουκλες φιλακιαααααααααα

Λία μου κουκλάρα η κόρη σου!!!!

φτου φτου!!!!

Γεια σας κοριτσια!!!!

πως ξυπνησατε?

Η μαμα μου εγχειριζεται την Δευτερα τελικα...Θα της κανουν τοπικη αναισθησια και βιοψια εκεινη την στιγμη και αν ειναι κακοηθης θα τον αφαιρεσουν την Τριτη...Αλλιως θα φυγει....

Δεν ξερω τι να πιστεψω πια...Η μαμα μου εχει τα μαυρα τα χαλια της και εγω δεν μπορω να την βοηθισω...Ανησυχω αλλα ακομα πιστευω οτι ολα θα πανε καλα...

Ας μην σας μαυρισω αλλο απλα εμονο εσας εχω να μιλησω...

Ζωίτσα μου μη στεναχωριέσαι!!!

οτι και αν είναι αντιμετωπίζεται!

εγώ έχω κάνει χειρουργείο στα 20 μου, με ολική αναισθησία για αφαίρεση 3 τέτοιων ύποπτων ογκιδίων απο το στήθος και τελικά ήταν απλά ινοαδενώματα!

φυσικά καταλαβαίνω το άγχος σας γιατί το πέρασα κι εγώ ένα μήνα που περίμενα τα αποτελέσματα της βιοψίας...εσάς αφού θα γίνει επιτόπου βιοψία, ακόμα καλύτερα!

όλα καλά θα πάνε!!!

και φυσικά να μας τα λες για να ξαλαφρώνεις κι εσύ! δε μας μαυρίζεις!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα σε ολες.τι κανετε?ζεσταινεστε?εμεις πολυ .ΖΩΗ ,ευχομαι να πανε ολα καλα.Μην ανησυχεις ,τιποτα δεν θα ειναι.Καταλαβαινω το αγχος και την στεναχωρια σας,παρομοια περασα περσι με τη μαμα μου.Κουραγιο και δυναμη,να εισαι δυνατη ,να σε βλεπει η μητερα σου και να παιρνει και αυτη δυναμη απο σενα.

πηραμε και περπατουρα-στρατα.ουτε να την φτυσει ο μπεμπης.με το που τον βαζω μεσα αρχιζει να τσιριζει.Πεταμενα λεφτα μου φαινεται τελικα.Θα μεινει για το δευτερο.Τωρα τον παιρνω κοντα και την χαιδευουμε και του λεω τι καλη που ειναι και ποσο ωραια.ετσι καναμε και με το παρκο πριν το συνηθησει.

Λια

τι κουκλαρα που ειναι η κορουλα σου.να την χαιρεστε κοριτσι μου.

Αυταααα. πολλα φιλια σε ολες.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...