Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εχεις διαβάσει την ιστορία της; Υπάρχουν όμως και καλύτερα. Δεν βοηθάει καθόλου αυτή η φραση. Αν το πάμε έτσι καμία εδώ δεν μπορεί να πει τον πόνο της ή να στεναχωρηθεί πολύ; Ή να νιώθει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου της γιατί υπάρχουν και χειρότερα. Εννοείται γέροι να είναι όλοι. Αλλά για να είμαστε εδώ μέσα, δεν είμαστε 100% υγιείς. 

σου εύχομαι μια τριψήφια χοριακη ❤️❤️

Εννοείται κ την εχω διαβασει,δεν το είπα κάπως γιατι εάν σου πω την ιστορία της φίλης μου θα πεις όντως υπάρχουν κ χειρότερα.Σαφώς κ μπορούμε να πούμε τον πόνο μας κ να στεναχωρηθούμε κ να κλάψουμε αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω πρεπει να έχουμε πίστη κ υπομονη για να πετύχουμε τον στόχο μας!Σ ευχαριστω πολύ!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να'μαι και εγω!!!!!!!!!

1) ΖΩΗ: στο'χω ξαναπει! Ο Τεό ειναι πολύ μπροστά! 9 μηνων θα περπατησει στο υπογραφω! τόσο περπατησε και ο αντρας μου. ισως , δεν ξερω, εχει να κανει με το γεγονος ότι και ο Τεο σου αλλά και ο αντρας μου γεννηθηκαν πάνω από 4 κιλά! αυτά ήταν ήδη ενος μηνός μόλις γεννηθηκαν καλε! η διπλανη μου στο μαιευτηριο ειχε γεννησει εναν παιδαρο καλη ωρα 4200! ε.... αλλο παιδί! το δικό μου πχ ανοιξε τα ματια του την τρίτη μερα! αυτό από την πρώτη στιγμή ορθάνοιχτα και επιανες παιδι λεμε! ξεπεταγμενο ηδη!

όσον αφορα στο ατυχημα σας! ενταξει με το αιμα θα τα παιζα και εγω. εμενα τις προαλλες επεσε από το κρεβατι μας το οποιο ειναι αρκετα ψηλό! ευτυχως προσγειωθηκε με τον πισινό του , δεν χτυπησε πουθενα και εκλαψε για 10 δευτερα από την τρομαρα του. μετα καναμε "νταντα" το κρεβατι και όλοι ημασταν χαρουμενοι :D

2) Σοφάκι- κερκυραία: ελπίζω το μικρο σου να ειναι επιτελους καλά και να μην ξαναπατησετε στον παιδιατρο παρα μονο για εμβολιο! όσο για τη στρατα τι να σου πω! ΣΩΘΗΚΑ! όλη την ημερα σχεδον εκει ειναι και οργώνει το σπίτι! κατα τα άλλα (αυτό και για σενα ΕΛΕΝΙΤΣΑ) δεν μπουσουλαει και φυσικα δεν κανει βηματα σαν τον Τεο! επίσης δεν σηκωνεται ακομα όρθιος στην κουνια! να ανησυχήσω;:confused:

τωρα με αυτα που λες θα αρχισω να αγχωνομαι εγω.:confused:....και εμενα τα παιδια μου και ειδικα τα αγορια ηταν 4200 και 4020 αντιστοιχα αλλα ο μπεμπης επειδη εχει πιο βαρυ κεφαλακι ισως να μην μπορει να στηριχτει ακομα!!!οσο για τις τουμπες....εμενα δεν εχει κανει τποτα ακομα....αλλα ο Ανδρεας μου ειχε τοοοοοσες πολλες τουμπες που φοβομουν μην εχει παθει τιποτα το κεφαλι του...:|σας λεω γυριζε μαζι με το ριλαξ αναποδα....πολλες τρομαρες....η Ευη μου περπατησε 20 μηνων!!!!ηταν πολυ στρουμπουλο σαν μωρακι.....αλλα δεν με ενοιαζε καθολου που αργουσε να κανει το οτιδηποτε....την αφηνα απο μονη της και οτι εχει κανει ειναι απο μονη της....γιατι ολοι προσεχαν τον ανδρεα και αυτην την ειχαν παραμελημενη και ισως γι αυτο της εχω πιο πολυ αδυναμια.:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μίλησα με το Λιτσάκι!

ο μικρός ξεκίνησε παιδικό και προσαρμόζεται σιγά σιγά!

η λίτσα τρέχει και γιαυτό δε μπαίνει!

είπε οτι μόλις ξεκινήσεις δουλειά θα μπαίνει συχνότερα!!!

αυτά!!!

ουφ κι άλλη που αγχώθηκε!!!

βρε ηρεμήστε!!!

όλα τα παιδάκια και θα περπατήσουν και δοντάκια θα βγάλουν και όλα θα τα κάνουν!

το καθένα όποτε θα είναι έτοιμο!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!!!

Ολες καλα βλεπω ε?

Λοιπον θα σας πω την γνωμη μου με την στρατα....Ειναι προσωπικη μου αποψη και δεν θελω να θιξω κανεναν....Ειμαι αρνητικη...Δεν την βρισκω καθολου πρακτικη...θεωρω οτι τα παιδια πιεζονται να περπατησουν ενω θα το κανουν οταν αυτα νιωσουν ετοιμα...δεν ειναι καθολου ανατομικες γι αυτο και μερικα παιδια εχουν ανοιχτα τα ποδια ....Γενικα δεν θα επερνα ποτε στο παιδι μου....Συμφωνω ομως με τις αλλες στρατες δεν ξερω πως λεγονται που το παιδια κραταει ενα χερουλι και σπρωχνει...Αυτην ελπιζω να καταλαβατε!!!!

ΜΑρακιδεν σημαινει οτι ισχυει οτι λεω μην ψαχνεις λογο να αγχωθεις....:tongue::tongue::tongue:

Σοφια 2 αντε να περασει και αυτο να ηρεμισετε και εσεις...

Εμεις σημερα ηταν να τον βγαλω βολτα και μου φανηκε λιγο ζεστος και του εβαλα θερμομετρο και ειχε 36.9 μετα του ξαναεβαλα και ειχε 37.1 μετα του ξαναεβαλα και ειχε 36.6 μετα του ξαναεβαλα και ειχε 36.8 και μετα αποφασσα να τον βαλω για υπνο.....

Ελπιζω να μην εχει τποτα!!!!!

Λια μας εχεις πει σε ποια ομαδα ηταν ο αντρας σου?????Αδιακριτη ερωτηση αλλα δεν μπορω βγαινει η Τατιανα απο μεσα μου....

Βουλαααααααααααααααα αντεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Απο την Λιτσα εχετε κανενα νεο ρε παιδια...Πρεπει να αρχισε ο μικρος της παιδικο...Αντε εχω αγωνια!!!!!!

Με την Αννα μιλησε καμια σας?Τι κανει?

Αυταααααααα

και εσυ τεκνον Βρουτε; καλαααααααααααα! ξερω γιατι τα λες ομως! γιατι εχεις παιδι φαινομενο που τα κανει όλα γρήγορα! ας ηταν σαν το στρουμπουλι το δικο μου που γυρισε μπρουμυτα 6,5 μηνων και θα σου ελεγα .... αντε :tongue::mrgreen:

παντως οντως το παιδι δεν εχει πυρετο! ειναι μια χαρα συμφωνω με Συμπεθερα!

Γειααααα σας!!!

Και ναι χαθηκαμε , που να βρω η μαμα μυαλο για ιντερνετ !!!

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

Μαρακι και εγω σκεφτηκα οτι θα ανησυχησετε αλλα δεν ειχα και καννος το τηλ να ειδοποιησω!!!!!

Λοιπον σου στελνω πμ το κινητο μου!!!!

Τ α νεα μας ειναι οτι ο μικρος εφαγε μια τουμπα πριν 2 μερες περιπου χτυπησε το πανω χειλος απο μεσα και ετρεχε παρα πολυ αιμα κατατρομαξαμε μιλαμε!!!!!Δεν ξεραμε και απο που ειναι αυτο το αιμα...Μονο αιμα στο στομα βλεπαμε.....Φρικη μεγαλη μιλαμε!!!!Τωρα ειναι καλα!!!

Κατα τα αλλα εγραψα χθες καλα μαλλον θα το περασω....καθηγητη θελωντος....

και πριν παω να δωσω τι εκανε ο μικρος μου θοδωρακης??????????????????

Εκανε 3 βηματα!!!!!!!!!!!!!!!!Ξετρελαθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βεβαια κουτσα στραβα τα εκανε ...αλλα τα εκανε!!!!!!!

Χθες προεκυψε και ενα μικρο εελπιζω θεμα υγειας με την μαμα μου....Ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!

Αυτα τα λιγα εσεις πως ειστε?

Σοφακι αντε σιγα σιγα να μαθαινουμε οτι πηρες κανενα κιλο ε?

Σοφακι 2 διαβασα για τον μικρο σου μωρε νοομιζω στα μωρακια που αρρωσταινουν το πιο δυσκολο ειναι αυτο με τις μυξες και τον βηχα και οχι τοσο ο πυρετος....Υπομονη Σοφακι ευχομαι σημερα να ειναι πολυ κααλυτερα!!!!

Βουλα σου στελνω πμ το κινητο μου οποτε ευκαιρισεις παρε με να κανονισουμε για την βαφτιση του Παντελακη!!!!!

Ευμορφια μου πως ειναι ψυχολογικα ο Σαββας τωρα χωρις δουλεια?Ελπιζω να μην το βαλει κατω....Καμια προταση εχει ή επικρατει νεκρα στην αγορα?

ΜΑριανθη μου τι εγινε με τον συζυγο θα ερθει?Αντε επιτελους!!!!Ενα ολοκληρο Φορουμ τον περιμενει!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λια καλωσηρθες πισω ξανα!!!!!!!!!!!!!!Σε πετυχα ή εφυγες για το χωριο σου αν καταλαβα καλα...κατι τετοιο επες ε?Τα διαβασα ολα πολυ γρηγορα και δεν συγκρατησα και πολλα!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑκ οχι απλα μας φτανετε τον επομενο μηνα θα μας ριχνετε και κατι ποντακια !!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Αχ Ζωιτσα μου μονο που το διαβασα κατατρομαξα!!!Περαστικα σας και να προσεχετε , τωρα που δεν βαζουν κωλο κατω θελουν μεγαλη προσοχη!!

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!!!

Ολες καλα βλεπω ε?

Λοιπον θα σας πω την γνωμη μου με την στρατα....Ειναι προσωπικη μου αποψη και δεν θελω να θιξω κανεναν....Ειμαι αρνητικη...Δεν την βρισκω καθολου πρακτικη...θεωρω οτι τα παιδια πιεζονται να περπατησουν ενω θα το κανουν οταν αυτα νιωσουν ετοιμα...δεν ειναι καθολου ανατομικες γι αυτο και μερικα παιδια εχουν ανοιχτα τα ποδια ....Γενικα δεν θα επερνα ποτε στο παιδι μου....Συμφωνω ομως με τις αλλες στρατες δεν ξερω πως λεγονται που το παιδια κραταει ενα χερουλι και σπρωχνει...Αυτην ελπιζω να καταλαβατε!!!!

ΜΑρακιδεν σημαινει οτι ισχυει οτι λεω μην ψαχνεις λογο να αγχωθεις....:tongue::tongue::tongue:

Σοφια 2 αντε να περασει και αυτο να ηρεμισετε και εσεις...

Εμεις σημερα ηταν να τον βγαλω βολτα και μου φανηκε λιγο ζεστος και του εβαλα θερμομετρο και ειχε 36.9 μετα του ξαναεβαλα και ειχε 37.1 μετα του ξαναεβαλα και ειχε 36.6 μετα του ξαναεβαλα και ειχε 36.8 και μετα αποφασσα να τον βαλω για υπνο.....

Ελπιζω να μην εχει τποτα!!!!!

Λια μας εχεις πει σε ποια ομαδα ηταν ο αντρας σου?????Αδιακριτη ερωτηση αλλα δεν μπορω βγαινει η Τατιανα απο μεσα μου....

Βουλαααααααααααααααα αντεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Απο την Λιτσα εχετε κανενα νεο ρε παιδια...Πρεπει να αρχισε ο μικρος της παιδικο...Αντε εχω αγωνια!!!!!!

Με την Αννα μιλησε καμια σας?Τι κανει?

Αυταααααααα

Α ρε Ζωιτσα μας σκεφτεσαι ...

Κορίτσια μίλησα με το Λιτσάκι!

ο μικρός ξεκίνησε παιδικό και προσαρμόζεται σιγά σιγά!

η λίτσα τρέχει και γιαυτό δε μπαίνει!

είπε οτι μόλις ξεκινήσεις δουλειά θα μπαίνει συχνότερα!!!

αυτά!!!

ουφ κι άλλη που αγχώθηκε!!!

βρε ηρεμήστε!!!

όλα τα παιδάκια και θα περπατήσουν και δοντάκια θα βγάλουν και όλα θα τα κάνουν!

το καθένα όποτε θα είναι έτοιμο!

Και μετα το πρωινο τηλεφωνημα με το ΣΟφακι ας σας γραψω μια τροχαδην τα νεα μας

Ξεκινησαμε παιδικο απο την Δευτερα τον πηγαινοεφερνα εγω(10 χλμ καθε μερα εχω κανει κατι γαμπες....) καθε μερσ λιγο περισσοτερο.Η μαμα στα μαυρα τα χαλια δεν το συζητω ο μπεμπης την μια δεν καλιεφαγε την αλλη δεν καλοκοιμηθηκε σιγα σιγα συνιθιζει αλλα βρε κοριτσια ειναι τοσο υπερκινητικος που κουτουλαει παντου και ερχεται σχεδον καθε μερα με σημαδια , θα τους παω μια παντα μεχρι πανω στα καγκελα μπας και ηρεμησουμε λιγο γιατι...δεν θ ατην παλεψω να τον λεπω ετσι.Το φαγητο του το παω εγω , τ ααπογευματα αρχισαμε και τρωμε γιαουρτακια μια χαρα. Απο εβδομαδα θα πηγαινει με το λεωφορειο θα τον παιρνει στις 8:30 και θ ατον φερνει στις 5:30 ....να δω τι θα κανω τοσες ωρες εγω ....βεβαια γι αυτην την εβδομαδα μονο γιατι αν αρχισω δουλεια δεν θα προλαβιανω να σκεφτομαι

Και βεβαια σιγουρα οταν θα ξεκινησω δουλεια σιγουρα θα τα λεμε περισσοτερο

Α και στεκομαστε συνεχεια μονοι μας και κανουμε και κανα 2 βηματα (Ζωιτσα το θηριακι μας κανει και αυτις βηματακια ...μπραβο σας βρε) και εχουμε 4 δοντακια πανω και 2 κατω.

Αυτααααα θα μπαινω την αλλη εβδομαδα να μου δινετε κουραγιο που θα ειμαι μονη σπιτι

δεν προλαβα να διαβασω τα νεα σας ...παω τωρα

φιλιααα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Eπιτέλους μπήκα.Καλέ τι είναι αυτό το πράγμα να μην προλαβαίνω;πότε θα μπουμε σε μια σειρά;

Τι κάνετε λοιπόν;Πώς είστε;Αν προλάβω θα τρέξω λίγο πίσω να σας διαβάσω.

Ζωή τώρα είδα το πμ σου.Το απογευματάκι θα σε πάρω τηλ να κανονίσουμε. Επιτέλους θα γνωριστούμε!!!

Το μωράκι μου είναι λιγό γκρινιάρικο τελευταία και ο ύπνος του λίγο άστατος, το αποδίδω στα δόντια. Είχαμε και τρία τέσσερα βράδια που τον έπιανε βήχας τη νύχτα για κανένα μισάωρο και μετά ξανακοιμόταν. Τον πήγα στη γιατρό, ακροαστικά μου είπε δεν έχει μπορεί να είναι και αλλεργικό. ευτυχώς σήμερα κοιμήθηκε καλύτερα, δεν έβηξε καθόλου. Την Τρίτη έχουμε το κανονισμένο ραντεβού για το εμβόλιο οπότε θα τον ξαναδεί. Το καημενούλι μου να βήχει σαν χρόνιος καπνιστής και ταυτόχρονα να κάνει και παλαμάκια!!!!!!!!

Α, μάθαμε και να σηκώνουμε τα χέρια ψηλά όταν του λέμε πόσο αγαπάς τον μπαμπά και τη μαμά; Μιλάμε τα έκανα πάνω μου.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!!!!Πού εξαφανιστήκατε καλέ;

Εμείς σήμερα πήγαμε στη βάφτιση του Παντελή!!!!!!!!Είναι ένας κούκλος!!!

Να σας ζήσει Ευμορφία μου και να τον χαίρεστε τον νεοφώτιστο γιόκα σας!!

Καλά και για τη φιλενάδα μας τι να σας λέω!Πανέμορφη!!!!!!!!!!!!!

Όλα ήταν πολύ εντυπωσιακά. Τα ρουχαλάκια, οι μπομπό, ο στολισμός, τα γλυκά, τα μπαλόνια. Ένα μεγάλο μπράβο από μένα, τον σύζυγο και τον Αγγελάκο μας!!!

Ααααα πολλα βαφτισια ειχαμε σημερα!!

Ευμορφια μου να τον χαιρεσαι κοπελα μου να ειναι γερος δυνατος και καλοτοιχος στην ζωη του. Βαφτισαν και το Μαρακι τον Νικολα σημερα.

Και ναι Βουλιτσα οσο μεγαλωνουν τα βλασταρια μας ο χρονος εινια τελειως περιορισμενος πια...εμεις απο αυριο θ αξεκινησιε κανονικοτατα παιδικο επομενως οτι εκκρεμοτητα υπαρχει πριν γυρισω στην δουλεια τηνε χω βαλει αυτην την εβδομαδα για να ασχολουμαι και να μην σκεφτομαι

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Πολλα βαφτισια λεμε........Ευμορφια να σας ζησει ο Παντελης!!Γερο και τυχερο να ειναι στην ζωουλα του!!!

Την Μαρια την ευχηθηκα απο το φεις..

Τι κανετε κοριτσια?Εγω εχω ξυπνησει απο τις εξιμισι γιατι εκλεγε η μικρη,την πηρα αγκαλια κ κοιμηθηκε παλι...μολις παω να σιδερωσω ξαναξυπνησε,,τωρα την εχω στο καροτσακι..παει το σιδερο :(:(

Χθες μας εκανε πυρετο..δεν μπορουσα να την μετρησω γιατι πλανταζε στο κλαμα,,λιγο που το κρατησα στην μασχαλη της εδειξε 37,7,αν το αφηνε οσο επρεπε ισως περνουσε το 38 :(...Για να την κρυωσα δεν νομιζω,γιατι δεν ειχε τπτ αλλο εκτος απο πυρετο,,σημερα την βλεπω καλυτερα,δροσερο ειναι το κεφαλακι της,,,μαλλον απο τα δοντακια εεε??

Αυτος ο παλιοκαιρος παλι δεν ξερει τι του γινεται,ελεος..!!

Πηρα τα προσκλητηρια κ την αλλη βδομαδα θα παρω τις μπομπονιερες...ελπιζω να πληρωθουμε για να σηκωθουμε να φυγουμε,δεν αντεχω αλλο εδω!!!

Θα μου πειτε γιατι δεν φευγετε κ οποτε πληρωθειτε,,ετσι??Δυστυχως αν δεν πας καθημερινα να παρακαλας για τα λεφτα σου τα χεις χαμενα..με τα τηλεφωνα δεν γινεται τπτ,σε εχουν γραμμενο και δεν το σηκωνει κανεις!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημέρα κορίτσια!

πως περασατε το Σκ?

εγω επιεικώς χάλια! πολύ εντονο Σαββατοκυριακο, με ασχημη ψυχολογική διάθεση, νευρα κλπ κλπ κλπ και με τον μικρούλη να μην στεκεται πουθενά, να γκρινιάζει για τα πάντα, να τα θελει όλα... έχει ζωηρέψει πολύ και εχει γίνει τρομερα απαιτητικός! δεν θελει πια και πολλες αγκαλιες, θέλει τη στρατα του για να αλωνιζει μεσα στο σπίτι! για να κοιμηθεί το βράδυ πλεον χρειαζεται αγκαλιά και ένα σωρο τραγουδακια να του λεω (με την γαιδουροφωναρα μου)! τωρα εχει αρχισει και με κουραζει και ηταν τοσο ησυχο... τελοσπαντων.

Ευμορφάκι μου να μας ζήσει ο Παντελάκος! όλη του η ζωή ρόδινη να ειναι χωρις εγνοιες και σκοτούρες ! ευτυχισμένο και γερό να είναι το πουλάκι μου!

λοιπόν φιλενάδες περιμενω νεα σας ελπιζω να ειστε όλες καλα!

Πολλα βαφτισια λεμε........Ευμορφια να σας ζησει ο Παντελης!!Γερο και τυχερο να ειναι στην ζωουλα του!!!

Την Μαρια την ευχηθηκα απο το φεις..

Τι κανετε κοριτσια?Εγω εχω ξυπνησει απο τις εξιμισι γιατι εκλεγε η μικρη,την πηρα αγκαλια κ κοιμηθηκε παλι...μολις παω να σιδερωσω ξαναξυπνησε,,τωρα την εχω στο καροτσακι..παει το σιδερο :(:(

Χθες μας εκανε πυρετο..δεν μπορουσα να την μετρησω γιατι πλανταζε στο κλαμα,,λιγο που το κρατησα στην μασχαλη της εδειξε 37,7,αν το αφηνε οσο επρεπε ισως περνουσε το 38 :(...Για να την κρυωσα δεν νομιζω,γιατι δεν ειχε τπτ αλλο εκτος απο πυρετο,,σημερα την βλεπω καλυτερα,δροσερο ειναι το κεφαλακι της,,,μαλλον απο τα δοντακια εεε??

Αυτος ο παλιοκαιρος παλι δεν ξερει τι του γινεται,ελεος..!!

Πηρα τα προσκλητηρια κ την αλλη βδομαδα θα παρω τις μπομπονιερες...ελπιζω να πληρωθουμε για να σηκωθουμε να φυγουμε,δεν αντεχω αλλο εδω!!!

Θα μου πειτε γιατι δεν φευγετε κ οποτε πληρωθειτε,,ετσι??Δυστυχως αν δεν πας καθημερινα να παρακαλας για τα λεφτα σου τα χεις χαμενα..με τα τηλεφωνα δεν γινεται τπτ,σε εχουν γραμμενο και δεν το σηκωνει κανεις!!

Λία μου περαστικά στην κούκλα σου! μπορει να ειναι ο τριημερος πυρετος που ανεβαζουν καμια φορά τα μικρουλια! δωσ'της ντεπόν και ενημέρωσε τον γιατρό σου γιατι το 38 δεν ειναι πυρετος για δόντια! αααα και την θερμοκρασια να την μετρας από το πωπουδακι της αφού βεβαιωθείς ότι δεν εχει ζεσταθεί από τα ρούχα και ποτέ μετα το φαγητό! ο γιατρος εμενα με εβαζε να του αλλαζω ρούχα, καμια φορά να του κανω και ντουζάκι με χλιαρό νερό και μετα να τον μετραω!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Μαρακι...την πηρα τηλ την παιδιατρο κ μου ειπε αν ξεπερασει τους 38 να δινω ντεπον ανα 4 ωρες,,σημερα που την μετρησα απο την μασχαλη παλι ειχε 37,5,της εδωσα ομως ντεπονακι γιατι φοβαμαι μην παει παραπανω!Απο το πωπουδακι δεν καθεται να μετρησω,χτυπαει με δυναμη τα ποδαρακια της προς τα κατω κ φοβαμαι μην της κανω καμια ζημια!!Παντως τριβει συνεχως την μυτουλα και τα ματακια της τα εχει κοκκινησει..τι να πω

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημερα!!!!

Και ναι!!!ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΜΕ!!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και ευχομαι και με το καλο οι δικες σας οι βαφτισεις!

Βουλα χαρηκα παρα πολυ που ηρθατε!Μα παρα πολυ!Θα σου στειλω με πμ το κινητο μου να κανονισουμε να ερθετε απο το σπιτι για καφεδακι.

Ευτυχως μας εκανε καλο καιρο και εβρεξε (καρεκλοποδαρα μιλαμε)οταν τελειωσαμε.

Ο Παντελακος μου ηταν πολυ ησυχο παιδακι και εκλαψε μονο λιγο στην βουτια.

Παρ'ολο που ηταν με ενα μπουκαλι γαλα απο τις 10.Ξαναεφαγε μετα στις 5!τελειωσαμε κατα τις 1.30 και κοιμοταν μεχρι τις 4.30.Νηστικος...φανταστειτε ποσο κουραζοντε...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλησπέρα!!!!!!!!!Πού εξαφανιστήκατε καλέ;

Εμείς σήμερα πήγαμε στη βάφτιση του Παντελή!!!!!!!!Είναι ένας κούκλος!!!

Να σας ζήσει Ευμορφία μου και να τον χαίρεστε τον νεοφώτιστο γιόκα σας!!

Καλά και για τη φιλενάδα μας τι να σας λέω!Πανέμορφη!!!!!!!!!!!!!

Όλα ήταν πολύ εντυπωσιακά. Τα ρουχαλάκια, οι μπομπό, ο στολισμός, τα γλυκά, τα μπαλόνια. Ένα μεγάλο μπράβο από μένα, τον σύζυγο και τον Αγγελάκο μας!!!

Βουλα μου σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!:D

Δυστυχως δεν προλαβαμε να τα πουμε.:(Χαιρομαι πολυ που σου αρεσαν ολα!:D

Με το καλο και η δικη σας βαφτιση!

Σου εστειλα πμ.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημερα μανουλες και μωρακια και απο μενα...Χαθηκα το ξερω αλλα εχω πολλα τρεξιματα...Να ευχηθω πρωτα απο ολα στα νεοφωτιστα μωρακια του καφε μας , να ζησουν σαν τα ψηλα βουνα και να ειναι παντα υγιη και ευτυχισμενα...Τα νεα μας ειναι και παλι ασχημα: η Ειρηνη ειναι αρρωστη εδω και μια εβδομαδα, λαιμο, μυξες και ωτιτιδα. Πηραμε και παιρνουμε ακομα αντιβιωση. Οι μυξες ειναι τοσο τραγικες ακομα που δεν μπορει να αναπνευσει. Απο χθες αρνειται να φαει οτιδηποτε και πινει μονο γαλα και αυτο με τα χιλια ζορια και λιγο. Δεν ξερω τι ειναι αυτο παλι αλλα με εχει ριξει πολυ ψυχολογικα....Δε θελω να μου αδυνατισει η ζουζουνα μου...Εχουμε τεσσερα δοντια. Λεμε ναι, μαμα, μπαμπα, νταντα. Μακ ουτε εμενα εχει μπουσουλησει ακομα και ουτε μαλλον προβλεπεται αφου δεν κανει καν τη σταση για μπουσουλημα, αλλα αυτο δε με αγχωνει καθολου. Στραταριζει με βοηθεια βεβαια αλλα περπαταει σαν κανονικος ανθρωπος. Δε διαβασα και πολλα γιατι ειναι αρκετες οι σελιδες που εχετε γραψει...Ελπιζω να μη χαθω παλι. Το απογευμα εχουμε παλι γιατρο να δει αν εφυγε το υγρο απο το αυτι μας αφου τελειωνουμε σημερα την αντιβιωση!!!! Λια εμφανισθηκες και συ ε;;; Ζωουλα κρατα γερα...Σε καταλαβαινω απολυτα. Και γω εχω κουραστει ψυχολογικα και με τις αρρωστιες του μωρου και αργω και να γυρισω στη δουλεια και το εχω ριξει στο φαι...Ζω ενα δραμα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?Ευμορφια να σου ζησει κουκλα μου .Να ειναι γερος και ευτυχισμενος και να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις.εμεις επιτελους ειμαστε καλα:Pο μπεμπουλης δεν βηχει σχεδον καθολου και ξεκινησαμε απογευματινες βολτιτσες.Πολυ χαιρομαι που ειναι καλα .ταλαιπωρηθηκε πολυ ο καημενος 1,5 μηνα.

Ξεκαθαρισα επιτελους και ολες της ντουλαπες και ντουλαπια,εκανα και γενικη το σπιτι (4 σακουλες μαυρες αχρηστα και παλια πραγματα πεταξα,ακομα απορω που τα ειχα χωμενα?)εφτιαξε και ο καιρος.....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ κοριτσια.φτυστε μας:tongue::tongue:!!!!!!!!!!!!!

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...