Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katiamaxiking είπε:

Εμένα μου είπε σε 14 μέρες και πέφτει Κυριακή οπότε θα πάω την Δευτέρα. Ήρεμη είμαι προς το παρόν και αισιοδοξώ. Εσύ; 

Εβαλες 3 ημέρας καλά θυμάμαι;Γι αυτο λογικά.Ηρεμη κ χαλαρή κ εγώ,ελπίζω για το καλυτερο.Σήμερα βέβαια ειχα απο το μεσημερι κάτι σαν κάψιμο στις κλειδώσεις αλλά οκ τπτ σημαντικό.

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Εγώ θα σου ευχηθώ καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου προσπαθησε να εισαι ηρεμη ,περιμένουμε τα νέα σου ...

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερες!

επιτελους ενα ησυχο βραδυ μετα από 2 ξενυχτια συνεχόμενα! ο μικρουλης μου μαλλον ηρεμησε λίγο από τα δοντάκια του και κοιμθηκε χωρις να βγαλει κιχ από τις 10 εως και τι 6.30. ηπιε το γαλατακι του, "κουβεντιασαμε" λίγο και τωρα ξανακοιμαται ο θησαυρός μου! αμήν!

εσεις ολα καλα;

Σοφακι μου-συμπεθερακι να ζησετε με τον αντρουλη σου και να μεινετε μαζι ευτυχισμένοι για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής σας!

αντε βρε Ζωούλα ετοιμη ημουν να παω στη Νικολούλη για να προλάβω την εκπομπή της Παρασκευής! κοψοχολιάστηκα γιατι δεν εβλεπα δραστηριότηα ουτε στο φεις! ειχα σοβαρες ενδειξεις ότι κατι συμβαίνει!:tongue:

να ανταλλαξουμε αν θελεις κινητα με πμ να σε βρισκω χρυσό μου! εχω τα προβλήματα μου, δεν μπορω να ανησυχω και για εσας τσαμπα και βερεσε χαχαχαχα :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

ευχαριστώ πολύ συμπεθεράκι μου!!!

ο γαμπρούλης μου κοιμάται και η αρραβωνιαστικιά του το αντίθετο....

κοιμήθηκε στις 10 και ξύπνησε 2-4-6-8....

πήγα χθες στη διατροφολόγο!

απο Δευτέρα θα μου δώσει πρόγραμμα διατροφής με 5-6 γεύματα την ημέρα (όσα κάνω και τώρα δηλαδή!).

Με ρωτούσε η γυναίκα:

μήπως δεν τρως καλά?

μήπως περνάνε πολλές ώρες ανάμεσα στα γεύματα σου?

μήπως....μήπως....

όταν είδε οτι σε όλα της έλεγα όχι, με ρωτάει:

μήπως έχεις θέμα με τον θερεοειδή σου?

-ναι! έχω ανεβασμένη TSH!

-με αποτέλειωσες τώρα!!! έχεις υποθυρεοειδισμό???????????? πως γίνεται αυτό?????

τελοσπάντων....θα ξεκινήσουμε με διατροφή και μετά απο 2 εβδομάδες θα με ξαναδεί!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

Μαρακι και εγω σκεφτηκα οτι θα ανησυχησετε αλλα δεν ειχα και καννος το τηλ να ειδοποιησω!!!!!

Λοιπον σου στελνω πμ το κινητο μου!!!!

Τ α νεα μας ειναι οτι ο μικρος εφαγε μια τουμπα πριν 2 μερες περιπου χτυπησε το πανω χειλος απο μεσα και ετρεχε παρα πολυ αιμα κατατρομαξαμε μιλαμε!!!!!Δεν ξεραμε και απο που ειναι αυτο το αιμα...Μονο αιμα στο στομα βλεπαμε.....Φρικη μεγαλη μιλαμε!!!!Τωρα ειναι καλα!!!

Κατα τα αλλα εγραψα χθες καλα μαλλον θα το περασω....καθηγητη θελωντος....

και πριν παω να δωσω τι εκανε ο μικρος μου θοδωρακης??????????????????

Εκανε 3 βηματα!!!!!!!!!!!!!!!!Ξετρελαθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βεβαια κουτσα στραβα τα εκανε ...αλλα τα εκανε!!!!!!!

Χθες προεκυψε και ενα μικρο εελπιζω θεμα υγειας με την μαμα μου....Ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!

Αυτα τα λιγα εσεις πως ειστε?

Σοφακι αντε σιγα σιγα να μαθαινουμε οτι πηρες κανενα κιλο ε?

Σοφακι 2 διαβασα για τον μικρο σου μωρε νοομιζω στα μωρακια που αρρωσταινουν το πιο δυσκολο ειναι αυτο με τις μυξες και τον βηχα και οχι τοσο ο πυρετος....Υπομονη Σοφακι ευχομαι σημερα να ειναι πολυ κααλυτερα!!!!

Βουλα σου στελνω πμ το κινητο μου οποτε ευκαιρισεις παρε με να κανονισουμε για την βαφτιση του Παντελακη!!!!!

Ευμορφια μου πως ειναι ψυχολογικα ο Σαββας τωρα χωρις δουλεια?Ελπιζω να μην το βαλει κατω....Καμια προταση εχει ή επικρατει νεκρα στην αγορα?

ΜΑριανθη μου τι εγινε με τον συζυγο θα ερθει?Αντε επιτελους!!!!Ενα ολοκληρο Φορουμ τον περιμενει!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λια καλωσηρθες πισω ξανα!!!!!!!!!!!!!!Σε πετυχα ή εφυγες για το χωριο σου αν καταλαβα καλα...κατι τετοιο επες ε?Τα διαβασα ολα πολυ γρηγορα και δεν συγκρατησα και πολλα!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑκ οχι απλα μας φτανετε τον επομενο μηνα θα μας ριχνετε και κατι ποντακια !!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

Μαρακι και εγω σκεφτηκα οτι θα ανησυχησετε αλλα δεν ειχα και καννος το τηλ να ειδοποιησω!!!!!

Τ α νεα μας ειναι οτι ο μικρος εφαγε μια τουμπα πριν 2 μερες περιπου χτυπησε το πανω χειλος απο μεσα και ετρεχε παρα πολυ αιμα κατατρομαξαμε μιλαμε!!!!!Δεν ξεραμε και απο που ειναι αυτο το αιμα...Μονο αιμα στο στομα βλεπαμε.....Φρικη μεγαλη μιλαμε!!!!Τωρα ειναι καλα!!!

Εκανε 3 βηματα!!!!!!!!!!!!!!!!Ξετρελαθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βεβαια κουτσα στραβα τα εκανε ...αλλα τα εκανε!!!!!!!

Χθες προεκυψε και ενα μικρο εελπιζω θεμα υγειας με την μαμα μου....Ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!

Σοφακι 2 διαβασα για τον μικρο σου μωρε νοομιζω στα μωρακια που αρρωσταινουν το πιο δυσκολο ειναι αυτο με τις μυξες και τον βηχα και οχι τοσο ο πυρετος....Υπομονη Σοφακι ευχομαι σημερα να ειναι πολυ κααλυτερα!!!!

Βουλα σου στελνω πμ το κινητο μου οποτε ευκαιρισεις παρε με να κανονισουμε για την βαφτιση του Παντελακη!!!!!

Ευμορφια μου πως ειναι ψυχολογικα ο Σαββας τωρα χωρις δουλεια?Ελπιζω να μην το βαλει κατω....Καμια προταση εχει ή επικρατει νεκρα στην αγορα?

ΜΑριανθη μου τι εγινε με τον συζυγο θα ερθει?Αντε επιτελους!!!!Ενα ολοκληρο Φορουμ τον περιμενει!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λια καλωσηρθες πισω ξανα!!!!!!!!!!!!!!Σε πετυχα ή εφυγες για το χωριο σου αν καταλαβα καλα...κατι τετοιο επες ε?Τα διαβασα ολα πολυ γρηγορα και δεν συγκρατησα και πολλα!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑκ οχι απλα μας φτανετε τον επομενο μηνα θα μας ριχνετε και κατι ποντακια !!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

εεεεεε ειμαι και εγω εδω!!!ελα βρε Ζωιτσα και αναστατωθηκαμε!!!:):tongue:ολα θα πανε καλα....μην ανησυχεις με τα μαθηματα αλλα και με την μαμα!!!ο Τεο σου κανει και βηματακια.......και εμεις ουτε δοντακι.εχθες τον βρηκα αναποδα στην κουνια και τα παδαρακια του ειχαν σφηνωσει στα καγκελα....δεν στεκεται το χταποδακι μου!!!επλυνα την στρατα και θα τον βαλω μεσα να κανει οτι θελει....

καλημερα κοριτσακια.τι κανετε?εδω εχουμε απαισιο καιρο .ετοιμαζεται να βρεξει.το απογευμα ειμαστε παλι για παιδιατρο.εχει βαρεθει να μας βλεπει ολο το Μαη και τωρα.

Σοφια μου σκιζει τα πτυχια της η διατροφολογος.Να σου στειλω 6 κιλακια που μου περισσευουν?

Ζοι_m οντως με το βηχα ειναι πολυ χειροτερα.Ευχομαι να περασεις το μαθημα.Ευτυχως που ειναι καλα ο μικρος σου .Φανταζομαι την τρομαρα που θα πηρες.Κανατε και 3 βηματακια!!!!!!!!!Μπραβοοοοο:PΕμεις ακομα ουτε δεν μπουσουλαμε:(

λεω να του παρω στρατα σημερα.Τι λετε?Εσας τα βοηθησε τα μικρουλια σας?

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Ελενιτσα δεν σε ξεχασα!!!!!Ηθελα να σου απαντησω απλως ξεχωριστα για να σχολιασω τα τρια σου αστερια!!!!!

Ειναι τρομερες φατσουλες ολοι τους!!!!!!!!!Καλα το μικρο σου εχει ενα χαμογελο να σου παιρνει την καρδια!!!!Μ'αρεσουν τα χαμογελαστα παιδια παρα πολυ!!!

Βεβαια Ελενιτσα οτι και να πω για τα παιδια σου Αυτο που ξεχωριζει ειναι η κορουλα σου που ειναι ενας αγγελος πραγματικα!!!!

ΝΑ τα χαιρεσαι και να τα βλεπεις παντα ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!!!

να'μαι και εγω!!!!!!!!!

1) ΖΩΗ: στο'χω ξαναπει! Ο Τεό ειναι πολύ μπροστά! 9 μηνων θα περπατησει στο υπογραφω! τόσο περπατησε και ο αντρας μου. ισως , δεν ξερω, εχει να κανει με το γεγονος ότι και ο Τεο σου αλλά και ο αντρας μου γεννηθηκαν πάνω από 4 κιλά! αυτά ήταν ήδη ενος μηνός μόλις γεννηθηκαν καλε! η διπλανη μου στο μαιευτηριο ειχε γεννησει εναν παιδαρο καλη ωρα 4200! ε.... αλλο παιδί! το δικό μου πχ ανοιξε τα ματια του την τρίτη μερα! αυτό από την πρώτη στιγμή ορθάνοιχτα και επιανες παιδι λεμε! ξεπεταγμενο ηδη!

όσον αφορα στο ατυχημα σας! ενταξει με το αιμα θα τα παιζα και εγω. εμενα τις προαλλες επεσε από το κρεβατι μας το οποιο ειναι αρκετα ψηλό! ευτυχως προσγειωθηκε με τον πισινό του , δεν χτυπησε πουθενα και εκλαψε για 10 δευτερα από την τρομαρα του. μετα καναμε "νταντα" το κρεβατι και όλοι ημασταν χαρουμενοι :D

2) Σοφάκι- κερκυραία: ελπίζω το μικρο σου να ειναι επιτελους καλά και να μην ξαναπατησετε στον παιδιατρο παρα μονο για εμβολιο! όσο για τη στρατα τι να σου πω! ΣΩΘΗΚΑ! όλη την ημερα σχεδον εκει ειναι και οργώνει το σπίτι! κατα τα άλλα (αυτό και για σενα ΕΛΕΝΙΤΣΑ) δεν μπουσουλαει και φυσικα δεν κανει βηματα σαν τον Τεο! επίσης δεν σηκωνεται ακομα όρθιος στην κουνια! να ανησυχήσω;:confused:

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

Βρε τον Τεό!!!

βηματάκια?????? μπράβο!!!!

είναι μπροστά το παιδί....τι να λέμε!!!

όσο για την τουμπίτσα....τι να πω....έτυχε και χτύπησε και σε σημείο που έχει πολλά αιμοφόρα αγγεία εξ'ού και το πολύ αίμα!

Καλά αποτελέσματα να έχεις στο μάθημα Ζωίτσα!!!

Συμπεθεράκι μην ανησυχείς βρε! και θα σηκωθεί στην κούνια και θα περπατήσει!

όλα τα μωράκια έχουν το ρυθμό τους! (ευκαιρία ψάχνεις να αγχωθείς μου φαίνεται πάλι!!!:tongue:)

εμένα στην κούνια δε μπορεί να σηκωθεί γιατί δε βρίσκει που να πιαστεί αλλά στο πάρκο που της έχω τις λαβές, σηκώνεται!

όσο για τη στράτα....βρε μην το βάζεις συνέχεια το παιδί γιατί θα επαναπαυτεί με την ευκολία της και θα βαριέται μετά να περπατήσει!

εγώ το πολύ 20 λεπτά η μέρα τη βάζω!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

να... τωρα με αγχωσες! με τη στρατα.... τι το'θελες ε;;;;; αφου ψαχνω αφορμη, μόνη σου το ειπες :?!

του αρεσει πολύ! εχει βρει την ανεξαρτησια του! παει όπου θελει... για αυτο και εγω...παντως συμφωνα με πληροφοριες και ο αντρας μου που ειχε στρατα αλλά και εγω περπατησαμε φυσιολογικα. ο αντρας μου οπως προειπα 9 μηνων και εγω 1 ετους. και η μητερα μου ειπε ότι με ειχε από το πρωι μεχρι το βραδυ... τι να κανω τωρα οεο;;;;;;;:confused:

Καλημερα φιλες μου!!

Χθες δεν μπηκα καθολου γιατι ειμασταν στις βολτες..το μεσημερι δεν κοιμηθηκε καθολου οταν γυρισαμε,με ξεπεταξε λεμε!!

Ζωιτσα,μην στεναχωριεσαι καλο μου,πριν δυο μερες πηγα να της κανω την κινηση στα ποδαρακια για να μπουσουλησει(γιστι ειναι ετοιμη) και επεσε με τα μουτρα στο χαλι,αρχησε να τρεχει αιμα,αλλα μολις την επλυνα σταματησε κατευθειαν,αυτα ειναι μικρα ατυχηματακια κ μακαρι να εχουμε μονο τετοια!!Περαστικα στην μανουλα σου,ευχομαι να μην ειναι τπτ σοβαρο.Στο χωριο φευγω σε 10 μερες σχεδον,περιμενουμε την εξοφληση απο την ομαδα που παιζει ο αντρας μου,:S!!!

Μαρια μου και εγω την βαζω στην στρατα,καλα οχι ολη μερα,αντε μιση ωριτσα συνολικα..η δικια μου βαριεται κ αρχιζει να χτυπιεται,παει το κεφαλι της περα δωθε και φοβαμαι,δεν εχει κ στηριγμα πισω!Προχθες πηγε κ καρφωθηκε πανω σε ενα βαζο δαπεδου που ειχα σε μια γωνια,εσπασε κ πεσαν τα κλαδια διπλα της,ευτυχως γιατι θα της εκανε ζημια αν πεφτανε πανω της!!

Σοφια(κατ) ευχομαι γρηγορα περαστικουλια στο μικρακι σου,αμαν,πολυ καιρο ταλαιπωρειται,:(:(.

Τι αλλα?αυτααααααααα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου.τι κανετε?Απαισιος καιρος.οκ με τον παιδιατρο,ευτυχως δεν εχει ακροαστικα.ουφφφφ!!!!!4-5 μερες ακομα τα σιροπακια και θα ειναι σουπερ ο μπεμπουλης.Επιτελους!!!!!!σας αφηνω,σημερα καθαριζω ντουλαπες.Γινεται χαμος απο ρουχα,δεν εχω αλλο χωρο να τα βαλω:mad:φιλιααααααα

XWF8p2.png

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!!!

Ολες καλα βλεπω ε?

Λοιπον θα σας πω την γνωμη μου με την στρατα....Ειναι προσωπικη μου αποψη και δεν θελω να θιξω κανεναν....Ειμαι αρνητικη...Δεν την βρισκω καθολου πρακτικη...θεωρω οτι τα παιδια πιεζονται να περπατησουν ενω θα το κανουν οταν αυτα νιωσουν ετοιμα...δεν ειναι καθολου ανατομικες γι αυτο και μερικα παιδια εχουν ανοιχτα τα ποδια ....Γενικα δεν θα επερνα ποτε στο παιδι μου....Συμφωνω ομως με τις αλλες στρατες δεν ξερω πως λεγονται που το παιδια κραταει ενα χερουλι και σπρωχνει...Αυτην ελπιζω να καταλαβατε!!!!

ΜΑρακιδεν σημαινει οτι ισχυει οτι λεω μην ψαχνεις λογο να αγχωθεις....:tongue::tongue::tongue:

Σοφια 2 αντε να περασει και αυτο να ηρεμισετε και εσεις...

Εμεις σημερα ηταν να τον βγαλω βολτα και μου φανηκε λιγο ζεστος και του εβαλα θερμομετρο και ειχε 36.9 μετα του ξαναεβαλα και ειχε 37.1 μετα του ξαναεβαλα και ειχε 36.6 μετα του ξαναεβαλα και ειχε 36.8 και μετα αποφασσα να τον βαλω για υπνο.....

Ελπιζω να μην εχει τποτα!!!!!

Λια μας εχεις πει σε ποια ομαδα ηταν ο αντρας σου?????Αδιακριτη ερωτηση αλλα δεν μπορω βγαινει η Τατιανα απο μεσα μου....

Βουλαααααααααααααααα αντεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Απο την Λιτσα εχετε κανενα νεο ρε παιδια...Πρεπει να αρχισε ο μικρος της παιδικο...Αντε εχω αγωνια!!!!!!

Με την Αννα μιλησε καμια σας?Τι κανει?

Αυταααααααα

Αχ βρε Ελενιτσα δεν σε ξεχασα!!!!!Ηθελα να σου απαντησω απλως ξεχωριστα για να σχολιασω τα τρια σου αστερια!!!!!

Ειναι τρομερες φατσουλες ολοι τους!!!!!!!!!Καλα το μικρο σου εχει ενα χαμογελο να σου παιρνει την καρδια!!!!Μ'αρεσουν τα χαμογελαστα παιδια παρα πολυ!!!

Βεβαια Ελενιτσα οτι και να πω για τα παιδια σου Αυτο που ξεχωριζει ειναι η κορουλα σου που ειναι ενας αγγελος πραγματικα!!!!

ΝΑ τα χαιρεσαι και να τα βλεπεις παντα ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!!!

ελα βρε Ζωη πλακιτσα εκανα:D......σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια για τα τεκνα μου!!!!η αληθεια ειναι πως ειναι ομορφουλια τα ατιμα:rolleyes::rolleyes::mrgreen:.....και μου τα ματιαζουν!!!!η φωτο της Ευης ειναι λιγο παλια....αν την δειτε τωρα θα νομιζεις οτι ειναι πιο μεγαλη απο τον Ανδρεα....θα σας βαλω μια μερα μια πιο προσφατη!!!

Καλημερούδια!!!!

τι κάνετε??????

εγώ έχω μπλέξει με καθαριότητα και τώρα κάνω ένα διάλειμα για να φάω πρωινό!!!

να... τωρα με αγχωσες! με τη στρατα.... τι το'θελες ε;;;;; αφου ψαχνω αφορμη, μόνη σου το ειπες :?!

του αρεσει πολύ! εχει βρει την ανεξαρτησια του! παει όπου θελει... για αυτο και εγω...παντως συμφωνα με πληροφοριες και ο αντρας μου που ειχε στρατα αλλά και εγω περπατησαμε φυσιολογικα. ο αντρας μου οπως προειπα 9 μηνων και εγω 1 ετους. και η μητερα μου ειπε ότι με ειχε από το πρωι μεχρι το βραδυ... τι να κανω τωρα οεο;;;;;;;:confused:

βρε συμπεθεράκι....αμέσως να αγχωθείς!!!

εγώ απλά είπα να μην είμαστε των άκρων....ή καθόλου στράτα ή όλη τη μέρα μέσα!

ας τον βάζεις απλά για συγκεκριμένο χρόνο! τις υπόλοιπες ώρες βάζε τον όρθιο στο πάρκο ή στην κούνια του και σιγά σιγά θα αρχίσει να κάνει βηματάκια!

Καλημερα κοριτσακια μου.τι κανετε?Απαισιος καιρος.οκ με τον παιδιατρο,ευτυχως δεν εχει ακροαστικα.ουφφφφ!!!!!4-5 μερες ακομα τα σιροπακια και θα ειναι σουπερ ο μπεμπουλης.Επιτελους!!!!!!σας αφηνω,σημερα καθαριζω ντουλαπες.Γινεται χαμος απο ρουχα,δεν εχω αλλο χωρο να τα βαλω:mad:φιλιααααααα

Περαστικά βρε σοφάκι! ευτυχώς δεν έχει ακροαστικά....αυτά είναι τα δύσκολα...οπότε υπομονή 4-5- μερούλες και θα είναι περδίκι ο μικρός!

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!!!

Ολες καλα βλεπω ε?

Λοιπον θα σας πω την γνωμη μου με την στρατα....Ειναι προσωπικη μου αποψη και δεν θελω να θιξω κανεναν....Ειμαι αρνητικη...Δεν την βρισκω καθολου πρακτικη...θεωρω οτι τα παιδια πιεζονται να περπατησουν ενω θα το κανουν οταν αυτα νιωσουν ετοιμα...δεν ειναι καθολου ανατομικες γι αυτο και μερικα παιδια εχουν ανοιχτα τα ποδια ....Γενικα δεν θα επερνα ποτε στο παιδι μου....Συμφωνω ομως με τις αλλες στρατες δεν ξερω πως λεγονται που το παιδια κραταει ενα χερουλι και σπρωχνει...Αυτην ελπιζω να καταλαβατε!!!!

ΜΑρακιδεν σημαινει οτι ισχυει οτι λεω μην ψαχνεις λογο να αγχωθεις....:tongue::tongue::tongue:

Σοφια 2 αντε να περασει και αυτο να ηρεμισετε και εσεις...

Εμεις σημερα ηταν να τον βγαλω βολτα και μου φανηκε λιγο ζεστος και του εβαλα θερμομετρο και ειχε 36.9 μετα του ξαναεβαλα και ειχε 37.1 μετα του ξαναεβαλα και ειχε 36.6 μετα του ξαναεβαλα και ειχε 36.8 και μετα αποφασσα να τον βαλω για υπνο.....

Ελπιζω να μην εχει τποτα!!!!!

Λια μας εχεις πει σε ποια ομαδα ηταν ο αντρας σου?????Αδιακριτη ερωτηση αλλα δεν μπορω βγαινει η Τατιανα απο μεσα μου....

Βουλαααααααααααααααα αντεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Απο την Λιτσα εχετε κανενα νεο ρε παιδια...Πρεπει να αρχισε ο μικρος της παιδικο...Αντε εχω αγωνια!!!!!!

Με την Αννα μιλησε καμια σας?Τι κανει?

Αυταααααααα

στη δικιά μας στράτα Ζωίτσα το ύφασμα ανάμεσα στα πόδια της είναι όσο και το πάμπερς της οπότε στάνταρ δεν πιέζονται να ανοίξουν τα ποδαράκια της...

αυτό που λες εσύ είναι η περπατούρα αλλά είναι κατάλληλη για παιδάκια όπως ο Τεό που τα έχει κάνει τα βηματάκια του...και βέβαια μόνο αν οι ρόδες δεν κυλάνε γρήγορα γιατί αλλιώς την τούμπα δεν τη γλιτώνουν!

βρε μάλλον θα ζεσταινόταν ο Τεό! δεν είναι πυρετός αυτό!

μου φαίνεται κι εσύ ψάχνεις λόγο να αγχωθείς!!!

αχ τι θα σας κάνω εσάς τις αγχώδεις!!!

Ζωή-Τατιάνα έτσι να ρωτάς να μαθαίνουμε κι εμείς!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...