Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέραααα!!!!!

Ααααααα Σοφία είδα τις φωτο σας !!!

Τι κούκλες που είστε μαμά κ κόρη . Αστέρια !!! Πάντα καλά να είστε κοριτσάκι !

Να ρωτήσω το μαλλί της Βαλεριας στη φωτο μέσα στη κούνια που είναι ?:roll: Επίσης της έχεις ακόμη το περιστρεφόμενο (το ίδιο έχουμε) κ δε το έχει κατεβάσει ακόμη ?

Ευχαριστούμε πολύ Κατερινάκι!!!!

το μαλλί της Βαλέριας είναι δεμένο κοτσίδα εκεί γιαυτό δε φαίνεται!

κατά ένα περίεργο τρόπο το περιστρεφόμενο δεν το πειράζει! ίσα που χαιδεύει τα ζωάκια και το αφήνει στην ησυχία του!

Μάλλον όμως δεν το πειράζει γιατί έχει έφεση στο να πειράζει οτι δεν την αφήνω....αυτό που της το έχω ελεύθερο μάλλον το θεωρεί βαρετό!!!

342936pe8tmve3tw.jpg

Σοφακι μου το ειδα τυχαια στο φατσοβιβλιο και ειπα να σου ευχηθω με σοκολατακια,μιας και θελεις να παχυνεις :P

ευχαριστώ πολύ Ευμορφία μου!!!

τέλεια τα σοκολατάκια!!!

Σήμερα το απόγευμα έχω ραντεβού με τη διατροφολόγο! άντε να δούμε!!!

Καλημερα φιλεναδες!!

Εχω την μπουμπου στην στρατα κ γυροφερνει,σαν καγκουρω παει!!

Κατερινιω 5ο δοντακι?Καλα πατε,σας ζηλευω,εμεις δεν εχουμε ουτε ενα και οπως το βλεπω θα αργησει να βγαλει!!!

Μακμαρακι ευχομαι να ειναι ολα περαστικα φιλη μου,μην σε παιρνει απο κατω,,λιγο πολυ ολοι σκ@@@καταστεις περναμε,αλλα βλεπουμε τα μπεμπακια μας να χαμογελανε κ ξεχνιομαστε!!

Εγω φωτο δεν ειδα απο το Σοφακι,μαλλον δεν προλαβα :(

Λιάκι στο είπε και η συμπεθέρα μου!

έχω φτιάξει άλμπουμ εδώ στο προφίλ μου αν θες να δεις φωτο!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιάκι καλημέρα! και εγω τον δικό μου στην στρατα τον αφησα! σωτηρια αυτη η αγία στρατα! στην αρχη την πήρα με την προοπτική να τον βαζω κανενα μισαωρακι την ημέρα αλλά τελικά ενα μισαωρακι την ημερα μενει εκτος στρατας! ελπίζω να μην του κανω κακό αλλά με εχει βολέψει τρελά την ταλαιπωρη :tongue:! φωτος της Νυφουλας μου μπορεις να δεις αν επιλεξεις το προφιλ της Σοφίας! εχει αλμπουμ εκει :D. τωρα το πως ποσταρεις φωτος στο παρεντς θα σου πω αλλά θα ψαξω σε λίγο παλιοτερες σελίδες που τα ειχα ξαναγραψει γιατι ειναι "πακετο" να τα ξαναγραφω :D

Σοφάκι μου χρονια πολλά! χιλιόχρονη και ευτυχισμένη με καλή υγεία και πολλά λεφτα για τρελες αγορες :tongue:. να χαιρεσαι την ομορφη οικογένεια σου!

586892fp144n5tg2.jpg

η κοπελίτσα που χτυπαει παλαμακια εισαι εσύ και η δίπλα εγω που σου εκανα εκπληξη με την τουρτίτσα! χα χα χα τι παλιπαιδισμός θεε μου!

ασχετο: η Ζωή που ειναι; ανησυχω τόσο πολυ ρε γμτ:confused:

Ευχαριστώ πολύ συμπεθεράκι μου!!!!

ωραία έκπληξη!!!!!!!!!!;)

κι εγώ ήθελα να ρωτήσω για τη Ζωή...χάθηκε πάλι!

Σήμερα κορίτσια εκτός απο γεννέθλια έχω και επέτειο γάμου!

κλείνουμε ένα χρόνο!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χρονια πολλα Σοφια μου, χιλιοχρονη και ευτυχισμενη.να χαιρεστε την οικογενεια σας .σου ευχομαι απειρα χρονια συζυγικης ευτυχιας και αγαπης.να εισαι παντα καλα.

Σε ευχαριστώ πολύ συνονόματη!!!

Να είσαι καλά και να δεις το παιδάκι σου όπως επιθυμείς!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Να κεράσω και κάτι για τα γεννέθλια και την επέτειο!!!

549075jt0fjar5db.gif

434147wc8sj5xfus.gif

χρονια πολλα γλυκια μου Σοφια!!!!να τα εκατοστησεις.......να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη!!!και φυσικα να ειστε μαζι με τον συζυγουλη σου μια ζωη γεματη αγαπη κατανοηση και αφοσιωση ο ενας στον αλλον....ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!:-D;)

καλημερα στις υπολοιπες μανουλες!!!!!ολα καλα?σοφακι(cat) πως ειναι το μπεμπακι σου????καλυτερα σημερα?ΜΑΚ σε καταλαβαινω απολυτα ομως!!!!πανω απ ολα να εισαι εσυ καλα και το νινι σου!!!πλακα στην πλακα και εγω ανησυχω για την Ζωη!!που χαθηκε εκεινο το κοριτσι????Λια, Ευμορφια, Μαριανθη ολα καλα?

Χρονια πολλα Σοφακι να τα εκατοστησεις,,υγεια σε σενα κ ολη σου την οικογενεια!!!

Ευχομαι γρηγορα με ενα δευτερο παιδακι :)

Να στε παντα αγαπημενοι με τον αντρουλη σου,μεχρι τα βαθεια γεραματα αγκαλιτσα!!!

Δεν μπορω να δω το αλμπουμ σου,,μαλλον επειδη δεν σε εχω προσθεσει στους φιλουσ??

Φωτογραφια δεν μπορω να ανεβασω

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα !

Σοφακι Χρόνια Πολλά να τα εκατοστίσεις ότι επιθυμείς να χαίρεσαι την οικογένεια σου !

34231t2xepopp7u.gif

& Χρόνια πολλά για την επέτειο σας να είστε πάντα καλά να χαίρεστε τη Βαλερια κ να τη καμαρώνετε !

392924wzseyy3jfr.gif

Λιακι από τη μια είναι καλό που αργεί γιατί βγαίνουν πιο γερά δόντια από την άλλη όσο να ναι θα ταλαιπωρηθεί (εύχομαι πως όχι, μερικά παιδιά βγάζουν δόντια ανενόχλητα)) γιατί θα είναι πιο μεγάλη κ όσο να ναι θα έχουν σκληρύνει λίγο κ τα ουλακια της οπότε ίσως να την ενοχλούν περισσότερο. Όπως κ να χει λίγο πολύ μια ταλαιπωρία θα την έχετε , οπλίσου με υπομονή γιατί άντε θα σκάσει το πρώτο έχει όμως κ συνέχεια… Εμάς όταν είναι να βγουν νέα από 1 εβδομάδα πριν αρχίζει τρελό γλέντι (γκρίνια ως εκεί που δε πάει)

Μαριανθη θα πάω να το δω, thanks για τη πληροφορία ! Να περνάτε καλά με τον αντρούλη σου !

XwAPp3.png

χρονια πολλα γλυκια μου Σοφια!!!!να τα εκατοστησεις.......να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη!!!και φυσικα να ειστε μαζι με τον συζυγουλη σου μια ζωη γεματη αγαπη κατανοηση και αφοσιωση ο ενας στον αλλον....ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!:-D;)

Ευχαριστώ πολύ Ελενίτσα μου!!!

να είσαι καλά κι εσύ και να χαίρεσαι τα ζουζουνάκια σου!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα Σοφακι να τα εκατοστησεις,,υγεια σε σενα κ ολη σου την οικογενεια!!!

Ευχομαι γρηγορα με ενα δευτερο παιδακι :)

Να στε παντα αγαπημενοι με τον αντρουλη σου,μεχρι τα βαθεια γεραματα αγκαλιτσα!!!

Δεν μπορω να δω το αλμπουμ σου,,μαλλον επειδη δεν σε εχω προσθεσει στους φιλουσ??

Φωτογραφια δεν μπορω να ανεβασω

Ευχαριστώ πολύ Λιάκι!!!!!

απο του χρόνου ελπίζω να προσθέσουμε και το 4ο μέλος της οικογένειας!!!:D

για κοίτα τώρα....το βλέπεις το άμπουμ???;)

Καλημέρα !

Σοφακι Χρόνια Πολλά να τα εκατοστίσεις ότι επιθυμείς να χαίρεσαι την οικογένεια σου !

34231t2xepopp7u.gif

& Χρόνια πολλά για την επέτειο σας να είστε πάντα καλά να χαίρεστε τη Βαλερια κ να τη καμαρώνετε !

392924wzseyy3jfr.gif

Λιακι από τη μια είναι καλό που αργεί γιατί βγαίνουν πιο γερά δόντια από την άλλη όσο να ναι θα ταλαιπωρηθεί (εύχομαι πως όχι, μερικά παιδιά βγάζουν δόντια ανενόχλητα)) γιατί θα είναι πιο μεγάλη κ όσο να ναι θα έχουν σκληρύνει λίγο κ τα ουλακια της οπότε ίσως να την ενοχλούν περισσότερο. Όπως κ να χει λίγο πολύ μια ταλαιπωρία θα την έχετε , οπλίσου με υπομονή γιατί άντε θα σκάσει το πρώτο έχει όμως κ συνέχεια… Εμάς όταν είναι να βγουν νέα από 1 εβδομάδα πριν αρχίζει τρελό γλέντι (γκρίνια ως εκεί που δε πάει)

Μαριανθη θα πάω να το δω, thanks για τη πληροφορία ! Να περνάτε καλά με τον αντρούλη σου !

Ευχαριστώ πολύ Κατερινάκι!!!:D

κι εγώ μαζί με τη Λία....φαφουτίτσα ακόμα η μικρή....

τις τελευταίες μέρες δείχνει να την τρώνε πολύ τα ούλα της αλλά δε μου φαίνονται φουσκωμένα...οπότε πάνε για αργότερα τα δοντάκια...

να δω τι με περιμένει τότε!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφακι γλυκο,καταρχην εισαι μια πολυ ομορφη μανουλα,σου παει το αδυνατο και γνωμη μου ειναι να μην παρεις κιλα!!!

Η Βαλερια ειναι μια κουκλιτσα ζωγραφιστη,,εχει και πολλα μαλλακια καλε,εμεις ουτε κοτσιδακι μπορουμε να κανουμε,,,φτου φτου

Να σου ζησει Σοφακι,,ειναι τρελα η κορη σου!!!!!!φτου φτου κ παλι

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Σοφακι γλυκο,καταρχην εισαι μια πολυ ομορφη μανουλα,σου παει το αδυνατο και γνωμη μου ειναι να μην παρεις κιλα!!!

Η Βαλερια ειναι μια κουκλιτσα ζωγραφιστη,,εχει και πολλα μαλλακια καλε,εμεις ουτε κοτσιδακι μπορουμε να κανουμε,,,φτου φτου

Να σου ζησει Σοφακι,,ειναι τρελα η κορη σου!!!!!!φτου φτου κ παλι

ωωωωωωωω κοκκίνησα καλέ!!!

ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!!!

οι φωτο με παχαίνουν Λία μου....στη φωτο που έχω αγκαλιά τη μικρή κάνε μια σύγκριση ανάμεσα στον καρπό μου και στον καρπό της μπέμπας και θα καταλάβεις γιατί θέλω να παχύνω!!!

και απο μαλλί άλλο τίποτα!!! εμείς κάνουμε κανονικά κοτσίδα όλο το μαλλί όπως στη φωτο στην κούνια που με ρώτησε η Κατερίνα που πήγε το μαλλί!!!

βάλε κι εσύ καμία φωτο εδώ γιατί φέισμπουκ δεν μπαίνω!!!

φτιάξε άλμπουμ αν θες ώστε να το βλέπουν μόνο οι επαφές σου όπως έχω κάνει κι εγώ!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πως ειστε????????

Δεν ειχα ιντερνετ τοσο καιρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μολις ηρθε και μπηκα για να μην ανησυχειτε!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια εβδομαδα χωρις ιντερνετ ειναι μεγαλη πικρα!!!!!!!!!!

Εννοειτε δεν σας διαβασα ακομα!!!!!!!!!!

Αχ ελπιζω να ειστε ολες καλα.... μου λειψατε!!!!!

Σημερα δινω μαθημα και μετα θα ειμαι παλι ελευθερη να σας γραφω!!!!!!!!

θα μπω το απογευμα μετα το μαθημα ξανα....

Φιλακια!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Σοφάκι έστω και καθυστερημένα χρόνια πάρα πολλά ευτυχισμένα και γλυκά με την όμορφη οικογενειά σου!!

Μακμαράκι μου ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα όπως και το μωρουλίνι σου και ο καλός σου!!Ο δικός μου καλός είναι στο σαλόνι και βλέπει μπάσκετ!!!χαχαχα!!Πάχυνε, και πρέπει να βγάλει και έναν πολύποδα από τον λαιμό του μέσα στο επόμενο μήνα!!Ανέβηκε η μυωπία του, έβγαλε κάτι δερματικά και δεν ξέρω τί άλλο!!χαχα!!Πάντως είναι αρκετά καλά , όσο μπορεί να είναι κάποιος στις μέρες μας!!Λέτε να πάω να πάρω και εγω μια στράτα μπας και σωθώ;Δεν την παλεύω άλλο με τον μπέμπη να μπουσουλάει πάνω κάτω μέσα στο σπίτι και εγω από πίσω!!Σήμερα έριξε το προστατευτικό του τζακιού που είναι γυάλινο και έκανε και 400 ευρώ!!ευτυχώς δεν έσπασε και φυσικά δεν χτύπησε το μωρό μου!Αλλά η ψυχή μου πήγε στην κούλουρη!!Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά!Δεν κάθεται πουθενά!Ούτε στο καρεκλάκι του ούτε στο πάρκο!Τσιρίζει λέμε και κάνει γέφυρα προκειμένου να το αποφύγει!!Δραματικές στιγμές λέμε!!

Ζωή τί κάνει ο μικρος Τεό;;

Φιλάκια σε όλες και στη Σοφία αν δε κάνω λάθος την καινούρια της παρέας!!

Καληνύχτα!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...