Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχα,αμαν ρε μαρακι,με διαβαζεις....μολις εβαλα την φωτογραφικη για να αποθηκευσω τις φωτο στο πισι,,αλλα ειναι 758 φωτογραφιες,,,αργει πολυ,,,εχω να βαλω και καιρο στο φεισμπουκ,,,μολις τις περασω θα σας την δειξω!!!

Τα ματια ειναι της πεθερας μου,:D:P

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

έφτιαξα τα γεμιστά μου και επανήλθα!!!

Καλο μηνα κοριτσακια γλυκα!!!

Καλο καλοκαιρακι να χουμε!!!

Το χουμε εγκαταλειψει το στεκι μας εε?Δεν πειραζει,αρκει να περναμε καλα,αλλωστε δεν λεει ολη μερα μεσα στο σπιτι,δεν το αντεχω με τπτ!!!

Μολις εκανα ρολο με μερεντα,,παω να το τυλιξω κ επανερχομαι..

καλό μήνα Λιάκι!!!

πωπω μερέντα....ποιός ξέρει πότε θα ξαναφάω....σλουρπ!!!!

καλημερα κοριτσια.τι κανετε ?καλο μηνα σε ολες.αντε επιτελους να φτιαξει ο καιρος να απλωσουμε τις θεικες κορμαρες μας στον ηλιο:tongue:(λεμε τωρα)

makarinaerthei πυρετο δεν εχει αλλο ευτυχως αλλα απο βηχα .....αστα.μας κολλησε και εμας

fairytale που το βαζεις τοσο φαγητο βρε κοριτσι μου?

παω να δωσω την

φρουτοκρεμα.φιλια σε ολες

καλο μηνα.

περαστικά στο μικρούλι σου και σε εσάς Σοφάκι!

εγώ τόσο φαί όλο και κάπου το χωράω....αυτό γιατί εξαφανίζεται και δε μου αφήνει ούτε γραμμάριο, μπορείς να μου πεις????????????

ευχαριστω Λιάκι!

βαλε μας φωτο της κουκλας σου! τι ομορφο μωρο αλήθεια! και τα ματια παιδι μου ποιανου ειναι; :D

λοιπόν θα του παρω αυτο το μαγιο

http://www.kidzswimmers.com/product/Kidz_Swimmers_Baby_Boys_UV_Sunsuit_UPF_50%2B_kidz-suit-b-3-6#

το προβλημα μου ειναι το μεγεθος. τωρα ειναι 75 εκατοστα αλλά πόσο θα ειναι τον Ιουλιο οεο;:confused:

συμπεθεράκι...μήπως ο γαμπρούλης μου σκάσει απο τη ζέστη με αυτό το μαγιώ?????????

καλή η προστασία απο τον ήλιο αλλά μην ψηθεί κιόλας!!!

πάντως εγώ θα το έπαιρνα για 80 εκατοστά...δεν ξέρω αν έχει τέτοιο νούμερο αλλά βάλε οτι θα ψηλώσει....να του είναι και λίγο άνετο...80+

βρε κορίτσια βάλτε καμιά φωτο εδώ!

εγώ δεν μπαίνω φεις σχεδόν ποτέ!!!

πωπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.........

είμαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!!!!!!!!!!!

Καθυστερημένα:

Γαμπρούλη μου να ζήσεις!!! να τους κάνεις 8655466979376895768957 τους μήνες σου!!!!!!!!

κι εσύ Κατερινάκι!!!!

να τον χαίρεσαι τον μικρούλη σου!!!!!!!!!!

σε όλα τα μωράκια που σιγά σιγά εξελίσσονται σε μικρά παιδάκια, να είναι γερά και χαρούμενα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφάκι ευχαριστουμε για τις ευχες σου! εννοειται οτι δεν παρεξηγω γιατι αυτη τη φορα το ξεχασα και εγω το μικρακι μου με την σκατοψυχολογια μου :(, τεσπα!

καλα πηγαινετε να διαβασετε τι επαθε η τουλουμπιτσα της Αγγελικης στη βαφτιση... απα πα πα πα...

Σοφάκι ευχαριστουμε για τις ευχες σου! εννοειται οτι δεν παρεξηγω γιατι αυτη τη φορα το ξεχασα και εγω το μικρακι μου με την σκατοψυχολογια μου :(, τεσπα!

καλα πηγαινετε να διαβασετε τι επαθε η τουλουμπιτσα της Αγγελικης στη βαφτιση... απα πα πα πα...

πωπω....

τι πέρασε το παιδάκι....

ωχ Παναγία μου....αυτά διαβάζω και τρομοκρατούμαι για το τι θα γίνει στη δική μας βάφτιση!!!

και η δική μου φοβάται τους μαυροφορεμένους....μήπως να πω του παπά να βάλει κανένα ράσο λουλουδάτο?????????:P

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πωπω....

τι πέρασε το παιδάκι....

ωχ Παναγία μου....αυτά διαβάζω και τρομοκρατούμαι για το τι θα γίνει στη δική μας βάφτιση!!!

και η δική μου φοβάται τους μαυροφορεμένους....μήπως να πω του παπά να βάλει κανένα ράσο λουλουδάτο?????????:P

αυτο θα ειναι τουνικ όχι ρασο! :tongue:

όσον αφορα στο μαγιο που θελω να παρω του μικρου , δε νομιζω οτι θα σκασει γιατι αυτα ειναι μελετημένα! άσε που τρεμω τον ηλιο γιατι ο μικρος μου εχει μοιασει και ειναι κατασπρος σα γαλα!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια ! Καλό Μήνα να έχουμε !

Ευχαριστούμε για τις ευχές ! Καλά που το είδε το Λιακι …. :D

Ναι βρε Λία σε 2 μήνες θα κλείσουμε το 1ο μας χρόνο.. απίστευτο ? Νεράκι περνούν οι μήνες Περιμένω να τελειώσω με τη βάφτιση για να κανονίσω το πάρτι

Επίσης σαν μεγάλοι άντρες πια μάθαμε να δείχνουμε με το δάχτυλο (chic):tongue:

& βγάζουμε το 5ο μας δόντι :mrgreen:

Μακ Μαράκι χρόνια πολλά στο αντράκι το γοητευτικό της παρέας

Λια δεν έχω πάει ποτέ Σέρρες ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε.

Σοφακι καλά της είπες κ εμένα με πιάνουν κάτι ενοχικά άμα τη πω σε κάποιον αλλά μετά σκεφτομαι ότι αν ο άλλος είναι ζώο κ δε σκέφτεται πριν πετάξει κακία-ειρωνεία κλπ εγώ γιατί να νιώθω έτσι ? Άντε βρε με τη κάθε ανεγκέφαλη :evil:

XwAPp3.png

Ααααααα Σοφία είδα τις φωτο σας !!!

Τι κούκλες που είστε μαμά κ κόρη . Αστέρια !!! Πάντα καλά να είστε κοριτσάκι !

Να ρωτήσω το μαλλί της Βαλεριας στη φωτο μέσα στη κούνια που είναι ?:roll: Επίσης της έχεις ακόμη το περιστρεφόμενο (το ίδιο έχουμε) κ δε το έχει κατεβάσει ακόμη ?

XwAPp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!Τί κάνετε?Είδατε ?Δεν μπορώ να ζήσω μακρυά σας!!Ηρθε ο μπαμπάς μας αλλά μην νομίζετε, πάλι στις 9 το βράδυ γυρνάει με την κίνηση και τις δουλειές του!!Αλλά πάντως τον έχουμε κοντά μας!!:D

Ο μπέμπης αντέδρασε μια χαρά!Παίζουν μαζί και γελάνε και τέτοια!

Τις 2 τελευταίες βδομάδες ο μικρός έχει ζωηρέψει πάρα πολύ.Κλαίει οταν τον βάζω στο πάρκο, για το καθισματάκι του φαγητού δεν το συζητώ!!Στο δωμάτιο του όταν πάμε κλαίει γιατί νομίζει οτι θα τον κοιμίσω, θέλει να μπουσουλάει συνέχεια και να πηγαίνει βόλτες με το ποδήλατο!!!

Κατερίνα το ποδήλατο είναι κόκκινο-μαύρο, έχει τέντα, είναι από το τζαμμπο και κάνει 100 ευρω.Κάνει από 10 μηνών (εγω τον έχω ήδη βάλει μια χαρά κάθεται) μέχρι και 24!!Αξίζει τα λεφτά του με τρέλλα!!

Φιλάκια σε όλες τις φιλεναδίτσες!

Μακμαράκι μου, δε θέλω να στεναχωριέσαι!Θέλω πολύ αν έρθεις αθήνα να συναντηθούμε από κοντά να τα πούμε!Ολα καλά θα πάνε!Την υγειά μας να έχουμε και όλα φτιάχνουν!Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!!!Σκέψου εγω πόσα πέρασα μόνη μου 3 χρόνια!πόσες κυριακές απόγευμα που όλοι ήταν κάπου εγω ήμουν μέσα στο σπίτι μόνη και τα κατάφερα!!Ετσι και εσυ!ο.τι και να συμβαίνει χ α λ α ρ α!!!Τίποτα δεν αξίζει όσο το μωρό σου!!Φιλάκια πολλά!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδες!!

Εχω την μπουμπου στην στρατα κ γυροφερνει,σαν καγκουρω παει!!

Κατερινιω 5ο δοντακι?Καλα πατε,σας ζηλευω,εμεις δεν εχουμε ουτε ενα και οπως το βλεπω θα αργησει να βγαλει!!!

Μακμαρακι ευχομαι να ειναι ολα περαστικα φιλη μου,μην σε παιρνει απο κατω,,λιγο πολυ ολοι σκ@@@καταστεις περναμε,αλλα βλεπουμε τα μπεμπακια μας να χαμογελανε κ ξεχνιομαστε!!

Εγω φωτο δεν ειδα απο το Σοφακι,μαλλον δεν προλαβα :(

Αν μπορεσει καποια κοπελα ασ μου πει πως ανεβαζετε φωτο εδω γιατι μονο στο φεισ ανεβασα 3-4,εδω δεν εχω ιδεα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!Τί κάνετε?Είδατε ?Δεν μπορώ να ζήσω μακρυά σας!!Ηρθε ο μπαμπάς μας αλλά μην νομίζετε, πάλι στις 9 το βράδυ γυρνάει με την κίνηση και τις δουλειές του!!Αλλά πάντως τον έχουμε κοντά μας!!:D

Ο μπέμπης αντέδρασε μια χαρά!Παίζουν μαζί και γελάνε και τέτοια!

Τις 2 τελευταίες βδομάδες ο μικρός έχει ζωηρέψει πάρα πολύ.Κλαίει οταν τον βάζω στο πάρκο, για το καθισματάκι του φαγητού δεν το συζητώ!!Στο δωμάτιο του όταν πάμε κλαίει γιατί νομίζει οτι θα τον κοιμίσω, θέλει να μπουσουλάει συνέχεια και να πηγαίνει βόλτες με το ποδήλατο!!!

Κατερίνα το ποδήλατο είναι κόκκινο-μαύρο, έχει τέντα, είναι από το τζαμμπο και κάνει 100 ευρω.Κάνει από 10 μηνών (εγω τον έχω ήδη βάλει μια χαρά κάθεται) μέχρι και 24!!Αξίζει τα λεφτά του με τρέλλα!!

Φιλάκια σε όλες τις φιλεναδίτσες!

Μακμαράκι μου, δε θέλω να στεναχωριέσαι!Θέλω πολύ αν έρθεις αθήνα να συναντηθούμε από κοντά να τα πούμε!Ολα καλά θα πάνε!Την υγειά μας να έχουμε και όλα φτιάχνουν!Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!!!Σκέψου εγω πόσα πέρασα μόνη μου 3 χρόνια!πόσες κυριακές απόγευμα που όλοι ήταν κάπου εγω ήμουν μέσα στο σπίτι μόνη και τα κατάφερα!!Ετσι και εσυ!ο.τι και να συμβαίνει χ α λ α ρ α!!!Τίποτα δεν αξίζει όσο το μωρό σου!!Φιλάκια πολλά!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Μαριανθη μου καλως τον δεχθηκες τον συζυγο! πως σου φανηκε η πρωτη επαφή μετα από τόσο καιρό; ειναι καλα; παχυνε , αδυνατισε, ομορφυνε , ασχήμυνε (τωρα αυτο το σκοτωσα γραματικως;:confused:) ; ο μικρουλης ειναι οκ μαζί του ε; δεν τον αντιμετωπισε ως τον "παραξενο ταξιδιωτη" δηλαδη :tongue:. μια χαρουλα.

σε ευχαριστω πολύ για τα ενθαρρυντικα σου λόγια. εχεις δίκιο για τα όσα λες και πραγματικα να ξερεις σε θαυμαζω αν μη τι αλλο για την υπομονή- αντοχή σου. βεβαια τα πραγματα ειναι πολύ δυσκολα και για μενα και πραγματικα ευχομαι να βρω τη δυναμη να παρω τις σωστες αποφασεις γιατι δε με βλέπω καθόλου καλα. τελοσπάντων αυταααααα....

Λιάκι καλημέρα! και εγω τον δικό μου στην στρατα τον αφησα! σωτηρια αυτη η αγία στρατα! στην αρχη την πήρα με την προοπτική να τον βαζω κανενα μισαωρακι την ημέρα αλλά τελικά ενα μισαωρακι την ημερα μενει εκτος στρατας! ελπίζω να μην του κανω κακό αλλά με εχει βολέψει τρελά την ταλαιπωρη :tongue:! φωτος της Νυφουλας μου μπορεις να δεις αν επιλεξεις το προφιλ της Σοφίας! εχει αλμπουμ εκει :D. τωρα το πως ποσταρεις φωτος στο παρεντς θα σου πω αλλά θα ψαξω σε λίγο παλιοτερες σελίδες που τα ειχα ξαναγραψει γιατι ειναι "πακετο" να τα ξαναγραφω :D

Σοφάκι μου χρονια πολλά! χιλιόχρονη και ευτυχισμένη με καλή υγεία και πολλά λεφτα για τρελες αγορες :tongue:. να χαιρεσαι την ομορφη οικογένεια σου!

586892fp144n5tg2.jpg

η κοπελίτσα που χτυπαει παλαμακια εισαι εσύ και η δίπλα εγω που σου εκανα εκπληξη με την τουρτίτσα! χα χα χα τι παλιπαιδισμός θεε μου!

ασχετο: η Ζωή που ειναι; ανησυχω τόσο πολυ ρε γμτ:confused:

Λιάκι οριστε οι οδηγιες:

.....μόλις πατησεις απαντηση και σου εμφανισει το παραθυρο, πηγαινε στο πάνω μερος που εχει τον συνδετηρα. πατα τον πηγαινε στο upload from your computer πατα το browse βρες το αρχειο που θες, πατα "ανεβασμα" περιμενε να το φορτωσει. μόλις το φορτωσει ξαναπηγαινε στο συνδετηρα και πατα τον. επελεξε το αρχειο και θα στο βαλει το αρχειο στην απαντηση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...