Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια!!!! Εμενα κοιμαται τωρα στο γυμναστηριο και μονο οταν κοιμαται μπορω να μπαινω γιατι ο Η/Υ ειναι σε αλλο δωματιο και οταν ειναι ξυπνια ειμαι απο πανω της...Εσυ που τον εχεις κυρια μου;;; Δεν καθεται και πανω μου η κυρια να μπαινω λιγο και να την κραταω, αμεσως τσιριζει

Στο ρηλάξ κάθεται λίγο...κάνα 10λεπτο. Όταν χώραγε, έφερνα το πορτ μπεμπέ και το έβαζα πάνω στον καναπέ.

Τώρα του στρώνω ένα παπλωματάκι στον καναπέ και όταν τον βλέπω ότι γλαρώνει τον ξαπλώνω με την κουβερτούλα του και κοιμάται...αλλά έχω ψιλοτύψεις...

Τι γυμναστήριο είναι αυτό που μπορεί να κοιμάται το παιδί;

Kαλημερα και απο εμενα!

σημερα μαλλον θα σας διαβαζω μονο γιατι απο διαθεση δεν παω καθολου καλα και ειναι κριμα να χαλασω και την δικη σας. ειμαι στο γραφειο, προσπαθω να δουλεψω, η σωματικη μου υγεια ειναι μια χαρα (αδιαθετησα κιολας- ολα τα'χε η Μαριορη....τεσπα), η ψυχικη μου υγεια κλονισμενη. το παιδακι μου δοξα τω θεω μια χαρουλα με κολικους ομως λιγο εντονοτερους απο εχθες (δεν ξερω αν φταει το εμβολιο (το ποσιμο το ηπιε με τρελη λαχταρα. εκτός από ιους τι αλλο βαζουν μεσα αραγε;)

Σας αφιερωνω εξαιρετικα το παρακατω τραγουδακι, καλημερα και παλι!

Διαφημίσεις

εμείς τώρα είμαστε σαλόνι, καναπέ... εχω laptop πάνω στα πόδια μου και το αντράκι μου δίπλα μου στο ριλαξ του.... και του μιλάω όταν γράφω... το κακό είναι οτι του λέω για τι μιλάμε....:tongue:

Α θα σε μαλώσω! Δεν σε βρίσκω καθόλου ενημερωμένη!

Από έγκυος ακόμα, ακολουθώντας τη συμβουλή της Τατιάνας είχα πάρει ένα σούπερ τραπεζάκι από ΙΚΕΑ για το λαπτοπ. 25 ευρώ νομίζω...

http://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/GR/

σελίδα 270 του καταλόγου...κάτω αριστερά :)

kalos tes! emeis parolo pou koimomastan oli mera xthes ki to eixa agxos gia to vradi , kaname mpanio fagame stis 11 pexame ligo meton mpampa kai koimithikame mexri 4:30 fagame kai koimithikame mexri tis 8 me mia diakopi kata tis 6 gia tin pipila kai fagame stis 9:30 , giati paizame pali me ton mpampa kai i mama eprepe na vgalei gala. perimeno pos kai pos na erthei o mpampas mas o mesimeri mipos kai pao gia kanena xristougeniatiko giati tou paliou spitiou ta eixa petaxei ola!

Άντε με το καλό να στολίσετε και σεις!

Kαλημερα και απο εμενα!

σημερα μαλλον θα σας διαβαζω μονο γιατι απο διαθεση δεν παω καθολου καλα και ειναι κριμα να χαλασω και την δικη σας. ειμαι στο γραφειο, προσπαθω να δουλεψω, η σωματικη μου υγεια ειναι μια χαρα (αδιαθετησα κιολας- ολα τα'χε η Μαριορη....τεσπα), η ψυχικη μου υγεια κλονισμενη. το παιδακι μου δοξα τω θεω μια χαρουλα με κολικους ομως λιγο εντονοτερους απο εχθες (δεν ξερω αν φταει το εμβολιο (το ποσιμο το ηπιε με τρελη λαχταρα. εκτός από ιους τι αλλο βαζουν μεσα αραγε;)

Γιατί βρε Μαράκι μου δε νιώθεις καλά; Και να μας μιλάς, δεν μας χαλάς τίποτα (το πολύ πολύ να σε εκνευρίσει η Ελευθερία που είναι είναι μες τη μουρλή χαρά!).

Πες τα όλα αγαπούλα μου...τι σε βαραίνει;

Διαφημίσεις

Στο ρηλάξ κάθεται λίγο...κάνα 10λεπτο. Όταν χώραγε, έφερνα το πορτ μπεμπέ και το έβαζα πάνω στον καναπέ.

Τώρα του στρώνω ένα παπλωματάκι στον καναπέ και όταν τον βλέπω ότι γλαρώνει τον ξαπλώνω με την κουβερτούλα του και κοιμάται...αλλά έχω ψιλοτύψεις...

Τι γυμναστήριο είναι αυτό που μπορεί να κοιμάται το παιδί;

ειναι το rainforest της fischer price και ειναι μαγικο. Τη βαζω απο κατω καταχτυπαει τα παιχνιδακια που κρεμονται, τους μιλαει, τα μαλωνει λιγο πιο μετα και γυριζει στο πλαι και κοιμαται. Οχι παντα αλλα το πρωι και το μεσημερι ετσι κοιμαται..

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Kαλημερα και απο εμενα!

Ασε βρε τις βλακειες, μοιρασου ο,τι θελεις μαζι μας. Κ αν νομιζεις οτι οταν εχω καποιο προβλημα θα σας σκεφτω με τη σειρα μου κανεις λαθος...Θα σας πρηξω...Ασε λοιπον τις αβροτητες και βγαλε τα σωψυχα σου παιδι μου...Εκτος αν ειναι πολυ προσωπικο και δε θελεις οποτε οκ.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημέρα και από εμάς . Δε μου αρέσει η συννεφιά και αυτή η μουντάδα !! Θέλω ήλιο και ας κάνει ψοφοκρυο!!! Να πω και εγώ ότι το μόνο που μου μπαίνει είναι τα παντελόνια της εγκυμοσύνης και οι φόρμες ( α και κάτι μπλουζάκια) τα τζην , φούστες και λοιπά ρούχα δεν κουμπώνουν (κάποια δεν ανεβαίνουν καν!!!) Θέλω να ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα τα χάσω.

XwAPp3.png

Α θα σε μαλώσω! Δεν σε βρίσκω καθόλου ενημερωμένη!

Από έγκυος ακόμα, ακολουθώντας τη συμβουλή της Τατιάνας είχα πάρει ένα σούπερ τραπεζάκι από ΙΚΕΑ για το λαπτοπ. 25 ευρώ νομίζω...

http://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/GR/

σελίδα 270 του καταλόγου...κάτω αριστερά :)

έχω ενα άλλο... αλλά δε με βολεύει καθόλου!:tongue: όταν το έχω απευθείας στα πόδια μπορώ να κουνηθώ πιο άνετα... είμαι και υπερκινητική... αστα να πανε!!

ειναι το rainforest της fischer price και ειναι μαγικο. Τη βαζω απο κατω καταχτυπαει τα παιχνιδακια που κρεμονται, τους μιλαει, τα μαλωνει λιγο πιο μετα και γυριζει στο πλαι και κοιμαται. Οχι παντα αλλα το πρωι και το μεσημερι ετσι κοιμαται..

Και εμείς αυτό έχουμε αλλά ούτε να το φτύσει , παίζει κανα 10λεπτο και μετά νευριάζει !! Ψάχνω για άλλο, αλλά μάλλον δεν του αρέσουν τα γυμναστήρια έμοιασε στη μαμά του :D

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...