Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Λια.Παω κι εγω να του δωσω τα φρουτακια του και μετα θα παμε μια βολτιτσα στην γειτονια.

Α!Πηρα και φορεμα.Του Μητροπουλου.

φωτο απο το φόρεμα θέλουμε εεεεε?????????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσακια??

Μπαινω σας διαβαζω συνεχως αλλα απο το πρωι μεχρι το απογευμα την εχω μονο εγω την μπεμπουλα μου κ μου βγαζει το λαδι!Δυσκολα ειναι να μην εχεις δικουσ σου ανθρωπους κοντα να σε ξεκουραζουν εστω μια ωριτσα!!

Παω να ταισω τα φρουτακια της κ θα τα ξαναπουμε σε λιγακι!!

Ευχομαι να ειστε ολες καλα με τα μπεμπακια σας!!!

καλώστο και το Λιάκι!!!

έτσι ναμαζευόμαστε σιγά σιγά!!!

ζωηρή η μικρή??????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μονο ζωηρη??Μας εχει του χεριου της..

Τα φρουτα δεν τα θελει καθολου..μιση ωρα κανω για να της τα δωσω κα στο τελος τα μισα τα τρωω εγω :D

Ελενιτσα εχεις κουκλια παιδακια,,,ιδιως η κορη σου ειναι Θεα...γερα να ειναι και καλοτυχα!!!

Βαλτε και εμενα 18 Ιουλιου για Βαφτιση!!!Στις Σερρες,,,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Τα φρουτα δεν τα θελει καθολου..μιση ωρα κανω για να της τα δωσω κα στο τελος τα μισα τα τρωω εγω :D

Ελενιτσα εχεις κουκλια παιδακια,,,ιδιως η κορη σου ειναι Θεα...γερα να ειναι και καλοτυχα!!!

χταποδι ζωηρο που λεει και η κορη μου ειναι η μικρουλα σου!!!ειναι λιγο υπερκινητικο το κοριτσι......παντως ειναι μεγαλη υποθεση να εχεις καποιον να σε βοηθαει!!!δεν ξεκινας να πας να ρωτησεις σε παιδικους σταθμους να παιζει με τα αλλα παιδακια....και θα ηρεμησει!!!εγω θα τον στειλω τον μικρο....!!!;)σε ευχαριστουμε πολυ για τις κολακιες.....εχουν να μοιασουν τα παιδια!!!;):D:rolleyes:χιχιχιχιχ

Διαφημίσεις

έτσι και μένα η δικιά μου!

προσοχή βαράμε σε οτι θέλει!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

κι εγώ μόνη μου είμαι Λία μου και σε καταλαβαίνω!

παρόλο που η δικιά μου δεν είναι ιδιαιτέρως ζωηρή, όσο να'ναι είναι ζόρι...

όσο θέλει το παιδί να φάει!!! μην την πιέζεις!

δοκίμασε της διάφορους συνδιασμούς φρούτων. μπορεί κάποιος να της αρέσει!

τώρα βγαίνουν και τα καλοκαιρινά φρούα που είναι και πιο νόστιμα, οπότε κάτι θα της αρέσει!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γενικα στο φαγητο δεν εχω προβλημα,..με τα φρουτα μονο,,περιμενω τα καλοκαιρινα τωρα,ροδακινα κτλ να δουμε!!9200 ειναι με 74 ποντους,αρα καλα παμε...:D

Περιττο να σας πω πως δεν εχουμε βγαλει ουτε ενα δοντι κ μαζι με την ζωηραδα της εχουμε και την γκρινια της!!

Ελενιτσα δεν το σκεφτομαι καν για παιδικο,,,φοβαμαι,ακομη μικρο ειναι,δεν ξερω!!

Μας κανει ντα συνεχως,μου ριχνει κατι σφαλιαρες οταν θυμωνει,αλλο πραμα,,χαχαχα!Κανουμε παλαμακια,χερεταμε,λεμε 'αντε' ''ωχ''..μπαμπα ξεκινησε να λεει για μια βδομαδα και το ξεχασε τωρα!!Τεσπα,γερο να ειναι κ θα τα αντεξω ολα ;)

απο μπομπονιερες προσκλητηρια ετοιμασατε τπτ?εγω τα κλεισα ολα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Γενικα στο φαγητο δεν εχω προβλημα,..με τα φρουτα μονο,,περιμενω τα καλοκαιρινα τωρα,ροδακινα κτλ να δουμε!!9200 ειναι με 74 ποντους,αρα καλα παμε...:D

Περιττο να σας πω πως δεν εχουμε βγαλει ουτε ενα δοντι κ μαζι με την ζωηραδα της εχουμε και την γκρινια της!!

Ελενιτσα δεν το σκεφτομαι καν για παιδικο,,,φοβαμαι,ακομη μικρο ειναι,δεν ξερω!!

Μας κανει ντα συνεχως,μου ριχνει κατι σφαλιαρες οταν θυμωνει,αλλο πραμα,,χαχαχα!Κανουμε παλαμακια,χερεταμε,λεμε 'αντε' ''ωχ''..μπαμπα ξεκινησε να λεει για μια βδομαδα και το ξεχασε τωρα!!Τεσπα,γερο να ειναι κ θα τα αντεξω ολα ;)

απο μπομπονιερες προσκλητηρια ετοιμασατε τπτ?εγω τα κλεισα ολα

υπομονη Λια μου....θελει το παιδι να εχει το πανω χερι!!!τωρα για μπομπονιερες εχω βρει αλλα δεν εχω κλεισει ακομα και προσκλητηρια....θα εχουμε ενα εξωφυλλο αθλητικου περιοδικου με φωτο τον μπεμπη ο οποιος θα ειναι η νεα μεταγραφη της ομαδας μας!!!:Dεχω ομως αρκετα ατομα καλεσμενους και δεν ξερω τι να κανω....ποιους να κοψω!!!

α, τώρα θυμήθηκα. Ευμορφία μου βρήκες φόρεμα; μπράβο.θέλουμε φώτο όταν το αγοράσεις.να παίρνουμε ιδέες και οι υπόλοιπες.αλήθεια πότε είναι η βάφτισή σας; γιατί η μνήμη μου όσο πάει με παρατάει.

α και κάτι άλλο. δώστε μου ιδέες για γλυκάκια.

Βουλα εγω θα εχω παγωτο.Εναν παγωτατζη ο οποιος θα βαζει παγωτο.

φωτο απο το φόρεμα θέλουμε εεεεε?????????????

Θα σας βαλω φωτο απο την βαφτιση οπως ειπα και πιο πανω γιατι δεν μπορω να τον βρω στο ιντερνετ και στην σελιδα του Μητροπουλου δεν το εχει.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...