Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου συμπεθερουλα μου!!!

Σε χασαμε...αφου ειστε καλα δεν πειραζει.

Κι εγω συμφωνω μαζι σου.Ακους εκει χοντρα?Εγω τρελενομαι για στρουμπουλα μωρα.Εμεις δεν ειμαστε ετσι.Ειμαστε ψηλοι.

Οσο για την νυφουλα μου...θελει να ειναι καλλιγραμμο το κοριτσακι μας βρε!

ο γιατρος τι λεει?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Γιωτούλα καλως ορισες και πάλι! δεν σε παρεξηγουμε μωρε το ειχαμε καταλαβει ότι ετρεχες, κανενα πρόβλημα :P

κοριτσακια γραψτε λίγο τις ημερομηνιες για τα γαμο-βαφτισια γιατι εχω χάσει τον μπούσουλα λέμε!:tongue:

ευμο ναι ναι ναι θελουμε φωτο!

εχετε πολλά χαιρετισματα από την Τατι μας. τρεχει και αυτή και δε φτάνει! ζωήρεψε η μικρουλα της και την θελει συνεχεια stand by!;)

Mαριανθη μου δεν μπορω να μην κλαιγομαι ειναι στο dna μου γμτ!:P

καλημερα!!!!!!τι κανετε?να πω και απο δω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΦΑΚΙ να τα εκατοστησεις!!!!οτι καλυτερο σου ευχομαι για σενα και την οικογενεια σου!!!!

επισης να πω οτι και μενα ο μπομπουκος μου δεν εχει ακομα διπλασιασει τα κιλα του και οποιος τον βλεπει λεει οτι ειναι χοντρουλης!!!εγω που τον βλεπω και γυμνουλη μου φαινεται μια σταλιτσα....αλλα δεν σκαω!!!!μην ανησυχεις Γιωτουλα το κοριτσι θελει να εχει ωραιο σωμα....πως θα βγει στην παραλια????χιχιχιχιχιχι

ΕΥΜΟΡΦΙΑ μου η ωρα η καλη για την βαφτιση!!!θα ηθελα πολυ να ερθω αλλα εισαι λιγο μακρια!!!δεν πειραζει ομως θα βρεθει αλλη ευκαιρια να βρεθουμε....τον σταυρο γιατι τον πηρες εσυ?ο νονος δεν τον αγοραζει????

Διαφημίσεις

ελα βρε Ελενίτσα... κουκλάκι ειναι!

να τον χαιρεσαι τον γελαστούλη σου!:P

σε ευχαριστω!!!!ειναι πολυ χαχανουλης η αληθεια ειναι.......

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΟΣ!!!!

[ATTACH]567[/ATTACH]

Καλημέραααα!!!

τι κάνετε????????

εμείς εδώ ήσυχα....αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο πρόγραμμά της η μικρή και ξυπνάει απο τις 9 αντί για τις 10-10:30...αλλά οκ! δεν έχω παράπονο!

καλημέρα!!! κάλά μην βαράτε!! έχω κάνει απιστίες..το ξέρω..είμαι ασυγχωρητη!!! Αλλά η βάφτιση, οιπανελλήνιες, 10ήμερο Αθήνα..Χθές γύρισα!! Είμαστε καλά και ανανεωμένες!έχουμε ενα ολόκληρο δοντάκι και μοιάζουμε με τον Γεωργίου speaking! Τι κάνετε εσείς κορίτσια!! Βαφτίσια, γάμοι ενημερώστε με!! Εγώ έβαλα φωτος της βάφτισης πάντως!δεν έχετε παράπονο! Τι κάνουν τα μωρούλια σας???? Εγώ είμαι λίγο στεναχωρημένη..γύρισα χθες από Αθήνα και ζύγισα τη Λίνα μας και είναι ακόμη 6800..Θα πάω αύριο στο γιατρό να δω τι θα μου πει..

βρε καλώστο το κορίτσι!!!

μην αγχώνεσαι βρε! μια χαρά θα είναι το παιδί απλά είδε στην τηλεόραση κανένα μοντέλο και ζήλεψε!!!

Καλημερααααα!!!!:D

Εχει και σημερα τελειο καιρο.

Θα παω να παρω τον σταυρο του Παντελακη και μετα θα παω να ξαναδοκιμασω το φορεμα που δοκιμασα χθες και να καταληξω επιτελους.

Θα σας βαλω φωτο με το φορεμα απο την βαφτιση γιατι δεν μπορω να το βρω στο ιντερνετ.

Η βαφτιση μας ειναι την αλλη Κυριακη.Οσες μπορειτε ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ!!!:DΒουλα και Ζωη για σας ειναι πιο ευκολο μιας και μενετε Θεσ/νικη.

με το καλό η βάφτιση Ευμορφία μου!

πολύ θα ήθελα να έρθω αλλά μου πέφτεις κομματάκι μακριά...:P

ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

[ATTACH]563[/ATTACH]

[ATTACH]564[/ATTACH]

[ATTACH]565[/ATTACH]

[ATTACH]566[/ATTACH]

καλέ τι γελαστό κουκλί είναι αυτό!

φτου φτου!

ποιά Σοφία έχει γεννέθλια????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Λέω να κάνουμε μια λίστα με γαμοβαφτίσια βρε κορίτσια!

λοιπόν ξεκινάω εγώ και συμπληρώστε μετά οι υπόλοιπες!

fairytale - 05/09/2010 - γάμος+βάφτιση

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Λέω να κάνουμε μια λίστα με γαμοβαφτίσια βρε κορίτσια!

λοιπόν ξεκινάω εγώ και συμπληρώστε μετά οι υπόλοιπες!

fairytale - 05/09/2010 - γάμος+βάφτιση

σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!!!!και που να δειτε και την κορη.....:D

ελενιτσα - 24/07/2010 βαπτιση

Διαφημίσεις

Μολις γυρισα!

Ελενη ο νονος μας πηρε τον σταυρο αλλα επειδη τον πηρα απο την ξαδερφη μου πηγα και τον πληρωσα εγω.

Καλα τι κουκλακια παιδακια εχεις?Και ο μεγαλος σου ειναι πολυ μαγκακος!Να τα χαιρεσαι Ελενιτσα μου!Περιμενουμε φωτο κι απο την κορη.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ 6/6/10

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Τι κανετε κοριτσακια??

Μπαινω σας διαβαζω συνεχως αλλα απο το πρωι μεχρι το απογευμα την εχω μονο εγω την μπεμπουλα μου κ μου βγαζει το λαδι!Δυσκολα ειναι να μην εχεις δικουσ σου ανθρωπους κοντα να σε ξεκουραζουν εστω μια ωριτσα!!

Παω να ταισω τα φρουτακια της κ θα τα ξαναπουμε σε λιγακι!!

Ευχομαι να ειστε ολες καλα με τα μπεμπακια σας!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...