Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όπως και στην άλλη μαχητρια την @Katiamaxiking🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

πρίν από 9 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πόσα έβαλες; Εγώ τον επόμενο κύκλο θα μεταφέρω 3-ημερών, 2 έμβρυα..

Καλή επιτυχία και από εμένα κορίτσια από την καρδιά μου!!!!

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μικρό μου Μακμαράκι υπομονή!!Και εγω δεν τον αναγνωρίζω αυτές τις μέρες τον δικό μου!!Βγάζει και το 2 δοντάκι του και όλο το βράδυ βογκάει!Χτες δεν έφαγε καθόλου φαγητό έπινε μόνο γάλα!!Πολύ γκρίνια και σάλιο!Φαντάσου πόσο πονάνε!!Υπομονή και θα περάσει!!Στο λέω εγω που έχω να κοιμηθώ από τις 11/9/9!!!!Συνήθισα πιά αλλά είναι που γκρινιάζει κιόλας και δεν τον κάνεις καλά!!Υπομονή!!Όλα τα άλλα καλύτερα;;

Μαζέψτε λεφτά και πηγαίνετε να πάρετε το ποδηλατάκι που πήρα στον μπέμπη!!Βασικά του το πήρε η αδερφή μου!Λίγο ακριβό αλλά αξίζει με τρέλλα!!Εχει προστατευτικά,σκίαστρο και κινητό με μουσική!!Εχει και για κορίτσια σε μωβ φούξια!!Την έχει καταβρεί!

Τί άλλα νέα κοριτσάκια;Τρέχετε με τις βαφτίσεις σας;;;

εγω ευτυχώς θα ψωνίσω στις εκπτώσεις!!Την ψιλογλύτωσα!!Αν μου'χουν μείνει λεφτά!!

Επίσης να σας ανακοινώσω οτι φάγαμε όοοοοοολο τον κρόκο μας και μας άρεσε πάρα πολύ!!Δεν έκανε αλλεργίες ευτυχώς!Τον άλλο μήνα ψαράκι!!Για να δούμε!!

Κοριτσάκια μου φιλεναδίτσες εύχομαι να είστε όοοολες καλά και τα μπεμπάκια σας το ίδιο!Είμαι σίγουρη οτι θα ανακάμψουμε !!Θυμάστε πέρυσι τέτοια εποχή σε ποιά φάση ήμασταν όλες;;Τί συγκινητικό!!Μια φίλη μου αγόρασε ένα κουτί πολύ 'ομορφο και μέσα έβαλε αναμνηστικά των παιδιών της, το πρώτο κορμάκι του, τα καλτσάκια τους, το βραχιολάκι από το μαιευτήριο τα πρώτα παπουτσάκια την πιπίλα και το βιβλίο με τις αναμνήσεις και τις φωτογραφίες τους!!Λέω να το κάνω και εγω!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!!!!!!!

2459894af7qn3g6it.jpg

Ti κανετε?

Μαρακι και εμενα ο μικρος εχει κανα 2 εβδομαδες που αλλαξε τον τροπο που κοιμαται....Τωρα θελει βολτες αλλα ειμαστε ενταξει προς το παροον γιατι κοιμαται ευκολα!!!

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα!!!!!Καναμε ενα βημα!!!!!!!!!!!!!!!! και μετα επεσε!!!!χαχαχαχα αλλα ηταν τρομερο...Καταλαθος βεβαια το εκανε ....:tongue::tongue:

Μαριανθη μου πως παει η βαφιση?

Εμεις θα παραγγειλουμε τα βαζακια για γλυκο του κουταλιου που θα κανει η πεθερα μου...Σκεφτομαι 150 συνολικα....Δεν νομιζω να εχω παραπανω κοσμο....

Για φορεμα το εχω βρει και σας το εδειξα...Μου μενουν και αλλα 2 κιλακια να χασω αν και πολυ δυσκολευομαι σε αυτο αλλα ελπιζω....

Και το προσκλτηριο θα κανουμε το κειμενο καππου το ειχα αλλα το εχασα....Θα σας το δειξω καποια στιγμη.....

Σοφια ποσο ειπες οτι κανανε οι μπομπονιερες που παρειγγειλες?

Αυτες θα παρω και εγω μαλλον με τον πειρατη....

Α και εμας επιτελους εσκασε το δοντι που ελειπε!!!!!!!!!!Αντε γιατι ηταν λιγο φαφουτης.....:tongue::tongue:

Αυταααααααααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

2121444x620uwzu8e.gif

ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε; όλα καλα;

από ότι διαβαζω δοξα τω θεω όλα καλά και πολύ χαίρομαι!

εμεις ευτυχως κοιμηθηκαμε από τις 9,30μμ μέχρι τις 7.00μμ το πρωι αλλά η γκρίνια γκρίνια. ό,τι κρατάει στα χέρια του το πετάει και γκρινιάζει να του το δώσω. του το δίνω και πάλι το πεταει και πάλι γκρινιάζει! φαύλος κύκλος! είναι όλα ετσι; :rolleyes:

Μικρό μου Μακμαράκι υπομονή!!Και εγω δεν τον αναγνωρίζω αυτές τις μέρες τον δικό μου!!Βγάζει και το 2 δοντάκι του και όλο το βράδυ βογκάει!Χτες δεν έφαγε καθόλου φαγητό έπινε μόνο γάλα!!Πολύ γκρίνια και σάλιο!Φαντάσου πόσο πονάνε!!Υπομονή και θα περάσει!!Στο λέω εγω που έχω να κοιμηθώ από τις 11/9/9!!!!Συνήθισα πιά αλλά είναι που γκρινιάζει κιόλας και δεν τον κάνεις καλά!!Υπομονή!!Όλα τα άλλα καλύτερα;;

λίγο καλύτερα ναι Μαριάνθη μου αλλά μην φανταστεις τίποτα εντυπωσιακό!

Μαζέψτε λεφτά και πηγαίνετε να πάρετε το ποδηλατάκι που πήρα στον μπέμπη!!Βασικά του το πήρε η αδερφή μου!Λίγο ακριβό αλλά αξίζει με τρέλλα!!Εχει προστατευτικά,σκίαστρο και κινητό με μουσική!!Εχει και για κορίτσια σε μωβ φούξια!!Την έχει καταβρεί!

εμένα πάλι την εχει καταβρεί με τη στράτα! γλίτωσα! του αρεσει πολύ!;) πάντως θα παρουμε και ποδήλατο. ποιο έχετε;

Επίσης να σας ανακοινώσω οτι φάγαμε όοοοοοολο τον κρόκο μας και μας άρεσε πάρα πολύ!!Δεν έκανε αλλεργίες ευτυχώς!Τον άλλο μήνα ψαράκι!!Για να δούμε!!

εμείς φάγαμε ψαράκι και του αρεσε πολύ αν και στα περισσότερα παιδάκια δεν αρέσει από όσο γνωρίζω! μπράβο με το αυτγουλάκι! είναι και πολύ θρεπτικό! κάθε πότε θα το τρώτε;

Κοριτσάκια μου φιλεναδίτσες εύχομαι να είστε όοοολες καλά και τα μπεμπάκια σας το ίδιο!Είμαι σίγουρη οτι θα ανακάμψουμε !!Θυμάστε πέρυσι τέτοια εποχή σε ποιά φάση ήμασταν όλες;;Τί συγκινητικό!!Μια φίλη μου αγόρασε ένα κουτί πολύ 'ομορφο και μέσα έβαλε αναμνηστικά των παιδιών της, το πρώτο κορμάκι του, τα καλτσάκια τους, το βραχιολάκι από το μαιευτήριο τα πρώτα παπουτσάκια την πιπίλα και το βιβλίο με τις αναμνήσεις και τις φωτογραφίες τους!!Λέω να το κάνω και εγω!!

πολύ ωραια ιδέα! θα το κάνω και εγώ η ζηλιάρα!!!!!!!!

εχθες είχαμε πάει για φαγητό και ήταν στην ταβέρνα μια έγκυος κοπέλα! ολύ ζήλεψα, μου λείπει πολύ η αίσθηση! περισυ ήμασταν στον 7ο μήνα περίπου ε;

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα!!!!!!!!!!

2459894af7qn3g6it.jpg

Ti κανετε?

Μαρακι και εμενα ο μικρος εχει κανα 2 εβδομαδες που αλλαξε τον τροπο που κοιμαται....Τωρα θελει βολτες αλλα ειμαστε ενταξει προς το παροον γιατι κοιμαται ευκολα!!!

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα!!!!!Καναμε ενα βημα!!!!!!!!!!!!!!!! και μετα επεσε!!!!χαχαχαχα αλλα ηταν τρομερο...Καταλαθος βεβαια το εκανε ....:tongue::tongue:

Μαριανθη μου πως παει η βαφιση?

Εμεις θα παραγγειλουμε τα βαζακια για γλυκο του κουταλιου που θα κανει η πεθερα μου...Σκεφτομαι 150 συνολικα....Δεν νομιζω να εχω παραπανω κοσμο....

Για φορεμα το εχω βρει και σας το εδειξα...Μου μενουν και αλλα 2 κιλακια να χασω αν και πολυ δυσκολευομαι σε αυτο αλλα ελπιζω....

Και το προσκλτηριο θα κανουμε το κειμενο καππου το ειχα αλλα το εχασα....Θα σας το δειξω καποια στιγμη.....

Σοφια ποσο ειπες οτι κανανε οι μπομπονιερες που παρειγγειλες?

Αυτες θα παρω και εγω μαλλον με τον πειρατη....

Α και εμας επιτελους εσκασε το δοντι που ελειπε!!!!!!!!!!Αντε γιατι ηταν λιγο φαφουτης.....:tongue::tongue:

Αυταααααααααααααααα

Ζωουουουουουλαααααααααα! πόσα δοντακια έχετε τωρα; είχε γκρίνια ο δικός σου ή συνήθισε τη διαδικασια των δοντιών; βρε εκανε βηματακι; αχ... 9 μηνών θα περπατήσει θα δεις! είναι πολύ μπροστά ο Τεο!!!!!!:tongue:

ωραια τα γλυκάκια για τη βάφτιση; ποιο φορεμα θα παρεις; αυτό από ατρατιβο;

Διαφημίσεις

Τί κάνετε φιλενάδες;Πού πήγατε με αυτόν τον χάλια καιρό;εμείς σπείραμε γκαζόν στον κήπο και με την νεροποντή πάει ο σπόρος!!Πρέπει να το ξανακάνει από την αρχή!!

Πήγαμε χτες για την βάφτιση και μάλλον θα γίνει 11/9 στα γενέθλια του μπαμπά μου και μια μέρα πριν τα γενέθλια του μπέμπη!ηθελα να του κόψω τούρτα αλλά το θεωρώ λίγο γρουσουζιά αφού είναι πριν τα γενέθλια του οπότε θα μοιράσω γλυκάκια!

Το βράδυ χτες έκανε 2 ώρες να κοιμηθεί, βογκούσε, πήγα να του δώσω ντεπον για να ηρεμίσει και από το κακό του που δεν το ήθελε έκανε εμετό και έβγαλε πάνω μου όλο το γιαούρτι που είχε καταφέρει η μαμά μου να του δώσει!!Χαμός!!

Μια κρυώνω μια ζεσταίνομαι!!!!Τρελλαίνομαι;;Πάω να ταίσω!Φιλάκια!!

καλημερα σας!!!!τι κανετε?σας ευχαριστω ολες για τις ευχες.......

και εμενα μου το κανει αυτο με το γιαουρτι .....προφανως δεν το θελει το στομαχακι του και δεν τον κραταει!!!μετα απο λιγο πειναει.τι να πω......:(

καλημερα Ελενίτσα!

μωρε το δικο σου το μικρακι εχει ενα θεμα με το γάλα ετσι δεν ειναι; μην του δινεις γιουρτακι ακόμα. γνωμη μου αλλά ρωτα και τον γιατρό!

μπορει!!!το αποφευγο αλλα κατι φορες του το δινω για αλλαγη!!και απο κρεμες μονο την βανιλια τρωει με ευχαριστηση.σημερα αφου αλλαξαμε μηνα θα παμε για εμβολιο και θα τον ρωτησω!!!και ειπαμε εχτες και τις πρωτες μας κουβεντες παρακαλω......ντα ντα ντα!!!ειχε πολυ γελιο δεν εχει και δοντακια ακομα ο φαφουτης μου!!!:tongue:αλλα μια ανησυχια...μια γκρινια....θελει να σηκωθει να καθεται μονος του αλλα βαριεται κιολας....

Καλημερούδια!!!!

τι κάνετε?????

πως περάσατε το τριήμερο???

εμείς σούπερ!

όλο βόλτες ήμασταν!!!

και το Σάββατο το βράδυ έγινε και το συνταρακτικό!

η Βαλέρια μετακόμισε στο δωμάτιο της!!!

κι εγώ που νόμιζα οτι θα το έπαιρνα ψύχραιμα, έμεινα άυπνη όλη τη νύχτα!

σηκωνόμουν να δω τη μια αν είναι σκεπασμένη, την άλλη γιατί μου φάνηκε οτι την άκουσα....και φυσικά έκλαψα και λίγο κρυφά απο τον άντρα μου γιατί κι αυτός δεν ήθελε και πολύ για να την ξαναφέρουμε στο δωμάτιο μας!!!

τελοσπάντων, όλα καλά!

κολλήσαμε και τα αυτοκόλλητα στον τοίχο και εκτός απο ένα μικρό ατύχημα στο κόλλημα του κάστρου που πήρε λίγο αέρα μέσα το αυτοκόλλητο ρε γμτ, είναι τέλεια!!!!

Συμπεθερούλα μου τι κάνει ο γαμπρούλης μου????

η νύφη σου χθες το βράδυ κατάπιε μάλλον καμιά γλιστρίδα!

κάθε μια ώρα ξύπναγε και κουβέντιαζε!!!

αααα Ζωίτσα με προσβάλλεις!!!

εγώ να παραγγείλω μπομπονιέρες???????

η αρχόντισα της αναβλητικότητας??????

απαπαπαπαπα!!!

πάντως οι χιονόμπαλες που είχα διαλέξει, στον παλιό κατάλογο έγραφαν τιμή 1,12 μαζί με τα κουφέτα....τώρα με την αναπροσαρμογή του καταλόγου, δεν ξέρω μήπως αναπροσάρμοσαν και τις τιμές!!!;)

τώρα τον Ιούνιο λέω να παραγγείλω αν αποφασίσουμε επιτέλους πόσα άτομα θα είμαστε!

α ο Τεό είναι μπροστά λέμε!!! βηματάκι??????μπράβο!!!!

Μαριάνθη αυτό με το κουτί αναμνηστικών το έχω κάνει κι εγώ!

και της έχω βάλει μέσα το φορμάκι που φόρεσε αμέσως μετά τη γέννα, το βραχιολάκι του μαιευτηρίου, τον λώρο που της τον έχω βάλει σε μια ωραία θηκούλα και.....κάτι τούφες μαλλιά που της είχα κόψει επειδή απο το πολύ μαλλί έκανε κόμπους!!! αλλά αυτές μάλλον πρέπει να τις ρίξω στην κολυμπήθρα τη μέρα της βάφτισης μου είπαν....

και θα προσθέσω κι άλλα πράγματα σιγά σιγά!

Σήμερα η Βαλέρια θα φάει για πρώτη φορά φακές!!! με καροτάκι και κρεμμυδάκι μέσα!!!

για να δούμε!!!

πάντως την Κυριακή που την έβγαλα με σορτσάκι έξω, κάναμε πάταγο!!!

όλοι για τα μπουτάκια της μας έλεγαν!!!! η φραντζολίτσα μου μωρέ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα.αλλη μια Σεπτεμβριομανα στην παρεα σας.

Καλημέρα cat29! καλωσήρθες!

θες να μας πεις κάποια πράγματα για σένα για να σε γνωρίσουμε?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

συμπεθερααααακιιιιι; φωτο με μπουτι εξω εχουμε; πολύ μου το γυμνωνεις το κοριτσι όμως!

γεια σου cat!

άσε και δεν πρέπει να την έβγαλα φωτο!

στάνταρ την έβγαλα όταν ήταν στη στράτα αλλά δε φαίνονται τα μπουτάκια της!!!! ζυμαρούλα είναι!!! να τη φαω θέλω αλλά δεν κάθεται!!!

μην ανησυχείς βρε συμπεθέρα!!! μπορεί να τα βγάζουμε όλα έξω αλλά είμαστε πιστές στον αρραβωνιάρη μας!!!!

καλά και μόλις τη έβλεπαν έτσι αφράτη με το σορ΄τσάκι της άρχισε ο κάθε ασχέτος να μου λέει διάφορα!

γράφω για να γελάσετε:

1) -μωρέ επειδή είναι στρουμπουλή, μην την αφήνεις να στέκεται όρθια γιατί θα στραβώσουν τα πόδια της απο το βάρος! (οκ όποτε σηκώνεται θα της βάζω τρικλοποδιά!)

2) -πωπω τι μπουτάκια είναι αυτά??? ποιό γάλα της δίνεις?

-το δικό μου!

-και την πιάνει ακόμα το δικό σου?????χορταίνει??? (όχι τα μπούτια τα έχει επειδή τη φουσκώνω με την τρόμπα!)

3) -αχ η κορούλα σου τι όμορφη και αφρατούλα που είναι! μην την παραταίζεις όμως....(ωχ....δηλαδή να σταματήσω να της κρατάω με το ζόρι το στόμα ανοιχτό για να φάει?????? έλεος!!!! λες και την πιέζω να φάει!)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

λοιπον..ειμαι 29 χρονων μενω Κερκυρα,εχω ενα αγορακι 8 μηνων,γεννησα 23/09/2009και πριν 2 μερες εκλεισε 8 μηνων.τι αλλο να πω.....δεν ξερω ρωτηστε με οτι θελετε!!!

cat=Κατερίνα?

εγώ είμαι η Σοφία!

να σου ζήσει ο μπομπιράκος σου!!!

ανακάλυψες το καφέ τώρα ή απλά διάβαζες καιρό και είπες να γραφτείς?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...