Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katiamaxiking είπε:

Εμένα μου είπε σε 14 μέρες και πέφτει Κυριακή οπότε θα πάω την Δευτέρα. Ήρεμη είμαι προς το παρόν και αισιοδοξώ. Εσύ; 

Εβαλες 3 ημέρας καλά θυμάμαι;Γι αυτο λογικά.Ηρεμη κ χαλαρή κ εγώ,ελπίζω για το καλυτερο.Σήμερα βέβαια ειχα απο το μεσημερι κάτι σαν κάψιμο στις κλειδώσεις αλλά οκ τπτ σημαντικό.

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Εγώ θα σου ευχηθώ καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου προσπαθησε να εισαι ηρεμη ,περιμένουμε τα νέα σου ...

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατι δε μπαινεις σε αεροπλάνα παρακαλω; ενταξει βεβαια ελβετια παμε και οδικως αλλά θα πρεπει να λειψουμε περισσοτερες μερες :confused:

σιγα τη χοντρη τη βαλερια και εσυ.... ο δικος μου εχει περιπου το ιδιο υψος και ειναι πάνω από 9 κιλά. εκει να δεις μπουτια και δίπλες!

αλλεργικη δεν ξερω αν εισαι αλλά θεμα με το θυρεοειδή πρεπει να εχεις. ευκαιρια για γενικό τσεκ απ!

ΕΛΕΝΙΤΣΑ πολύχρονη και ευτυχισμενη! ευχομαι να βρεις γρηγορα την ηρεμία που ζήτας (αμήν και στα δικα μας!) !:D

εμενα γιορταζουν τα πεθερικα (κωνσταντινος και Κωνσταντινα), η ανηψια μου (της κουνιαδας μου), ξαδερφια κλπ κλπ και του χρονου θα γιορταζει και το αστερι μου (αν δεησει να τον βαφτισουμε :rolleyes:)!

σε ευχαριστω πολυ Μαρακι μου και εσυ οτι επιθυμεις!!!να τους χαιρεσαι ολους!!!εγω εχω και τον συζυγο(χιχιχιχι!!) και το σοι του μπαμπα μου......:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααααααα!!!!τι κανετε ολα καλα?τα μωρα σας!!!εμεις δοξα το θεο ειμαστε καλα εκτος απ τον Αντρεα μου που τον ταλαιπωρησε μια γαστρεντεριτιδα η οποια εχει ερθει σε μενα συν οτι καθαριζα το σπιτι 2 μερες(!!) για την γιορτη με χλωρινη και με επιασε δυσπνοια και ειμαι με εισπνοες!!!κατα τ αλλα καλα......ολα ησυχα!!!πηγαμε και τον μπεμπη στον γιατρο και ειχε ωτιτιδα πριν 2 εβδομαδες και οι εξετασεις Μακ ειναι καλες μου ειπε!!!θα της επαναλαβουμε ομως αργοτερα..... εσεις καλα?

περαστικούλια βρε Ελενίτσα!!!!

και στον αντρίκο και στον μπεμπίκο και σε σένα!!!

βρε αφού έχεις θέμα, τι τη θέλεις τη χλωρίνη?????

υπάρχουν κι αλλά απορρυπαντικά με λιγότερη μυρωδιά!

ετοιμάζεις γιορτούλα δηλαδή σήμερα ε???? ωραία!!!!

γιατι δε μπαινεις σε αεροπλάνα παρακαλω; ενταξει βεβαια ελβετια παμε και οδικως αλλά θα πρεπει να λειψουμε περισσοτερες μερες :confused:

σιγα τη χοντρη τη βαλερια και εσυ.... ο δικος μου εχει περιπου το ιδιο υψος και ειναι πάνω από 9 κιλά. εκει να δεις μπουτια και δίπλες!

αλλεργικη δεν ξερω αν εισαι αλλά θεμα με το θυρεοειδή πρεπει να εχεις. ευκαιρια για γενικό τσεκ απ!

ΕΛΕΝΙΤΣΑ πολύχρονη και ευτυχισμενη! ευχομαι να βρεις γρηγορα την ηρεμία που ζήτας (αμήν και στα δικα μας!) !:D

εμενα γιορταζουν τα πεθερικα (κωνσταντινος και Κωνσταντινα), η ανηψια μου (της κουνιαδας μου), ξαδερφια κλπ κλπ και του χρονου θα γιορταζει και το αστερι μου (αν δεησει να τον βαφτισουμε :rolleyes:)!

τα φοβάμαι τα αεροπλάνα συμπεθέρα!!!!

δεν έχω μπει ποτέ και ούτε πρόκειται!!!

δεν έχω θέμα με το θυρεοειδή! μια χαρά ρυθμισμένος είναι!!!

έπινα Τ4 στην εγκυμοσύνη και στις εξετάσεις που έκανα μετά τη γέννα ήταν τέλειος!

να χαίρεσαι το σόι!!!

για τον μικρό δεν λέω μια και δεν έχει επίσημα το όνομα!!!

πωπω κορίτσια στις 2 Ιουνίου έχω γεννέθλια και κλείνω τα 28!!!!

δεν το πιστεύω!!!!

αισθάνομαι 20!!!!

αφού και η παιδίατρος χθες μου λέει:

όταν κυκλοφορείς με τη μικρή αποκλείεται να πιστεύουν οτι είναι κόρη σου ε???? για τη νταντά της θα σε περνάνε!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

περαστικούλια βρε Ελενίτσα!!!!

και στον αντρίκο και στον μπεμπίκο και σε σένα!!!

βρε αφού έχεις θέμα, τι τη θέλεις τη χλωρίνη?????

υπάρχουν κι αλλά απορρυπαντικά με λιγότερη μυρωδιά!

ετοιμάζεις γιορτούλα δηλαδή σήμερα ε???? ωραία!!!!

πωπω κορίτσια στις 2 Ιουνίου έχω γεννέθλια και κλείνω τα 28!!!!

δεν το πιστεύω!!!!

αισθάνομαι 20!!!!

αφού και η παιδίατρος χθες μου λέει:

όταν κυκλοφορείς με τη μικρή αποκλείεται να πιστεύουν οτι είναι κόρη σου ε???? για τη νταντά της θα σε περνάνε!!!!

αστα αστα!!!με πεθανε η μανα μου εχθες....επρεπε να βαλει χλωρινη γιατι δεν καθαριζε αλλιως!!!και εγω 28 ειμαι βρε!!και εμενα τα ιδια μου λενε.....και σκεψου οτι εγω εχω και 3!!!!

αστα αστα!!!με πεθανε η μανα μου εχθες....επρεπε να βαλει χλωρινη γιατι δεν καθαριζε αλλιως!!!και εγω 28 ειμαι βρε!!και εμενα τα ιδια μου λενε.....και σκεψου οτι εγω εχω και 3!!!!

καλά εσένα στο έχω ξαναπεί:

είσαι ηρωίδα!!!! και 3 παιδιά και μικροδείχνεις και μαγαζί και ετοιμάζεις και γιορτή!!!

μπράβο!!!

πωπω εγώ δεν την αντέχω τη χλωρίνη!

μόνο στα μπαλκόνια, που είναι ανοιχτός ο χώρος και δε βρωμάει, ρίχνω!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα!!!!!!!!!!!

Ελενιτσα χρονια πολλα και ευτυχισμανε να χαιρεσαι τα 3 μικρα υπεροχα παιδακια συ και τον αντρουλη σου φυσικα!!!!!

ΜΑρακι εγω μεσα ειμαι!!!!!

Εγω το λαχταραω το σπα απο οταν ημουν εγκυος.....:tongue::tongue:

Σοφακι η μικρη σου μια χαρα!!!!Εμεις ειμαστε 78 και εχουμε περασει τα 10 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρα να μην ακουω για παχουλα μωρακια .....Σας βαζουμε κατω!!!!!!:tongue::tongue:

Τα πεθερικα μου με στεναχωρεσαν μωρε γιατι μου ειπαν οτι τον εχω κολλημενο πανω μου και τετοια...Αλλα εγω δεν το πιστευω...Το θεμα ειναι οτι αρνειτε να παει στην πεθερα μου...κλαιει και αυτοι βγαλανε το συμπερασμα οτι εγω φταιω....:(:(

Σε αλλους ομως παει...Δεν ξερω γιατι την πηρε τοσο στραβα την πεθερα μου...Βεβαια και αυτη πολυ τον ζαλιζει αλλα τι να της πω...

Τεσπα....

Γενικα παντως εχω πεσει ψυχολογικα και δεν μπορω να πω οτι υπαρχει κατι συγκεκριμενο...Απλα δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα....

Αυτααααααααααα

Μαριανθη πως εισαι σημερα?Εφτιαξε καθολου η μερα σου?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κι από μένα!

Ελενίτσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Μαράκι κι εγώ θέλω spa, επειγόντως!

Ζωίτσα μου μην πέφτεις κοριτσάκι μου.Κοίτα το χαμόγελο του Τεό και ξέχασέ τα όλα! Αλήθεια πότε θα βρεθούμε;

Ο καιρός είναι χάλια γμτ!!!

Σας αφήνω να συμμαζέψω το γραφείο και να την κάνω για το παιδάκι μου!

Καλησπερα!!!!!!!!!!!

Ελενιτσα χρονια πολλα και ευτυχισμανε να χαιρεσαι τα 3 μικρα υπεροχα παιδακια συ και τον αντρουλη σου φυσικα!!!!!

ΜΑρακι εγω μεσα ειμαι!!!!!

Εγω το λαχταραω το σπα απο οταν ημουν εγκυος.....:tongue::tongue:

Σοφακι η μικρη σου μια χαρα!!!!Εμεις ειμαστε 78 και εχουμε περασει τα 10 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρα να μην ακουω για παχουλα μωρακια .....Σας βαζουμε κατω!!!!!!:tongue::tongue:

Τα πεθερικα μου με στεναχωρεσαν μωρε γιατι μου ειπαν οτι τον εχω κολλημενο πανω μου και τετοια...Αλλα εγω δεν το πιστευω...Το θεμα ειναι οτι αρνειτε να παει στην πεθερα μου...κλαιει και αυτοι βγαλανε το συμπερασμα οτι εγω φταιω....:(:(

Σε αλλους ομως παει...Δεν ξερω γιατι την πηρε τοσο στραβα την πεθερα μου...Βεβαια και αυτη πολυ τον ζαλιζει αλλα τι να της πω...

Τεσπα....

Γενικα παντως εχω πεσει ψυχολογικα και δεν μπορω να πω οτι υπαρχει κατι συγκεκριμενο...Απλα δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα....

Αυτααααααααααα

Μαριανθη πως εισαι σημερα?Εφτιαξε καθολου η μερα σου?

καλέ πας καλά?????????

στεναχωριέσαι που σου είπαν έτσι??????

η πεθερά σου στο είπε για να δικαιολογήσει το γεγονός οτι ο Τεό δεν τη θέλει! σιγά τα αυγά!

πες της οτι θέλει πιο χαλαρά και όχι να πέφτει πάνω του και θα τη συνηθίσει.

ακούς εκεί!!!κάθεσαι και στεναχωριέσαι για βλακείες!!!

Συμπεθέρα ετοιμάσου για Ντόροθυ!!!

παρέλαβα σήμερα και είμαι σούπερ ευχαριστημένη!!!

εκτός απο το πάνω μαγιώ που μου έπεσε μικρό (άκουσον άκουσον!), τα υπόλοιπα ήταν τέλεια!!!!

και για το μαγιώ εγώ φταίω γιατί δεν κοίταξα τα νούμερα, απλά παρήγγειλα το μικρότερο...σιγά όμως....5 λίρες είχε!!!

ακόμα και το λινό παντελόνι μου έπεσε ακριβώς! λες και ήταν ραμμένο για μένα! σούπερ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα μανουλιτσες!

Χρονια πολλα στην Ελενιτσα μας και σε οσους αλλους γιορταζουν!:)

Αντε βρε...και καλο χειμωνα!Τι ειναι παλι τουτο Παναγια μου...τι καιρος?Τεσπα.

καλημέρα (ο θεός να την κάνει, χαλια ειναι αλλά λέμε)!

εχω μια ιδέα:

παμε διακοπές;αφηνουμε τα μωρακια στους λατρευτούς συζύγους και με την ελπίδα ότι θα τα βρούμε σώα μόλις γυρίσουμε, την κανουμε ενα τριημερακι σε σπα (αυτό θελώ εγω, άλλες προτασεις δεκτες!).

χρεωνουμε πιστωτικές (γιατί ρευστό δεν παίζει) και φυγαμε για εδω:

http://www.ghotw.com/hotel/spa/palace-gstaad.htm#feature

εγω μοιραζομαι δικλινο με συμπεθερα no problem! αν παρουμε σουίτα μενουμε και όλες μαζί :tongue:

Μαρακι ψαχνεσαι να την κανεις?Κι εγω μεσα ειμαι.Τι τελειο ξενοδοχειο!Και τι τοποθεσια...!Εμενα αφηστε με στα σπα.Χιχιχιχι!

καλέ πας καλά?????????

στεναχωριέσαι που σου είπαν έτσι??????

η πεθερά σου στο είπε για να δικαιολογήσει το γεγονός οτι ο Τεό δεν τη θέλει! σιγά τα αυγά!

πες της οτι θέλει πιο χαλαρά και όχι να πέφτει πάνω του και θα τη συνηθίσει.

ακούς εκεί!!!κάθεσαι και στεναχωριέσαι για βλακείες!!!

Συμπεθέρα ετοιμάσου για Ντόροθυ!!!

παρέλαβα σήμερα και είμαι σούπερ ευχαριστημένη!!!

εκτός απο το πάνω μαγιώ που μου έπεσε μικρό (άκουσον άκουσον!), τα υπόλοιπα ήταν τέλεια!!!!

και για το μαγιώ εγώ φταίω γιατί δεν κοίταξα τα νούμερα, απλά παρήγγειλα το μικρότερο...σιγά όμως....5 λίρες είχε!!!

ακόμα και το λινό παντελόνι μου έπεσε ακριβώς! λες και ήταν ραμμένο για μένα! σούπερ!!!

Με γεια τα ρουχαλακια!Εγω πηγα χθες στο cosmos να βρω φορεμα για την βαφτιση και απογοητευτηκα.Εχω γινει χαλια.Αυτην την κοιλια μου δεν ξερω που να την βαλω...:(Απο βδομαδα θα κατεβω και στο κεντρο να ψαξω.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Κοπελιές καλησπέρα!!Τί κάνετε?Εγω μόλις κοίμησα το μωράκι μου και αράζω λίγο πριν την επέλαση των αγρίων ανηψιών μου που θα έρθουν το απόγευμα!!!χαχα!!!Εχω και παραγγελία καρμπονάρα για την μια ανηψιά μου γιατί η άλλη αρνείται να φάει κάτι με σάλτσα!!

Χτες πήγαμε στη γιατρό και μας βρήκε κούκλους!!Ειμαστε επιτέλους 8 κιλά και 74εκ!Βγάζουμε δοντάκι και είμαστε πολύ ζωηροί!Κάνει να φάμε μακαρόνια, αυγό και από τον επόμενο μήνα και ψάρι!Θα κολυμπήσουμε νωρίς το πρωί ή το απογευματάκι!Μας είπε και για τα κουνούπια.Βέβαια το εμβόλιο μας προκάλεσε διάρροια ήταν για την ηπαττίτιδα Β!

Ελένη χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!!Εύχομαι ό,τι καλύτερο στη ζωή σας!

Επίσης σήμερα θα πάμε για μια γευστική δοκιμή στο μαγαζί το οποίο με ενδιαφέρει και τελικά βλέπω οτι θα πάμε προς 4 ιουλίου!!Ελπίζω να συμφωνήσουμε!!

Φιλάκια σας πολλά και καλή διασκέδαση!!:D:D

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημερααααααα!

Παει το κλεισαμε το καφε μας...σνιφ.

Ολες βολτες εισαστε?Ειδατε λιγο καλο καιρο και ξεπορτισατε?

Ο μικρος μου κοιμαται και ειπα να χαζεψω λιγο ιντερνετ.

Και παλι καλημερα σας!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Τί κάνετε φιλενάδες;Πού πήγατε με αυτόν τον χάλια καιρό;εμείς σπείραμε γκαζόν στον κήπο και με την νεροποντή πάει ο σπόρος!!Πρέπει να το ξανακάνει από την αρχή!!

Πήγαμε χτες για την βάφτιση και μάλλον θα γίνει 11/9 στα γενέθλια του μπαμπά μου και μια μέρα πριν τα γενέθλια του μπέμπη!ηθελα να του κόψω τούρτα αλλά το θεωρώ λίγο γρουσουζιά αφού είναι πριν τα γενέθλια του οπότε θα μοιράσω γλυκάκια!

Το βράδυ χτες έκανε 2 ώρες να κοιμηθεί, βογκούσε, πήγα να του δώσω ντεπον για να ηρεμίσει και από το κακό του που δεν το ήθελε έκανε εμετό και έβγαλε πάνω μου όλο το γιαούρτι που είχε καταφέρει η μαμά μου να του δώσει!!Χαμός!!

Μια κρυώνω μια ζεσταίνομαι!!!!Τρελλαίνομαι;;Πάω να ταίσω!Φιλάκια!!

O40a.jpgO40ap3.png

Γεια σας κοριτσάκια , πως είστε ? Χαθήκαμε – χάθηκα …

Τα της βάφτισης είναι σχεδόν όλα έτοιμα , μες στην εβδομάδα θα κλείσω κ τα μπαλόνια μόνο γλυκάκια δεν έχω παραγγείλει ακόμη :rolleyes:… και είμαι στο ψάξιμο για ρούχα δικά μου. Βασικά κάτι έχω βρει θα δούμε…

Ο μικρός μου είναι καλά και μάθαμε να κάνουμε όπως οι ινδιάνοι, ξέρετε που φωνάζουν με τη παλάμη στο στόμα… είναι τρέλα θα τον φάω..

XwAPp3.png

Που είστε κοριτσάκια μου; Βόλτες με τους συζύγους και τα μωράκια σας;

Εμείς δυστυχώς σήμερα δουλειά!

Δεν έχει φυσικά τίποτα και δεν περνάει και η ώρα.

Κατερινάκι τι ωραία που τελειώνεις με τα της βάφτισης. Εγώ θέλω ακόμα προσκλητήρια, γλυκά και φυσικά φόρεμα. κάνω δίαιτα όμως, ή τουλάχιστον προσπαθώ και θα πάρω τελευταία βδομάδα πριν τη βάφτιση.

καλησπέρα!

εγω ειμαι σε απόγνωση γι αυτο και δεν μπαίνω... περνάω όχι την νυχτα αλλά τις μερες του Αγιου Βαρθολομαιου! εσκασε και το 5ο δοντι και μιλαμε ότι το παιδί μου εχει μεταλλαχθει σε μεγαααααλο κ...παιδο! δεν το αναγνωρίζω.... γκρινια, γκρινια, γκρινια, παραξενια, καινουργια χουγια πχ θελει να κοιμαται στην αγκαλια ή το καρότσι, χαμογελαει όλο και πιο σπανια κλπ κλπ κλπ... δεν την παλευω λεμε καθολου!!!!!!!!!!!!!:roll::(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...