Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Καλησπέρα,χθες την έκανα.Ναι καλέ κινούμε από καναπέ κρεβάτι βέβαια.Έκανα κ το μπάνιο μου.Δεν ειναι συνεχόμενα.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι βρε σιγα τα πολλά. απλά επειδη ειναι ξινουλια τα φρουτα που τρωει γι αυτο του τα προσθετω του χοντρουλη!

τωρα που θα ξεκινησουν πεπονια και γερμαδες και βερυκοκακια θα τα κοψουμε.

το γαλα σου εχει μειωθεί; αν οχι συνεχισε οπως εισαι τα πας μια χαρα.

αααα από την asos παραδεχτηκαν ότι χαθηκαν τα πραγματα μου και με ρωτησαν αν θελω να μου τα ξαναστειλουν ή να μου δωσουν τα λεφτα και απαντησα πως θελω τα λεφτα μου πισω!

εσυ κανενα νεο από ντοροθυ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι βρε σιγα τα πολλά. απλά επειδη ειναι ξινουλια τα φρουτα που τρωει γι αυτο του τα προσθετω του χοντρουλη!

τωρα που θα ξεκινησουν πεπονια και γερμαδες και βερυκοκακια θα τα κοψουμε.

το γαλα σου εχει μειωθεί; αν οχι συνεχισε οπως εισαι τα πας μια χαρα.

αααα από την asos παραδεχτηκαν ότι χαθηκαν τα πραγματα μου και με ρωτησαν αν θελω να μου τα ξαναστειλουν ή να μου δωσουν τα λεφτα και απαντησα πως θελω τα λεφτα μου πισω!

εσυ κανενα νεο από ντοροθυ;

κι εγώ έτσι λέω....αφού και να της το κόψω το απογευματινό, τους ίδιους θηλασμούς θα κάνει απ'ότι φαίνεται...

εγώ μέχρι τα Χριστούγεννα θέλω να καταφέρω να θηλάσω...τότε λέμε να αρχίσουμε τις προσπάθειες για το δεύτερο, οπότε θα πρέπει να αποθηλάσει σιγά σιγά τότε....

μια χαρά είναι το γάλα μου απ'όσο καταλαβαίνω....όποτε ζητάει να πιεί, βρίσκει!!! οπότε οκ!

απλά διάβαζα κάποιες που έλεγαν οτι κάνουν 12 θηλασμούς τώρα!!!:shock: και η αμαρετο μου είπε οτι η δικιά της 6-7 θηλασμούς που κάνει η δικιά μου τώρα, η δικιά της τους έκανε 3 χρονών!!!!!!!!!!!!! κουφάθηκα!!!αλλά αρνούμαι να αγχωθώ!!! όσο μπορέσω πια!!!

όχι απο τη ντόροθυ δεν έχω νέα εκτός απο το οτι έφυγαν απο την αποθήκη τους προχθές...κάτσε να τους στείλω ένα μέιλ να ρωτήσω....

να το αναφέρεις στο πάρεντς στις αγορές μέσω ίντερνετ για το άσος...να το ξέρουν και οι άλλες κοπέλες....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

και εμενα για 7 εργασιμες ειπαν και ακομα περιμενω γκρρρρρρρ

αν ειναι θα παραγγειλω και εγω από ντοροθυ

μόλις παραλάβω θα το ανακοινώσω!!!

έχε έτοιμο το καλάθι σου εσύ στη ντόροθυ!!!!

χαχαχαχαχα!!!

πάω να στρώσω τραπέζι γιατί θα έρθει ο άντρας μου σε λίγο!

φιλάκια Μαράκι!

το απόγευμα δε θα μπω γιατί έχουμε παιδίατρο και έρευνα αγοράς για κουρτίνα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τί κάνετε; Πώς είστε;σήμερα δεν είνια η μέρα μου!!Το χαζό για να μην πώ τίποτα άλλο κρέας που μου'φερε ο μπαμπάς μου δεν αλέστηκε και ο μπέμπης δεν το έτρωγε ευχάριστα και ενω έκλαιγε η χαζή τον πίεζα πνίγηκε και μου έκανε εμετό και γίνανε όλαααααααααααα σ κ α τ α !!!!!!!

Οση ώρα τον έκανα μπάνιο έκαψα την κατσαρόλα στην οποία είχα βάλει εκ νέου μοσχάρι !!!τέλεια ε?????????????

Λέω τώρα να πάω μια βόλτα με τη φίλη μου τη λία ελπίζω να μην αναιρέσω αυτά που σας έλεγα χτες!!!χαχα!!φιλάκια

O40a.jpgO40ap3.png

Κοριτσακια Γεια σας!!!!!

Αν σας πω οτι ημουν σιγουρη οτι σημερα μπηκα στο καφε και τωρα καταλαβα οτι δεν μιλησα καθολου.....:confused::confused:

ΚΑι ετσι μπηκα να πω ενα γεια!!!!!!!!!!

Τα εχω χαμενα πραγματικα....Εχω τοσα πραγματα να σκεφτω....

Αχ δεν θα αρχισω να κλαιγομαι....

ΘΑ πω ομως στην Μαριανθη:

Μην απογοητευεσαι Μαριανθη μου....Αυριο η μερα θα ειναι πολυ καλυτερη.....!!!!!!

Λιτσακι πως νιωθεις ψυχολογικα ????Ετοιμαζεσαι σιγα σιγα?

Τι αλλο τι αλλο...Σας διαβασα ρε γμτ αλλα δεν θυμαμαι τιποτα παλι!!!!

Σας το ξαναλεω δεν ειμαι καλα.....:confused::confused:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημέρα (ο θεός να την κάνει, χαλια ειναι αλλά λέμε)!

εχω μια ιδέα:

παμε διακοπές;αφηνουμε τα μωρακια στους λατρευτούς συζύγους και με την ελπίδα ότι θα τα βρούμε σώα μόλις γυρίσουμε, την κανουμε ενα τριημερακι σε σπα (αυτό θελώ εγω, άλλες προτασεις δεκτες!).

χρεωνουμε πιστωτικές (γιατί ρευστό δεν παίζει) και φυγαμε για εδω:

http://www.ghotw.com/hotel/spa/palace-gstaad.htm#feature

εγω μοιραζομαι δικλινο με συμπεθερα no problem! αν παρουμε σουίτα μενουμε και όλες μαζί :tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!

τι χάλια ο καιρός σήμερα....

λοιπόν να σας πω τα νέα μας στα γρήγορα και θα ξανάρθω!

πήγαμε χθες παιδίατρο. Μια χαρά η μικρή! 8400 και 73 ποντάκια!

αυγό και ψάρι μετά το χρόνο.

μπορούμε να φάμε φακές τώρα μας είπε.

Μπορώ να της αλλάξω κάθισμα αυτοκινήτου για να κοιτάει μπροστά.

και μου έγραψε να κάνω εξετάσεις για να δούμε γιατί δεν παχαίνω!!!! χαχαχαχαχα!!! καλό??????? θα πάω στο μικροβιολογικό με το χαρτί της παιδιάτρου και θα τους πω μου είπε η γιατρ΄μου να κάνω αυτές τις εξετάσεις!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

επίσης πήγα σε ένα μαγαζί και ρώτησα για κουρτίνες και παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό!!!

ρώτησα για ένα σχέδιο που μου άρεσε και πόσο μου είπε αν έχει το Θεό της??????????

300 ευρώ!!!!!!!!!!!!! ζντοινγκκκκκκ!!!

αφού δεν άντεξα και της λέω:

300 ευρώ φαντάζομαι θα εννοείτε οτι κοστίζει όλο το σετ (πάπλωμα, χαλάκι, μαξιλάρι,κουρτίνα)!!!!

κι όμως όχι!!! μου είπε 300 μόνο για την κουρτίνα!!!

αυτά στα γρήγορα!!!

επανέρχομαι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

η μικρη μας ειναι σουπερ!

τωρα μενει να κανεις και εσυ τις εξετασεις σου γιατι σε λιγο θα εξαθλωθείς! θα σε περασει και η Βαλέρια στα κιλά, θα σε βαζει κατω και αντε να σηκωθείς μετα!

η λυση για τις κουρτινες ειναι μια σου λεω: λαική ή παζάρι, άκουσε με!

Καλέ ξεχάστηκα πριν!!!

χρόνια πολλά στην Ελενίτσα μας!!!!

να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν και κυρίως τα παιδάκια σου Ελενίτσα μου!!!!

και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες φυσικά ε??????

βρε συμπεθέρα η παιδίατρος μου έγραψε να κάνω εξετάσεις μήπως έχω κοιλιοκάκη(αλλεργία στη γλουτένη). Λες να έχω αυτό τόσα χρόνια και να μην το ξέρω??????????

εγώ νομίζω οτι ο μεταβολισμός μου είναι απλά!!!

καλά η μικρή μιλάμε έχει κάνει κάτι κοιλιές και κάτι μπούτια, άλλο πράγμα!!!

σαν μίνι έκδοση παλαιστή σούμο είναι!!! χαχαχαχαχα!!!!!!

ωχ κάτσε μην το διαβάσει ο συμπέθερος και πει και γκρινιάρα και χοντρή η νύφη?????????:shock::shock::shock:

Ζωίτσα τι έχεις κοριτσάκι μου??????

ποιός σε στεναχώρησε?????

αν είναι για τα πεθερικά πάντως μη σκας!!!

α συμπεθέρα ωραίο το σπα αλλά εμένα μην με υπολογίζετε!!!

σε αεροπλάνα δεν μπαίνω!!!!!!!!!!!!!!!

για να πάρω κουρτίνες απο παζάρι ευχαρίστως!!!

το παζάρι που θα βρω μου λες?????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερααααααααα!!!!τι κανετε ολα καλα?τα μωρα σας!!!εμεις δοξα το θεο ειμαστε καλα εκτος απ τον Αντρεα μου που τον ταλαιπωρησε μια γαστρεντεριτιδα η οποια εχει ερθει σε μενα συν οτι καθαριζα το σπιτι 2 μερες(!!) για την γιορτη με χλωρινη και με επιασε δυσπνοια και ειμαι με εισπνοες!!!κατα τ αλλα καλα......ολα ησυχα!!!πηγαμε και τον μπεμπη στον γιατρο και ειχε ωτιτιδα πριν 2 εβδομαδες και οι εξετασεις Μακ ειναι καλες μου ειπε!!!θα της επαναλαβουμε ομως αργοτερα..... εσεις καλα?

γιατι δε μπαινεις σε αεροπλάνα παρακαλω; ενταξει βεβαια ελβετια παμε και οδικως αλλά θα πρεπει να λειψουμε περισσοτερες μερες :confused:

σιγα τη χοντρη τη βαλερια και εσυ.... ο δικος μου εχει περιπου το ιδιο υψος και ειναι πάνω από 9 κιλά. εκει να δεις μπουτια και δίπλες!

αλλεργικη δεν ξερω αν εισαι αλλά θεμα με το θυρεοειδή πρεπει να εχεις. ευκαιρια για γενικό τσεκ απ!

ΕΛΕΝΙΤΣΑ πολύχρονη και ευτυχισμενη! ευχομαι να βρεις γρηγορα την ηρεμία που ζήτας (αμήν και στα δικα μας!) !:D

εμενα γιορταζουν τα πεθερικα (κωνσταντινος και Κωνσταντινα), η ανηψια μου (της κουνιαδας μου), ξαδερφια κλπ κλπ και του χρονου θα γιορταζει και το αστερι μου (αν δεησει να τον βαφτισουμε :rolleyes:)!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...