Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

πρίν από 18 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω μετά από εμβρυομεταφορα είχε καμία σας,ας πούμε πόνο η σαν κάψιμο στις κλειδώσεις;Πόδια χέρια;Έχει από το μεσημέρι που το νιώθω αυτό.

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

ελπίζω να ειστε όλες καλα! εγω δεν κοιμηθηκα ικανοποιητικά γιατι ο μικρος μου ξυπνούσε καθε τρεις και λίγο και εκλαιγε. μάλλον δοντια ειναι. εχθες από τις 12 το μεσημερι κοιμήθηκε 9,30 το βραδυ! δεν εκλεισε το βλέφαρο ούτε για 20 λεπτά στο ενδιάμεσο. και γκρίνια... πολύ γκρίνια! αντε να δουμε σημερα....

Μαριάνθη μου και εγω μαζί σου σε όσα ειπες για το μπεμπακο. και εμενα μου λείπει όταν ειμαι στη δουλειά και παρόλο που δουλεύω το μισό μου μυαλό ειναι σε αυτόν. απλά όταν γυριζω σπίτι θέλω να ξαναφύγω χα χα χα χα :tongue:. τα συναισθηματα ειναι αντικρουομενα και μας μπερδευουν. ασε που φοβομαστε να ομολογησουμε ότι "Βαριομαστε" μερικες φορες και θελουμε να ασχοληθούμε με εμας ή και ούτε με εμας, με κανεναν βρε αδερφε, μην τυχόν και "κατηγορηθούμε" από τον ίδιο μας τον εαυτό πρώτα, ότι ταχα ειμαστε αναξιες μαναδες!

τελοσπαντων... από οτι καταλαβαινω μια χαρα ειμαστε και μάλιστα παραπάνω από μια χαρα μανουλες, ασχολούμαστε πολύ με τα μπεμπέ για αυτο και γραφουμε στο παρεντς αλλωστε και όχι σε κανενα τσατ ρουμ ψάχνοντας για "άλλα" πράγματα! κολλημεμένες με τη μπάλα ειμαστε χα χα χα χα :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

ελπίζω να ειστε όλες καλα! εγω δεν κοιμηθηκα ικανοποιητικά γιατι ο μικρος μου ξυπνούσε καθε τρεις και λίγο και εκλαιγε. μάλλον δοντια ειναι. εχθες από τις 12 το μεσημερι κοιμήθηκε 9,30 το βραδυ! δεν εκλεισε το βλέφαρο ούτε για 20 λεπτά στο ενδιάμεσο. και γκρίνια... πολύ γκρίνια! αντε να δουμε σημερα....

Μαριάνθη μου και εγω μαζί σου σε όσα ειπες για το μπεμπακο. και εμενα μου λείπει όταν ειμαι στη δουλειά και παρόλο που δουλεύω το μισό μου μυαλό ειναι σε αυτόν. απλά όταν γυριζω σπίτι θέλω να ξαναφύγω χα χα χα χα :tongue:. τα συναισθηματα ειναι αντικρουομενα και μας μπερδευουν. ασε που φοβομαστε να ομολογησουμε ότι "Βαριομαστε" μερικες φορες και θελουμε να ασχοληθούμε με εμας ή και ούτε με εμας, με κανεναν βρε αδερφε, μην τυχόν και "κατηγορηθούμε" από τον ίδιο μας τον εαυτό πρώτα, ότι ταχα ειμαστε αναξιες μαναδες!

τελοσπαντων... από οτι καταλαβαινω μια χαρα ειμαστε και μάλιστα παραπάνω από μια χαρα μανουλες, ασχολούμαστε πολύ με τα μπεμπέ για αυτο και γραφουμε στο παρεντς αλλωστε και όχι σε κανενα τσατ ρουμ ψάχνοντας για "άλλα" πράγματα! κολλημεμένες με τη μπάλα ειμαστε χα χα χα χα :P

Ησαστε για δοντακια κοπελια!!!Κουραγιο ...1 μηνα ημαστε μεσα στην τσιτα αντε να βγουν να ηρεμησσει και αυτος περισοοτερο αλλα να ηρεμησω κι εγω!!

Κι εγω ολη μερα μονη μου με τον μικρο ειμαι παλι καλα που ημαστε και συνεχεια βολτες γιατι αλλιως....Οο μηρος φευγει το πρωι και γυριζει το βραδυ και καποιες φορες ο μικρος ηδη κοιμαται και δνε τον βλεπει καν ...Και οταν γκρινιαζω οτι δνε τον βλεπει μου λεει και ...τι να κανω???Αν συνεχισει να κοιμαται απο τις 8 το βραδυ θα τον βλεπω μονο 3 ωρες καθε μερα!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!:cool:

τι κάνετε κοριτσάκια μου???????

εμείς μια χαρά!

η μικρή κοιμάται ακόμα,απο τις 10 το βράδυ με 2 ξυπνήματα για μαμ!

ξεκουράστηκα!

σήμερα έχουμε παιδίατρο!

εγώ πάντως Μαριάνθη δε νομίζω οτι περνάω φάση....αισθάνομαι οτι θα ήθελα λίγη ώρα μόνη μου...για να καταλάβεις προ μπέμπας, τρελαινόμουν να διαβάζω....πλέον δεν προλαβαίνω ούτε αυτό και μου λείπει...

ε δε νομίζω οτι με κάνει κακή μαμά αυτό...

Συμπεθερούλα βγάζει δοντάκι ο γαμπρούλης μου μάλλον!

σας συμπαραστέκομαι κορίτσια τώρα γιατί θα χρειαστώ πολλή συμπαράσταση όταν με το καλό αρχίσει να βγάζει η δικιά μου! τρελά γλέντια αναμένω τότε!!!

Λιτσάκι δεν το είδα ακόμα το πμ. μόλις το δω θα σου στείλω μήνυμα για να έχεις κι εσύ το δικό μου! μακάρι να μπορέσουμε να τα πούμε!

Για να πέφτουν τα στοιχήματα....θα βρω κουρτίνα για το δωμάτιο της μικρής σήμερα οεο??????????????

ωπ! ξύπνησε η μικρά!

πάω για άλλαγμα, τάισμα,κλπ και θα ξαναμπώ αργότερα!

φιλάκιαααα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Λιτσακι που το βρηκες το ροδακινο; δεν ειναι ακομα νωρίς; παντως εγω στη φρουτοκρεμα του βαζω και μια μεζουρα φρουτοκρεμα εμποριου από κάτι δειγματα που μας εχουν στειλει οι εταιρεις συν ενα μπισκοτακι nutricia και τρωει ενα μπολ το θηριο.

πω πω πολλες οι ωρες του παιδικου! μωρε θα εχει παιδακια ομως και δεν θα τον πειραζει.

Σοφάκι για τα δικα σας τα δοντια οντως προβλέπω ταλαιπωρια γιατι όταν αργουν σκληραινουν νομιζω λίγο τα ουλακια τους και ειναι πιο δυσκολα. ασε που τα βγαζουν και όλα μαζι!

Λιτσακι καλή βόλτα!

Για να δείτε πόσο γρήγορα χαλάει η διάθεση του ανθρώπου σας ανακοινώνω λοιπόν οτι αναβάλεται η άφιξη του μπαμπά μας!!!Τέλεια ε?Προέκυψε μια αναποδιά σε μια δουλειά του και πάει!!!!Τέλεια ε?Αυτά πάω να τον κοιμίσω σας φιλώ!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Λιτσακι που το βρηκες το ροδακινο; δεν ειναι ακομα νωρίς; παντως εγω στη φρουτοκρεμα του βαζω και μια μεζουρα φρουτοκρεμα εμποριου από κάτι δειγματα που μας εχουν στειλει οι εταιρεις συν ενα μπισκοτακι nutricia και τρωει ενα μπολ το θηριο.

πω πω πολλες οι ωρες του παιδικου! μωρε θα εχει παιδακια ομως και δεν θα τον πειραζει.

Σοφάκι για τα δικα σας τα δοντια οντως προβλέπω ταλαιπωρια γιατι όταν αργουν σκληραινουν νομιζω λίγο τα ουλακια τους και ειναι πιο δυσκολα. ασε που τα βγαζουν και όλα μαζι!

Λιτσακι καλή βόλτα!

αχ Μαράκι κι εγώ αυτό ξέρω....οτι σκληραίνουν τα ουλάκια όσο περνάει ο καιρός και μετά πονάνε πιο πολύ...

τι να κάνουμε όμως....θα το πιούμε κι αυτό το πικρό ποτήρι!!!!

σκέτα τα φρουτάκια δεν τα τρώει ο γαμπρούλης μου???

και εμπορίου και μπισκοτάκι....σαν πολλά δεν είναι βρε συμπεθέρα??????

εμένα χθες έφαγε συνολικά μεσημέρι και απόγευμα, 450 γρμ φαί!!! έσκασε το αστέρι μου!!! γιαυτό έχει γίνει σαν παλαιστής του σούμο!!!

βέβαια τη ζύγισα και ζήτημα να έχει πάρει 200 γρμ τον τελευταίο μήνα....πως στρογγυλεύει όμως μου λέτε?????

βέβαια έχω ψιλοαγχωθεί γιατί στο θέμα του θηλασμού που ρώτησα, μου πρότεινε η αμαρέτο (θηλάζει 3,5 χρόνια+) να μην της δίνω απογευματινό και να τη θηλάζω μόνο, για να μη μειωθούν οι θηλασμοί και αποθηλάσουμε...και έχω μπερδευτεί...:confused:

πάνω που άρχισε να τρώει, να της το κόψω???

βέβαια η παιδίατρος δε μου έχει πει για απογευματινό....απο μόνη μου της το έδινα επειδή δεν καλοέτρωγε το μεσημέρι...

λέω να της δίνω απογευματινό μόνο αν δεν έχει φάει αρκετά μεσημεριανό.

Για να δείτε πόσο γρήγορα χαλάει η διάθεση του ανθρώπου σας ανακοινώνω λοιπόν οτι αναβάλεται η άφιξη του μπαμπά μας!!!Τέλεια ε?Προέκυψε μια αναποδιά σε μια δουλειά του και πάει!!!!Τέλεια ε?Αυτά πάω να τον κοιμίσω σας φιλώ!!!!

ωχ βρε Μαριάνθη....και θα αργήσει να επιστρέψει τελικά??? πωπω κρίμα...

Οι υπόλοιπες που είναι βρε παιδιά????

Ελενίτσα ουουουουουου!!!!!!!!!!

Ζωήηηηηηηηηηηη??????????

καλά η Τατιάνα έριξε μαύρη πέτρα!!!

Κατερινάκι!!!!!!

Σοφία!!!

Μαριάνθη!!!

ελάτε.....δε δαγκώνουμε!!!!χαχαχαχα

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...