Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Καλησπέρα,χθες την έκανα.Ναι καλέ κινούμε από καναπέ κρεβάτι βέβαια.Έκανα κ το μπάνιο μου.Δεν ειναι συνεχόμενα.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ολα καλα;

Ζωίτσα καλως ορισες και πάλι. σε σκεφτομουν και ετοιμαζομουν να σου στειλω μηνυμα.

συμπεθερακι σιγουρα θες να παραιτηθεις; πως θα τα καταφερεις χωρις δουλεια; η μαμα σου δεν μπορει να βοηθάει;

Βουλίτσα μου τι κανετε;

ολα καλα;

Ζωίτσα καλως ορισες και πάλι. σε σκεφτομουν και ετοιμαζομουν να σου στειλω μηνυμα.

συμπεθερακι σιγουρα θες να παραιτηθεις; πως θα τα καταφερεις χωρις δουλεια; η μαμα σου δεν μπορει να βοηθάει;

Βουλίτσα μου τι κανετε;

βασικά δεν είναι οτι θέλω να παραιτηθω αλλά οτι αναγκαστικά θα το κάνω...

δεν έχω κανέναν εδώ να κρατήσει τη μικρή...η μητέρα μου μένει Αθήνα και σε καμία πε΄ριπτωση δε θα της ζητούσα να έρθει για να κρατάει τη μικρή...

θα συνεχίσω να δουλεύω απο το σπίτι αλλά χωρίς ένσημα φυσικά....

και θα βοηθάω τον άντρα μου ο οποίος, χάρη στα νέα μέτρα, δεν προλαβαίνει απο την πολλή δουλειά ούτε να φάει και χρειάζεται βοήθεια...

οπότε κάτι γίνεται κι έτσι....

οικονομικά ευτυχώς είμαστε αρκετά καλά και αφού θα γίνει όπως σου είπα παραπάνω, ο μισθός μου δε θα είναι μεγάλη απώλεια.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφάκι αφού δε θα υπάρχει πρόβλημα οικονομικό, την καλύτερη δουλειά νομίζω κάνεις.Θα μεγαλώσεις τη μικρή όπως εσύ θέλεις και θα την έχεις και συνέχεια κοντά σου. Εγώ κάθε πρωί που τον αφήνω στη μαμά μου στενοχωριέμαι αλλά χωρίς δουλειά....σκούρα τα πράγματα.

Εμείς είμαστε καλά αν εξαιρέσεις κάποιες μέρες που είναι με πολύυυυυυυ γκρίνια ο παίδαρός μου αλλά σίγουρα είναι τα δοντάκια του. Του βάζω αλοιφή (όσο κι αν θέλω να την αποφύγω) αλλά βλέπω ότι τον ανακουφίζει και κοιμάται απευθείας. Κατέληξα τελικά και σε μπουμπουνιέρες, το Σάββατο κλείνουμε και προσκλητήρια και μου μένουν μόνο τα γλυκά, στα οποία μάλλον καταλήγω σε μπισκότα σε σχήμα κορώνας μιας και αυτό θα είναι το θέμα μας.Πρίγκηπας-κορώνα. Πολυφορεμένο θα έλεγα αλλά μου αρέσει τρελά!!!!!!!!

Μαριάνθη εμένα μου αρέσει 1 Αυγούστου για ημερομηνία γιατί τότε θα κάνουμε τη δική μας. Και φυσικά είστε καλεσμένες όλες όπως έχω ξαναπεί. Και οι μακρινές ας έρθουν μια εκδρομούλα και μετά τη βάφτιση βουρ στην Χαλκιδική για μπανάκι. Τι λέτε;

Διαφημίσεις

Σοφάκι αφού δε θα υπάρχει πρόβλημα οικονομικό, την καλύτερη δουλειά νομίζω κάνεις.Θα μεγαλώσεις τη μικρή όπως εσύ θέλεις και θα την έχεις και συνέχεια κοντά σου. Εγώ κάθε πρωί που τον αφήνω στη μαμά μου στενοχωριέμαι αλλά χωρίς δουλειά....σκούρα τα πράγματα.

Εμείς είμαστε καλά αν εξαιρέσεις κάποιες μέρες που είναι με πολύυυυυυυ γκρίνια ο παίδαρός μου αλλά σίγουρα είναι τα δοντάκια του. Του βάζω αλοιφή (όσο κι αν θέλω να την αποφύγω) αλλά βλέπω ότι τον ανακουφίζει και κοιμάται απευθείας. Κατέληξα τελικά και σε μπουμπουνιέρες, το Σάββατο κλείνουμε και προσκλητήρια και μου μένουν μόνο τα γλυκά, στα οποία μάλλον καταλήγω σε μπισκότα σε σχήμα κορώνας μιας και αυτό θα είναι το θέμα μας.Πρίγκηπας-κορώνα. Πολυφορεμένο θα έλεγα αλλά μου αρέσει τρελά!!!!!!!!

Μαριάνθη εμένα μου αρέσει 1 Αυγούστου για ημερομηνία γιατί τότε θα κάνουμε τη δική μας. Και φυσικά είστε καλεσμένες όλες όπως έχω ξαναπεί. Και οι μακρινές ας έρθουν μια εκδρομούλα και μετά τη βάφτιση βουρ στην Χαλκιδική για μπανάκι. Τι λέτε;

δεν ξέρω αν θα ακουστεί κάπως Βουλίτσα αλλά θα το ήθελα να φεύγω έστω 3-4 ωρίτσες να πηγαίνω για δουλειά...

Φυσικά και απολαμβάνω το μεγάλωμα της μπέμπας αλλά έρχονται στιγμές που κουράζομαι και θα ήθελα και λίγο χρόνο εκτός σπιτιού...

δεν ξέρω....μήπως δεν είμαι καλή μαμά που το θελω αυτό?

μπράβο που ξεμπερδεύεις με τα της βάφτισης!!!

εγώ έχω βρει μόνο παπά!!! καλό?????????

χαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δεν ξέρω αν θα ακουστεί κάπως Βουλίτσα αλλά θα το ήθελα να φεύγω έστω 3-4 ωρίτσες να πηγαίνω για δουλειά...

Φυσικά και απολαμβάνω το μεγάλωμα της μπέμπας αλλά έρχονται στιγμές που κουράζομαι και θα ήθελα και λίγο χρόνο εκτός σπιτιού...

Σοφακι δεν ακουγεται καθολου μα καθολου παραλογο!!!!!!

Και να σου πω με παρηγορεις πολυ γιατι σκεφτομουν μονο εγω δεν αντεχω κλεισμενη εδω μεσα?

Μηπως ειμαι φρικτη μανα?

Και ομως και εγω θελω λιγο χρονο για μενα και καποιες φορες με πνιγει και δεν εχω κουραγιο να ασχοληθω μαζι του....Τοτε πεφτω ψυχολογικα!!!!

Και εγω δεν εχω κανεναν να τον αφησω εδω....Τα πεθερικα μου βεβαια ειναι μια λυση αλλα η πεθερα μου δουλευει ολη μερα!!!!!οποτε δεν εχουν και πολυ χρονο...Αλλα οπως εχω ξαναπει θα προσπαθησουμε να βολευτουμε με τις βαρδιες και βλεπουμε!!!!!Εχω να φαω ξενυχτι στην δουλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ξεφυγα απο το θεμα λιγο ε?

Ηθελα να πω και κατι αλλο αλλα το ξεχασα..............:confused::confused:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Σοφακι δεν ακουγεται καθολου μα καθολου παραλογο!!!!!!

Και να σου πω με παρηγορεις πολυ γιατι σκεφτομουν μονο εγω δεν αντεχω κλεισμενη εδω μεσα?

Μηπως ειμαι φρικτη μανα?

Και ομως και εγω θελω λιγο χρονο για μενα και καποιες φορες με πνιγει και δεν εχω κουραγιο να ασχοληθω μαζι του....Τοτε πεφτω ψυχολογικα!!!!

Και εγω δεν εχω κανεναν να τον αφησω εδω....Τα πεθερικα μου βεβαια ειναι μια λυση αλλα η πεθερα μου δουλευει ολη μερα!!!!!οποτε δεν εχουν και πολυ χρονο...Αλλα οπως εχω ξαναπει θα προσπαθησουμε να βολευτουμε με τις βαρδιες και βλεπουμε!!!!!Εχω να φαω ξενυχτι στην δουλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ξεφυγα απο το θεμα λιγο ε?

Ηθελα να πω και κατι αλλο αλλα το ξεχασα..............:confused::confused:

έτσι θέλω να πιστεύω Ζωίτσα....δεν είμαστε μόνο μαμάδες....

καλά και τέλεια είναι να είμαστε με τα μωράκια μας αλλά και λίγο εκτός καλό κάνει σε όλους!

και αυτή την περιοδο που ο άντρας μου δε μπορεί να την κρατήσει καθόλου και την έχω όλη μέρα, αν καταφέρω και πάω σούπερ μάρκετ μόνη μου εδώ δίπλα, μου φαίνεται λες και πάω διακοπές!!!

εγώ απο πεθερικά πρόκοψα οπότε οτι κάνουμε μόνοι μας!!!:tongue:

αμα το θυμηθείς γράψτο αυτό που ξέχασες!!!

και μην ξαναχαθείς εεεε?????????

ας μπαίνεις όταν κοιμάται να γράφεις έστω μια καλημέρα, κλπ!!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κοριτσια εγω στη δουλεια ξεκουραζομαι αν θελετε πιστεψτε το.

και εγω δεν μπορω να ειμαι full time mom. καποια στιγμη κουραζομαι, στερευουν οι ιδεες μου, βαριεμαι και δεν μπορω να παιξω με το μωρο μου. και εγω τοτε εχω τυψεις αλλά ειμαι ανθρωπος. αυτο προσπαθω να λεω στον εαυτο μου για να ανεβαινω λιγακι.

χθες ημουν στα ορια μου. εχω και καποια προσωπικα προβλήματα και πραγματικα μπηκα στη διαδικασια να σκεφτομαι πως θα γινοταν να φυγω 2 μερες να παω καπου μονη μου. τοτε ισως λειψω σε καποιους και με εκτιμησουν κιολας. :|

Αχ Μαρακι!!!!Και εγω πραγματικα θα ηθελα να φυγω για λιγο μονο...Χρειαζομαι ξεκουραση...Νιωθω οπως και εσυ....Στερευουν καμια φορα οι ιδεες μου βαριεμαι δεν εχω κουραγιο γενικα!!!!

Εννοειτε οτι δεν τιθεται θεμα αν λατρευω τον γιο μου και τετοια ετσι?Απλα θεωρω οτι εχω και μια αλλη πλευρα δεν ειμαι μονο μανα ειμαι και ανθρωπος που θελει και ονειρευεται και προσπαθει να κανει πραγματα!!!!

Αυτα!!!!

Σοφακι θα προσπαθησω να μπαινω το πρωι που κοιμαται απλα τον τελευταιο καιρο ειλικρινα εχω χασει τον ελεγχο...Δεν ξερω τι μου γινεται και σειρα δεν μπορω να βαλω...Οποτε δεν εμπαινα και στο φορουμ....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

και εγω δεν μπορω να ειμαι full time mom. καποια στιγμη κουραζομαι, στερευουν οι ιδεες μου, βαριεμαι και δεν μπορω να παιξω με το μωρο μου. και εγω τοτε εχω τυψεις αλλά ειμαι ανθρωπος. αυτο προσπαθω να λεω στον εαυτο μου για να ανεβαινω λιγακι.

χθες ημουν στα ορια μου. εχω και καποια προσωπικα προβλήματα και πραγματικα μπηκα στη διαδικασια να σκεφτομαι πως θα γινοταν να φυγω 2 μερες να παω καπου μονη μου. τοτε ισως λειψω σε καποιους και με εκτιμησουν κιολας. :|

το πιστεύω Μαράκι...

εγώ την έχω ψιλοακούσει τον τελευταίο καιρό που την έχω συνέχεια εγώ τη μικρή...

μέχρι και για να κάνω μπάνιο, πρέπει να κλείσω ραντεβού με τον άντρα μου που λέει ο λόγος!!!

όσον αφορά τα προσωπικά προβλήματα, ελπίζω να λυθούν το συντομότερο και να μην είναι κάτι σοβαρό...

αν θες να μιλήσεις πάντως....ξέρεις...

Αχ Μαρακι!!!!Και εγω πραγματικα θα ηθελα να φυγω για λιγο μονο...Χρειαζομαι ξεκουραση...Νιωθω οπως και εσυ....Στερευουν καμια φορα οι ιδεες μου βαριεμαι δεν εχω κουραγιο γενικα!!!!

Εννοειτε οτι δεν τιθεται θεμα αν λατρευω τον γιο μου και τετοια ετσι?Απλα θεωρω οτι εχω και μια αλλη πλευρα δεν ειμαι μονο μανα ειμαι και ανθρωπος που θελει και ονειρευεται και προσπαθει να κανει πραγματα!!!!

Αυτα!!!!

Σοφακι θα προσπαθησω να μπαινω το πρωι που κοιμαται απλα τον τελευταιο καιρο ειλικρινα εχω χασει τον ελεγχο...Δεν ξερω τι μου γινεται και σειρα δεν μπορω να βαλω...Οποτε δεν εμπαινα και στο φορουμ....

μην αγχώνεσαι Ζωίτσα!

όλα θα γίνουν!

και οι δουλειές να μείνουν λίγο πίσω δεν πειράζει!

και να προσπαθήσεις να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου...

εγώ αν δεν ξεμπερδέψει με την πολλή δουλειά ο άντρας μου δεν το βλέπω να γίνεται....:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοριτσάκια μου όμορφα καλησπέρα σας!!!Τί φρίκες είναι αυτές που φάγατε μεσημεριάτικα;Γιατί;Εγω όταν είμαι στη δουλειά νιώθω πολλές τύψεις και σκέφτομαι συνέχεια τον μπεμπάκο μου!!Σκεφτόμουν οτι το μόνο θέμα μου είναι οτι είναι υπερκινητικός και δεν κάθεται πουθενα πάνω από 5 λεπτά αλλιώς θα τον έπαιρνα παντού μαζί μου!Μετά τους 2-3 πρώτους μήνες που είχα πάθει την καταθλιψή μου δεν μπορώ να τον αποχωριστώ στιγμή και πρόσφατα απέρριψα και δουλειά που ήθελα πολύ άπό φόβο να μην χάσω λεπτό!Βέβαια και εγω τρώω φρίκες και θέλω να ευχαριστηθώ ενα τσιγάρο ή έναν καφε αλλά όσο είμαι εξω έχω τόσες ενοχές που τον αφήνω δεν το ευχαριστιέμαι!!!!

Μη στεναχωριέστε φάση είναι θα περάσει!!!

Μακμαράκι μου τι σου συμβαίνει;;Κοιτα το αντράκι σου στα μάτια και όοοοολα θα περάσουν!!Ολα για καλό γίνονται αυτό σκέφτομαι!!!

Όποτε εχεις αναγκη μίλα μας!

Εγω απλά εχω αποφασίσει οτι μερικά πράγματα δε θα τα κάνω όπως πριν γιατί τώρα την απόλυτη προτεραιότητα έχει ο μπέμπης μου!Πώς θα γίνει;ισως αν το πάρουμε απόφαση θαναι πιο εύκολο!

Θυμάμαι το πρώτο ξημέρωμα που το μπεμπάκι μου ξύπνησε το χάραμα, σκέφτηκα "ασε μωρε δεν πειράζει!θα κοιμηθώ το σαββατοκύριακο!" και μετά γέλασα μόνη μου!!Και σκέφτηκα οτι μετά από 4 με 5 χρόνια θα ξανακοιμηθώ και αυτό αν δεν κάνω δεύτερο !!!

Τί να κάνουμε είμαστε μανούλες πια!!

ΣΑς φιλώ κουράγιο και όλα καλά!!!

O40a.jpgO40ap3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτο το παιδι μου εσωτερικο ξυπνητηρι εχει πια!!Μην τυχον και παει 6 και δεν ξυπνησει!!Θα ανησυχησω!!6 ακριβως βρε κοριτσια καθε μερα, την προπονει την μαμα για αργοτερα που θα ξεκινησει την δουλεια!!!αχχχχ

στον αερα με κοντομανικο;:confused:

πολύ προχώ σε βρισκω συμπεθερα! εγω και μπουφανακι με κουκουλα του φορουσα αλλα δεν ξερω...

η αλήθεια ειναι ότι ειναι του χαρακτηρα μου να αγχωνομαι αλλά τις τρεμω τις αρρωστιες και δη τον πυρετο. φευγει και ο αντρας μου για αθηνα σημερα γιατι γενναει η αδερφη του αυριο. βεβαια 24 ωρες θα λειψει αλλά όταν λείπει γίνονται ΟΛΑ!:?

Κι εγω εχω αγχος με τον πυρετο βρε κοπελια αλλα εσυ δεν παιζεσαι!!

οτι φοράω εγώ της φοράω και της μπέμπας!!!

όσο κάναμε καροτσάδα της φορούσα κοντομανικο. Μετά που την έβγαλα απο το καρότσι στην καφετέρια, της φόρεσα ένα ζακετάκι γιατί επειδή δεν ήμασταν στον ήλιο, ήταν πιο δροσερός ο αέρας!

έχω και την παιδίατρο η οποία πάντα μου τονίζει να μην τη φορτώνω με ρούχα και είμαι πιο χαλαρή!

έλα ρε....εσύ αγχώνεσαι????? αποκλείεται!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

με το καλό το ανιψάκι! γιατί δεν πάτε κι εσείς μαζί στα γεννητούρια? να κάνετε και τη βολτίτσα σας????????

α πριν ήθελα να σχολιάσω και το ξέχασα....

Λιτσάκι αν παίζει να έρθετε κατά Καλαμάτα μεριά καμιά βόλτα, στείλε μου με πμ το κινητό σου, να σου στείλω κι εγώ το δικό μου να βρεθούμε!

αν και υπάρχει μια περίπτωση να ανέβουμε Αθήνα εμείς τότε, αλλά αν είμαστε εδώ και μπορέσετε, πολύ θα χαρώ να σε δω απο κοντά!!!

Ετσι ακριβως ημαστε κι εμεις , οτι φοραω εγω του φοραω και του μικρου , οτανξεκινηασαμε να φοραμε κοντομανικο εξω στα παιδακια φορουσαν ακομα μπουφαν!!ελεος πως να μην αρωστησουν μετα αυτα , αφου ιδρωνουν τα κακομοιρα!!Και καλυτερ ανα κρυωνει παρα να ιδρωνει!!!!!

Και τελικα ναι θα κατεβουμε για τριημερο Σοφακι σου εστειλε το κινητο μπας και τα πουμε απο κο ντα!!

ε ναι....δίκιο έχεις!

πολλή ταλαιπωρία για μια μέρα μόνο!

καλά ε....τσακίζω τώρα μια κομματάρα ραβανί που έφτιαξα χθες....να κεράσω???????

Τι τυχερη εισαι εσυ που δεν παιρνεισ τιποτα??τι να πουμε κι εμεις??3 μου εμεινα νακαι δνε λενε να φυγουν , εκτος οτι θελω μεχρι τον γαμο συνολο 7 αλλα 3 εχουν απομεινει απο την εγκυμοσυνη

Κοπελιές καλησπέρα!!!Τί κάνετε?Εμεις κοιμηθήκαμε αλλά ποιός ξέρει για πόση ώρα!!χαχα!!Από την παρασκευή του έχει ανόιξει η όρεξη!!Λέτε να είναι που έσκασε το δοντάκι;

Σ'ημερα κατέβηκα Αθήνα με τη φίλη μου την Λια και πήρα τα υλικά για τις μπομπονιέρες!!Από 3,5 ευρω κατάφερα και τα βρήκα όλα με 1,90 ευρω μόνο και 7 κουφέτα πολύχρωμα!Θα είναι ένα μεσαίου μεγέθους τσίγγινο κουβαδάκι σε χρώματα γαλάζιο, πράσινο, μωβ, λευκό και ροζ ( δεν τα δίνουν ένα ένα και ετσι θα τα κάνω χρωματιστά για όλα τα παιδάκια!) τα τούλια θα είναι γαλάζια, μωβ, λαχανί, λευκό και θα τα βάλω ανάλογα τα κουβαδάκια, κορδέλα καρρω λιλα, γαλάζιο και πράσινο και ένας μικρός ανεμόμυλος χρωματιστός!!Επίσης θέλω να ρωτήσω πόσο θα μου κόστιζε ένας βασιλικός μικρός να βάλω μέσα!!Εχω χαρεί!!Χωρίς βέβαια να έχω κλείσει κατερινγκ ουτε να έχω καταλήξει αν θα το κάνουμε στον κήπο ή κάπου αλλού!

Εσεις πώς είστε;;Ζωή;Μακμαράκι;Σοφία;Τατιάνα;Ευμορφία;Κατερίνα;Λίτσα;Πώς είναι τα μωρουλίνια σας;;

Μακμαράκι δεν έπαθε τίποτα τελικά ο μικρός ομορφονιός ε;Και εγω φοβάμαι μια κρύο μια ζέστη!!Το βράδυ δε τον κοιμίζω με ένα κοντομάνικο μέχρι το γόνατο και με διπλό σεντονάκι γιατί ζεσταίνεται!!

Μια χαρα Μαριανθη , ωραια χρωματα!! Αντε με το καλο και η βαφτιση ,Κι εμεις με κοντομανικα αλλα το πεταει το σεντονι ο σκατιαρης ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

χαλια καιρος, χαλια ψυχολογια, καμια διαθεση... ερημωσε και το καφε. αχ δε μπορω...:?

Τι πραγμα εισαι βρε παιδι μου...δεν παιζεσαι με τιποτα!!!Ανεβα λιγο Ανοιξη ειναι καλοκαιρι ερχεται .τον μπεμπακο σου εχεις για βολτες θα πηγαινεις!! Α Ν Ε Β Α

Να μαι και εγω!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

Ξερω δεν υπαρχει καμια εδω!!!!!!!!!!

Εγω τρεχω δεν ειμαι και καλα και δεν μπορω να βαλω μια ταξη εδω περα.....

Θα προσπαθησω να μπω αυριο το πρωι μπας και πετυχω καμια σας!!!!!!!!!

Σοφακι εγω καροτσι πηρα το chicco 60 ευρω ειναι 4.5 κιλα αλλα δεν κλεινει και τοσο ευκολα...Το θετικο ειναι ομως οτι μπορω να το ανεβαζω απο τις σκαλες οποτε βολευομαι....

ΜΑααααακ να μην σκεφτεσαι πολυ γιατι αλλο τοσο απο κατω θα σε παιρνει!!!!!!!!!

Μαριανθη εμεις βαφτιχουμε 22 Αυγουστου οποτε εμενα αυτη η ημερομηνια μου αρεσει!!!:tongue::tongue:

Και εγω τωρα σκεφτομαι οτι μαλλον πρεπει να κανω τραπεζι......

Αντε αυριο μαζευειτε ε????????????

Καλως την!!Αντε με τοκαλο και η δικη σας βαφτιση κοριτσακι , εμεις ακομα περιμενουμε τα πραγματακια μας ...για να δουμε εκανε καλη αγορρα η μαμα η απο το πολυ πψαξιμο πηραμε αηδιες κι εμεις:)

εγώ μάλλον αύριο θα πάω να δηλώσω παραίτηση και να τους δώσω και τα κλειδιά του γραφείου...

μου φαίνεται κάπως, αλλά τι να κάνω....δεν υπάρχει άλλη λύση...:(

Κριμα ...

μπράβο που ξεμπερδεύεις με τα της βάφτισης!!!

εγώ έχω βρει μόνο παπά!!! καλό?????????

χαχαχαχαχα!!!

Κι εγω λεω πως θα τον αφηνω στον σταθμο αλλα κοριτσαι απο ολους τους μηνες που καθομαι αυτος ο τελευταιος ηταν ο πιο εξουθενωτικος...δεν βαζει κωλο με τιποτα , που την βρισκουν ολη αυτην την αντοχη θα ηθελα να ηξερα !!Γι αυτο και ξεραινεται απο τις 8 το βραδυ!!

Πηγαμε προχθες Jumbo και πηραμε μια στρατα απο αυτες που τις σπρωνχει και περπαταει , βεβαια με την μαμα απο διπλα αλλα εχει πολυ πλακα γιατι γυριζει αλλιω το τιμονι και το καβαλαει κιολας!!

Και εσκασαν και μαζεμενα παλι αλλα 2 δοντακια και ειναι ετοιμα αλλα 4 , ν αγιατι το παιδι μου εδω και 1 μηνα εχει γινει αλλο παιδι , μεσα στην γκρινια ηταν...και δεν βγαλαμε τα 2 πανω τα μεσαια αλλα ενα μεσαιο και το απο διπλα του!!χαχα

σε 11 μερες αρχιζουμε τον παιδικο!!λαψ κλαψ αλλα αλλη λυση δεν παιζει !!Λεω οτι οταν γυρισω δουλεια μαλλον θα ξεκουραζομαι τελικα εκει !!

Αυτα.....καμια αλλη δνε ιναι πρωινη καλε??

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι εδω σπιτι ημαστε ολη μερα και σε καποια φαση τρωω τον πανικο αν χαζογκρινιαζει κιολας ...εκεινη την ωρα τα νευρα γινονται...

Τα προβληματα και ολα τα υπολοιπ απανε σε δευτερη μοιρα ....προταιρεοτητα εχει το αντρακι σου και με ενα χαμογελο του θα τ αξεχνας ολα!!!ΑΚΟΥς????Και ειπαμε οταν δεν ημαστε καλα περνουμε και κανενα τηλεφωνο

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...