Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεραααααααααααα

Βρε τρελοκομεια,,τι τρελα ειναι αυτη??χαχαχαχαχαχα λυθηκα στο γελιο πρωι πρωι.Καλα Ελευθεριτσα εγραψεςςςςςς κοριτσι μου,που τα βρισκεις μαρι τοσα και τα λες??

Κοριτσακια μου γλυκα,δεν θελω να στεναχοριωσαστε,ειμαστε ολες κουκλιτσες,τα 4-5 κιλα θα φυγουν με τον καιρο και καλυτερα ετσι γιατι αν τα χασουμε με μιας θα ξαναμπουν ευκολα!!

Εμενα προς το παρον ο αντρουλης μου οποτε αναφερω για τα 5 επιπλεον κιλα με μαλωνει,μου δειχνει την μπεμπουλα και μου λεει ''σκεφτεσαι τα κιλα σου και οχι το μωρουδελι σου?''

Απλα εγω θελω να τα χασω με γυμναστικη-διαιτα και οχι μονο διαιτα!!!

Αυτες που τα χανουν κατευθειαν εχουν και ενα λοχο να τις βοηθαει ολη μερα,εμεις ειμαστε μοναχουλες,πως να αντεξουμε διαιτα με τοσα που κανουμε ολη μερα??εγω συγκεκριμενα ψοφαω στην κουραση και μολις θηλαζω παω κατευθειαν στο ψυγειο,θα πεσω κατω διαφορετικα!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εκνευριστηκα πρωι πρωι,,,μερικες δεν εχουν τον Θεο τους,μα τοση κακια!

Βλεπουν πως δεν ασχολουμαστε και ακομη τρωγονται,ελεος!!

Καθαρισα σπανακι,το πλυνα κ παω να σκουπισω κοριτσακια... μεχρι να ξυπνησει η ζουζουνα ελπιζω να τελειωσω!!

Να σκεφτω πως η μαρια ξεσκατιζει,η ελευθερια λεει 'ανεκδοτα' το μωρο της και η αννα ψαχνει σοβρακο για τον ανδρα της??Γι αυτο δεν μπηκατε ακομη?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα!Τρελλά κέφια χθες εε;;;;;Πάντα τέτοια!Μακμαράκι μου μην στεναχωριέσαι!Όλες έτσι είμαστε! Εγώ είμαι +5.5..Αυτό που με στεναχωρεί είναι το στήθος. Είχα μεγάλο αλλά πολύ στητό , με μικρες ροζ θηλές στήθος. Τώρα το στήθος έχει φτάσει στον αφαλό,οι θηλές είναι τεράστιες και καφέ σκούρες, και το ένα στήθος κοιτάει το άλλο. Αυτό είναι ανεπανόρθωτο..Ντρέπομαι τόσο πολύ που κάνω πάντα σεξ με σουτιέν.. Άσε που φοβάμαι ότι έχει χαλάσει ο κόλπος μου και δεν μου το λέει ο άντρας μου για να μην στεναχωριέμαι..

Και είμαι και σαν φάλαινα..

Καλά βρε κορίτσια πως αντέχετε και κοιμάστε τόσο αργά;;; Εγώ κοιμάμαι μαζί με τη μπέμπα 8:30 άντε 9!!!

αααα!!! Χθες ξαναχεστήκαμε πατόκορφα 2η συνεχόμενη μέρα!βρε λέτε να επανήλθε η μικρή;;;

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!! Σημερα εχουμε χειμωνιατικο -επιτελους- καιρο!!!!!!!!!!!! Εχει συννεφια και βρεχει απο τα ξημερωματα, εχω αναψει το δεντρο, ηπια το ζεστο μου τον καφε παρεα με την μπουμπου μου και τωρα την εβαλα στο γυμναστηριο για να παρει τον δεκατιανο υπνακο της!!!!!!!!!!!!!! Καλα χθες οντως ειχαμε πολυ γελιο, το πρωι που τα ξαναδιαβαζα γελουσα παλι. Για οσες μεινατε με την απορια και για να μη με νομισετε για κακη νοικοκυρα εντελει του σιδερωσα ενα σωβρακακι και το εβαλε χθες, αν και κανονικα επρεπε να τον αφησω με τη "γαζα", γιατι το απογευμα με εκνευρισε και του τη φυλαω. Λια κοπελα μου σε ποιες αναφερεσαι;;; Τι εγινε και δεν το πηραμε χαμπαρι;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

kalimera ta koritsia! den sas prolava xthes otan mpika eixate vgei. As einai kala i kiria pou erxete mia fora tin evdomada mas katharizei kai mas sideronei giati me to sidero den tin palevo me tipota. pali kala pou den foraei o antras mou poukamisa kai kostoumia kai foraei foemes kai mplouzakia stin douleia,sinergeio, kai den exei provlima na ta foresei asiderota. vevaia i ginaika kostizei kai ena 120ari to mina alla ti na kanoume. . . Lia mou oue ego katalava se poies anaferese. kale pou eisthe oles?

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημέρα σας! Επιτέλους χειμώνιασε! Άντε να ανάψουμε και τζάκι!

Έχω να βγάλω τον μπεμπουλίξ έξω 10 μέρες, παρόλαυτα χθες είχε μυξούλες και ένα παλιοφλέμα τον ταλαιπωρούσε όλο το βράδυ! Από τις 10 που κοιμήθηκε ξύπνησε 4.30, έφαγε και μετά δεν μπορούσε να κοιμηθεί και όλο προσπαθούσε να καθαρίσει το λαιμό του. Τελικά κοιμηθήκαμε εγώ μισοκαθιστή και αυτός μπρούμυτα πάνω μου μέχρι τις 7.30 που ξανάφαγε.

Τι στο καλό πάλι; Που κρύωσε; :(

Εκνευριστηκα πρωι πρωι,,,μερικες δεν εχουν τον Θεο τους,μα τοση κακια!

Βλεπουν πως δεν ασχολουμαστε και ακομη τρωγονται,ελεος!!

????Τι συνέβει καλέ????

αααα!!! Χθες ξαναχεστήκαμε πατόκορφα 2η συνεχόμενη μέρα!βρε λέτε να επανήλθε η μικρή;;;

Αν της έδινες μπιμπερό, θα έλεγα είναι το νερό της Αθήνας :) Μάλλον το κλίμα την ευνοεί :)

Τι άλλα νέα;

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! έχετε κουράγιο σήμερα να με αντέξετε??? είμαι παλι φουλ σε ενέργεια ... κοιμήθηκα καλα πάλι.... αχ αυτοί οι άντρες μου πως με προσέχουν! τι κάνετε???

Ωχ Χριστε μου τι μας περιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Ερώτηση!

Όταν χαζολογάτε στο παρεντς που τα έχετε τα μωρά σας;

Καλημερουδια!!!! Εμενα κοιμαται τωρα στο γυμναστηριο και μονο οταν κοιμαται μπορω να μπαινω γιατι ο Η/Υ ειναι σε αλλο δωματιο και οταν ειναι ξυπνια ειμαι απο πανω της...Εσυ που τον εχεις κυρια μου;;; Δεν καθεται και πανω μου η κυρια να μπαινω λιγο και να την κραταω, αμεσως τσιριζει

ovvZp2.png

Καλα Λια που εισαι;;;; Μπες να μας πεις τι εγινε!!!!!!!!! Μας αφησες με την αγωνια...Οταν αρχιζεις κατι κυρια μου να το τελειωνεις, θα μας σκασεις!!!!!

Επεξεργάστηκαν by Anna1979

ovvZp2.png

Ερώτηση!

Όταν χαζολογάτε στο παρεντς που τα έχετε τα μωρά σας;

εμείς τώρα είμαστε σαλόνι, καναπέ... εχω laptop πάνω στα πόδια μου και το αντράκι μου δίπλα μου στο ριλαξ του.... και του μιλάω όταν γράφω... το κακό είναι οτι του λέω για τι μιλάμε....:tongue:

kalos tes! emeis parolo pou koimomastan oli mera xthes ki to eixa agxos gia to vradi , kaname mpanio fagame stis 11 pexame ligo meton mpampa kai koimithikame mexri 4:30 fagame kai koimithikame mexri tis 8 me mia diakopi kata tis 6 gia tin pipila kai fagame stis 9:30 , giati paizame pali me ton mpampa kai i mama eprepe na vgalei gala. perimeno pos kai pos na erthei o mpampas mas o mesimeri mipos kai pao gia kanena xristougeniatiko giati tou paliou spitiou ta eixa petaxei ola!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...