Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ψαρια βλεπω εδω ...προχωρημενα πργαματ!!εμεισ οταν χρονισουμε ειπε ο γιατροσ , ξεκινησαμε κοτοπουλο τωρ ακαι του εβαλα και μπροκολα αντι για κολοκυθακι και αυριο αστερακι αντι πατατας. το φαγητο μας το τρωμε αυτην την φρουτοκρεμα καθε μερα λαχημειεσ κανω η κακομοιρα μπας και φαει.....

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτ ατ απανω τα παλιοδοντια δεν λενε να βγουνε να ηρεμησει το παιδακι μου..κι εσεις Μαρακι ε??καλο μας κουραγιπ φιλεναδα και περισσοτερο στ α καμαρια μας!!!

Α Σοφακι γιατι βρε Η βΑΛΕΡΙΑ μας δεν της αρεσε το καινουτγιο καροτσακι βρε???μπορει να κατεβουμε το τριημερο Πυλο

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημέρα!!!!

πωπω πριν ένα τέταρτο σηκώθηκα....και ακόμα νυστάζω!

η μικρή πλέον το βράδυ εκτός απο το ξύπνημα για φαί, κάνει και αλλά 2-3 έτσι να μας βρίσκονται....μπλέκεται με το σεντόνι και φωνάζει να την ξεμπλέξω!

Κοριτσακια μου καλά!!!!!!!!!!!!!!Τί κάνετε?

Μου λείψατε!!!!Ειχε χαλασει η σύνδεση μου!!!!!!!!!Μόλις τα κατάφερα να μπω!!!Θα διαβασω τα νέα σας το βράδυ!!!Εμεις θηριέυουμε,τρελλαινόμαστε και περιμένουμε τον μπαμπά μας!!!Εσκασε το πρώτο μας δοντάκι, λεξούλες δεν εχουμε πει ακόμα!!Εγω παλεύω να αδυνατίσω να ομορφύνω για να υποδεχτώ τον καλό μου!!!Τα λέμε το βράδυ πάλι!!!!!!!!!φιλακια!!Μου λείψατε!:D:D

Βρε καλώστη!!!

μεγεια το δοντάκι!!!

καλή δύναμη στον αγώνα του αδυνατίσματος!!!

Τρώμε και κατσικάκι τώρα και αγκινάρες και όλα τα σχετικά!!Στα φρούτα του έβαλα και μπισκοτάκια μιράντα μπας και τα φάει και κάτι γίνεται!!Το φαγητό το τσακίζουμε!Την παρασκευήη θα πάμε παιδίατρο να μας πεί για τα νέα φαγητά μας, αυγό , ψάρι και τέτοια, και ζυμαρικά!Επίσης να τη ρωτήσω για κλιματιστικό, για μπάνια και κτλ!!

Αχ!!Του πήρε η αδερφή μου από τα jumbo ένα ποδηλατάκι απ'αυτά που τα κουμαντάρεις εσύ και κάνει από τώρα μέχρι και 24 μηνών!!Δε μπορείτε να φανταστείτε!!!Τον δένω και στους ώμους και στη μέση και τον πηγαίνω βόλτα!!Εχει και τέντα για τον ήλιο και αυτός πίανει το τιμόνι και κάθεται όλο περηφάνεια!!!Σας το συστείνω ανεπιφύλακτα!!!!!!Είναι ο μικρός μου σουμαχερ!!!Βρήκε να μοιάσει στον μπαμπά του!!!

αφού έδωσες μπισκότο, μπορείς να δώσεις και ζυμαρικά βρε! αλεύρι έχει το ένα, αλέυρι και το άλλο οπότε απο γλουτένη είστε οκ!

ε ρε ένας μάγκας με ποδήλατο!!! μπράβο η αγορίνα σου!!!

αυτ ατ απανω τα παλιοδοντια δεν λενε να βγουνε να ηρεμησει το παιδακι μου..κι εσεις Μαρακι ε??καλο μας κουραγιπ φιλεναδα και περισσοτερο στ α καμαρια μας!!!

Α Σοφακι γιατι βρε Η βΑΛΕΡΙΑ μας δεν της αρεσε το καινουτγιο καροτσακι βρε???μπορει να κατεβουμε το τριημερο Πυλο

είναι μεγαλούτσικο το καροτσάκι Λιτσάκι μου και χάνεται εκεί μέσα!!! θα στείλω τον άντρα μου να το αλλάξει και ας πάρει οτι να'ναι! απο το πολύ ψάξιμο, τελικά σε βλακείες καταλήγω!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

πως ξημερωθήκατε φιλεναδες; εγω μες το αγχος ειμαι... περιμενω να δω μηπως αρρωστησα το μικρουλι μου τον παλιοκαιρο που ειχε εχθες. ειμαι να σκασω.

1927407ulshtbtvlj.gif

έλα βρε συμπεθεράκι....κάθε εβδομάδα ψάχνεις κάτι για να αγχωθείς!

μια χαρά θα είναι το αστέρι σου!!!

κι εγώ χθες μες στον αέρα την είχα και μάλιστα με κοντομάνικο!

μια χαρά είναι!!!

πάω γιατί τσιρίζει η νυφούλα σου να τη σηκώσω!!!

θα ξαναμπώ μετά!!!

φιλιά!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

στον αερα με κοντομανικο;:confused:

πολύ προχώ σε βρισκω συμπεθερα! εγω και μπουφανακι με κουκουλα του φορουσα αλλα δεν ξερω...

η αλήθεια ειναι ότι ειναι του χαρακτηρα μου να αγχωνομαι αλλά τις τρεμω τις αρρωστιες και δη τον πυρετο. φευγει και ο αντρας μου για αθηνα σημερα γιατι γενναει η αδερφη του αυριο. βεβαια 24 ωρες θα λειψει αλλά όταν λείπει γίνονται ΟΛΑ!:?

Διαφημίσεις

στον αερα με κοντομανικο;:confused:

πολύ προχώ σε βρισκω συμπεθερα! εγω και μπουφανακι με κουκουλα του φορουσα αλλα δεν ξερω...

η αλήθεια ειναι ότι ειναι του χαρακτηρα μου να αγχωνομαι αλλά τις τρεμω τις αρρωστιες και δη τον πυρετο. φευγει και ο αντρας μου για αθηνα σημερα γιατι γενναει η αδερφη του αυριο. βεβαια 24 ωρες θα λειψει αλλά όταν λείπει γίνονται ΟΛΑ!:?

οτι φοράω εγώ της φοράω και της μπέμπας!!!

όσο κάναμε καροτσάδα της φορούσα κοντομανικο. Μετά που την έβγαλα απο το καρότσι στην καφετέρια, της φόρεσα ένα ζακετάκι γιατί επειδή δεν ήμασταν στον ήλιο, ήταν πιο δροσερός ο αέρας!

έχω και την παιδίατρο η οποία πάντα μου τονίζει να μην τη φορτώνω με ρούχα και είμαι πιο χαλαρή!

έλα ρε....εσύ αγχώνεσαι????? αποκλείεται!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

με το καλό το ανιψάκι! γιατί δεν πάτε κι εσείς μαζί στα γεννητούρια? να κάνετε και τη βολτίτσα σας????????

α πριν ήθελα να σχολιάσω και το ξέχασα....

Λιτσάκι αν παίζει να έρθετε κατά Καλαμάτα μεριά καμιά βόλτα, στείλε μου με πμ το κινητό σου, να σου στείλω κι εγώ το δικό μου να βρεθούμε!

αν και υπάρχει μια περίπτωση να ανέβουμε Αθήνα εμείς τότε, αλλά αν είμαστε εδώ και μπορέσετε, πολύ θα χαρώ να σε δω απο κοντά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Εχω δουλεια συμπεθερακι! συν τοις αλλοις ολοι θα ειναι στο μαιευτηριο, εγω στο σπιτι με τον μπεμπη και θα πρεπει να κουβαλαω γαλατα, κρεμες και κρεατα, να μαγειρευω εκει και όλα αυτα για 24 ωρες. δεν συμφερει!

Εχω δουλεια συμπεθερακι! συν τοις αλλοις ολοι θα ειναι στο μαιευτηριο, εγω στο σπιτι με τον μπεμπη και θα πρεπει να κουβαλαω γαλατα, κρεμες και κρεατα, να μαγειρευω εκει και όλα αυτα για 24 ωρες. δεν συμφερει!

ε ναι....δίκιο έχεις!

πολλή ταλαιπωρία για μια μέρα μόνο!

καλά ε....τσακίζω τώρα μια κομματάρα ραβανί που έφτιαξα χθες....να κεράσω???????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

μπα οχι δε μου αρεσει το εν λόγω γλυκάκι :D

εγω τρωω σαντουιτσακι, ντοματα, ζαμπον, τυρι

χμμμμ.....σαντουιτσάκι εεεε????????

καλή όρεξη!!!!!

εγώ δεν έχω μαγειρέψει για μεσημέρι....βαριέμαι...:(

να δω τι θα φάμε....μάλλον καμιά μακαρονάδα βλέπω να φτιάχνω....

τι έγινε με την παραγγελία σου απο το άσος βρε Μαράκι? σου είπαν που βρίσκεται τελικά????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εχω μιλησει με ολους τους υπαλληλους μεσω μαιλ μιλαμε, τα νευρα μου!

ειπαν να περιμενω μεχρι και σημερα και αν δεν ερθουν τα πραγματα θα τα ξαναστειλουν. για να δουμε!:?

Γεια σας κοριτσάκια μου, πως είστε ?

Εμείς καλά , μεγαλώνουμε κ θεριεύουμε ! Έχει γίνει πολύ αντάρτης

Σχετικά με το μπάνιο στη μπανιέρα που σας έλεγα τις προάλλες μετά από πολλές δοκιμές με το γνωστό κάθισμα δαχτυλίδι – χωρίς αυτό , με παιχνίδια , χωρίς παιχνίδια και αφού πλάνταζε στο κλάμα , είπα να μπούμε μαζί.

Μπήκα πλύθηκα , γέμισα τη μπανιέρα κ μου τον έφερε ο άντρας μου. Στην αρχή ψιλοεκλαψε , μετά συνήθισε άρχισε τα παιχνίδια και στο τέλος δεν ήθελε να βγούμε

Τη 2η φορά μόλις με είδε μέσα άρχισε τα γέλια και στο τέλος τα κλάματα γιατί δεν ήθελε να βγει. Μιλάμε για το κλάμα. :rolleyes:

Τώρα έχω σκοπό να ξαναμπούμε μαζί ακόμη μια 3η φορά κ να τον βάλω στο κάθισμα –δαχτυλίδι, να συνηθίσει κ αυτό ώστε την επόμενη φορά να τον βάλω μόνο του.

Όχι ότι κακοπέρασα , είναι μοναδική αίσθηση (λίγο επικίνδυνα βέβαια αλλά μοναδικά)

Τέλος τρώμε όλο το αυγό μας , το ψάρι το παλεύουμε αλλά δε μας ενθουσιάζει κ τόσο , τα πάνω δοντάκια μας φαίνονται καθαρά αν κ δεν έχουν κατέβει τελείως κ ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα.

Σοφακι διάβασε αυτό

http://www.pampers.gr/gr_GR/parenting-articles/how-babie-learn-to-move-around/5458?utm_source=nwl_post&utm_medium=email_html&utm_term=A039&utm_content=5458&utm_campaign=nwl

Καρότσι zibos έχω εγώ (το Ζ5) για μέχρι τώρα ήταν καλό αλλά θέλω ένα πιο ελαφρύ, να ανοιγοκλείνει εύκολα (και με το ένα χέρι αν γίνετε) και να είναι κ φθηνό.

XwAPp3.png

Κοπελιές καλησπέρα!!!Τί κάνετε?Εμεις κοιμηθήκαμε αλλά ποιός ξέρει για πόση ώρα!!χαχα!!Από την παρασκευή του έχει ανόιξει η όρεξη!!Λέτε να είναι που έσκασε το δοντάκι;

Σ'ημερα κατέβηκα Αθήνα με τη φίλη μου την Λια και πήρα τα υλικά για τις μπομπονιέρες!!Από 3,5 ευρω κατάφερα και τα βρήκα όλα με 1,90 ευρω μόνο και 7 κουφέτα πολύχρωμα!Θα είναι ένα μεσαίου μεγέθους τσίγγινο κουβαδάκι σε χρώματα γαλάζιο, πράσινο, μωβ, λευκό και ροζ ( δεν τα δίνουν ένα ένα και ετσι θα τα κάνω χρωματιστά για όλα τα παιδάκια!) τα τούλια θα είναι γαλάζια, μωβ, λαχανί, λευκό και θα τα βάλω ανάλογα τα κουβαδάκια, κορδέλα καρρω λιλα, γαλάζιο και πράσινο και ένας μικρός ανεμόμυλος χρωματιστός!!Επίσης θέλω να ρωτήσω πόσο θα μου κόστιζε ένας βασιλικός μικρός να βάλω μέσα!!Εχω χαρεί!!Χωρίς βέβαια να έχω κλείσει κατερινγκ ουτε να έχω καταλήξει αν θα το κάνουμε στον κήπο ή κάπου αλλού!

Εσεις πώς είστε;;Ζωή;Μακμαράκι;Σοφία;Τατιάνα;Ευμορφία;Κατερίνα;Λίτσα;Πώς είναι τα μωρουλίνια σας;;

Μακμαράκι δεν έπαθε τίποτα τελικά ο μικρός ομορφονιός ε;Και εγω φοβάμαι μια κρύο μια ζέστη!!Το βράδυ δε τον κοιμίζω με ένα κοντομάνικο μέχρι το γόνατο και με διπλό σεντονάκι γιατί ζεσταίνεται!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...