Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τςτςτςτςτς!!!

μα γιατί το λες αυτό???????

κερατώνει ο Ντέιβιντ τη Βικτόρια??????

το πολύ πολύ να φοράει τα στρινγκ της αλλά όχι και κέρατο!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!!!

Απο τωρα βλεπω αποφασισατε τι θα τα κανετε τα καμαρια σας!Τελεια!Θα ειναι πολυ ταιριαστο ζευγαρι.

Σοφακι εγω δεν μπηκα χθες και θα σου ευχηθω σημερα για την μικρη μας Βαλερια (τελειο ονομα παρεπιμπτοντως)

1008746a1j2faq5tb.gif

Σοφια εγω του δινω καθε μερα κρεας με λαχανικα για να παιρνει πολλη πρωτεινη και επειδη καιει παραπανω θερμιδες τωρα που μπουσουλαει και σηκωνεται..Μια κοτοπουλο και μια μοσχαρι.

Πριν μια ωρα βαλανε βομβα στα δικαστηρια της Θεσσαλονικης.Ακους Μαρακι?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Γεια σας κοριτσάκια , πως είστε ?

Μαράκι νορμάλ τρέξιμο μη νομίζεις δεν είμαι παράξενη, ούτε το ένα μου μυρίζει το άλλο μου βρωμάει , το μόνο που θέλω είναι να είναι όλα έτοιμα όσο νωρίτερα γίνετε για να μην αγχώνομαι τελευταία στιγμή.

Ευμο μου τι κάνεις ? Κλείσαμε 26/6 . Ξεκινήσαμε τη μπανιέρα γιατί μέσα στο μπανακι του λυσσαει κ φοβάμαι μήπως έρθει τούμπα . Άσε που νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να μάθει τη μπανιέρα για πόσο ακόμη να τον αντέξει το μπανακι του ?

Σοφακι ευχαριστούμε , δε με νοιάζει βρε το τρέξιμο, για το παιδί μου ? Απλά να τελειώνω θέλω.

Εσείς σε ποια φάση είστε με τα δόντια ? Μήπως έσκασε τίποτα μετά από εκείνη τη γκρίνια ?

Καλα κανεις Κατερινα και τα ετοιμαζεις απο τωρα.Να εισαι πιο ανετη.

Στην μπανιερα πως τον βαζεις?

Oli mera trexo kai den kano kai tipota , ante na teleiosoun ta kremast apo tis mpomponieres giati anti na kathiso na xekourastho to vradi ftiaxno afta!!

Κι εγω μια απο τα ιδια Λιτσα...μονο που φτιαχνω τα προσκλητηρια.Που θα παει θα τα τελειωσω.

Διαφημίσεις

το κερατο εκατερωθεν εννοείται! δεν το ειπα μόνο για τον γιόκα μου! και η δικιά σου με τοσους θαυμαστες θα μεινει ετσι νομίζεις;:tongue:

ασχετο: η Ζωούλα που ειναι;:confused:

άντε καλέ που θα κερατώνει η κόρη μου!!!

θα της δώσω αρχές εγώ!!!

κι εγώ τη σκεφτόμουν τη Ζωή....μάλλον θα το έχει ρίξει στις βόλτες!!!

Γεια σας!!!

Απο τωρα βλεπω αποφασισατε τι θα τα κανετε τα καμαρια σας!Τελεια!Θα ειναι πολυ ταιριαστο ζευγαρι.

Σοφακι εγω δεν μπηκα χθες και θα σου ευχηθω σημερα για την μικρη μας Βαλερια (τελειο ονομα παρεπιμπτοντως)

1008746a1j2faq5tb.gif

Σοφια εγω του δινω καθε μερα κρεας με λαχανικα για να παιρνει πολλη πρωτεινη και επειδη καιει παραπανω θερμιδες τωρα που μπουσουλαει και σηκωνεται..Μια κοτοπουλο και μια μοσχαρι.

Πριν μια ωρα βαλανε βομβα στα δικαστηρια της Θεσσαλονικης.Ακους Μαρακι?

Ευχαριστώ πολύ Ευμορφία μου!!!!

και μένα μου αρέσει σαν όνομα αλλά η μαμά μου με έχει πρήξει!!!

τι το θέλετε το Βαλέρια???? αφού υπάρχει μόνο του σαν όνομα, πως θα το βγάλεις εσύ Βασιλική-Μαρία=Βαλέρια????

Υποψιάζομαι οτι θέλει να τη φωνάζουμε Βασιλική για να ακούγεται το όνομα της γιαγιάς, αλλά δε θα της την κάνω τη χάρη!!!!

εμένα βρε κορίτσια δε μπουσουλάει....και αυτό που έκανε με την όπισθεν το έκοψε! μόνο όρθια θέλει να είναι!

λέτε να περπατήσει χωρίς να μπουσουλήσει πρώτα????

αχ σήμερα θα πάμε επιτέλους βολτίτσα! μας έφαγε η κλεισούρα αυτή την εβδομάδα!

α δε σας είπα! πήραμε καρότσι βόλτας αλλά μάλλον θα πάω να το αλλάξω!!!

ωραία είμαι κι εγώ ε???? είναι μάρκα Zibos (δεν την ήξερα....), κόκκινο, με μπάρα μπροστά...αλλά η μπέμπα δεν το θέλει καθόλου....είναι η κατασκευή του τέτοια που είναι για μεγαλύτερα παιδάκια και χάνεται το αστεράκι μου εκεί μέσα....μάλλον πάει για αλλαγή αν μου το αλλάξει ο κυριούλης στο μαγαζί που το πήρα!!!

Φιλάκια πολλά!!! καλό ΣΚ αν δεν ξαναμπώ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοριτσακια μου καλά!!!!!!!!!!!!!!Τί κάνετε?

Μου λείψατε!!!!Ειχε χαλασει η σύνδεση μου!!!!!!!!!Μόλις τα κατάφερα να μπω!!!Θα διαβασω τα νέα σας το βράδυ!!!Εμεις θηριέυουμε,τρελλαινόμαστε και περιμένουμε τον μπαμπά μας!!!Εσκασε το πρώτο μας δοντάκι, λεξούλες δεν εχουμε πει ακόμα!!Εγω παλεύω να αδυνατίσω να ομορφύνω για να υποδεχτώ τον καλό μου!!!Τα λέμε το βράδυ πάλι!!!!!!!!!φιλακια!!Μου λείψατε!:D:D

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Τί κάνει ο παίδαρος σου;Φάγατε το ψάρι τελικά;Πώς τα πάτε;Τί πρόοδο κάνατε;Εμείς δε βάζουμε γραμμάριο πάνω μας γιατί η μόνη ώρα που ησυχάζουμε είναι όταν κοιμόμαστε!!Ξυπνάμε κλασσικά 3 φορές μέσα στη νύχτα!!:D:DΚάνω όμως υπομονή!!Χτες του έδωσα το βανιλλίνο της νεστλέ και το τσάκισε!!!Καμία σχέση με το γιαούρτι!!

O40a.jpgO40ap3.png

Τρώμε και κατσικάκι τώρα και αγκινάρες και όλα τα σχετικά!!Στα φρούτα του έβαλα και μπισκοτάκια μιράντα μπας και τα φάει και κάτι γίνεται!!Το φαγητό το τσακίζουμε!Την παρασκευήη θα πάμε παιδίατρο να μας πεί για τα νέα φαγητά μας, αυγό , ψάρι και τέτοια, και ζυμαρικά!Επίσης να τη ρωτήσω για κλιματιστικό, για μπάνια και κτλ!!

Αχ!!Του πήρε η αδερφή μου από τα jumbo ένα ποδηλατάκι απ'αυτά που τα κουμαντάρεις εσύ και κάνει από τώρα μέχρι και 24 μηνών!!Δε μπορείτε να φανταστείτε!!!Τον δένω και στους ώμους και στη μέση και τον πηγαίνω βόλτα!!Εχει και τέντα για τον ήλιο και αυτός πίανει το τιμόνι και κάθεται όλο περηφάνεια!!!Σας το συστείνω ανεπιφύλακτα!!!!!!Είναι ο μικρός μου σουμαχερ!!!Βρήκε να μοιάσει στον μπαμπά του!!!

O40a.jpgO40ap3.png

ελα... τωρα ειδα τα μηνυματα!

και εσυ μας ελειψες!

ειχε προβλημα η συνδεση ε;

εμεις καλα ειμαστε, ψαρι δεν του εδωσα ακομα, δεν τολμησα αλλά αυτη τη βδομαδα θα το δοκιμασω!

σημερα ημασταν όλη την ημερα εξω και να σου πω εχω τρελαθει από την αγωνία μου μηπως τον πουντιασα γιατι φυσουσε!

θα δουμε μεχρι αυριο :confused:

πω πω το αγορακι σου εγινε αντρας! ποδηλατα διαβάζω και τα σχετικα!

αντε να μας πει και τα καλα νεα από τον παιδιατρο! τωρα σε καληνυχτίζω γιατι δεν ξερω τι με περιμενει κατα τη διαρκεια της νυχτας! μαλλον εχουμε δοντακια πάλι και ξυπναει κλαψουριζοντας :roll:

λοιπόν σε φιλώ και τα λέμε αυριο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...