Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

συμπεθερακι τι κανεις;

μωρε και εγω δεν τον αφηνω νηστικο τον μπεμπη μη νομίζεις αλλα όσες φορες μου ζητησε παραπάνω και εφαγε μου το εβγαλε με εμετούλι ή γουλίτσα οπότε καταλαβα ότι ειναι λιχούδης και λαιμαργος γι αυτο και σταματησα το επιπλεον. ούτως η αλλως είναι 9 κιλά και ο γιατρος μου ειπε ότι ειναι τελειος!

σημερα θα παω να του παρω μια στρατουλα που βρηκα και βλέπουμε αν του αρεσει :confused:

έλα συμπεθεράκι!!!!

μια χαρά είμαι σε γενικές γραμμές!!!

προσπαθώ να βρω χρόνο να πάω επιτέλους στη διαιτολόγο γιατί η ζυγαριά έχει πάρει τον κατήφορο και δε λέει να σταματήσει...:( 47 τώρα...ουφ....

συγνώμη αν ήμουν λίγο απότομη όσον αφορά τη δίαιτα στα μωρά ε? δεν ήθελα να προσβάλλω κάποια και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να πω οτι τα αφήνετε νηστικά!

απλά δε μου φαίνεται λογικό να κάνεις δίαιτα σε ένα μωρό και μάλιστα να το προτείνει και ο παιδίατρος!

άλλο να του δίνεις λιγότερο γιατί βλέπεις οτι το παραπάνω το τρώει απο λαιμαργία και άλλο να του δίνεις λιγότερο γιατί η παιδίατρος θέλει μωρά-μοντέλα...

πάρτου τη στρατούλα και να τον βάζεις για λίγο!

τόσα και τόσα παιδάκια με στράτα έμαθαν και δεν έπαθαν τίποτα!;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε εκείνη τη σελίδα είχα ανακοινώσει τη γέννηση της μπεμπούλας μου...

έχω ανατριχιάσει....

αν δεν είχα και την παλιοκαισαρική, θα ήμουν ακόμα καλύτερα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κοριτσάκια , πως είστε ?

Μαράκι νορμάλ τρέξιμο μη νομίζεις δεν είμαι παράξενη, ούτε το ένα μου μυρίζει το άλλο μου βρωμάει , το μόνο που θέλω είναι να είναι όλα έτοιμα όσο νωρίτερα γίνετε για να μην αγχώνομαι τελευταία στιγμή.

Ευμο μου τι κάνεις ? Κλείσαμε 26/6 . Ξεκινήσαμε τη μπανιέρα γιατί μέσα στο μπανακι του λυσσαει κ φοβάμαι μήπως έρθει τούμπα . Άσε που νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να μάθει τη μπανιέρα για πόσο ακόμη να τον αντέξει το μπανακι του ?

Σοφακι ευχαριστούμε , δε με νοιάζει βρε το τρέξιμο, για το παιδί μου ? Απλά να τελειώνω θέλω.

Εσείς σε ποια φάση είστε με τα δόντια ? Μήπως έσκασε τίποτα μετά από εκείνη τη γκρίνια ?

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

βρεεεεεε!!!

που είστε όλες???????

εγώ έχω ξεπατωθεί σήμερα!!!

πλυντήρια,μαγειρέματα,σίδερο και τώρα ενημερώνω τιμολόγια για κάτι πελάτες του άντρα μου....κουράστηκαααααα!!!!!

Σοφακι ευχαριστούμε , δε με νοιάζει βρε το τρέξιμο, για το παιδί μου ? Απλά να τελειώνω θέλω.

Εσείς σε ποια φάση είστε με τα δόντια ? Μήπως έσκασε τίποτα μετά από εκείνη τη γκρίνια ?

εμείς Κατερινάκι είμαστε στη φάση της φαφουτίασης!!!! και για πολύ καιρό ακόμα μάλλον!!!!

η γκρίνια τελικά οφειλόταν στη σοκολάτα απ'ότι φαίνεται!

τώρα που δεν τρώω, έστρωσε το αστέρι μου!!!

όλο χαρούλες κάνει!!!:D

έτσι ετοίμασε τα όλα για να σου φύγει το άγχος!!!

βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι? στα παιδάκια σας δίνετε κάθε μέρα κρέας-κοτόπουλο?????

ξέχασα να ρωτήσω την παιδίατρο, αν και θα πάμε την άλλη εβδομάδα....

εγώ πάντως 2 μέρες της βάζω κρέας και μια όχι...δηλαδή της μαγειρεύω κατσικάκι με λαχανικούλια για 2 μέρες, μετά της βάζω σκέτα λαχανικά και μετά για 2 μέρες κοτόπουλο με λαχανικά και μετά πάλι σκέτα λαχανικά και ούτω καθεξής!

βλακεία κάνω????:?:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αν ισχύει αυτό που λένε ότι όσο αργότερα βγουν τόσο καλλίτερα, τότε η νεραιδουλα θα έχει σουπερ δοντάκια . ;)

Δε νομίζω ότι κάνεις βλακεία , ρώτα όμως κ τη παιδίατρο σας γιατί εμένα πριν ξεκινήσουμε ψάρι του έδινα όλη την εβδομάδα κρεατικα κ μόνο μια μέρα διάλλειμα με σκέτη χορτόσουπα

XwAPp3.png

Καλημέρα!!!

Σηκώθηκα όλο χαρά γιατί έλεγα να βγάλω βόλτα τη μικρή με το καρότσι μόλις φάει τα φρούτα της και τελικά βρέχει!!! γκρρρρρρρρρρρ!!!!!

μακάρι να είναι γερά Κατερίνα μου κι ας αργήσουν!!!!

βέβαια εμένα μάλλον με προστατεύει ο Θεούλης και δεν της δίνει ακόμα δοντάκια γιατί είναι αγριούλα η μικρή και με δαγκώνει....και αν είχε και δόντια!!! ωχ τι θα πάθαινα!!!

συνέχεια θέλει να μου δαγκώνει το σαγόνι αυτό το παιδί!!!

θα ρωτήσω την ντοκ την άλλη εβδομάδα για το μαμ!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημέρα καλημέρα. Αν και λίγο χάλια ο καιρός, μια συννεφιά, μια ήλιος δεν ξερει κι αυτός τι κάνει.

άρχισαν τα όργανα και στη δουλειά μας.ακούστηκε ότι θα σταματήσουν κάποιο άτομο.Ωχ!Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε τον αναμενόμενο τζίρο αλλά ελπίζω να ανέβει σιγά σιγά.

Το πουλάκι μου απόψε κοιμήθηκε χωρίς διακοπή. Ούτε καν για πιπιλα το οποίο συνηθίζει 1-2 φορές μες στη νύχτα. Αφού ξύπνησα έξι παρά και πήγα να δω αν είναι όλα καλά. Ο κύριος είχε γυρίσει μπρούμυτα και κοιμόταν του καλού καιρού.

Σοφάκι κι εγώ όπως κι η Κατερίνα στο φαγητό.1 φορά τη βδομάδα σκέτη χορτόσουπα, τις υπόλοιπες κρεατάκι. Βέβαια ψάρι δεν τρώμε και νομίζω θα αργήσει πολύ να μας το επιτρέψει.

καλημέρα καλημέρα. Αν και λίγο χάλια ο καιρός, μια συννεφιά, μια ήλιος δεν ξερει κι αυτός τι κάνει.

άρχισαν τα όργανα και στη δουλειά μας.ακούστηκε ότι θα σταματήσουν κάποιο άτομο.Ωχ!Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε τον αναμενόμενο τζίρο αλλά ελπίζω να ανέβει σιγά σιγά.

Το πουλάκι μου απόψε κοιμήθηκε χωρίς διακοπή. Ούτε καν για πιπιλα το οποίο συνηθίζει 1-2 φορές μες στη νύχτα. Αφού ξύπνησα έξι παρά και πήγα να δω αν είναι όλα καλά. Ο κύριος είχε γυρίσει μπρούμυτα και κοιμόταν του καλού καιρού.

Σοφάκι κι εγώ όπως κι η Κατερίνα στο φαγητό.1 φορά τη βδομάδα σκέτη χορτόσουπα, τις υπόλοιπες κρεατάκι. Βέβαια ψάρι δεν τρώμε και νομίζω θα αργήσει πολύ να μας το επιτρέψει.

Καλημέρα Βουλίτσα!!!

μακάρι να ανέβει η δουλίτσα σας και να μην χρειαστεί να διώξουν κάποιον....δύσκολες οι εποχές...

φτου φτου στο παιδάκι σου!!! πάντα τέτοια!!!

Κι εμάς ψάρι μάλλον μετά το χρόνο θα μας δώσει...

χμμμ....οπότε να της δίνω κι εγώ μόνο μια φορά την εβδομάδα σκέτα λαχανικά...όχι οτι τηρώ και κανένα πρόγραμμα ευλαβικό! όποτε το θυμάμαι της δίνω σκέτα λαχανικά! κανονικά το σκεφτόμουν όπως σας είπα 2 κρέας-1 λαχανικά-2 κοτόπουλο-1 λαχανικά αλλά συνήθως ξεχνιέμαι και βάζω και κρεατάκι μέσα...που θα πάει! θα τη βρω την άκρη!

την άλλη εβδομάδα θα ρωτήσω και την παιδίατρο! πρώτη φορά θα πάμε επίσκεψη και δε θα έχουμε να κάνουμε εμβόλιο! μόνο για ζύγισμα μέτρημα!

και ζήτημα να έχει βάλει 150γρμ η μικρή απ'ότι είδα χθες που τη ζύγισα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Συμπεθεράκιιιιιιιιιιιιι!!!

Ελενίτσα!!!!!!!!!!!

Ζωήηηηηηηηηηηη!!!!

Μαριάνθηηηηηηηη!!!!!!

Λιτσάκιιιιιιιιι!!!!

και λοιπές εξαφανισμένες.....

γιούχουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ....

πάλι δεν ειμαι στα πολύ καλα μου. καλα σηκωθηκα αλλά ψυχοπλακωθηκα μετα. στο διπλανό γραφειο από εμενα ειναι μια Σ/φος με τον αντρα της που ειναι δικηγορος. εχουν ενα παιδι 18 ετων που πριν 2 χρονια εκανε μεταμοσχευση μυελου γιατι ειχε λευχαιμια. όλα πανε καλα αλλα τωρα εχει μια ιωση και το ποναει το κεφαλι του. ηρθε η μητερα του από το γραφειο μου να συνενοηθουμε για μια εκδηλωση που θα πραγματοποιηθει στην αμαλιαδα για τη λευχαιμία (θα γινω δοτρια μυελου των οστων και εγω) και εκλαιγε ρε γμτ γιατι φοβαται για το παιδι που το ποναει το κεφαλι του. φοβαται μην ειναι κατι αλλο...:(

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ....

πάλι δεν ειμαι στα πολύ καλα μου. καλα σηκωθηκα αλλά ψυχοπλακωθηκα μετα. στο διπλανό γραφειο από εμενα ειναι μια Σ/φος με τον αντρα της που ειναι δικηγορος. εχουν ενα παιδι 18 ετων που πριν 2 χρονια εκανε μεταμοσχευση μυελου γιατι ειχε λευχαιμια. όλα πανε καλα αλλα τωρα εχει μια ιωση και το ποναει το κεφαλι του. ηρθε η μητερα του από το γραφειο μου να συνενοηθουμε για μια εκδηλωση που θα πραγματοποιηθει στην αμαλιαδα για τη λευχαιμία (θα γινω δοτρια μυελου των οστων και εγω) και εκλαιγε ρε γμτ γιατι φοβαται για το παιδι που το ποναει το κεφαλι του. φοβαται μην ειναι κατι αλλο...:(

πωπω....μακάρι να είναι μόνο απο την ίωση αυτός ο πονοκέφαλος...ε η γυναίκα όταν έχουν περάσει τέτοια κατάσταση, αμέσως στο κακό θα πάει ο νους της...

μπράβο σου βρε Μαράκι που θα γίνεις δότρια!

γιαυτό εγώ λέω: υγεία και τέλος.

τι να τα κάνεις όλα τα άλλα....

πάω να παίξω με την αγριονυφούλα σου! δε βάζει κ$%^λο κάτω και έχω πιαστεί ολόκληρη!!!!

(έχουμε μηνογεννέθλια σήμερα αλλά σε συγχωρώ που δε μας ευχήθηκες λόγω καταστάσεων...)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...