Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! 500824ms6eoy3c9b.gif

ειστε καλα φιλεναδες; Λιτσάκι γκρίνια και εσεις; γκρινια και εμεις 2 ημερες απίστευτη. πρωι πρωι του εδωσα ντεπόν γιατι νομίζω εχει τα δοντακια του πάλι. αν ειναι αυτο δικαιολογείται. δεν θελω να πιστεψω ότι ξαφνικα εγινε απαιτητικός και γκρινιαρης και στριγκλής! :confused:

για τα μπισκοτα οδοντοφυίας εχω ακουσει και εγω. δεν πνίγονται με αυτα; φοβαμαι λιγακι. ειναι ασφαλή να τα δοκιμασω και εγω;

συμπεθερακι όλα καλά με το κοριτσακι μας ετσι; αντε μπράβο! η σοκολατα την πειραζε. πω πω και εγω το ειχα ταραξει το σπλαχνακι μου. όλα τα ειχα κοψει στο θηλασμό εκτος από τη σοκολατα! δεν μπορουσα με τιποτα. παθαινα στερητικο συνδρομο αν δεν ετρωγα η γαιδαρα...:(

βρε κοριτσια τι να κανω με τη στρατα τελικα; αμφιταλαντευομαι... εχει καμια σας; δεν ξερω τι να κανω...παω να ρωτησω και τις αυγουστομανουλες!

καλημερα σααααααααας!!!τι κανετε?εχετε σκεφτει με το θεμα της γκρινιας μηπως τα ενοχλει κατι αλλο εκτος απο δοντακια?????οπως αυτακια???η κοιλιτσα?εγω παντως εχω ολα τα ενδεχομενα ανοικτα γιατι εχω αρχισει να κωδικοποιω τα καθε κλαμα πλεον!!!οσο για την στρατα γλυκια μου Μακ....εγω εχω της FISHER-PRICE ειναι πολυ καλη και τον Αντρεα μου τον ειχα βαλει και πηγαινε σφεντονα...του αρεσε πολυ!!!αν και δεν τις συστηνω αλλα και στον μπεμπη τωρα μαλλον θα την χρησιμοποιησω!!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξερω βρε Ελενίτσα μου!

λενε ότι ευθυνονται για ατυχηματα, ότι τα παιδακια αργουν να περπατησουν... εμενα ο αντρας μου παντως με τη στρατα περπατησε 9 μηνων και εγω 1 ετους... τι να πω! σημερα θα παει ο αρης πατρα και του ειπα να παει τζαμπο να δει :confused:

τα μπουμπουκια σου καλα;

;)

Καλημέραααα!!!!

καλέ που είστε όλες???????

εμείς χθες γυρνάγαμε όλο το απόγευμα και μαζευτήκαμε σπίτι στις 11 το βράδυ!!! ωραία ήταν!!! η μπέμπα ευτυχώς ήταν μια χαρά! (ακούς συμπέθερεεεεε????? )

πήγαμε επίσκεψη σε μια εγκυούλα, της έδωσα λίστα με οτι χρειάζεται για το μαιευτήριο και σοκαρίστηκε γιατί νόμιζε οτι με 5 ρουχάκια και 2 πετσετούλες θα ήταν οκ!!! αμ δε όμως!!! μια σελίδα Α4 της είχα!!! χαχαχαχαχα!!!

και μόλις φύγαμε απο εκεί, πήγαμε για κάτι δουλειές του άντρα μου και στο καπάκι πήγαμε στην κουνιάδα μου που είχε γεννέθλια χθες (και η αδερφή μου είχε αλλά ας όψεται που μένει σε άλλη πολή!).

Τη μικρή την έχω υπό επιτήρηση συμπεριφοράς και τελικά μάλλον έφταιγαν οι σοκολάτες!

χθες κοιμήθηκε και το πρωί μια ώρα και το μεσημέρι ένα 2ωρο! καλά τον απογευματινό της ύπνο δε σας τον γράφω γιατί θα πάθετε ένα σοκ!

γιατί όλα τα φυσιολογικά παιδάκια κοιμούνται στις 5,6 άντε 7 για απόγευμα!

η δικιά μου είτε θα κοιμάται 8-9 και θα κοιμηθεί για βράδυ στις 10,είτε 9-10 και θα κοιμηθεί για βράδυ στις 11!:shock:

αυτάαααα!!!

δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ σήμερα γιατί θα έρθει ο πατερούλης μου!!!:D:D:D

Φιλάκια πολλά!!!

(α Ελενίτσα, πας καλά που θα πληρώσεις τις συσκευές???????????????????)

μην σκας για τον υπνο...το καθε παιδακι εχει τον δικο του ρυθμο!!!να λες παλι καλα που κοιμαται μετα απο μια ωρα για βραδυ....σκεψου να σε ξενυχταγε!!!!να χαιρεσαι και τις εορταζομενες......!!!!τελικα πηγα εχτες στον κωτσοβολο και πηραμε τις συσκευες 1100€.....μετα απο 1 χρονο η πρωτη δοση!!!δεν βαριεσαι.....θα τα πληρωσω για να αισθανομαι εγω καλα!!:rolleyes:

δεν ξερω βρε Ελενίτσα μου!

λενε ότι ευθυνονται για ατυχηματα, ότι τα παιδακια αργουν να περπατησουν... εμενα ο αντρας μου παντως με τη στρατα περπατησε 9 μηνων και εγω 1 ετους... τι να πω! σημερα θα παει ο αρης πατρα και του ειπα να παει τζαμπο να δει :confused:

τα μπουμπουκια σου καλα;

σωπα βρε!!!τωρα τις εχουν κανει ετσι που δεν μπορει να τουμπαρει η στρατα!!!και εγω 1 ετους περπατησα....αλλα ο γιος μου απο 5 μηνων στεκοταν ορθιος!!!:shock:τα μπουμπουκια μου ειναι καλα.....μονο το μικρουλι ειναι λιγο εως πολυ ανησυχο.....και λεω πως ευθυνεται το αυτακι του.συν της αλλης καθε πρωι το ενα ματακι ειναι ολο τσιμπλα...σαν κολλα.λεω μηπως ειναι κατι αλλεργικο η εχει παρει κρυο!!κατα τ αλλα προσπαθω πολυ να ειμαι ηρεμη...και να βρω μια λυση επιτελους γιατι τα πραγματα αγριευουν!!!

Διαφημίσεις

http://www.fisher-price.com/gr/products/product.asp?id=48786

αυτη τη στρατα λες;

κοιτα να ρωτησεις μηπως θελει κανενα κολυριο για το μάτι!

οχι.την στρατα που ειχαμε και εμεις καποτε....που εμπαινες μεσα!!!αλλα της Fisher -Price!!!

Κοριτσάκια καλησπέρα,

Ελπίζω να είστε όλες καλά κ τα μωράκια ακόμη καλλίτερα.

Ετοιμάζουμε τα της βάφτισης κ είμαι στο ψιλό τρέξιμο να τα τελειώσω γιατί ο καιρός περνά γρήγορα.

Κατά τα άλλα καλά σκασανε κ τα 2 πάνω δοντάκια αλλά που κ που έχουμε τη γκρινιτσα μας όποτε φαντάζομαι ότι προετοιμάζονται κ άλλα !

Το Σάββατο πήγαμε τζάμπο για στράτα αλλά τελικά δε πήραμε . Έχει μάθει να σηκώνεται κ να κάνει βηματακια μέσα στο πάρκο κ φοβόμαστε μήπως με τη στράτα πισωγυρίσει κ σταματήσει τις προσπάθειες να σηκώνεται κ να βηματίζει.

Τέλος έχουμε δράματα γιατί δε θέλει να μπαίνει στη μπανιέρα. Έχει μάθει στο δικό του μπανακι κ δε ξέρω πως του φαίνεται η μπανιέρα κ κλαίει η ψυχούλα μου αλλά πρέπει να μάθει κ ελπίζω σιγά σιγά να συνηθίσει το αντράκι μου.

Έχετε κάτι να προτείνετε ?

φιλιά

XwAPp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα,

Ελπίζω να είστε όλες καλά κ τα μωράκια ακόμη καλλίτερα.

Ετοιμάζουμε τα της βάφτισης κ είμαι στο ψιλό τρέξιμο να τα τελειώσω γιατί ο καιρός περνά γρήγορα.

Κατά τα άλλα καλά σκασανε κ τα 2 πάνω δοντάκια αλλά που κ που έχουμε τη γκρινιτσα μας όποτε φαντάζομαι ότι προετοιμάζονται κ άλλα !

Το Σάββατο πήγαμε τζάμπο για στράτα αλλά τελικά δε πήραμε . Έχει μάθει να σηκώνεται κ να κάνει βηματακια μέσα στο πάρκο κ φοβόμαστε μήπως με τη στράτα πισωγυρίσει κ σταματήσει τις προσπάθειες να σηκώνεται κ να βηματίζει.

Τέλος έχουμε δράματα γιατί δε θέλει να μπαίνει στη μπανιέρα. Έχει μάθει στο δικό του μπανακι κ δε ξέρω πως του φαίνεται η μπανιέρα κ κλαίει η ψυχούλα μου αλλά πρέπει να μάθει κ ελπίζω σιγά σιγά να συνηθίσει το αντράκι μου.

Έχετε κάτι να προτείνετε ?

φιλιά

καλώς το κορίτσι!!!!!!!!!

τι κανεις βρε, εχεις ξεποδαριαστει; ωραιο τρεξιμο όμως αυτό της βάφτισης μην μου πεις :P

κατερινακι πιστευω θα τη συνηθισει με το καιρο και την μπανιερα. εμενα ο δικος μου εκλαψε με μαυρο δάκρυ όταν τον πρωτοβαλαμε στο μπανακι του γιατι του καναμε μπανιο κατω από τη βρυση στο νιπτήρα :P. εκλαψε μια δυο φορές και τελος! οι αλλαγες δεν αρεσουν στα πιτσιρικια !

λοιπόν θα κανω κανενα ευχελαιο με την ευκαιρια να ξαναμαζεφτουν οι φιλεναδες γιατι το κλεισαμε το μαγαζάκι (εχασα και τη συμπεθερα σήμερα!)

2165878hptal1qhbi.gif

δεν πειραζει που εβαλα βουδιστή ετσι; δεν βρήκα χριστιανο ορθόδοξο!:tongue:

Καλημέρα φιλενάδες.Πρωινή πρωινή σήμερα.

Αργότερα δε θα μπορέσω γιατί έχουμε ορκωτούς σήμερα και θα με τρέχουν.

Τι κάνουν τα μπεμπάκια σας;Εμείς πολύ καλά.Χθες είχαμε εμβόλιο. Φτάσαμε τα 10.250 και είπε η γιατρός λιγότερο φαγητό!!!!!!!ο χοντρούλης μου!

Αχ ρε κορίτσια κάθε απόγευμα έχω πολλέεεεεεεεεεεεε τύψεις. έχω δουλειές στο σπίτι, μαγείρεμα, σίδερο, καθάρισμα κλπ κλπ και δεν μπορώ να χαρώ το μωράκι μου όσο θα ήθελα. Άτιμη δουλειά.......

Καλημεραααααα!

Καμια δεν ειναι εδω ε?

Ο Παντελακος μου κοιμαται ακομα.Απο τις 11.30 το βραδυ παρακαλω!

Βουλα,τι ειναι οι ορκωτοι?(χαζη ξανθια εγω).Ποπο το αγγελουδι σου ειναι σωστος αντρας!Μην αγχωνεσαι βρε για τις δουλειες.Θα γινουν σιγα σιγα ολες.Προτεραιοτητα εχουν τα παιδακια μας.Αυτα μας χρειαζονται περισσοτερο και οι δουλειες γινονται.

Κατερινα κι εσυ τρεξιμο με την βαφτιση ε?Ποτε με το καλο?Γιατι τον βαζεις στην μπανιερα και οχι στο μπανιεριτσα του?Δεν χωραει?

Μαρακι εγω δεν θα παρω στρατα.Δεν μας αφηνει ο παιδιατρος και ασε που φοβαμαι μηπως παθει τιποτα το συστημα του(ελπιζω να καταλαβες τι εννοω)και εχουμε αλλα τρεξιματα.Ειναι αγορακι και οσο να ναι μια παραπανω προσοχη την θελει σ'αυτο το θεμα.Και γιατι θελεις να περπατησει γρηγορα?Οταν ερθει η ωρα του θα το κανει.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Βουλίτσα ευμορφάκι τι κανετε; τρεχετε και δεν προλαβαινετε να μπειτε ε; σας καταλαβαινω απόλυτα :-(. δουλεια και μπεμπακι... δυσκολος συνδυασμός. τι να κανουμε ομως. πρεπει να μεταμορφωθουμε σε σουπερ μαμαδες, καθαριστριες, γυναικες, συζυγοι κλπ κλπ κλπ...

Βουλίτσα χοντρουλης ο μικρός ε; και εγω να σου πω τον κραταω λιγακι και του φτιαχνω μικροτερες ποσοστητες φαγητων και γαλακτος από αυτες που θελει για να μην ξεφυγουμε. μερικες φορες μαλιστα κλαψουριζει γιατι θελει κι αλλο αλλά φοβαμαι. ειδικα την φαριν λακτε την τρωει σαν τρελος και ειναι και παχυντική η άτιμη!

ευμορφια μου δεν ειναι ότι θελω να περπατησει γρηγορα ο μικρος μου απλά θελω να βρω μια λύση. δεν στεκεται πουθενα! και επειδη δεν μπορει να μπουσουλησει "βουταει" όλο μπρούμυτα , κλαιει γιατι δεν μπορει να μετακινηθεί ή πρεπει να τον κραταω συνεχεια όρθιο γιατι θελει να παταει τα ποδαρακια του. τώρα όσον αφορα στο "σύστημα" και εγω σιγουρα δεν θελω να παθει κάτι αλλά σκεφτομαι ότι αν χρησιμοποιω τη στρατα με μετρο δεν προκειται να παθει κάτι.

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!

μόλις έφυγε ο πατερούλης μου και είπα να σας πω μια καλημέρα!

καταρχήν να σχολιάσω τον καιρό....τι απίστευτη ζέστη είναι αυτή????? η μικρή κοιμάται μόνο με κοντομάνικο ζιπουνάκι και σεντονάκι και πάλι ιδρωμένη τη βρίσκω! πωπω τι έχουμε να τραβήξουμε το καλοκαίρι!!!

Κατερινάκι με το καλό να πάρει το ονοματάκι του το παιδάκι σου και όλο το τρέξιμο θα το ξεχάσεις!!!!

μεγεια και τα δοντάκια σας!!!!

Βουλίτσα ορκωτούς ε? υπομονή! θα σας ξετινάξουν ελαφρώς αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι!!!

Τώρα όσον αφορά τη δίαιτα στα μωρά....κορίτσια συγνώμη αλλά εγώ είμαι οριζοντίως και καθέτως αντίθετη...αφήστε τα μωράκια να τρώνε όσο θελούν και μόλιθς αρχίσουν το περπάτημα ή ακόμα και το έντονο μπουσούλημα, θα δείτε πως θα γίνουν!

ή έστω αν νομίζετε οτι όντως είναι πέρα απο το κανονικό το βάρος τους, αντί για φαρίν λακτέ και τέτοια του εμπορίου, δώστε ένα έξτρα γεύμα φρουτάκια ή γιαουρτάκι σε όσες επιτρέπεται...και πιο θρεπικά είναι και λιγότερες θερμίδες έχουν!

αλλά όχι να αφήνεις το παιδί να πεινάει....

συμπεθέρα αυτό που έβαλες λέγεται περπατούρα!!! και για μωράκια σαν τα δικά μας δεν κάνει ακόμα γιατί κυλάνε γρήγορα οι ρόδες και στάνταρ θα τρώνε τούμπες!!!

εμάς μας έδωσε η αδερφή μου αυτή:

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=273&category_id=46&option=com_virtuemart&Itemid=144

αλλά τη βάζω για πολύ λίγο. Και δεν τρελαίνεται κιόλας! είναι ψιλοτεμπελούλα η δικιά μου! θέλει να είναι συνέχεια όρθια αλλά για να κάνει βηματάκι, δύσκολα ξεκουνιέται!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

συμπεθερακι τι κανεις;

μωρε και εγω δεν τον αφηνω νηστικο τον μπεμπη μη νομίζεις αλλα όσες φορες μου ζητησε παραπάνω και εφαγε μου το εβγαλε με εμετούλι ή γουλίτσα οπότε καταλαβα ότι ειναι λιχούδης και λαιμαργος γι αυτο και σταματησα το επιπλεον. ούτως η αλλως είναι 9 κιλά και ο γιατρος μου ειπε ότι ειναι τελειος!

σημερα θα παω να του παρω μια στρατουλα που βρηκα και βλέπουμε αν του αρεσει :confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...