Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μου αρεσει που ειπα οτι σου γραφω μηνυμα ΤΩΡΑ και περασε ποοοοσηηηη ωρα... τεσπα εμπλεξα, καταλαβαινεις!

τι καθεσαι και γραφεις για το Βαλεριακι μου λες; το διαβασε ο αντρας μου και διαβασε διαλογο:

αρης:" ποια ειναι αυτη που χαριζει το παιδι της;"

εγω:"τι, ποια....; ααααα η συμπεθερα μας"

αρης:"αποκλειεται"

εγω:"τι αποκλειεται;"

αρης:" καλα αυτη δινει την κορη της επειδη γκρινιαζει και θελει να της δωσουμε και το παιδι μας; (για γαμπρο!). ούτε 1 στο εκατομυριο πες της"

καταλαβες τωρα κυρα συμπεθερα; κουλουβαχατα τα εκανες :tongue:

πλακα πλακα και ο δικος μου εχει κατι λιγες μερες που γκρινιαζει... όμως ξερω γιατι. εχει ανακαλυψει τη σταση "ορθιος", του αρεσει και θελει μονομως να τον κρατας και να παταει τα ποδια του. δεν καθετε ΠΟΥΘΕΝΑ! αν τον καθισεις την εβαψες! ποναει η πλάτη μου λεμε:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μου αρεσει που ειπα οτι σου γραφω μηνυμα ΤΩΡΑ και περασε ποοοοσηηηη ωρα... τεσπα εμπλεξα, καταλαβαινεις!

τι καθεσαι και γραφεις για το Βαλεριακι μου λες; το διαβασε ο αντρας μου και διαβασε διαλογο:

αρης:" ποια ειναι αυτη που χαριζει το παιδι της;"

εγω:"τι, ποια....; ααααα η συμπεθερα μας"

αρης:"αποκλειεται"

εγω:"τι αποκλειεται;"

αρης:" καλα αυτη δινει την κορη της επειδη γκρινιαζει και θελει να της δωσουμε και το παιδι μας; (για γαμπρο!). ούτε 1 στο εκατομυριο πες της"

καταλαβες τωρα κυρα συμπεθερα; κουλουβαχατα τα εκανες :tongue:

πλακα πλακα και ο δικος μου εχει κατι λιγες μερες που γκρινιαζει... όμως ξερω γιατι. εχει ανακαλυψει τη σταση "ορθιος", του αρεσει και θελει μονομως να τον κρατας και να παταει τα ποδια του. δεν καθετε ΠΟΥΘΕΝΑ! αν τον καθισεις την εβαψες! ποναει η πλάτη μου λεμε:rolleyes:

μέχρι το γάμο θα έχει φτιάξει πες του!!!

και θα της δώσω και προίκα!!!

και αν συνεχίσει να μην πείθεται,να του δείξεις φωτογραφία της!!! δε μπορεί να μη λυγίσει μπροστά σε τόση ομορφιά!!! κουκουβαουουουουουουουου!!!!

αυτό με το όρθια το έχουμε κι εμείς!!! συνέχεια έτσι θέλει να είναι! στην κούνια, στο πάρκο...αλλά δε γίνεται να την αφήνω μόνη της γιατί μετά απο ώρα ξεθαρρεύει και αφήνει τα χέρια της και τρώει τα μούτρα της!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

την έβαλα στη στράτα σήμερα....

ευτυχώς ούτε που ασχολήθηκε....δεν της έκανε καθόλου αίσθηση....

ενθουσιάστηκε με το παιχνίδι που είχε μπροστά, οπότε της το έβγαλα και της το έβαλα στο πάρκο και έπαιζε....για 5 ολόκληρα λεπτά σταμάτησε τη μουρμούρα!!!:tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

την έβαλα στη στράτα σήμερα....

ευτυχώς ούτε που ασχολήθηκε....δεν της έκανε καθόλου αίσθηση....

ενθουσιάστηκε με το παιχνίδι που είχε μπροστά, οπότε της το έβγαλα και της το έβαλα στο πάρκο και έπαιζε....για 5 ολόκληρα λεπτά σταμάτησε τη μουρμούρα!!!:tongue::tongue:

χα χα χα χα ....

καλο... ετσι μου ερχεται να του παρω και εγω στρατα. τι διλλημα εχω θεε μου. λεει οτι δεν κανει και γιατα αγορακια....

χα χα χα χα ....

καλο... ετσι μου ερχεται να του παρω και εγω στρατα. τι διλλημα εχω θεε μου. λεει οτι δεν κανει και γιατα αγορακια....

εγώ πιστεύω οτι παν μέτρον άριστον...

μπορείς να του πάρεις και απλά να τον βάζεις λίγη ώρα...

τι παθαίνουν τα αγοράκια δηλαδή???????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

εγώ πιστεύω οτι παν μέτρον άριστον...

μπορείς να του πάρεις και απλά να τον βάζεις λίγη ώρα...

τι παθαίνουν τα αγοράκια δηλαδή???????

Ισως να εχει να κανει με στειροτητα και τετοια... δεν ξερω... τεσπα.

συμπεθερακι παω να την πεσω ... θα διαβασω το βιβλιαρακι μου και νανι! φιλακια, τα λεμε το πρωι!

Ισως να εχει να κανει με στειροτητα και τετοια... δεν ξερω... τεσπα.

συμπεθερακι παω να την πεσω ... θα διαβασω το βιβλιαρακι μου και νανι! φιλακια, τα λεμε το πρωι!

Καληνύχτα συμπεθερούλα μου!!!

κι εγώ τώρα τελειώνω τη λίστα με τα απαραίτητα για το μαιευτήριο που θέλω να δώσω σε μια εγκυούλα και πάω να λιώσω μέχρι τη........1 που θα ξυπνήσει για φαί!

θα τα πουμε το πρωί!!! φιλάκια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

1234231s1bm6xhplz.gif

στα γρήγορα μπήκα για τα χρόνια πολλά για όλες μας!!!

Χαρίζεται μπέμπα, 8+ κιλά, περίπου 72 εκατοστά λόγω ατελείωτης γκρίνιας!!!

Δεν υπάρχει αυτό που ζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Helpppppppppppppppp!!!!!!!!!!!

την παιρνω εγω την μπουμπου και στην επιστρεφω σε ενα χρονο!!!!να σε ξεκουρασω κιολας!!!χιχιχιχιχιχι;);)

την παιρνω εγω την μπουμπου και στην επιστρεφω σε ενα χρονο!!!!να σε ξεκουρασω κιολας!!!χιχιχιχιχιχι;);)

εχεις πάρει φόρα για πολύτεκνη εσυ ετσι; κανε άλλο ενα ντε!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!!!

Καταρχήν ακούστε αυτό που το άκουσα χθες και κ@τουρήθηκα απο τα γέλια!!!

http://www.youtube.com/watch?v=dU8NRyBHQXA

αχ Ελενίτσα μου!!! έχεις 3 και θες και τη δικιά μου??????

αν στη στείλω, θα σηκωθούν να φύγουν τα παιδάκια σου απο τη γκρίνια της!!!

και χθες το βράδυ που δεν μπορούσα να κοιμηθώ, σκέφτηκα μήπως τελικά ευθύνομαι εγώ για τη νευρικότητά της....γιατί τις τελευταίες μέρες, τρώω συνέχεια κουβερτούρες και λέω μήπως την πειράζει η καφείνη που περιέχει η σοκολάτα...

θα τις κόψω για μερικές μέρες μπας και δούμε βελτίωση γιατί δεν παλεύεται....στις 4 το πρωί άρχισε να κλωτσάει το στρώμα της και κουνιόταν όλη η κούνια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέραααα!!!!

Καταρχήν ακούστε αυτό που το άκουσα χθες και κ@τουρήθηκα απο τα γέλια!!!

http://www.youtube.com/watch?v=dU8NRyBHQXA

αχ Ελενίτσα μου!!! έχεις 3 και θες και τη δικιά μου??????

αν στη στείλω, θα σηκωθούν να φύγουν τα παιδάκια σου απο τη γκρίνια της!!!

και χθες το βράδυ που δεν μπορούσα να κοιμηθώ, σκέφτηκα μήπως τελικά ευθύνομαι εγώ για τη νευρικότητά της....γιατί τις τελευταίες μέρες, τρώω συνέχεια κουβερτούρες και λέω μήπως την πειράζει η καφείνη που περιέχει η σοκολάτα...

θα τις κόψω για μερικές μέρες μπας και δούμε βελτίωση γιατί δεν παλεύεται....στις 4 το πρωί άρχισε να κλωτσάει το στρώμα της και κουνιόταν όλη η κούνια!!!

ρε συ την θηλαζεις ακομα εεεε?αμα εφαγες κουβερτουρες τι θες να κανει το παιδακι????και λιγα σου κανει!!!!;):rolleyes:εγω μια μερα εδωσα στον μεγαλο να πιει powerade και εκανε λες και ηρθε ο ταζ στο σπιτι!!!!σβουρα......

ρε συ την θηλαζεις ακομα εεεε?αμα εφαγες κουβερτουρες τι θες να κανει το παιδακι????και λιγα σου κανει!!!!;):rolleyes:εγω μια μερα εδωσα στον μεγαλο να πιει powerade και εκανε λες και ηρθε ο ταζ στο σπιτι!!!!σβουρα......

ναι ακόμα θηλάζουμε!

το παράκανα μάλλον με τις κουβερτούρες....την τελευταία εβδομάδα τρώω μια με 2 πλάκες την ημέρα! λες να το τρέλανα στην καφείνη το παιδί μου και να τα'παιξε???????

μακάρι να είναι αυτό και δε θα ξαναφάω τίποτα!!!!

καμια ιδέα τι να μαγειρέψω σήμερα?????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...