Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!!

Ηρθα απο τα ξενα να σας καλημερησω!!

Εχω χαθει τελειως πια το ξερω, αλλα ειλικρινα, δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια..

Ειμαι ολη μερα εκτος σπιτιου, κ ερχομαι μονο για υπνο αργα το βραδυ.. Το παιδι μου το εχω τρελανει μαλλον, αλλα δυστηχως τι να κανω!?!? Δοξα το Θεο εχω δουλιτσα, ο Θοδωρης ομως οχι ακομα, κ παραμενει δυσκολη η κατασταση, ετσι τρεχω διπλα! Ειμαι μονη μου στο μαγαζι χωρις βοηθεια, οποτε δεν εχω καθολου χρονο, κ ετσι δεν σας "βλεπω" καθολου πια..

Τωρα τι να σας πω.. Οτι θα τα πουμε κ τετοια? Ουτε ξερω..

Ευχομαι να ειστε ολες καλα, κ τα μπεμπακια σας επισης! Οταν καμμια μερα βρω παραπανω χρονο (συνηθως μετα τις 12..) ελπιζω να σας πετυχω κ να τα πουμε..

Πολλα φιλια απο μας..!

αχ Μαριανθη μου τι κανεις?ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε?υπομονη και ολα θα πανε καλα και για τον Θοδωρη!!!παλι καλα που εχεις εσυ δουλιτσα και μπορειτε και τα βγαζετε περα....εχω αλλαξει και κινητο και δεν εχω τον αριθμο σου να τα πουμε.φιλια πολλα πιστευω να σε πετυχω αν ξαναμπεις!!!!φιλια στους αντρες σου;):D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΑλα προσπαθουσα τοση ωρα να βγαλω ακρη για το τι λεγατε και εψαχνα ποιος ειναι αυτος ο Σαββας!!!!!!

Κοσμα τον λενε!!!!!!!!!!

Καλα Ζωη,μαλλον μπερδεψαν τον αντρα μου με τον αντρα σου:tongue:

ΚΑτσικακι????Εμας μον για μοσχαρι καιι κοτοπουλο μας ειπε μεχρι στιγμης.....

Κι εμεις τρωμε κατσικακι.Μαλιστα ηταν το πρωτο κρεας που φαγαμε.

http://www.asos.com/Louise-Amstrup/Louise-Amstrup-At-Asos-V-Neck-With-Draping-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=705884&cid=6932&sh=0&pge=4&pgesize=20&sort=3&clr=Dark+Blue%2fCharcoal

δεν ειναι τελειο;

και εμας ο γιατρος μοσχαρι κοτοπουλο και ψαρι από εβδομαδα!

η Βαλέρια ειναι πολύυυυυ μπροστά!!!!!!!:P

Μαρακι ειναι τελειο!Αν και ακριβο.Νομιζω πως εχουμε το ιδιο γουστο στα ρουχα:)

oso gia tin gamovaftisi thelo na einai ola teleia kai to exo parei poli patriotika to thema kai to exo psaxei. kai thelo na min einai tipota classic alla ligo periergo!!! peste me psonio peste me oti thelete alla thelo na ta kano etsi opos ta exo sto m ialo mou!!:):):)

Λιτσακι μην εχεις τυψεις.Κι εγω ετσι ειμαι.Θελω να ειναι ολα τελεια και οπως ακριβως τα εχω φανταστει.Ποτε με το καλο η γαμοβαφτιση?

Καλημερα κοριτσια!!!!

Ειμαι ολη μερα εκτος σπιτιου, κ ερχομαι μονο για υπνο αργα το βραδυ.. Το παιδι μου το εχω τρελανει μαλλον, αλλα δυστηχως τι να κανω!?!? Δοξα το Θεο εχω δουλιτσα, ο Θοδωρης ομως οχι ακομα, κ παραμενει δυσκολη η κατασταση, ετσι τρεχω διπλα! Ειμαι μονη μου στο μαγαζι χωρις βοηθεια, οποτε δεν εχω καθολου χρονο, κ ετσι δεν σας "βλεπω" καθολου πια..

Ευχομαι να ειστε ολες καλα, κ τα μπεμπακια σας επισης! Οταν καμμια μερα βρω παραπανω χρονο (συνηθως μετα τις 12..) ελπιζω να σας πετυχω κ να τα πουμε..

Πολλα φιλια απο μας..!

Γεια σου Μαριανθακι!Δεν πειραζει βρε που δεν μπαινεις συχνα.Το ιδιο κανω κι εγω.Αφιερωνω χρονο στους αντρες μου.Κι ο Σαββας μια απο τα ιδια.Δεν εχει βρει κι αυτος δουλεια.Ειναι πολυ δυσκολα στην αγορα εργασιας πλεον τα πραγματα.:(

[ATTACH]509[/ATTACH]

[ATTACH]510[/ATTACH]

αυτες τις ειχανε σε μια βαφτιση για τους μεγαλους

για τα πιτσιρικια μπορεις να βάλεις τις σαπουνοφουσκες

δεν ειναι τελειες;

εγω αυτες θα παρω!

Πολυ ωραιες μπομπο Μαρακι!

aftes einai oi mpomponiers mas elpizo na fainontai...perimeno sxolia

Μπραβο Λιτσακι!Τελειες!Και ενα παραπανω που τις εφτιαξες εσυ.Αποκταει αλλη αξια.:)

Εγω ασχολουμαι με τα προσκλητηρια.Ανελαβα να τα κανω μονη μου.Οταν τα τελειωσω θα σας βαλω φωτο να τα δειτε.

Εγω θα κανω αλλη μπομπο για τους μεγαλους και αλλη για του μικρους.Καποια στιγμη θα σας βαλω φωτο.Και σκεφτομαι αντι για γλυκακι να εχω παγωτο.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

1234231s1bm6xhplz.gif

στα γρήγορα μπήκα για τα χρόνια πολλά για όλες μας!!!

Χαρίζεται μπέμπα, 8+ κιλά, περίπου 72 εκατοστά λόγω ατελείωτης γκρίνιας!!!

Δεν υπάρχει αυτό που ζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Helpppppppppppppppp!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χααχαχα

Γιατι βρε Σοφακι τι σου κανει η τρελοκοτσιδου????

694372aomfk2ar0s.jpg

Ζωίτσα δεν παλεύεται η τρελοκοτσιδού!!!

τις τελευταίες 3 μέρες, απο τις 9:30 το πρωί που ξυπνάει μέχρι τις 11 το βράδυ που ξανακοιμάται, ενδιάμεσα κοιμάται μόνο 17:30-18:00!!! και όλη την υπόλοιπη μέρα γκρινιάζει!!!

σαν τη Ζουμπουλία απο το παρά 5 κάνει συνέχεια:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

είμαι στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού!!!

και δε βγάζει καν δόντι!!!!!!!!!!!!!!

ωχ Παναγία μου......

γκρίνια γκρίνια γκρίνια.......

δε με αφήνει να κάνω τίποτα....

ουφφφφ......

Χαμόοοοοοοοοςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!

244728hqjqgvc51h.gif2529156pq26ku2skk.gif2728577nvk45q1bxd.gif

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Χρονια μας πολλα Μανουλες!!!!!!

Τι κανετε???Εμεις μαλλον βγαζουμε παραπανω απο 2 δοντια γιατι τ αουλα εινια πολυ πρησμενα σε 4 σημεια και ημαστε μεσα στην γκρινιααααα!Παλι καλα που κοιμαται απο τις 8 γιατι δεν την παλευω , βεβαια ξυπναει στις 6:30 το πρωι ...

ΨΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :tongue::tongue::P:p:cool:

Ελα ρε Μαρακι....

Λιτσακι μην εχεις τυψεις.Κι εγω ετσι ειμαι.Θελω να ειναι ολα τελεια και οπως ακριβως τα εχω φανταστει.Ποτε με το καλο η γαμοβαφτιση?

Μπραβο Λιτσακι!Τελειες!Και ενα παραπανω που τις εφτιαξες εσυ.Αποκταει αλλη αξια.:)

Εγω ασχολουμαι με τα προσκλητηρια.Ανελαβα να τα κανω μονη μου.Οταν τα τελειωσω θα σας βαλω φωτο να τα δειτε.

Εγω θα κανω αλλη μπομπο για τους μεγαλους και αλλη για του μικρους.Καποια στιγμη θα σας βαλω φωτο.Και σκεφτομαι αντι για γλυκακι να εχω παγωτο.

Εχουμε ακομα μελλον ειναι 30 Οκτωβριου αλλα θελω να τελειωνω διαφορα πριν ξεκινησω δουλεια γιατι μετα....

Πιανουν και τ αδικα σου χερια ε???Τα προσκλητηρια που ψαχνω ψαχνω και δεν εχω βρει ακομα θα τα δωσω να μο υ τα φτιαξουν .Ελεγα ναδωσω και τις μπομπο για τ απαιδακια αλλα τελικα θα φτιαξω και αυτες γιατι αυτο που μου αρεσε κανει 2.80 και ειναι και γελοιο να το φτιαξω εγω, χωκι χαρτινο απο εξω εχω βαλει αυτοκολλητα και εχω γραψει παντου Ανδρεας , μεσα θα εχει ζαχαρωτα , κανενα γλυφιντζουρι και ενα παιχνιδακι, ακου εκει 2.80??

Ζωίτσα δεν παλεύεται η τρελοκοτσιδού!!!

τις τελευταίες 3 μέρες, απο τις 9:30 το πρωί που ξυπνάει μέχρι τις 11 το βράδυ που ξανακοιμάται, ενδιάμεσα κοιμάται μόνο 17:30-18:00!!! και όλη την υπόλοιπη μέρα γκρινιάζει!!!

σαν τη Ζουμπουλία απο το παρά 5 κάνει συνέχεια:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

είμαι στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού!!!

και δε βγάζει καν δόντι!!!!!!!!!!!!!!

ωχ Παναγία μου......

γκρίνια γκρίνια γκρίνια.......

δε με αφήνει να κάνω τίποτα....

ουφφφφ......

[/url]

Αχ Σοφακι μου κουραγιο!!Που ξερεις οτι δεν βγαζετε δοντια καλε??δεν ειναι πρησμενα τα ουλα σας??Εμενα κοιμαται και ουρλιαζει ο κακομοιρης και δεν μπορω να τον ηρεμησω , το ντεπον παει και ερχεται!!

Μαριανθουλα που εισαι βρε κοριτσι??? Ας εχεις δουλιτσα και ας ειναι καλα ομ ικρος και δνε πειραζει αν δεν μπαινεις!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Αχ Σοφακι μου κουραγιο!!Που ξερεις οτι δεν βγαζετε δοντια καλε??δεν ειναι πρησμενα τα ουλα σας??Εμενα κοιμαται και ουρλιαζει ο κακομοιρης και δεν μπορω να τον ηρεμησω , το ντεπον παει και ερχεται!!

τίποτα Λιτσάκι!!!

μαι χαρά είναι τα ούλα της!!!

κόκκινα, γυαλιστερά και άνευ πρηξίματος!!!

Μακάρι να ήταν δόντια! τουλάχιστον θα ήξερα που οφείλεται όλη αυτή η γκρίνια....

και είχα και τη φαεινή ιδέα να κατεβάσω τα καλοκαιρινά σήμερα....χαμός γίνεται!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Πολλα φιλια απο μας..!

Καλώστο το κορίτσι!!!!

μακάρι να έχεις ακόμα περισσότερη δουλειά κι ας μη μπαίνεις!!!

άντε και με το καλό να βρει κάτι και ο Θοδ. σύντομα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

συμπεθερααααααααααααα:P

μπήκα για να διαβάσω....αλλά δεν.....

τι έγινε βρε??????

άσε και είχα αφήσει το κινητό στο αμαξι απο το μεσημέρι και έλειπε ο άντρας μου....

αν και εδώ να το είχα, είναι πολύ πιθανό να μην το άκουγα!

έχω dolby surround τη νυφούλα σου να γκρινιάζει!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...