Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΑλα προσπαθουσα τοση ωρα να βγαλω ακρη για το τι λεγατε και εψαχνα ποιος ειναι αυτος ο Σαββας!!!!!!

Κοσμα τον λενε!!!!!!!!!!

Για πες ποια θα παρεις ειπαμε?????

καλά εγώ δεν το θυμόμουν και φυσικά με τη μνήμη που διαθέτω, ούτε στο μέλλον θα το θυμάμαι!!!!

εγώ θα πάρω τη μεγάλη χιονόμπαλα με την πριγκήπισσα!!!σελ 81

πωπω βρε συμπεθέρα....χειροτερεύει η κατάσταση σου!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χα χαχα χα.. περιμενε λιγα χρονια ακομα βρε!

δοκιμή έκανα να δω αν δουλέυει το όπλο μου!!!

κοριτσάκια πάω να ταίσω τη μικρή εξωτικά φασολάκια και κατσικάκι!!!!

φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δοκιμή έκανα να δω αν δουλέυει το όπλο μου!!!

κοριτσάκια πάω να ταίσω τη μικρή εξωτικά φασολάκια και κατσικάκι!!!!

φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑτσικακι????Εμας μον για μοσχαρι καιι κοτοπουλο μας ειπε μεχρι στιγμης.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

http://www.asos.com/Louise-Amstrup/Louise-Amstrup-At-Asos-V-Neck-With-Draping-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=705884&cid=6932&sh=0&pge=4&pgesize=20&sort=3&clr=Dark+Blue%2fCharcoal

δεν ειναι τελειο;

και εμας ο γιατρος μοσχαρι κοτοπουλο και ψαρι από εβδομαδα!

η Βαλέρια ειναι πολύυυυυ μπροστά!!!!!!!:P

ΚΑτσικακι????Εμας μον για μοσχαρι καιι κοτοπουλο μας ειπε μεχρι στιγμης.....
http://www.asos.com/Louise-Amstrup/Louise-Amstrup-At-Asos-V-Neck-With-Draping-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=705884&cid=6932&sh=0&pge=4&pgesize=20&sort=3&clr=Dark+Blue%2fCharcoal

δεν ειναι τελειο;

και εμας ο γιατρος μοσχαρι κοτοπουλο και ψαρι από εβδομαδα!

η Βαλέρια ειναι πολύυυυυ μπροστά!!!!!!!:P

Καλέ δεν είναι μπροστά η Βαλέρια!

απλά δεν κάνει να φάει μοσχάρι!!!! Λόγω της αλλεργίας στην πρωτείνη αγελαδινού γάλακτος, η παιδίατρος μας είπε να μη δώσουμε μοσχάρι!οπότε αναγκαστικά τρώει κατσικάκι!

τρώει βέβαια τρόπος του λέγειν....14 κουταλιές έφαγε σήμερα! έχω φτάσει να τις μετράω!!! χαχαχαχα!!!

και τώρα κλαίει και οδύρεται στην κούνια της....αρνείται να κοιμηθεί....τα νεύρα μουουουουουουουου!!!!!!!!

εσύ συμπεθέρα όλα τα φτηνιάρικα κοιτάζεις....τςτςτςτςτςτςτςτς!!!!

παρολαυτά πολύ ωραίο το φόρεμα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

exoume kai leme mia sta grigorapou koimatai o mpempis

efxaristo gia ta kala sas logia

Λιτσα!!!!!!!!!!!!!!

Τρομερες!!!!!!!!!!!

Εχω ενθουσιαστει!!!!Και τις εκανες ολες μονη σου ε?

Δεν εχω να πω τιποτα!!!!ΝΑ σου στειλω διευθυνση να μου στειλεις μια ρε!!!!!!!

Μεσα τι κουφετα θα βαλεις?

Ελενιτσα αντε δειξε και τις δικες σου!!!!Οταν θα καταληξω πως θα μοιαζουν οι δικες μου θα σας βαλω φωτο!!!Ακομα τα βαπτιστηκα δεν σας εδειξα βεβαια....

Τωρα εχω προβληματσιστει ομως....Μηπως πρεπει να κανω και μπομπονιερες για μεγαλους ή μονο παιδικες?????:confused::confused:

zoitsa steile diefthinsi na osu steilo , mesa skeftomai na valo 5 sokofistiki kai 5 smartries , logo gamovaftisis eimai na nta sindiaso etsi. Aftes einai oi mpomponieres gia tous megalous gia ta paidakia den exo apofasisei akoma , eida kati poli oraies raketes kai svoures den xero pou tha katalixo . Pantos an thelete ilika iparxei i adorexpou exei poli kales times apo ekei pira ta koutakia ola ta ipoloipa apo ebay !!!to mprelok mou vgike me to zori 40 lepta kai idio i adorex pou exei kai kales times to exie 1.5 E eipate tipota???Mono ligi fantasia ipomoni kai diathesi xreiazetai.

Σοφακι!!!!!!!!!!!ΕΙναι μια τρελλα η μικρη!!!!!!!!!!!Τρελλα !!!!!!!!!!!Η αγαπημενη μου βεβαια ειναι με τις κοτσιδες!!!!!!!!!!Υπεροχη !!!!!!!!!Αχ να ειναι παντα ευτυχισμενη οπως ειναι στις φωτογραφιες και να την χαιρεσαι βρε Σοφακι!!!!!!

Γαργαλησε την απο εμενα!!!!!!!!!!!;););)

Λιτσακι εμεις τις καλτσες δεν τις βγαζουμε απο τα ποδια...Του τις δινουμε να παιζει γιατι τρελλαινεται....Του αρεσει να την βαζει στο στομα και να μπουσουλαει....Δεν εχω καταλαβει γιατι.....

Βρε Σοφια με την καλτσα στο στομα?Και γιατι δεν την εβγαλες μια φωτο??????

oRAIOS O tEO !!

Αχ και εγω τοσο καιρο εψαχνα μονο παιδικες....Τωρα αρχισα να σκεφτομαι...Και πως θα τρωνε τα γλειφιτζουρια οι μεγαλοι????????????:confused::confused:

Αντε να βρω κατι παλι.....

Σοφακι παρα πολυ ωραιες οι χιονομπαλες και τα αγαλματακια απο επανω....Αυτο που ειναι το μαγαζι?

oSO GIA gliko epeidi psaxno xinexeia kai den othela to classic pastaki eftiaxa spiti sokolatenia glifitzouria

(mou vgikan ligo malaka o mos alla pentanostima) kai cupcakes kai katelixa sta cupcakes. vevaia apo to inernet ta pio ftina pou vrika itan 1.55 kai den epaize gia 300 atoma toso akrivo gliko piga sto zaharoplasteio edo dipla tou eipa ti thelo kai epano na exei glaso tirkouaz ta misa kai ta alla kitrina , sta xromata tis vaftisis, kai antistoixa me ta antitheta xromata na grafei epano Andreas. Afta pou mou aresan itan me zaharopasta alla sto stoma den xero pos tha einai afto....

afta....pao na prolavompas kai fao tipota giati kali i diaita alla na trome kai tipota:)

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλέ δεν είναι μπροστά η Βαλέρια!

απλά δεν κάνει να φάει μοσχάρι!!!! Λόγω της αλλεργίας στην πρωτείνη αγελαδινού γάλακτος, η παιδίατρος μας είπε να μη δώσουμε μοσχάρι!οπότε αναγκαστικά τρώει κατσικάκι!

τρώει βέβαια τρόπος του λέγειν....14 κουταλιές έφαγε σήμερα! έχω φτάσει να τις μετράω!!! χαχαχαχα!!!

και τώρα κλαίει και οδύρεται στην κούνια της....αρνείται να κοιμηθεί....τα νεύρα μουουουουουουουου!!!!!!!!

εσύ συμπεθέρα όλα τα φτηνιάρικα κοιτάζεις....τςτςτςτςτςτςτςτς!!!!

παρολαυτά πολύ ωραίο το φόρεμα!!!

vre sofaki emeis exoume allergia alla trome mono mosxari edo kai 1 1/2 mina

Γεια σας κοριτσάκια , πως είστε ?

Δεν πολυμπαινω τα πρωινά τώρα γιατί στο σπίτι έχουμε «εκπαίδευση» ! Έρχεται η πεθερά μου να μάθει 2-3 πραγματάκια όπως θέλω εγώ να τα κάνει στο παιδί μου σε περίπτωση που αν κ όταν πιάσω δουλειά .

Όμως όπως πολύ καλά αντιλαμβάνεστε κ όχι για να το παινευτώ έχω φάει χοντρό πακέτο

1304712nu0m2o9kj6.gif

Σοφία στο έχω ξαναπεί το παιδί σου είναι κουκλί ! Τι μαλάκια είναι αυτά πολλά? Να τη χαίρεστε κοριτσάκι !

Λίτσα πολύ ωραίες οι μπομπονιέρες κ αν κατάλαβα καλά τις έφτιαξες μόνη σου ? Χρυσοχέρα , μπράβο

Κ εμείς ένα σχέδιο θα κάνουμε κ για μικρούς κ για μεγάλους αν κ δε θα έχουμε πολλά παιδάκια τείνω στο κάνω μπομπονιέρες παιδικές γιατί αρέσουν σε όλους , τώρα πειρατής ή ναυτικό δε ξέρω , θαλασσινό πάντως σίγουρα .

Ρε συ Μακ μου αρέσουν πολύ αυτές οι μπομπο, τις έχει εδώ http://www.parisis.com.gr/ σελίδα 139 , αλλά αυτός είναι κατάλογος χονδρικής κ δε πουλά λιανική από όσο ξέρω. Εσύ πόσο περίπου θα τις πάρεις ?

Καλά Ζωή έριξα το γέλιο «ποιος είναι ο Σάββας ρε παιδιά ? Φοβερό !!!! :D

Κατά τα άλλα καλά είμαστε τρώμε μια χαρά το αυγό-κρόκο μας κ από την άλλη εβδομάδα ολόκληρο

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Αρχικό μήνυμα απο zoi_m viewpost.gif

Σοφακι!!!!!!!!!!!ΕΙναι μια τρελλα η μικρη!!!!!!!!!!!Τρελλα !!!!!!!!!!!Η αγαπημενη μου βεβαια ειναι με τις κοτσιδες!!!!!!!!!!Υπεροχη !!!!!!!!!Αχ να ειναι παντα ευτυχισμενη οπως ειναι στις φωτογραφιες και να την χαιρεσαι βρε Σοφακι!!!!!!

Γαργαλησε την απο εμενα!!!!!!!!!!!:wink::wink::wink:

Λιτσακι εμεις τις καλτσες δεν τις βγαζουμε απο τα ποδια...Του τις δινουμε να παιζει γιατι τρελλαινεται....Του αρεσει να την βαζει στο στομα και να μπουσουλαει....Δεν εχω καταλαβει γιατι.....

Βρε Σοφια με την καλτσα στο στομα?Και γιατι δεν την εβγαλες μια φωτο??????

καλά Ζωίτσα αυτό το ποστ τώρα το είδα που έκανε quote η Λίτσα!!!

ευχαριστούμε πολύυυυυυ!!!!!!!!!!!!

θα της ρίξω και ένα γαργαλητό αφιερωμένο!!!!

άσε και ήταν ξεφόρτιστη η φωτογραφική και η χαζή δε σκέφτηκα να τη βγάλω με το κινητό!!!

vre sofaki emeis exoume allergia alla trome mono mosxari edo kai 1 1/2 mina

τι να σου πω βρε Λιτσάκι...εντολή παιδιάτρου....δεν ξέρω....

στις 20 που έχουμε ραντεβού θα την ξαναρωτήσω!

έχετε κάνει κι εσείς ραστ και βγήκε θετικός ο μικρός?

καλά βρε Λιτσάκι εσύ το έχεις δει επαγγελματικά το θεμα γαμοβάφτιση λέμε!!!! και πάλι μπράβο!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια , πως είστε ?

Δεν πολυμπαινω τα πρωινά τώρα γιατί στο σπίτι έχουμε «εκπαίδευση» ! Έρχεται η πεθερά μου να μάθει 2-3 πραγματάκια όπως θέλω εγώ να τα κάνει στο παιδί μου σε περίπτωση που αν κ όταν πιάσω δουλειά .

Όμως όπως πολύ καλά αντιλαμβάνεστε κ όχι για να το παινευτώ έχω φάει χοντρό πακέτο

1304712nu0m2o9kj6.gif

Σοφία στο έχω ξαναπεί το παιδί σου είναι κουκλί ! Τι μαλάκια είναι αυτά πολλά? Να τη χαίρεστε κοριτσάκι !

Λίτσα πολύ ωραίες οι μπομπονιέρες κ αν κατάλαβα καλά τις έφτιαξες μόνη σου ? Χρυσοχέρα , μπράβο

Κ εμείς ένα σχέδιο θα κάνουμε κ για μικρούς κ για μεγάλους αν κ δε θα έχουμε πολλά παιδάκια τείνω στο κάνω μπομπονιέρες παιδικές γιατί αρέσουν σε όλους , τώρα πειρατής ή ναυτικό δε ξέρω , θαλασσινό πάντως σίγουρα .

Ρε συ Μακ μου αρέσουν πολύ αυτές οι μπομπο, τις έχει εδώ http://www.parisis.com.gr/ σελίδα 139 , αλλά αυτός είναι κατάλογος χονδρικής κ δε πουλά λιανική από όσο ξέρω. Εσύ πόσο περίπου θα τις πάρεις ?

Καλά Ζωή έριξα το γέλιο «ποιος είναι ο Σάββας ρε παιδιά ? Φοβερό !!!! :D

Κατά τα άλλα καλά είμαστε τρώμε μια χαρά το αυγό-κρόκο μας κ από την άλλη εβδομάδα ολόκληρο

ευχαριστούμε πολύ και σένα Κατερινάκι για τα καλά σου λόγια!!!

όαλ τα μωρά μας είναι κουκλιά!!!

πως να το κάνουμε????????????:D:D

υπομονή με την πεθερά....τι άλλο να σου πω....

εμένα ευτυχώς με έχει χ...σμένη οπότε δεν έχω και επαφές και γλιτώνω!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τι να σου πω βρε Λιτσάκι...εντολή παιδιάτρου....δεν ξέρω....

στις 20 που έχουμε ραντεβού θα την ξαναρωτήσω!

έχετε κάνει κι εσείς ραστ και βγήκε θετικός ο μικρός?

καλά βρε Λιτσάκι εσύ το έχεις δει επαγγελματικά το θεμα γαμοβάφτιση λέμε!!!! και πάλι μπράβο!!!!!

oxi den exoume kanei rast apla molis arxisa na tou dino perisotero xeno gala eixe grinies den etroge poli kai eixe atopiki dermatitida , molis xekinisame ha gala ola ok , mexri tora to idio gala pinoume den to exoume allaxei se 2is vrefikis kai afou to xeskizei kai to pinei o giatros mou eipe oti den tha to allaxoume.

oso gia tin gamovaftisi thelo na einai ola teleia kai to exo parei poli patriotika to thema kai to exo psaxei. kai thelo na min einai tipota classic alla ligo periergo!!! peste me psonio peste me oti thelete alla thelo na ta kano etsi opos ta exo sto m ialo mou!!:):):)

oxi den exoume kanei rast apla molis arxisa na tou dino perisotero xeno gala eixe grinies den etroge poli kai eixe atopiki dermatitida , molis xekinisame ha gala ola ok , mexri tora to idio gala pinoume den to exoume allaxei se 2is vrefikis kai afou to xeskizei kai to pinei o giatros mou eipe oti den tha to allaxoume.

oso gia tin gamovaftisi thelo na einai ola teleia kai to exo parei poli patriotika to thema kai to exo psaxei. kai thelo na min einai tipota classic alla ligo periergo!!! peste me psonio peste me oti thelete alla thelo na ta kano etsi opos ta exo sto m ialo mou!!:):):)

ΨΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :tongue::tongue::P:p:cool:

Καλά κάνεις βρε κοριτσάκι!!!

αυτό είναι το σωστό!!! να γίνουν όλα όπως τα ονειρεύεσαι!!!!

ΨΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :tongue::tongue::P:p:cool:

επ κοπελιά τι κάνεις εσύ εδώ τέτοια ώρα??????

απο το αλτσχάιμερ, ξέχασες να κοιμηθείς?????????:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Ηρθα απο τα ξενα να σας καλημερησω!!

Εχω χαθει τελειως πια το ξερω, αλλα ειλικρινα, δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια..

Ειμαι ολη μερα εκτος σπιτιου, κ ερχομαι μονο για υπνο αργα το βραδυ.. Το παιδι μου το εχω τρελανει μαλλον, αλλα δυστηχως τι να κανω!?!? Δοξα το Θεο εχω δουλιτσα, ο Θοδωρης ομως οχι ακομα, κ παραμενει δυσκολη η κατασταση, ετσι τρεχω διπλα! Ειμαι μονη μου στο μαγαζι χωρις βοηθεια, οποτε δεν εχω καθολου χρονο, κ ετσι δεν σας "βλεπω" καθολου πια..

Τωρα τι να σας πω.. Οτι θα τα πουμε κ τετοια? Ουτε ξερω..

Ευχομαι να ειστε ολες καλα, κ τα μπεμπακια σας επισης! Οταν καμμια μερα βρω παραπανω χρονο (συνηθως μετα τις 12..) ελπιζω να σας πετυχω κ να τα πουμε..

Πολλα φιλια απο μας..!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...