Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΤΟ ΜΙΣΩ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ!!!! δεν το βαριεμαι απλα...Αλλα ηταν της μπεμπας και επρεπε να τα σιδερωσω. Τα αλλα δυο ειναι δικα μας και Θ Α Θ Α τα σιδερωσω...Βλεπω τον αντρα μου σε λιγο να πηγαινει στη δουλεια χωρις σωβρακο!!!!!!!!!!!

χαχαχα μα ακριβώς το ίδιο λέμε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

όταν πω στο ροκ σταρ σου οτι τον λες μπέμπη θα στα χέσει ΟΛΑ για να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις!!! ακου ΜΠΕΜΠΗ :confused:

Μπεμπουλίξ!!! Κατά το αστερίξ! :tongue:

Τώρα που το λές...δεν έκανε κακά του μετά το τελευταίο γεύμα...ξεράθηκε στον ύπνο...πωπω με βλέπω να ξεσκατίζω μες το άγριο ξημέρωμα :rolleyes:

ΤΟ ΜΙΣΩ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ!!!! δεν το βαριεμαι απλα...Αλλα ηταν της μπεμπας και επρεπε να τα σιδερωσω. Τα αλλα δυο ειναι δικα μας και Θ Α Θ Α τα σιδερωσω...Βλεπω τον αντρα μου σε λιγο να πηγαινει στη δουλεια χωρις σωβρακο!!!!!!!!!!!

και γιατί σκας σου έχω τη λύση... να του παρεις αυτά που φορούσαμε στο μαιευτήριο...ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ!!!!:P:p:p:p

αααα μανα γυναικα με δουλεύεται και παιζεται με τον πόνο μου???? για χάδια είπαμε ... ρώτησα για γουτσου γουτσου....!!! αλτσχαιμερ απο τώρα???:tongue:

χαδια χαδια αλλα το ενα φερνει το αλλο!!!! Τωρα για αλτσχαιμερ να σου πω, εχω λιγο, δεν εχεις αδικο!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Μπεμπουλίξ!!! Κατά το αστερίξ! :tongue:

Τώρα που το λές...δεν έκανε κακά του μετά το τελευταίο γεύμα...ξεράθηκε στον ύπνο...πωπω με βλέπω να ξεσκατίζω μες το άγριο ξημέρωμα :rolleyes:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ αμα ξυπνησει το παιδί μου απο το γέλια που μου προκαλείς τότε θα έρθω με ντουντουκα στην Παιανία!!! και ναι αυτό είναι απειλή:tongue:!

Διαφημίσεις

και γιατί σκας σου έχω τη λύση... να του παρεις αυτά που φορούσαμε στο μαιευτήριο...ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ!!!!:P:p:p:p

Καλα δεν παλευεσαι!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!! Δεν το ειχα σκεφτει και εχω 2- 3 που μου περισσεψαν!!!! Τωρα που θα παει για μπανιο και θα ψαξει σωβρακακι, θα του δωσω ενα τετοιο!!!!!!!!!!!! αχαχαχα...

ovvZp2.png

έχω δυο και τα κοιτάω εδώ και 3 μέρες...και άλλο ένα του μπέμπη άπλωσα τώρα...

το βαριέμαι το σιδέρωμα :(

άλλο το μπεμπουλίξ εσυ τον είπες ΜΠΕΜΠΗ και θα του το ΠΩ!!! δεν έχω χαζεψει... ακόμα τουλάχιστον

Καλα δεν παλευεσαι!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!! Δεν το ειχα σκεφτει και εχω 2- 3 που μου περισσεψαν!!!! Τωρα που θα παει για μπανιο και θα ψαξει σωβρακακι, θα του δωσω ενα τετοιο!!!!!!!!!!!! αχαχαχα...

please παρε και τη φωτογραφική να μας βγάλεις τη φάτσα του όταν του το δώσεις!!!!! Εσύ που μένεις -σε ποια περιοχή ????

ΧΑΧΑΧΑΧΑ αμα ξυπνησει το παιδί μου απο το γέλια που μου προκαλείς τότε θα έρθω με ντουντουκα στην Παιανία!!! και ναι αυτό είναι απειλή:tongue:!

Δεν παίζεσαι κοριτσάρα μου :P

please παρε και τη φωτογραφική να μας βγάλεις τη φάτσα του όταν του το δώσεις!!!!! Εσύ που μένεις -σε ποια περιοχή ????

Tου το εδωσα ηδη!!!!!!!Αχαχαχα!!!!!!!!Δεν καταλαβε καν τι ειναι, μου λεει "γαζα θα βαλω σημερα αντι για σωβρακο;;;" Γιατι ρωτας πού μενω;; Θα με επισκεπτεις και μενα βραδιατικα;; Λιγο μακρια σου πεφτω, Ηρακλειο Κρητης μενω, οποτε τη γλυτωσα την επισκεψη!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Μαρία και Άννα πάω να ξαπλάρω και μαζέψτε δυνάμεις γιατί αύριο θα έχει χάλια καιρό .. που σημαίνει ότι ΔΕΝ θα τον πάω βόλτα θα κάτσω σπίτι και αυτός μάλλον θα κοιμάται (αφού ο καιρός θα είναι χάλια..) οπότε.... ΜΑΖΕΨΤΕ ΔΥΝΑΜΗ... θα με φάτε στη μάπα.... !!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ!!!

Tου το εδωσα ηδη!!!!!!!Αχαχαχα!!!!!!!!Δεν καταλαβε καν τι ειναι, μου λεει "γαζα θα βαλω σημερα αντι για σωβρακο;;;" Γιατι ρωτας πού μενω;; Θα με επισκεπτεις και μενα βραδιατικα;; Λιγο μακρια σου πεφτω, Ηρακλειο Κρητης μενω, οποτε τη γλυτωσα την επισκεψη!!!!!!!!!!

ααααα το επιασες ..... μπράβο μπράβο!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...