Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Ο συγκεκριμένος στον εντελώς φυσικό δε δίνει απολύτως τπτ. Μονο στον φυσικό τροποποιημένο. Ανάλογα πως βγαίνουν οι αιματολογικές.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ζωή για κοίτα εδώ:

http://www.narlis.gr/cat/bobonieres/parissis.pdf

στη σελίδα 82 έχει κάτι ωραίες χιονόμπαλες με πειρατή μέσα! αυτές είναι ωραίες και για παιδάκια και για μεγάλους!

και αν θες μετά εσύ, δίνεις και έξτρα στα παιδάκια τις σαπουνόφουσκες με το γλειφιτζούρι!

Σοφακι παρα πολυ ωραιες οι χιονομπαλες και τα αγαλματακια απο επανω....Αυτο που ειναι το μαγαζι?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιτα...εγω στο πρωτο μου παιδι ειχα μια εικονα γυαλινη με την παναγια και τον χριστο σε στυλ σκαλισμενη σε βραχο και για τα παιδακια ειχα κουμπαρα σε διαφορα χρωματα πασχαλιτσες.εγινε ενας χαμος......ουτε για μας δεν εμειναν.....και μετα παρηγγειλα και αλλες!!!στην μικρη ειχα κορνιζουλες για ολους.....με ενα κουνελακι...εκει εμειναν αρκετες!!!θα σας βαλω και φωτο αργοτερα!!!γι αυτο σου λεω ειναι ταλαιπωρια....αλλα αυτο που διαλεξες ειναι πολυ καλο τι σημασια εχει αν εχει γλειφιτζουρι....???οι μεγαλοι θα το φανε σιγουρα!!!

Ρε σκεφτομαι 50 χρονων ανθρωποι θα τρωνε το γλειφιτζουρι ψαρακια?????

Δεν ξερω.....:tongue::tongue:

πειρατη ειχαμε εμεις στην βαπτιση προχθες στην Φλωρινα!!!!στον Αντρεα μου ειχαμε στρουμφακια....απο προσκλητηριο που εφτιαξα μονη μου και τεραστια στρουμφακια με τα σπιτακια (μαζι με την κουνιαδα μου).εχω κρατησει ενα και το εχω στο δωματιο!!στην Ευη ειχαμε πριγκιπισσες και πονυ!!!!απιθανα....εφτιαξα και εκει 4 τεραστια πονυ και το προσκλητηριο παλι.στο μπεμπη εχω θεμα την ομαδα της πολης μας τον Αστερα.....οπου το προσκλητηριο ειναι εξωφυλλο αθλητικου περιοδικου με τον μπεμπη σε φωτο!!!

ΚΑι εμεις βρε Ελενιτσα Ποτε θα δουμε φωτο απο ολα αυτα ?Ε?ε?ε?

Οχι τιποτα αλλο να παρω καμια ιδεα!!!!!

Σοφακι παρα πολυ ωραιες οι χιονομπαλες και τα αγαλματακια απο επανω....Αυτο που ειναι το μαγαζι?

Καβάλα είναι το μαγαζί!!!

εγώ απο εκεί θα παραγγείλω τις δικές μου!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γαλιααααααααααντρεεεεεεεεεεεεες! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

πόση ωρα εκανα να σας διαβασω και εχω δουλεια! με εχετε καταστρεψει : χανω προθεσμιες, δικογραφα, ξεχναω δικαστηρια και βουλιαζουν και τα καραβια μου στον Περσικό :tongue:. πληγή εισατε πια!!!!!! χα χα χα

λοιπόν Ζωή θα προσπαθησω να σου δειξω μπομπονιερες που μου εστειλε φιλη από θεσσαλονίκη και αν θελεις σου δινω και τα στοιχεια της να σου τις προμηθευσει... περιμενω να τις επισυναψω....

Διαφημίσεις

πόση ωρα εκανα να σας διαβασω και εχω δουλεια! με εχετε καταστρεψει : χανω προθεσμιες, δικογραφα, ξεχναω δικαστηρια και βουλιαζουν και τα καραβια μου στον Περσικό :tongue:. πληγή εισατε πια!!!!!! χα χα χα

λοιπόν Ζωή θα προσπαθησω να σου δειξω μπομπονιερες που μου εστειλε φιλη από θεσσαλονίκη και αν θελεις σου δινω και τα στοιχεια της να σου τις προμηθευσει... περιμενω να τις επισυναψω....

αυτό αλτσχάιμερ λέγεται!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

θες να με προσλάβεις για γραμματέα σου να στα θυμίζω?????:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μαρακιιιιιιιιι που ειναι το ρημαδι το μυαλο σου???????εισαι καλα?τι επαθες ρε παιδι μου με εκεινα τα καραβια????μην σκας θα σου στειλω εγω μερικα....

[ATTACH]509[/ATTACH]

[ATTACH]510[/ATTACH]

αυτες τις ειχανε σε μια βαφτιση για τους μεγαλους

για τα πιτσιρικια μπορεις να βάλεις τις σαπουνοφουσκες

δεν ειναι τελειες;

εγω αυτες θα παρω!

[ATTACH]509[/ATTACH]

[ATTACH]510[/ATTACH]

αυτες τις ειχανε σε μια βαφτιση για τους μεγαλους

για τα πιτσιρικια μπορεις να βάλεις τις σαπουνοφουσκες

δεν ειναι τελειες;

εγω αυτες θα παρω!

τέλειες βρε Μαράκι!!!!

καλά αν κάνεις αυτές, θα μου στείλεις και μένα μετά τη βάφτιση!!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ΝΑι ρε ειναι τρομερες!!!!!

Δες και αυτες που ειπε η Σοφια σελιδα 82 μια και εχουμε το ιδιο θεμα!!!!!:tongue::tongue:

ΑΥτες που μου εδειξες τις κανει η φιλη σου στην θεσ/νικη?Εχει μαγαζι?Να παω να το επισκεφθω αν ειναι.....

με πειραζεται μικρες μου ε;

δεν θα φτασετε ομως στην ηλικια μου; θα δειτε!!!!!!!!!!

εκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θα'ρθεις!!!!!!!!!:tongue:

αααα εγώ θα αργήσω γιατί πάω σύμφωνα με όσο φαίνομαι!!!

αφού μου είπαν οτι μοιάζω 19-20 έχω πολύ καιρό ακόμα!!!!

χαχαχαχαχα!!!

1285302nyjstnvjys.jpg

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...