Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λιτσα!!!!!!!!!!!!!!

Τρομερες!!!!!!!!!!!

Εχω ενθουσιαστει!!!!Και τις εκανες ολες μονη σου ε?

Δεν εχω να πω τιποτα!!!!ΝΑ σου στειλω διευθυνση να μου στειλεις μια ρε!!!!!!!

Μεσα τι κουφετα θα βαλεις?

Ελενιτσα αντε δειξε και τις δικες σου!!!!Οταν θα καταληξω πως θα μοιαζουν οι δικες μου θα σας βαλω φωτο!!!Ακομα τα βαπτιστηκα δεν σας εδειξα βεβαια....

Τωρα εχω προβληματσιστει ομως....Μηπως πρεπει να κανω και μπομπονιερες για μεγαλους ή μονο παιδικες?????:confused::confused:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

τι κάνετε?????????????

πάρτε καφεδάκι!!!

1123782jbt1hwkgo3.gif

aftes einai oi mpomponiers mas elpizo na fainontai...perimeno sxolia

Λίτσα είναι πανέμορφες!!!!!!!!!!!!!!!

φοβερές!!!! και το κουτάκι πολύ ιδιαίτερο!

χίλια μπράβο!!!!

telika mallon den exei lisa mono o dikos mou me tis kaltses apo oti vlepo , kai o Teo mas me tin kaltsa ston stoma kikloforei. Prepei na tou tis forao isa me 30 fores tin mersa, gi afto tou forao t apapoutsia kai den mporei na tis vgalei

α καλά...εγώ προχθές βρήκα τη μικρή να κοιμάται με την κάλτσα στο στόμα!!!!

θα μου πεις πως μπορω και εγω να στειλω προσκλησεις και στις αλλες μανουλες????μακια:D

ε εντάξει....αν και είναι μυστικό....θα στο εκμυστηρευτώ!!! χαχαχαχα!!!

πάτάς πάνω στο όνομα της κοπέλας που θες και πατάς εκεί που γράφει add....to my contacts.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Λιτσα!!!!!!!!!!!!!!

Τρομερες!!!!!!!!!!!

Ελενιτσα αντε δειξε και τις δικες σου!!!!Οταν θα καταληξω πως θα μοιαζουν οι δικες μου θα σας βαλω φωτο!!!Ακομα τα βαπτιστηκα δεν σας εδειξα βεβαια....

Τωρα εχω προβληματσιστει ομως....Μηπως πρεπει να κανω και μπομπονιερες για μεγαλους ή μονο παιδικες?????:confused::confused:

μια μπομπονιερα να φτιαξεις για ολους και κατι διαφορετικο για τα παιδακια.αν μπεις στην διαδικασια να φτιαξεις και μπομπονιερες για τα παιδια θα μπλεξεις.....ξερω τι σου λεω.θα θελουν ολοι και απο αυτες και καλο ειναι τις μπομπονιερες να τις δινεις απο συγκεκριμενη ηλικια και πανω.

Λιτσα!!!!!!!!!!!!!!

Τρομερες!!!!!!!!!!!

τι μπομπονιέρες σκέφτεσαι να κάνεις Ζωή μου?????

(επειδή απο χθες το βράδυ έχω φάει ένα κόλλημα και έχω στεναχωρηθεί....μου είχες πει παλιότερα οτι δε σου αρέσουν τα υποκοριστικά του ονόματος σου??? εσύ ήσουν???? κι εγώ σε έλεγα συνέχεια Ζωίτσα....πρέπει να σου είχα σπάσει τα νεύρα, αν θυμήθηκα σωστά και ήσουν εσύ....:()

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφακι!!!!!!!!!!!ΕΙναι μια τρελλα η μικρη!!!!!!!!!!!Τρελλα !!!!!!!!!!!Η αγαπημενη μου βεβαια ειναι με τις κοτσιδες!!!!!!!!!!Υπεροχη !!!!!!!!!Αχ να ειναι παντα ευτυχισμενη οπως ειναι στις φωτογραφιες και να την χαιρεσαι βρε Σοφακι!!!!!!

Γαργαλησε την απο εμενα!!!!!!!!!!!;););)

Λιτσακι εμεις τις καλτσες δεν τις βγαζουμε απο τα ποδια...Του τις δινουμε να παιζει γιατι τρελλαινεται....Του αρεσει να την βαζει στο στομα και να μπουσουλαει....Δεν εχω καταλαβει γιατι.....

Βρε Σοφια με την καλτσα στο στομα?Και γιατι δεν την εβγαλες μια φωτο??????

Διαφημίσεις

μια μπομπονιερα να φτιαξεις για ολους και κατι διαφορετικο για τα παιδακια.αν μπεις στην διαδικασια να φτιαξεις και μπομπονιερες για τα παιδια θα μπλεξεις.....ξερω τι σου λεω.θα θελουν ολοι και απο αυτες και καλο ειναι τις μπομπονιερες να τις δινεις απο συγκεκριμενη ηλικια και πανω.

Συμφωνώ με την Ελενίτσα!

φτιάξε μια για όλους και αναλόγως με το πόσα παιδάκια θα έχεις, μπορείς να τους δώσεις κάτι ξεχωριστά! ακόμα και ένα μεγάλο γλειφιτζούρι!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τι μπομπονιέρες σκέφτεσαι να κάνεις Ζωή μου?????

(επειδή απο χθες το βράδυ έχω φάει ένα κόλλημα και έχω στεναχωρηθεί....μου είχες πει παλιότερα οτι δε σου αρέσουν τα υποκοριστικά του ονόματος σου??? εσύ ήσουν???? κι εγώ σε έλεγα συνέχεια Ζωίτσα....πρέπει να σου είχα σπάσει τα νεύρα, αν θυμήθηκα σωστά και ήσουν εσύ....:()

Καμια Σχεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχω τετοια προβληματα Σοφακι...Με μπερδευεις με καποια αλλη.....:tongue::tongue:

Λεω να κανω αυτες που ειχε πει η Μακ...Με σαπουνοφουσκες σαν καραμελα και ενα γλειφιτζουρι πανω....Το θεμα ειναι οτι δεν νομιζω να ερθουν πολλα παιδακια στην βαπτιση....Οποτε εχω μπερδευτει....:confused::confused:

Καλημέραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

τι κάνετε?????????????

πάρτε καφεδάκι!!!

ε εντάξει....αν και είναι μυστικό....θα στο εκμυστηρευτώ!!! χαχαχαχα!!!

πάτάς πάνω στο όνομα της κοπέλας που θες και πατάς εκεί που γράφει add....to my contacts.

θελω ενα καφεδακι γλυκο οτι να ναι(αν και δεν πινω καφε).....:D και σε ευχαριστω!!!!!

Αχ και εγω τοσο καιρο εψαχνα μονο παιδικες....Τωρα αρχισα να σκεφτομαι...Και πως θα τρωνε τα γλειφιτζουρια οι μεγαλοι????????????:confused::confused:

Αντε να βρω κατι παλι.....

Καμια Σχεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχω τετοια προβληματα Σοφακι...Με μπερδευεις με καποια αλλη.....:tongue::tongue:

Λεω να κανω αυτες που ειχε πει η Μακ...Με σαπουνοφουσκες σαν καραμελα και ενα γλειφιτζουρι πανω....Το θεμα ειναι οτι δεν νομιζω να ερθουν πολλα παιδακια στην βαπτιση....Οποτε εχω μπερδευτει....:confused::confused:

ουφ πολυ χάρηκα που δεν ήσουν εσύ!!!!

αν θες το πιστεύεις αλλά δε μπορούσα να κοιμηθώ απο την έγνοια μου!!!

οτι θυμάμαι χαίρομαι τελικά...

η αδερφή μου στη βάπτιση της μπέμπας της, που είχε λίγα παιδάκια, είχε πάρει πολύχρωμες χάρτινες τσαντούλες και είχε βάλει μέσα ένα για σαπουνόφουσκες, ένα μεγάλο γλειφιτζούρι και ένα πολύ ωραίο μικρό καδράκι στην καθε τσαντούλα και έδωσε μόνο στα παιδάκια! α είχε και ένα σακκουλάκι με μαρσμέλοους!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Αχ και εγω τοσο καιρο εψαχνα μονο παιδικες....Τωρα αρχισα να σκεφτομαι...Και πως θα τρωνε τα γλειφιτζουρια οι μεγαλοι????????????:confused::confused:

Αντε να βρω κατι παλι.....

κοιτα...εγω στο πρωτο μου παιδι ειχα μια εικονα γυαλινη με την παναγια και τον χριστο σε στυλ σκαλισμενη σε βραχο και για τα παιδακια ειχα κουμπαρα σε διαφορα χρωματα πασχαλιτσες.εγινε ενας χαμος......ουτε για μας δεν εμειναν.....και μετα παρηγγειλα και αλλες!!!στην μικρη ειχα κορνιζουλες για ολους.....με ενα κουνελακι...εκει εμειναν αρκετες!!!θα σας βαλω και φωτο αργοτερα!!!γι αυτο σου λεω ειναι ταλαιπωρια....αλλα αυτο που διαλεξες ειναι πολυ καλο τι σημασια εχει αν εχει γλειφιτζουρι....???οι μεγαλοι θα το φανε σιγουρα!!!

Ζωή για κοίτα εδώ:

http://www.narlis.gr/cat/bobonieres/parissis.pdf

στη σελίδα 82 έχει κάτι ωραίες χιονόμπαλες με πειρατή μέσα! αυτές είναι ωραίες και για παιδάκια και για μεγάλους!

και αν θες μετά εσύ, δίνεις και έξτρα στα παιδάκια τις σαπουνόφουσκες με το γλειφιτζούρι!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Δεν εχω Σοφακι γενικα ....ΚΑτι σε πειρατη και θαλασσα πλησιαζει...Αλλα και ασχετα αν βρω και μου αρεσουν καθολου δεν με χαλαει....

πειρατη ειχαμε εμεις στην βαπτιση προχθες στην Φλωρινα!!!!στον Αντρεα μου ειχαμε στρουμφακια....απο προσκλητηριο που εφτιαξα μονη μου και τεραστια στρουμφακια με τα σπιτακια (μαζι με την κουνιαδα μου).εχω κρατησει ενα και το εχω στο δωματιο!!στην Ευη ειχαμε πριγκιπισσες και πονυ!!!!απιθανα....εφτιαξα και εκει 4 τεραστια πονυ και το προσκλητηριο παλι.στο μπεμπη εχω θεμα την ομαδα της πολης μας τον Αστερα.....οπου το προσκλητηριο ειναι εξωφυλλο αθλητικου περιοδικου με τον μπεμπη σε φωτο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...