Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ax vre koritsai ti einai afta ola pou ginontai???den mporo na vgalo apo to mialo mou tin kopela ...po po

εδω ειμαι φιλεναδες μου απλά δεν πολυμπαινω γιατι ως γνωστον εδω και πολύ καιρο δεν ειμαι στα καλα μου και σε καμια περιπτωση δε θελω να σας επηρεασω..

ti exeis esi vre koritsaki?giati pali xalia?den einai kai imaria edo na sta xonei gia na sineltheis

kane anapantiti na se pairno ego otan eisai xalia vre !!!

δεν έχει τέτοια στη λαική μας....:(

έλεγα να πάω πράκτικερ να ρίξω μια ματιά....να πάρω κι εγώ καμια έτοιμη...

έτσι κι αλλιώς δε θέλω να έχει καρτούν, πριγκήπισσες,κλπ....απλή τη θέλω αλλά να είναι λίγο χοντρό το ύφασμα γιατί το πρωί χτυπάει ο ήλιος κατευθείαν στο δωμάτιο της μικρής και ακόμα και με κλειστά πατζούρια έχει πολύ φως....μη μου ξυπνάει ξημερώματα!!!!

ki ego apo praktiker etoimi tin exo parei tou mpempi wiinie opos to domatio mas

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ti exeis esi vre koritsaki?giati pali xalia?den einai kai imaria edo na sta xonei gia na sineltheis

τι καλή που εισαι και εσυ Λιτσάκι μου!

να μωρε κατι καραβια (πετρελαιοφορα) που ειχα στον Περσικό βουλιάξανε και δεν τα ειχα ασφαλισει στο ποσό που ήθελα... τρελή χασουρα και τα εβαψα μαυρα :-(:tongue:;)

Καλησπερα!

Μολις τον εβαλα για υπνο και ο Σαββας βγαζει το σκυλι βολτα.Οποτε εχω λιγο χρονο να χαλαρωσω.

Κι εγω εχω χαλαστει πολυ με την κοπελα και με ολα τα γεγονοτα που γινονται και ανησυχω πολυ για το μελλον και ιδιαιτερα του παιδιου μου το μελλον.Θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα απο δω και περα.Ζω μ'αυτο το αγχος.Οτι δεν θα εχω να προσφερω ενα καλυτερο αυριο για το παιδι μου.Ας σταματησω εδω ομως,να μην σας μαυριζω κι εσας την ψυχη...

Και παω στα ευχαριστα.Πηγαμε με την νονα μας και κλεισαμε μπομπονιερες,βαπτιστικα,λαδοπανα,στολισμο κτλ.Οποτε ειμαστε σχεδον ετοιμοι για την μεγαλη μερα.

Το πιστευετε οτι εχω μια εβδομαδα αδεια (απο Δευτερα τα κεφαλια μεσα)και δεν εχω κανει καμια δουλεια στο σπιτι?Ηθελα να κανω γενικη και να ξεδιαλυνω χειμερινα και καλοκαιρινα.Να δωσω οτι δεν μας κανουμε για να μην πιανουν και χωρο στις ντουλαπες.Εννοειται απο τα δικα μου ρουχα σχεδον ολα.Αλλα ρε κοριτσια δεν εχω καθολου ορεξη.Δεν ειμαι πολυ γαιδουρα?Βαριεμαι ομως πολυ.Προτιμω τον χρονο μου να τον περναω με το παιδακι μου γιατι μετα δεν θα το βλεπω και πολυ.Μακαρι να υπηρχε ενα μαγικο ραβδακι...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Εγω τις κουρτινες του παιδικου τις πηρα απο το leroy merlin.Μου τις κοψανε στα μετρα που ηθελα και τις εδωσα για ραψιμο.Μου βγηκαν πολυ φτηνες.Και τις υπολοιπες κουρτινες τις πηρα απο την λαικη.Εχουν παρα πολυ ωραια σχεδια και τις ιδιες που εχει η λαικη ,τις εχουν και στα μαγαζια αλλα κατι πολλα ευρω περισσοτερα.Οποτε προτιμησα την λαικη.Χαζη ειμαι να δωσω τα ωραια μου τα λεφτουδακια...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

να'μαι κι εγώ!!!!

Ευμορφία μου καλά έκανες και πέρασες την άδεια με τον μικρούλη σου!

οι δουλειές γίνονται, έστω και σιγά σιγά όταν δουλεύεις.

αλλά ο χρόνος με το παιδάκι σου είναι πιο πολύτιμος έτσι δεν είναι???????

Σκέφτομαι να ανέβω Αθήνα το τριήμερο του Αγίου πνεύματος και να επισκεφθώ και το ικέα και το Leroy!

Αλήθεια μήπως στο leroy πήρε το μάτι σου χερούλια για ντουλάπες με περίεργα σχέδια όπως κορώνες,κλπ??? τι σου είπα τώρα ε?????

Μεγεια τα βαπτιστικά σας!!! με το καλό να πάρει το ονοματάκι του το Ευμορφοπαιδάκι σου!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!Πως ειστε?

Μιλησατε χθες βλεπω πολυ και σας διαβασα περιληπτικα θα ελεγα!!!!

Εμεις εδω ηρθε η μαμα μου οποτε δεν εχω χρονο να μπαινω...

Εχω και εγω το παραπονο μου ομως.....Σοφακι εγω δεν τις βλεπω τις φωτο!!!!!:(:(

Δεν θυμαμαι τιποτα να σχολιασω εκτος απο κατι φωτο απο τα ψωνια της Σοφιας που εχω να πω οτι τα μωβ παπουτσια ειναι τελεια!!!!!!!!ΓΕνικα λατρευω το μοβ χρωμα!!!!

Αυτααααααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Λοιπον Λιτσακι πηγα οταν εψαχνα για βαπτιστηκα στο pre natal και γινοταν πανικος απο μοβ!!!!!Ηθελα να τα αγορασω ολα!!!!Αλλα δεν αγορασα τιποτα....:(:( Γιατι δεν αντεχει η τσεπη μου αλλα ψωνια....:tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Λοιπον Λιτσακι πηγα οταν εψαχνα για βαπτιστηκα στο pre natal και γινοταν πανικος απο μοβ!!!!!Ηθελα να τα αγορασω ολα!!!!Αλλα δεν αγορασα τιποτα....:(:( Γιατι δεν αντεχει η τσεπη μου αλλα ψωνια....:tongue::tongue:

stin benetton ta m plouzakia exoun 7.90 kai 9.90 nomizo oti stin prenatal einai pio akriva apo ekei pira kati sortsakia gia n ata forame me tis benetton tis mplouzes .Trelenomai me ta benetton giati exoun apithana xromata , pira mov mple ilektrik laxani kokina

Διαφημίσεις

τι καλή που εισαι και εσυ Λιτσάκι μου!

να μωρε κατι καραβια (πετρελαιοφορα) που ειχα στον Περσικό βουλιάξανε και δεν τα ειχα ασφαλισει στο ποσό που ήθελα... τρελή χασουρα και τα εβαψα μαυρα :-(:tongue:;)

tha se deiro esena kiramama , mesa stin xara prepei na eisai pou exeia afto to iperoxo aggeloudi dipla sou , ola ta alla ....

aftes einai oi mpomponiers mas elpizo na fainontai...perimeno sxolia

καλημερα Λιτσακι!!!πολυ ωραιες....απλες και πρακτικες!!!!εγω διαλεξα εναν αστερια μπλε με κιτρινο περιγραμμα μεσα του αστεριου.θα βγαλω φωτο και θα σας δειξω!!!!πηγα και εγω στην benetton και πηρα ρουχα του μπεμπη εχει οντως απιθανα χρωματα!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...