Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλλά επειδή εγώ είμαι και άνθρωπος που δεν αντέχω τη στεναχώρια, να σας πω για κάτι που είδα στη Μενεγάκη.

Έδειχνε μια κοπέλα 40 χρονών η οποία γέννησε το...............10ο παιδί της!!!!

τέλειο?????????

και επίσης η Μεν. ανακοίνωσε οτι ο όμιλος Υγεία, στον οποίο περιλάμβάνονται το Λητώ και το Μητέρα, θα κάνει δώρο στις πολύτεκνες οικογένεις τον 4ο τοκετό και όσους ακολουθήσουν μετά(!), ακόμα κι αν αυτοί που έχουν προηγηθεί, δεν έχουν γίνει σε αυτά τα μαιευτήρια!

κάτι είναι κι αυτό βρε παιδιά!

αχ και πολυ ψυχοπλακωμενη!!!!να βαλω μπρος για το τεταρτο τοτε!!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλή δουλεια Βουλάκι! μεγεια το δόντι!

βρε κοριτσια για την Αννούλα ανησυχώ! που ειναι αυτή η κοπέλα; ειχε και τις περιπέτειες με την μικρή της...

δεν εχει καμια μας το τηλεφωνο της να μαθουμε νεα της????

α και δε σας είπα!!!

αδιαθέτησα πάλι!!!

γιατί???????

πριν 15 μέρες τελείωσα!

αργεί να φτιάξει ο κύκλος???

επίσης δεν πονάω καθόλου....θα συνεχίσω έτσι ή να μη χαίρομαι άδικα??????

η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο μπερδεμενες οι ορμονες σου αλλα θα συνελθουν.πες το και στον γιατρο σου.οσο για το οτι δεν πονας ετσι θα ειναι.....ναι δεν θα πονας!!!το ειχα και εγω αυτο.

η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο μπερδεμενες οι ορμονες σου αλλα θα συνελθουν.πες το και στον γιατρο σου.οσο για το οτι δεν πονας ετσι θα ειναι.....ναι δεν θα πονας!!!το ειχα και εγω αυτο.

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια?Εμεις καλα...Φευγει σιγα σιγα και ηαλλεργια-δερματιτιδα οποτε ειμαστε ενταξει.....

Δεν θα ποναει λες αληθεια ελενη?Γιατι και εγω 2 φορες που ειχα δεν πονεσα αν και πιο πριν σφαδαζα στους πονους....

Οσο για τα χθεσινα δεν εχω να πω πολλα...Ειναι κριμα...Ειναι ντροπη...Εδω και πολυ καιρο ντρεπομαι να ειμαι ελληνας....ΚΑι γενικα εξω βλεπω μια απαξιωση για τα παντα...μια επιθετικοτητα μια αναρχια...Δεν υπακουμε πουθενα...Δεν υπαρχουν νομοι για τους Ελληνες...Μονο εχθρα προς στον συνανρθωπο βλεπω...Λες και ολοι οι αλλοι θελουν το κακο μας....τι να πω...Νομος της Ζουγκλας πλεον επικρατει σε αυτη τη χωρα...Που ειλικρινα σας το λεω αν δεν ειχα τον μικρο θα ειχα φυγει απο εδω....

Αυτααααααααααααα

Λιτσακι μεγεια το καροτσακι....

ΜΑκκκκκκκκκ πως εισαι?Βουλιτσα καλη δουλεια και οταν μπορεσεις περιμενουμε νεα σου!!!!!

Την Αννα την σκεφτομαι και εγω συχνα...Ελπιζω να ειναι ολοι τους καλα....

Σημερα εδωσα στον μικρο κερασια και πεπονι...Βιαστηκα λιγο αλλα ηταν τοσο νοστιμα που .....καταλαβαινετε.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

τώρα που θα τελειώσω, θα πάω επιτέλους για το τεστ παπ που έπρεπε να έχω κάνει εδώ και 2 μήνες και βλέπουμε!

τελικά αποφάσισα οτι θα βάλω μπρος για το δεύτερο αφού πρώτα γίνει η μπέμπα 18 μηνών....θέλω να προσπαθήσω να γεννήσω φυσιολογικά και το vbac είναι καλύτερο να γίνεται τουλάχιστον 18 μήνες μετά την καισαρική.

Αν και ξέρω οτι ο γιατρός μου θα το αρνηθεί να το κάνει...

τεσπα θα δούμε....

τουλάχιστον ακόμα κι αν ξαναπάω για καισαρική, δε θα τον αφήσω να το πάρει μόλις κλείσω την 38η εβδομάδα όπως συνηθίζουν...θα περιμένω να με πιάσουν οι πόνοι.

τι σας λέω τώρα ε????

απλά έχω αρχίσει και ψιλοδιαβάζω διάφορα και έχω μπει στο τριπάκι....

μη με παρεξηγείτε....οτι θυμάμαι χαίρομαι!!!!

είναι καμία εδώ ή πάλι μόνη μου μιλάω?????????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αααααα συμπεθέρα θα σε μαλώσω!!!!

ίσα ίσα που αν δεν είσαι καλά, πρέπει να μπαίνεις και να μας τα λες (αν λέγονται) για να μη σε παίρνει απο κάτω αν τα σκέφτεσαι μόνη...

και αν δε θες δημοσίως να το συζητήσεις, υπάρχουν και τα πμ, τα μέιλ, τα τηλέφωνα....(το δικό μου δεν το έχεις αλλά αυτό λύνεται!;))

M1XEp3.png

D0MBp3.png

έφτασεεεεεε!!!!!!!!

θα σου κάνω αναπάντητη τώρα για να αποθηκεύσεις το δικό μου και φεύγω γιατί ξύπνησε η μικρή!!!!

θα σε πάρω μάλλον αύριο!;)

α και σε καμία περίπτωση δε θέλω να αισθάνθεις οτι σε πιέζω να πεις τι έχεις ε??????? απο εενδιαφέρον ρωτάω!!!

φιλάκια!

μπορεί να ξαναμπώ αργότερα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

το έχεις κλειστό ή μου το έστειλες λάθος??????????????

μπαταρία τελος!

μολις το εβαλα να φορτισει και το ανοιγω!

καλα ειπαμε ότι δεν ειμαι στα καλά μου αλλά το κινητό μου το θυμαμαι (ακόμα):tongue:!

επίσης το ξερω ότι δεν με πιεζεις να σου πω τι εχω και ξερω ότι ρωτας από ενδιαφέρον μην μου ανησυχεις οκ;

επιπλέον για το θεμα περιοδος..

εγω μόλις αδιαθετησα πρώτη φορά τελη Δεκέμβρη μεσα σε ενα μηνα (μέχρι τελη Γενάρη δηλαδή) ειχα αδιαθετησει 3 φορες! ακομα και σήμερα αν και ειχα κύκλο 28-30 ημερων εχω περιοδο καθε 25!!!!!! ΓΜΤ!!!!!:shock:

μέσα σε ένα μήνα 3 φορές???????????

ωχ Παναγία μου!!!

ελπίζω να μην έχω τα ίδια...έχω που έχω χαμηλό σίδηρο, δεν πίνω και τα χάπια μου....θα λιποθυμήσω πουθενά!!!

(καλά το ήξερα οτι έχω κούκλο γαμπρό αλλά έχω να προσθέσω οτι είναι μια πολύ γλυκιά φατσούλα!!!

φτου φτου στο αγοράκι μας!!!!!)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...