Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για να σας πω την αληθεια δεν τα προλαβαινω ολα παντα.....ουτε εχω και πολυ ορεξη!!!αλλα οτι κανω το κανω πρωτα για μενα.....για να ειμαι εγω καλα και να αρεσω σε μενα.γιατι σε αυτη την εγκυμοσυνη ταλαιπωρηθηκα πολυ και πηρα πολλα κιλα τα οποια δεν εφυγαν και εχω πεσει σε καταθλιψη.γι αυτο και ξεκινησα το γυμναστηριο!!!!ταυτοχρονως ομως παω τα σ/κ σε αγωνες μπασκετ για να ξεφευγω λιγο.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενη τι προγραμμα λιποδιαλυσης ειναι αυτο?

Πως ησουν στην βαφτιση ,στην Φλωρινα.Καλη ή οχι?Δεν καταλαβα.

το προγραμμα εχει ως εξης:ειναι μια ζωνη που την βαζεις στην κοιλια και συνδεεται με κατι καλωδια στον διαδρομο οπου τρεχεις.....επισης υπαρχει και ενας διαδρομος ο οποιος ειναι σε εναν χωρο και εχει κοκκινες λαμπες γυρω σου και αυτες σε ζεσταινουν και ετσι ιδρωνεις και καις λιπος.....πρεπει ομως να πινεις συνεχεια νερο.ειναι πολυ καλο και εχει αποτελεσματα....στην Φλωρινα που λες ημουν σαν την γουρουνα......σιχαθηκα τον εαυτο μου!!!:-(

Καταρχην να αρχισω με τα χρονια πολλα Ζωιτσαααα χρονια σου πολλα κοπελαμου να χαιρεσαι τον αντρακο σου να ειναι παντα γερος και δυνατος κι εσυ μια χαρουμενη και υπερηφανη μαμα!!!!!!!!

Καλησπερούδια !

Γεια σου Λιτσακι , ετοιμάζεστε για γάμο-βάφτιση ? Με το καλό !

Υπομονή θα κάνεις με τη δουλειά , θα σκεφτεσε το αντράκι σου κ θα περνά η ώρα. ;)

Επίσης έχω να ανακοινώσω ότι έσκασε το ένα πάνω δοντάκι, γραντζουναει ! Για αυτό ήταν γκρινιαρουλης το αστέρι μου εδώ κ 2-3 εβδομάδες. Τι τραβανε κ αυτά το δόλια !

ναι ετοιμαζομαστε και ειπα να τελεινων καποια πραγματ ατωρα γιατι αν αρχισω δουλεια....αστα μετα !!!Μετραω τις μερες σαν τους φανταρους 25 ο μπεμπης 40 η μαμα!!χαχα

Καλημέραααααααα!!!!

Καλώστο το Λιτσάκι!!!!

με το καλό και τα πάνω δοντάκια σας!!!

εμείς φαφουτίτσες ακόμα!!! χαχαχαχα!!!

αφού της λέω: είσαι μπέμπα με τα.....ΟΥΛΑ σου!!!!

Λιτσάκι αν θες καμια βοήθεια με μπομπο,κλπ, σφύρα!!!

εγώ μια και δεν έχω ετοιμασίες για μένα πια, μπορώ να βοηθήσω!

το καρότσι δε μου το ανοίγει!!!!

το pingpong δεν είναι που κάνει ένα μήνα να τα στείλει??? ή το μπερδεύω με άλλο???

Ευχαριστουμε Σοφακι κι εσεις με το καλο , τα κατω δεν τα πηραμε χαμπαρι ποτε βγηκανε αλλα τ απανω τραβαει πολυ πονο ο πασας μου...που θα παει θα βγουνε

Το καροτσι&καρεκλακι το παραγγειλα 26/4 και την αλλη εβδομαδα θα μου το στειλουνε

Το ζητημα ειναι οτι πανω απο 300 δεν εχει μεταφορικα το pingpong και ειχε εκπτωση 5 % στις prepaid καρτες και επιπολεον 2 % μεχρι τελη Απριλιου κσι μου βγηκανε 297 Ε και τα 2 .

Θα προσπαθησω να βαλω φωτο .

Εσεις γι αποτε λετε κοριτσακι ?Εμεις 30 Οκτωβριου αργουμε αλλα η νονα μας απο την Πυλο δεν μπορουσε πιο νωρις λογω δουλειας.

Τις μπομονιερες τις εχω ετοιμες (τα κρεμαστα,κουτακια και ολα τα τριγυρω) εκτος απο τα κουφετα που θατα παρω τον Σεπτεμβριο.Μονο τα βιβλια ευχων μου εχουν μεινει να ετοιμασω αλλα αφου κοιμαται νωρις ομικρουλης μου καποιο βραδυ θ ατα φτιαξω

Γεια σας Κοριτσακια!!!!!!!!!!!!

Δεν ειμαι καθολου καλα!!!!!!!!!!!!!!

Χθες εβγαλε μια αλλεργια -δερματιτιδα???? δεν ξερω τι ακριβως...εχει σπυρακια στην πλατη στο σαγονι κατω απο το λαιμο...Και δεν του εδωσα τιποτα καινουριο οτι τρωμε εδω και ενα μηνα αυτο τρωει....Δεν ξερω ...Και σημερα ολη την ημερα ειμαι ολομοναχη και εχω φρικαρει!!!!

Εντω μεταξυ βλεπει αι την γιαγια του και παταει κατι κλαματα δεν ηρεμει με τιποτα μετα!!!!Δεν ξερω την εχει παρει με πολυ στραβο ματι!!!!Μαλλον φταιει που τον πηραν βολτα μονο του καποια στιγμη για να τους συνηθισει και τα επαιξε ο μικρουλης μου....

Ειμαι τοσο κουρασμενη και στεναχωρεμενη με ολα αυτα!!!!!Το καλο ειναι οτι του πηρα ενα παιχνιδι να βαζει τα κυβακια στην τρυπα και αρχισε και το κανει!!!!!!!!!!!!Χαζο θα μου πειτε αλλα εγω νιωθω πολυ περηφανη!!!!!Βεβαια οτι βρει πια προσπαθει να το χωρεσει μεσα αλλα δεν εχει σημασια!!!!!

Λιτσακι!!!!!!!!!!!!!!Κουραγιο κοπελα μου ολες καποια στιγμη θα γυισουμε στην δουλεια!!!!Στον παιδικο θα τον πας οταν αρχισεις την δουλεια ή λιγο πιο πριν?Λεω μηπως χρειαζεται κανενα διαστημα προσαρμογης μωρε!!!!

Παντως ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις...εχει φτιαξει και ο καιρος και τουλαχιστον δεν θα αγχωνεσαι μην σου ερθει με καμια ιωση!!!!!:tongue::tongue:

Και εγω με τα ψωνια εχω καιρο να βγω στα μαγαζια ολο απο το ιντερνετ ψωνιζω....τωρα ομως δεν προλαβαινω και πρεπει να ψαξω για παντελονα στα μαγαζια....

Αχ αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν πιστευω να γιορταζει κανενα μωρακι και να μου ξεφυγε ε?

2 εβδομαδες πριν παω δουλεια , την πρωτη θα τον πηγαινοφερνω εγω καθε μερα και θα τον αφηνω ολο και περισσοτερο και την δευτερη εβδομαδα θ αερχονται να τον παιρνουν κανονικα απλα θα ειμαι σπιτι εγω.Περιοδοσο προσαρμογης και για τους δυο μας

Καλησπεραααααα!

Κλασικα μπηκα εγω και καμια δεν ειναι μεσα.

Σημερα πηγαμε στην νυφη μου για να κλεισουμε μπομπονιερες και στον φωτογραφο.

Εγω ακομα καταπιανομαι με τα προσκλητηρια.

Του πηραμε κι ενα ποδηλατακι απο τα elc αλλα ακομα ποναει ο κ@#$ς μου...

Αυτο ειναι http://www.elc.co.uk/toy/smart-trike-green/

Εμεις το πηραμε 120 ευρω και στην Αγγλια εχει 60 ευρω.Τα νευρα μου...και τωρα μ'αυτην την κριση...βιαστηκα πολυ.

Ζωη ευχαριστουμε πολυ για τα χρονια πολλα και περαστικα στον μικρουλη σου.Ετσι ειναι μωρε,συνεχεια θα χτυπανε.Κι εμενα χτυπησε το κεφαλι του στο τραπεζακι και το βραδυ σηκωθηκα ποσες φορες να τον δω αν ειναι καλα.

Λιτσα ποτε με το καλο η γαμοβαπτιση?Τις μπομπονιερες μονη σου τις εκανες?

Κατερινα μεγεια το δοντακι!Εμεις ειμαστε ακομα φαφουτηδες.Λετε να σκασει κανενα?Ολο κακακια μου ειναι τωρα που το καλοσκεφτομαι.

Σοφακι θελω φωτο απο τα ψωνια σου.

Παω ξυπνησε...

Ευμορφια μου καλες βολτες , και αν θα το χρησιμοποιησει πολυ ομικρος θα σταματησεις να τα κλαις , το ζητημα ειναι μην δεν του αρεσει γιατι τοτε ειναι που θα τα κλαις περισσοτερο.

Στα ππωτα δοντια τιποτα διαφορετικο δεν ειχαμε λιγη γκρινιτσα παραπανω για 2 μερες σε αυτα κανει κατι ψιλοδεκατα καποιες φορες..για να δουμε!!!

Ναι κοριτσακι παρηγγειλα τα παντα απο το ebay , εκτος κουτακια και κορδελες και ειναι και πρωτοτυπα και εχουν βγει παμφηνα , βεβαια εχει δουλεια αλλα δνε με νοιαζει χαλαρωνω .Εχω φτιαξει 400 διακοσμητικα για κινητο και 150 μπρελοκακια , δεν ξερω ποσα ατομα θα εχω αλλα 300 ατομα και 60 παιδακια σιγουρα.Τωρα ψαχνω για γλυκακια και εχω παθει ενα σοκ με τις τιμες και επειδη κατεληξα σε cupcakes kai οι τιμες ειναι λιγο απαπα πηγα σε ενα ζαχαροπλαστειο εδω τους ειπα οτι θελω κεκακια με γλασο και ετσι και γιουβετσι και μου ειπαν 200 Ε για 30ο κομματια ...παρα πολυ καλη τιμη!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

τι καλημέρα δηλαδή....μετά τα χθεσινά...

χθες δε σχολίασα τίποτα...ένιωθα μουδιασμένη απ'όλο αυτό λες και δε συνέβαινε στην πραγματικότητα...σήμερα όμως....δε μπορώ ούτε να σκεφτώ τον πόνο των οικογενειών που έχασαν τους ανθρώπους τους έτσι άδικα...

δεν ξέρω τι να πω...είδα και τη φωτο με την κοπέλα που ήταν νεκρή δίπλα στη μπαλκονόπορτα....

συγνώμη αν σας μαύρισα....αλλά είναι τραγικά όλα αυτά...:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χθες είχα πάθει μια άρνηση....έλεγα αποκλείεται να συμβαίνουν αυτά...δε μπορεί...σήμερα που το συνειδητοποίησα έχω τρελλαθεί...

και η μια κοπέλα με το μωράκι στην κοιλίτσα...τι να πω....

πονάει το κεφάλι μου απο τη στεναχώρια...

ο άντρας μου επειδή ξέρει οτι τα παίρνω βαριά κάτι τέτοια, με πήρε τηλ και μου είπε στην τηλεόραση να βάλω μόνο Μενεγάκη και στο ίντερνετ μόνο πάρεντς, για να μην ψυχοπλακωθώ...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αλλά επειδή εγώ είμαι και άνθρωπος που δεν αντέχω τη στεναχώρια, να σας πω για κάτι που είδα στη Μενεγάκη.

Έδειχνε μια κοπέλα 40 χρονών η οποία γέννησε το...............10ο παιδί της!!!!

τέλειο?????????

και επίσης η Μεν. ανακοίνωσε οτι ο όμιλος Υγεία, στον οποίο περιλάμβάνονται το Λητώ και το Μητέρα, θα κάνει δώρο στις πολύτεκνες οικογένεις τον 4ο τοκετό και όσους ακολουθήσουν μετά(!), ακόμα κι αν αυτοί που έχουν προηγηθεί, δεν έχουν γίνει σε αυτά τα μαιευτήρια!

κάτι είναι κι αυτό βρε παιδιά!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα μανούλες! Τι κάνετε;Τα μωράκια σας;

Χάθηκα μωρέ αλλά δεν πολυπρολαβαίνω.που θα πάει όμως θα τα φέρω βόλτα. όσο για τα χθεσινά.....δεν έχω λόγια.κρίμα..................

Ζωή μου χρόνια πολλά.να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.Gliteraki δεν προλαβαίνω, θα στο χρωστάω όμως.

Έσκασε επιτέλους και το πρώτο μας δοντάκι, την Πρωτομαγιά. Από τα πάνω όμως! Ανάποδο το παιδί μου.χιχιχιχι.

Παράγγειλα κι εγώ κάθισμα αυτοκινήτου και ποδηλατάκι απ' το toys.de. Το κάθισμα το βρήκα στο λητώ 110€ ακριβότερο και το ποδηλατάκι στο mothercare 40€ ακριβότερο! Μια αηδία έχει καταντήσει η αγορά στην Ελλάδα.

Σας αφήνω να καταχωρήσω κανένα έξοδο. πιστεύω να τα ξαναπούμε σύντομα.φιλιάαααααααααααα

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βουλίτσα!!!

με γεια το δοντάκι!!!!!!!!

πραγματικά εδώ μας έχουν για μεγάλα κορόιδα...

και να θες να στηρίξεις την εγχώρια αγορά, δε μπορείς...όταν ξέρεις οτι οι έμποροι εδώ θέλουν να βγάζουν 800% κέρδος....ε δε γίνεται!!!!!!!

καλή δουλίτσα Βούλα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλή δουλεια Βουλάκι! μεγεια το δόντι!

βρε κοριτσια για την Αννούλα ανησυχώ! που ειναι αυτή η κοπέλα; ειχε και τις περιπέτειες με την μικρή της...

μια χαρά θα είναι βρε!!!

απλά θα έριξε κι αυτή μαύρη πέτρα όπως και οι υπόλοιπες....:?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

α και δε σας είπα!!!

αδιαθέτησα πάλι!!!

γιατί???????

πριν 15 μέρες τελείωσα!

αργεί να φτιάξει ο κύκλος???

επίσης δεν πονάω καθόλου....θα συνεχίσω έτσι ή να μη χαίρομαι άδικα??????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ευχαριστουμε Σοφακι κι εσεις με το καλο , τα κατω δεν τα πηραμε χαμπαρι ποτε βγηκανε αλλα τ απανω τραβαει πολυ πονο ο πασας μου...που θα παει θα βγουνε

Το καροτσι&καρεκλακι το παραγγειλα 26/4 και την αλλη εβδομαδα θα μου το στειλουνε

Το ζητημα ειναι οτι πανω απο 300 δεν εχει μεταφορικα το pingpong και ειχε εκπτωση 5 % στις prepaid καρτες και επιπολεον 2 % μεχρι τελη Απριλιου κσι μου βγηκανε 297 Ε και τα 2 .

Θα προσπαθησω να βαλω φωτο .

Εσεις γι αποτε λετε κοριτσακι ?Εμεις 30 Οκτωβριου αργουμε αλλα η νονα μας απο την Πυλο δεν μπορουσε πιο νωρις λογω δουλειας.

Τις μπομονιερες τις εχω ετοιμες (τα κρεμαστα,κουτακια και ολα τα τριγυρω) εκτος απο τα κουφετα που θατα παρω τον Σεπτεμβριο.Μονο τα βιβλια ευχων μου εχουν μεινει να ετοιμασω αλλα αφου κοιμαται νωρις ομικρουλης μου καποιο βραδυ θ ατα φτιαξω

περιμένω εντυπώσεις απο το καρότσι μόλις έρθει! πολύ καλό φαίνεται!

εμείς βαφτιζόματσε 5 Σεπτέμβρη, καλών εχόντων των πραγμάτων...

αλλά επειδή ζήτημα να είμαστε 25-30 άτομα, δε χρειάζονται ετοιμασίες! θα παραγγείλω κατά τον Ιούλιο τις μπομπό, τα βαφτιστικά θα τα πάρει η νονά λογικά τον Αύγουστο και τέλος!

και επειδή μάλλον θα κάνουμε και το γάμο την ίδια μέρα, θα πάρω κι εγώ ένα φόρεμα λευκό και είμαστε έτοιμοι!

χρυσοχέρα κι εσύ Λιτσάκι!!!! μπράβο βρε!!! τόσες μπομπονιέρες μόνη σου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...