Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φτιάχνεις μπιζού?????????

πωπω αν σε είχα κοντά θα σου έλεγα να μου φτιάξεις κάτι!!!!

εγώ με τα μαρουλόχερα μου είναι ευτύχημα που μπορώ και τα κουμπώνω!!!!

χαχαχαχαχα!!!!

εγώ και ντυμένη και σενιαρισμένη, πλέον δεν κρατάω τσάντα! γιατί έτσι κι αλλιώς έχω το καρότσι οπότε τι να την κάνω!!!!:-(

Τωρα με τον μικρο η αληθεια ειναι οτι τα εχω παρατησει λιγο αλλα οταν ξεπεταχτει καλα θα ασχοληθω παλι εντατικα.

Εγω κραταω και ας μην την χρησιμοποιω.Για να ολοκληρωσω το look:tongue:Tρομαρα μου!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Σοφια οντως μικροδειχνεις.

Απο τις φωτο που ειδα στο φατσοβιβλιο,λεω.

Εισαι πολυ γλυκια

749673wcgzbaatqk.gif

κοκκίνησα!!!

εγώ βρε παιδιά δε μπαίνω καθόλου στο φατσοβιβλίο....το βαριέμαι....

και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το απενεργοποιήσω...

α δε σας είπα!!!

το ξέρετε οτι εδώ μπορούμε να φτιάξουμε άλμπουμ με φωτο κξαι να τις βλέπουν μόνο αυτοί που έχουμε στις επαφές μας???

εγώ έκανα μια δοκιμή με 2 φωτο της μικρής...αλλά δεν ξέρω αν σας έχω στις επαφές μου!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αλώνιζε μέσα στην κούνια και φώναζε μαμαμαμαμαμαμα, μπαμπαμπαμπαμπα και τραγουδούσε!!!

κατά διαστήματα έκλαιγε αλλά πήγαινα, με έβλεπε λίγο και μετά συνέχιζε το βιολί της!!!

Εμενα δεν λεει μαμαμαμα ή μπαμπαμπαμπα.Να ανησυχω?Το μονο που λεει ειναι ααααααααή μπμπμπμπ.Αφηστε που μου εχει κολλησει μην ειναι αυτιστικο και δεν το καταλαβω.Ή μηπως γινει δυσλεκτικο.

Εχω μια κοπελα στην δουλεια που ο γιος της ηταν δυσλεκτικος.Ειχε παει 4 χρονων και δεν εκανε προτασεις.Κι αυτη αργησε να το παει σε καποιον ειδικο γιατι της ελεγαν οτι θα μιλησει.Ξερετε απο τι το επαθε?Το εβαζε στον καναπε και του εβαζε dvd και αυτη εκανε δουλειες.Το μωρο αποχαυνωνοταν(δεν ξερω αν το εγραψα σωστα).Απο τοτε που μου το ειπε εχω κολλησει καπως μ'αυτο και οσο χρονο εχω θελω να τον περναω με το μωρο μου και το σπιτι το εχω παραμελλησει τελειως.

749673wcgzbaatqk.gif

κοκκίνησα!!!

εγώ βρε παιδιά δε μπαίνω καθόλου στο φατσοβιβλίο....το βαριέμαι....

και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το απενεργοποιήσω...

α δε σας είπα!!!

το ξέρετε οτι εδώ μπορούμε να φτιάξουμε άλμπουμ με φωτο κξαι να τις βλέπουν μόνο αυτοί που έχουμε στις επαφές μας???

εγώ έκανα μια δοκιμή με 2 φωτο της μικρής...αλλά δεν ξέρω αν σας έχω στις επαφές μου!!!!

Τι κοκκινησες καλε?Την αληθεια λεω:)

Κι εγω δεν πολυμπαινω.Καταλαβα οτι δεν μου προσφερει τιποτα.

Κι εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το απενεργοποιησω.

Διαφημίσεις

Εμενα δεν λεει μαμαμαμα ή μπαμπαμπαμπα.Να ανησυχω?Το μονο που λεει ειναι ααααααααή μπμπμπμπ.Αφηστε που μου εχει κολλησει μην ειναι αυτιστικο και δεν το καταλαβω.Ή μηπως γινει δυσλεκτικο.

Εχω μια κοπελα στην δουλεια που ο γιος της ηταν δυσλεκτικος.Ειχε παει 4 χρονων και δεν εκανε προτασεις.Κι αυτη αργησε να το παει σε καποιον ειδικο γιατι της ελεγαν οτι θα μιλησει.Ξερετε απο τι το επαθε?Το εβαζε στον καναπε και του εβαζε dvd και αυτη εκανε δουλειες.Το μωρο αποχαυνωνοταν(δεν ξερω αν το εγραψα σωστα).Απο τοτε που μου το ειπε εχω κολλησει καπως μ'αυτο και οσο χρονο εχω θελω να τον περναω με το μωρο μου και το σπιτι το εχω παραμελλησει τελειως.

βρε τι λες???????????????????

και μένα που τα λέει, δεν καταλαβαίνει οτι εγώ είμαι η μαμά,κλπ....απλά τα λέει!!!

άκου εκεί αυτιστικό και δυσλεκτικό το παιδί!!!

νομίζω οτι απο 2 χρονών και μετά, τα παιδάκια πρέπει να μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα και ο παιδίατρος κρίνει αν χρίζουν παρακολούθησης!

εμένα η μικρή έχει κόλλημα με την τηλεόραση...προσπαθώ να μην βλέπει καθόλου αλλά δε γίνεται....:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τι κοκκινησες καλε?Την αληθεια λεω:)

Κι εγω δεν πολυμπαινω.Καταλαβα οτι δεν μου προσφερει τιποτα.

Κι εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το απενεργοποιησω.

ε με είπες γλυκιά!!! να μην κοκκινήσω?????????

και μένα μέρες μετράει το φατσοβιβλίο....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μπραβο βρε Ελενιτσα!Με 3 παιδια και βρισκεις χρονο και για γυμναστηριο?Σε θαυμαζω;)Που τα αφηνεις τα παιδακια σου?

αν υπαρχει θεληση και συνεργασια ολα γινονται!!!!με τον μπαμπα τους μενουν..... :D!!κοιτα να δεις το προγραμμα μου εχει ως εξης:το πρωι σηκωνομαι στις 7 να μαγειρεψω για τον Αντρεα για να φαει στο σχολειο,μετα στις 7:30 θα ταισω το μωρο, στις 7:45 τα ξυπναω για το σχολειο.μετα παω τον μπεμπη στην μαμα μου και εγω στο μαγαζι απο τις 9 μεχρι τις 2.μετα τα μαζευω απο σχολεια και γιαγιαδες και το απογευμα παω γυμναστηριο και επειτα παιζουμε τρωμε μαγειρευουμε οτι προλαβαινουμε!!!με το σπιτι αποκλειστικα το σαββατο...... και μετα ειμαι πτωμα!!!!χιχιχιχιχ

βρε τι λες???????????????????

και μένα που τα λέει, δεν καταλαβαίνει οτι εγώ είμαι η μαμά,κλπ....απλά τα λέει!!!

άκου εκεί αυτιστικό και δυσλεκτικό το παιδί!!!

νομίζω οτι απο 2 χρονών και μετά, τα παιδάκια πρέπει να μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα και ο παιδίατρος κρίνει αν χρίζουν παρακολούθησης!

εμένα η μικρή έχει κόλλημα με την τηλεόραση...προσπαθώ να μην βλέπει καθόλου αλλά δε γίνεται....:(

Το ξερω βρε οτι δεν καταλαβαινει τι λεει.Αλλα ειναι μια προοδος.

Καλα κι εμενα εχει κολλημα με την τηλεοραση.Ειδικα με τις διαφημισεις και ιδιαιτερα με τον Gummybear.

Διαφημίσεις

Σοφια τις ειδα!

Ειναι κουκλιτσα η Βαλερια!Ιδια η μαμα της.Και τι πολυ μαλλι ειναι αυτο?

Εμεις ειμαστε καραφλοι.Απορω τι θα κοψει ο παπας στην βαφτιση.

ωωωωω ευχαριστούμεεεε!!!!!!!

απο μαλλί άλλο τίποτα!!!

θα πω του παπά στη βάφτιση, να της κάνει ένα καρεδάκι μια και θα πρέπει να κόψει!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

αφού να φανταστείς, της έχω κόψει κάτι τούφες εγώ γιατί ειδικά στην αρχή που ήταν πολύ λεπτή η τρίχα έκανε όλο κόμπους!!!

ε κάτι θα βρε να σας κόψει και εσάς ο παπάς!!! στην ανάγκη βάλτε καμιά τρέσα ή εξτένσιον!!! χαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αν υπαρχει θεληση και συνεργασια ολα γινονται!!!!με τον μπαμπα τους μενουν..... :D!!κοιτα να δεις το προγραμμα μου εχει ως εξης:το πρωι σηκωνομαι στις 7 να μαγειρεψω για τον Αντρεα για να φαει στο σχολειο,μετα στις 7:30 θα ταισω το μωρο, στις 7:45 τα ξυπναω για το σχολειο.μετα παω τον μπεμπη στην μαμα μου και εγω στο μαγαζι απο τις 9 μεχρι τις 2.μετα τα μαζευω απο σχολεια και γιαγιαδες και το απογευμα παω γυμναστηριο και επειτα παιζουμε τρωμε μαγειρευουμε οτι προλαβαινουμε!!!με το σπιτι αποκλειστικα το σαββατο...... και μετα ειμαι πτωμα!!!!χιχιχιχιχ

βρε Ελενίτσα....

κουράστηκα μόνο που τα ειπες!!!

μπράβο βρε συ!!! και έχεις όρεξη και για γυμναστήριο!!!!

εγώ λέω να αρχίσω να οδηγάω σιγά σιγά!!!

5 χρόνια το έχω το δίπλωμα και καμαρώνει!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αν υπαρχει θεληση και συνεργασια ολα γινονται!!!!

Καλα δεν εχεις αδικο σ'αυτο που λες.Αλλα εγω κολλαω να πω στην πεθερα μου κρατα μου το παιδι για να παω γυμναστηριο.Μου το κραταει οταν ειμαι στην δουλεια,να μου το κραταει κι οταν παω γυμναστηριο...μου ερχεται καπως.

βρε Ελενίτσα....

κουράστηκα μόνο που τα ειπες!!!

μπράβο βρε συ!!! και έχεις όρεξη και για γυμναστήριο!!!!

εγώ λέω να αρχίσω να οδηγάω σιγά σιγά!!!

5 χρόνια το έχω το δίπλωμα και καμαρώνει!!!

Παλι καλα!Εγω το εχω 14 (αν θυμαμαι καλα)και δεν οδηγαω.

Ηταν να παρω και αμαξι...καλα που δεν πηρα.Τωρα και ο Σαββας χωρις δουλεια να δω πως θα τα φερναμε βολτα.Εμεις εχουμε τζιπ (ευγενικη χορηγια του πεθερου)και φοβαμαι να το παρω,μην το στουκαρω πουθενα και τι θα του πω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...