Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

1934272m3qq98bap7.gif

Καλημέραααααα!!!

τι κάνετε κοριτσάκια μου???????

εμείς μια χαρά!!! έφαγε σήμερα αχλάδι-ανανά η μικρή και ξετρελλάθηκε!!!

καλά συμπεθέρα η νύφη σου΄μας βγήκε τεκνατζού!!!

πήγαμε χθες να δούμε έναν μπέμπη 2 μηνών και δεν ξεκόλλαγε!!!

αλλά κι ο μπέμπης, μια σταλίτσα γύρναγε το κεφαλάκι του όπου ήταν η μικρή μου!!! πολύ γέλιο!!!

ακόμα δεν την έστειλα την παραγγελία στη ντόροθυ γιατί κάποια πράγματα που είχα στο καλάθι μου, τους τέλειωσαν και ψάχνομαι λίγο!!!

Ευμορφία μεγειά το ποδηλατάκι και μη σκέφτεσαι τα χρήματα....σου άρεσε...το πήρες....τέλος!!! την επόμενη φορά θα ξέρεις!!!;)

κι εγώ κατά της στράτας και το ίδιο και η παιδίατρος μας αλλά μου έστειλε η αδερφή μου τη δική της και έλεγα να δοκιμάσω να τη βάλω...σκέφτομαι για κανένα 10λεπτο ανα 2 ημέρες....έτσι για εμπειρία!

ως γνωστή τεμπέλα, δε διάβασα το λινκ που έβαλες συμπεθέρα αλλά φαντάζομαι κάτι αρνητικό θα λέει!!!

έχω καταμπερδευτει με το 2ο καρότσι!!!

χθες βρήκα ένα που το είχα ξαναδέι παλιότερα αλλά δε θυμόμουν γιατί το είχα απορρίψει!!! κι εκεί που είχα ενθουσιαστεί και ήμουν έτοιμη να το παραγγείλω, λέω δε διαβάζω και τα reviews όσων το έχουν ήδη πάρει???

ούτε ένας δεν ήταν ευχαριστημένος!!!! όλοι έλεγαν οτι αν μπορούσαν θα το επέστρεφαν!!!

ε ρε τι είχα να ακούσω απο τον άντρα μου αν το έπαιρνα και δεν έβγαινε καλό!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γλυκες μου μανουλες τι κανετε?να χαιρεστε τα μωρακια(οσα αλλαξαν μηνα εννοω) να ειναι παντα γερα.Να πω και απο δω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Ζωη!!!οτι καλυτερο.....και υγεια πανω απο ολα!!!Τωρα αν αρχισω παλι τα παραπονακια θα με πειτε γκρινιαρα....αλλα οποτε μπαινω δεν μου μιλατε ή δεν θα ειστε μεσα.Αλλα και παλι δεν βλεπω και καμια να λεει που ειναι βρε η Ελενιτσα???!!!με εχετε ξεχασει τελειως και στεναχωριεμαι.....

γλυκες μου μανουλες τι κανετε?να χαιρεστε τα μωρακια(οσα αλλαξαν μηνα εννοω) να ειναι παντα γερα.Να πω και απο δω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Ζωη!!!οτι καλυτερο.....και υγεια πανω απο ολα!!!Τωρα αν αρχισω παλι τα παραπονακια θα με πειτε γκρινιαρα....αλλα οποτε μπαινω δεν μου μιλατε ή δεν θα ειστε μεσα.Αλλα και παλι δεν βλεπω και καμια να λεει που ειναι βρε η Ελενιτσα???!!!με εχετε ξεχασει τελειως και στεναχωριεμαι.....

πωπωπωπω καλέ μια παραπονιάρα!!!!! χαχαχαχαχα!!!

μας κατάλαβες ρε γμτ....δε σε συμπαθούμε, δε σε θέλουμε, όποτε μπαίνεις βάζουμε σκούπα με αλάτι για να φύγεις....κλπ....

βρε τι λες????????????????????????????????????

θα μας τρελάνεις???????????????????????

όπως βλέπεις έχουμε γίνει σκορποχώρι εδώ μέσα!!!

αν αρχίσουμε να αναζητάμε ποιά δε μπαίνει, θα πρέπει να γράψουμε ένα κατεβατό ονόματα!!!:tongue:

άντε που στεναχωριέσαι κιόλας!!!!

καμία δεν ξεχνάμε απλά όπως βλέπεις η καθεμία μπαίνει όποτε να'ναι!!!

Και επι τη ευκαιρία, για μαζευτείτε όλες!!!

άντε που είστε!!!

ας μπαίνετε έστω για μα καλησπέρα, καλημέρα, καληνύχτα....να μας λέτε τι κάνουν τα μπεμπάκια σας!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ρε συ ειμαι λιγο παραπονιαρα!!!!το μικρουλι μου ξεκινησε και γιαουρτακι (απο μονη μου του το εδωσα) και το τρωμε με μεγαλη χαρα!!!επισης του δινω και χυμο.....εκει να δειτε χαρες......!!!την παρασκευη θα παμε και για τον υπερηχο ισχιων.....επρεπε να τον ειχαμε κανει απο 2 μηνων αλλα ο γιατρος.......αν δεν του το υπενθυμιζα δεν θυμοταν τιποτα!!!θα μπω και αργοτερα να σας πω νεα για την βαπτιση στην Φλωρινα!!!φιλακια....

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω για τις ευχες σας!!!!!!!!!!!!!!

726118ygapopkb78.gif

ΝΑ σας κερασω κιολας λιγο παγωτο που τον τεέυταιο καιρο κατι εχω παθει και θελω να τρωω παγωτα!!!!!!!!!!!

Λοιπον ηθελα να μπω και πιο πριν αλλα ο μικρουλης μου ειναι λιγο μυστηριος σημερα και εγω παλι μονη....:(:(

Ξυπνησε 6:30 με κλαματα τον κοιμισα 8 και 9 παλι ξυπνησε!!!!!!!!!!!μετα ξαναπροσπαθησα στις 13:00 οπου σε μιση ωρα ηταν παλι στο ποδι!!!!!!!!Και φυσικα εχουμε γινει ενα!!!Μονο αγκαλια θελει!!!!δεν καθετε πουθενα!!!!!

Τα σπυρακια του φευγουν...εχει μεινει λιγο στον ωμο του και στο δεξι χερι...Αλλα την παιδιατρο δεν την πηρα αφου βλεπω οτι φευγουν...Σημερα εφαγε ξανα λιγο πορτοκαλι και μεχρι τωρα δεν φουντωσαν...Οποτε μαλλον ολα καλα!!!!!Εχω μια υποψια οτι ειναι απο το δοντι...Το οποιο βεβαια σας ειχα πει και παλιοτερα δεν βγαινει με τιποτα!!!!Βγηκε το αριστερο βγηκαν τα πανω...Και αυτο αρνειτε πεισματικα εδω και 1 1/2 μηνα να βγει....:confused::confused:

Ελπιζω παντως να βγει και να μην μεινει φαφουτης....:mrgreen:

Ελενιτσα φυσικα και εχω θυμωσει μαζι σου μια και υποστηριζες τον Παναθηναικο και εμεις εδω πανω ειμαστε Αρης!!!!!χαχαχαχα!!:rolleyes::rolleyes:

Βεβαιως και εχεις αδικο!!!!Βεβαιως και σε σκεφτομαστε και φυσικα θελουμε να ακουμε νεα σου και για τα τρια σου παιδακια!!!!Και απορειες να μας λεινεις μια και εισαι η εμπειρη εδω μεσα!!!!!

Περιμενουμε νεα απο την βαφτιση!!!Ειδα και φωτο στο facebook!!!!

Σοφακι αμα βρεις καροτσι ενημερωσε με!!Ψαχνομαι για μικρο και εγω γιατι μου βγαινει η μεση με αυτο εδω!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

δε μπαίνω φέισμπουκ οπότε δεν ήξερα για τα γεννέθλια....

1546944f8b3ulyr2y.gif

πάντα υγεία και χαρά σου εύχομαι Ζωή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πάω να σιδερώσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

θα ξαναμπώ αργότερα!!!

Φιλάκια!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κοριτσάκια

Ζωηηηηη Χρόνια Πολλά κοριτσάκι ότι επιθυμείς να χαίρεσαι την οικογένεια σου ! Ευχήθηκα κ στο φβ

1714689ob5zpfyav8.gif

Εμάς όπως είπα έχει ήδη σκάσει μύτη το ένα πάνω δοντάκι κ περιμένουμε κ το άλλο . Πολύ κλάμα χτες βράδυ το μωράκι μου, αναγκαστήκαμε κ του δώσαμε λίγο ντεπον για να πιεί το γάλα του κ να ηρεμήσει.:(

XwAPp3.png

Σοφακι ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσενα θα σε κερασω και κατι εξτρα μπας και βαλεις και κανενα κιλο!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

967400g04oes9v1j.gif

Ξεχασα να σας πω και το πιο σημαντικο!!!!!!!!!!!!!!!Εκανα τραχανα!!!!!!!!!!Βεβαια τον εκανα πολυ λεπτο φυλλο για να στεγνωσει τον ετριψα στο κοπτη δεν ξερω πως λεγεται αυτο το πραγμα και αν και ειναι μεγαλα κομματια γιατι τελικα αυτη τη φορα μου παραξεραθηκε εγινε τελειος!!!!!!!!!!!!

Χωρις γαλα εννοειτε!!!!Σημερα εφαγε τραχανα!!!Καλα τα πηγαμε....Εμενα παντως με ενθουσιασε....Λοιπον δεχομαι παραγγελιες....:tongue::tongue:

Εμάς όπως είπα έχει ήδη σκάσει μύτη το ένα πάνω δοντάκι κ περιμένουμε κ το άλλο . Πολύ κλάμα χτες βράδυ το μωράκι μου, αναγκαστήκαμε κ του δώσαμε λίγο ντεπον για να πιεί το γάλα του κ να ηρεμήσει.:(

ΚΑτερινακι ευχαριστω και εσενα!!!!!!!!!!

Στα πανω δοντια και εμας ζοριστηκε πολυ που θυμαμαι...Μεχρι να σκασει εκλαιγε το πιτσιρικακι μου....Αντε υπομονη και τελειωνει και αυτο!!!!!

Διαφημίσεις

δεν ειναι και πολυ καλα η ψυχολογια μου τωρα τελευταια οποτε μην δινετε και πολυ βαση σε αυτα που λεω!!!!Τωρα οσο αφορα το δοντακι του μικρου....ειμαι η καταλληλη να σου απαντησει γιατι και εμενα της Ευης μου της λειπει ενα δοντακι απο τα πανω μπροστινα αλλα δεν φαινεται αν δεν το προσεξεις.ρωτησα την οδοντιατρο και μου ειπε πως θα βγει με τα μονιμα δοντια της και να μην ανησυχω.....θα της βγαλω ομως και μια πανοραμικη για να ειμαστε σιγουροι.!!!

δεν ειναι και πολυ καλα η ψυχολογια μου τωρα τελευταια οποτε μην δινετε και πολυ βαση σε αυτα που λεω!!!!Τωρα οσο αφορα το δοντακι του μικρου....ειμαι η καταλληλη να σου απαντησει γιατι και εμενα της Ευης μου της λειπει ενα δοντακι απο τα πανω μπροστινα αλλα δεν φαινεται αν δεν το προσεξεις.ρωτησα την οδοντιατρο και μου ειπε πως θα βγει με τα μονιμα δοντια της και να μην ανησυχω.....θα της βγαλω ομως και μια πανοραμικη για να ειμαστε σιγουροι.!!!

Ενταξει με αγχωσες!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω για πλακα ειπα οτι θα μεινει φαφουητς...Αλλα τελικα ειναι πιθανο ε?

Βρε μην της βγαζεις απο τωρα πανοραμικη...μικρουλα ειναι....Περιμενε να βγουνε τα κανονικα και μετα βλεπεις...Οσο να πεις ακτινοβολια ειναι αυτο....

Ποιο δοντακι ειναι?Αυτα τα δυο τα μπροστα ή τα διπλα?

Ενταξει με αγχωσες!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω για πλακα ειπα οτι θα μεινει φαφουητς...Αλλα τελικα ειναι πιθανο ε?

Βρε μην της βγαζεις απο τωρα πανοραμικη...μικρουλα ειναι....Περιμενε να βγουνε τα κανονικα και μετα βλεπεις...Οσο να πεις ακτινοβολια ειναι αυτο....

Ποιο δοντακι ειναι?Αυτα τα δυο τα μπροστα ή τα διπλα?

ελα βρε Ζωιτσα μην αγχωνεσαι!!!πολυ σπανια να μην βγει το δοντακι....ειναι το διπλα απο το μπροστινο!!!:mrgreen:φαφουτακιααααααα

ελα βρε Ζωιτσα μην αγχωνεσαι!!!πολυ σπανια να μην βγει το δοντακι....ειναι το διπλα απο το μπροστινο!!!:mrgreen:φαφουτακιααααααα

Αχ ετσι και εμενα!!!!!!!!!Ειναι ομως το κατω!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα

Σοφακι ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσενα θα σε κερασω και κατι εξτρα μπας και βαλεις και κανενα κιλο!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

967400g04oes9v1j.gif

Ξεχασα να σας πω και το πιο σημαντικο!!!!!!!!!!!!!!!Εκανα τραχανα!!!!!!!!!!Βεβαια τον εκανα πολυ λεπτο φυλλο για να στεγνωσει τον ετριψα στο κοπτη δεν ξερω πως λεγεται αυτο το πραγμα και αν και ειναι μεγαλα κομματια γιατι τελικα αυτη τη φορα μου παραξεραθηκε εγινε τελειος!!!!!!!!!!!!

Χωρις γαλα εννοειτε!!!!Σημερα εφαγε τραχανα!!!Καλα τα πηγαμε....Εμενα παντως με ενθουσιασε....Λοιπον δεχομαι παραγγελιες....:tongue::tongue:

μιαμ μιαμ Ζωή!!!

ευτυχώς με κέρασς αυτά γιατί παγωτό δεν κάνει να φάω!!! κλαψ!!!!

επιτυχία ο τραχανάς ε????? μπράβο άξια!!!

άντε και εις ανώτερα!!!;)

ωπ.....κι άλλη με πεσμένη ψυχολογία???????

γιατί βρε????????

τώρα που έφτασε το καλοκαιράκι?????

που ο ήλιος λάμπει και τα πουλάκια τιτιβίζουν???????

που τα μωράκια μας μεγαλώνουν και είναι υγιέστατα??????

που τα δικά σας βγάζουν δόντια, ενώ η μικρή μου δεν έχει καν ένδειξη?????:tongue:

έλα να ανεβαίνουμε παρακαλώ πολύ!!!!!!!!!!!!

1024217k7ircnujcr.gif1024217k7ircnujcr.gif1024217k7ircnujcr.gif

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...