Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μακ ασε τις βλακειες...Ολες ειμαστε ποθητες στα ματια των αντρων μας. Να τα αφησεις αυτα, οσο και να προσπαθεις δε μας πειθεις οτι εχεις καταθλιψη. Να προσπαθησετε να τα βρειτε με τον καλο σου...Εμεις καναμε μπανιο, φαγαμε και το μικρακι μου κοιμαται εδω και μια ωρα. Καθομαστε με τον αντρουλη μου -ο οποιος περεπιπτοντως μου εσπασε τα νευρα για μια ακομη φορα το απογευμα- βλεπουμε Λακη υπο το φως των φωτων του δεντρου. Μαρια εγω σιδερωσα δυο πλυντηρια το απογευμα και με περιμενουν αυριο αλλα δυο.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

321887f1g0r1isc0.jpg

ας φαμε αυτη! κερναω :)

Μα δεν ντρεπεσαι πια καθολου, κανω διαιτα σας εχω πει!!! Μα δε με λυπαστε τη δολια που λιμοκτονω;;; Αν δε χασω και την επομενη φορα θα φαω μια ολοκληρη τετοια, οχι ενα κομματι!!!!!!!!1

ovvZp2.png

καλο βραδυ Ελευθερια μου, παντα τετοια (από ορεξη λεω)!

εγω παλι ... ναι θα ήθελα να το ξαναρχισω το σπορ περισσοτερο για την επαφη αλλα μάλλον δεν ειμαι πια ποθητη και ετσι :-(

ρε εσυ είσαι το μοντελο της παρέας ... δεν μπορώ να φανταστώ να έχεις χαλάσει με λίγα κιλά.... κοιτα λιγο τον εαυτό σου και πηγαινε και καμια βόλτα... στην ανάγκη σπάσε και κανα πιάτο!!!

Διαφημίσεις

έχω δυο και τα κοιτάω εδώ και 3 μέρες...και άλλο ένα του μπέμπη άπλωσα τώρα...

το βαριέμαι το σιδέρωμα :(

όταν πω στο ροκ σταρ σου οτι τον λες μπέμπη θα στα χέσει ΟΛΑ για να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις!!! ακου ΜΠΕΜΠΗ :confused:

έχω δυο και τα κοιτάω εδώ και 3 μέρες...και άλλο ένα του μπέμπη άπλωσα τώρα...

το βαριέμαι το σιδέρωμα :(

ΤΟ ΜΙΣΩ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ!!!! δεν το βαριεμαι απλα...Αλλα ηταν της μπεμπας και επρεπε να τα σιδερωσω. Τα αλλα δυο ειναι δικα μας και Θ Α Θ Α τα σιδερωσω...Βλεπω τον αντρα μου σε λιγο να πηγαινει στη δουλεια χωρις σωβρακο!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

παλι εδω εισαι εσυ καλε;; δεν πηγες για γουτσου γουτσου;;;

αααα μανα γυναικα με δουλεύεται και παιζεται με τον πόνο μου???? για χάδια είπαμε ... ρώτησα για γουτσου γουτσου....!!! αλτσχαιμερ απο τώρα???:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...