Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα και απο εμας

Και ναι επιτελους εχουμε δικο μας ιντερνετ γιατι μεχρι τωρα επαιζε μονο το κινητο και δεν μπορουσα να μπω απο εκει να σας διαβασω!! Εχω χασει πολλα επεισοδια ,καινουργιες εγκυμοσυνες διαβαζω , βαφτισεις!!Το καλο ειναι οτι αυτ αειναι καλα νεα, παλι καλα

Ζωιτσα μου τι επαθε κοριτσακι μου ο Τεο μας ???κουτροβαλισατε??Κι εμεις πεσαμε την προηγουμενη εβδομαδα εκει που μπουσουλαγε αφησε τα χερια και κοπανησε στην βαση την μεταλλικη του σκαμπο , μαυρισε επιτοπου το μαγουλακι μα;.

Αλλα νεα δεν διαβασα παρα μονο αυτην την σελιδα θα παω να διαβασω τιποτα

Τα δικα μας νεα ειναι οτι παμε για τα πανω δοντια αλλα εχεινα κοιμηθει 1 εβδομαδα το πουλακι μου , για πολυ πονο λεμε ο πασακοσ μου.Που θα παει θα βγουνε ...

Εχω ετοιμασει σχεδον ολες τις μπομπονιερες μας , τρεχω για νυφικα , φωτογραφους και ολα τ απαρελκομενα και το χειροτερο εινια οτι σε 27 μερες αρχιζει ο μπεμπης παιδικο και στις 15 Ιουνιου παω δουλεια , κλαψ πως περασε βρε κοριτσια ετσι ο καιρος...

παω να διαβασω κανενα αλλο νεο

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποιος ψαχνει για δευτερο καροτσι??Σοφακι εσυ ε???

emeis pirame afto , den iparxei kan stin ellada , alla etsi opos to eid amou arese kai pirame kai kareklaki gia to asftokinito kai ta 2 297 E kai edo eixe 300 mono to kareklaki

http://www.pingpong-online.de/osc/popup_image.php?pID=30

Στο pingpong παντως εχει διαφορα τετοια μπορεις να βρεις εκει σιγουρα

Ζωιτσα μου που μας θυμηθηκες βρε??

Σας ευχαριστουμεπολυ για τις ευχες σας

Πωπω ο Τεο μας εγινε ολοκληρο αντρακι , εμεις βρε κοριτσια μεχρι τον 5 ημασταν σουπερ και απο τοτε που ξεξινησε να κανει τα βηματα αμαν κανουμε να φτασουμε τα 8 κιλα και πρεπει να ειναι καπου στους 69 ποντουσ , τωρα την αλλη εβδομαδ αερχεται και ο γιατρος επομενως θα μας μετρησει. Σηκωνομαστε μονοι μας σε κουνιες , παρκοκρεβατα παντου , μπουσουλαμε με τον δικο μας απιστευτο τροπο αλλα δεν περπαταμε ακομα, η μαμα εκτελει χρεη στρατας γιατι δνε εχουμε παρει μας την εχει απαγορευσει ο γιατρος

Καλησπερούδια !

Honey να σας ζήσει η νεοφώτιστη Ζωούλα σας , πάντα γερή κ χαμογελαστή ! Με το καλό κ το μικρό σποράκι !

Ρε Ζωή τι έπαθε το μικρούλι , βρε γ@μ0το . Εντάξει λογικό να στενοχωριέστε αλλά το συγκεκριμένο θα το έχει άλλα 5 -6 χρονάκια ακόμη μετά θα πέσει. Τα επόμενα δοντάκια θέλουν προσοχή από σπασίματα γιατί είναι κ τα μόνιμα.

Και εγώ από πάνω του είμαι όλη την ώρα αλλά εχτες στο τσακ τον πρόλαβα πάλι από το καναπέ και πριν καμιά εβδομάδα ενώ παίζαμε στο χαλί του (κ με κουβέρτα από πάνω) κατάφερε κ την έριξε τη κουτουλιά στα πλακάκια κ ήμουν ΔΙΠΛΑ του !

Ρε είναι σίφουνες , ο Ταζ είναι αθώο αγγελούδι μπροστά τους !

1949555nhyyy5417k.gif

Γεια σου Λιτσακι , ετοιμάζεστε για γάμο-βάφτιση ? Με το καλό !

Υπομονή θα κάνεις με τη δουλειά , θα σκεφτεσε το αντράκι σου κ θα περνά η ώρα. ;)

Επίσης έχω να ανακοινώσω ότι έσκασε το ένα πάνω δοντάκι, γραντζουναει ! Για αυτό ήταν γκρινιαρουλης το αστέρι μου εδώ κ 2-3 εβδομάδες. Τι τραβανε κ αυτά το δόλια !

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααα!!!!

που είστε βρε όλες???

εγώ δεν είχα ιντερνετ απο χθες το μεσημέρι και παραλίγο να πάθω στερητικό!!!

πάλι ψωνιζεις συμπεθερα;

εεε εισαι προκλητικότατη! για να μην αναφερθώ στα σοκολατακια που χλαπουτίζεις χωρίς ντροπή και κυρίως χωρις να πάιρνεις γραμμάριο! :mad::tongue::P

ψωνίζω συμπεθέρα μου αλλά μη φανταστείς οτι το κάνω επειδή μου περισσεύουν! χρήματα γλιτώνω έτσι!!!

4 ζευγάρια σανδαλάκια, ένα μαγιώ και ένα λινό παντελόνι, 100 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά!!! εδώ θα ήθελα το λιγότερο 50 ευρώ για το ένα ζευγάρι σανδάλια!

όσο για τα σοκολατάκια....ε τι να κάνω??????? ας τα τρώω διαδικτυακά γιατί στην πραγματική ζωή μόνο κουβερτούρα μπορώ να φάω!!!

Καλησπερα!!!!!!!!!!!!!

Τωρα καθισα λιγο!!!Δεν καθεται ποτε ο μικρος....Ετσι εχουμε και μερικες απωλειες......Εσπασε το δοντι του...Οχι πολυ λιγο στην ακρη και εχει και μα μελανια στο κεφαλι!!!!!!!!!!!!!!!!Ειμαι πολυ στεναχωρεμενη!!!!Αληθεια σας λεω ολη την ωρα απο πανω του ειμαι...Αλλα παντα καπου θα μου ξεφυγει και θα πεσει...Καλα το δοντι δεν καταληξαμε ακομα πως το εσπασε...επεσε και το εσπασε...Δαγκωσε τιποτα και το εσπασε δεν ξερω γιατι ειναιι παρα πολυ λιγο σχεδον δεν φαινεται....Οταν πηγα να του καθαρισω τα δοντια το καταλαβα και εγω!!!!!Πολυ πολυ στεναχωριεμαι με αυτο το θεμα....

Ξαναεκανε τραχανα!!!!!!!Αυτη τη φορα τον εκανα πολυ λεπτο για να στεγνωσει!!!Αντε να δουμε!!!!!!

Σοφακι βλεπω η κριση δεν σε βαζει κατω ε???????:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα Καλα ψωνια!!!!!!!!

Εντω μεεταξυ ηθελα να σχολιασω μπηκα το πρωι στο καφε μας και δεν το γνωρισα!!!!πολυ πολυχρωμα βρε!!!!!!!!!!!Μπραβο!!!!!!!!

ωχ το παιδάκι μωρέ....έσπασε το δοντάκι του???

πωπω που να τα πρωτοπρολάβεις πλέον ε???

να σας δώσω και ένα γιατροσόφι για όταν χτυπάνε για να μην κάνουν μελανιές:

με το που θα χτυπήσουν, να βάζετε βούτυρο πάνω!!!

δεν ξέρω γιατί και πως αλλά ξέρω οτι δε μελανιάζει αν βάλεις βούτυρο!!!

ε ρε νοικοκυροσύνες!!! δεύτερη παρτίδα τραχανάς ε? καλοφάγωτος!!!!

εγώ χθες της έβαλα χόρτα στο φαγητό της....και εκτός του οτι βρώμαγε, είχε και εμφάνιση τοξικών αποβλήτων!!! παρολαυτά η μικρή το έφαγε!!!!:shock:

Καλησπερα και απο εμας

Τα δικα μας νεα ειναι οτι παμε για τα πανω δοντια αλλα εχεινα κοιμηθει 1 εβδομαδα το πουλακι μου , για πολυ πονο λεμε ο πασακοσ μου.Που θα παει θα βγουνε ...

Εχω ετοιμασει σχεδον ολες τις μπομπονιερες μας , τρεχω για νυφικα , φωτογραφους και ολα τ απαρελκομενα και το χειροτερο εινια οτι σε 27 μερες αρχιζει ο μπεμπης παιδικο και στις 15 Ιουνιου παω δουλεια , κλαψ πως περασε βρε κοριτσια ετσι ο καιρος...

παω να διαβασω κανενα αλλο νεο

Καλώστο το Λιτσάκι!!!!

με το καλό και τα πάνω δοντάκια σας!!!

εμείς φαφουτίτσες ακόμα!!! χαχαχαχα!!!

αφού της λέω: είσαι μπέμπα με τα.....ΟΥΛΑ σου!!!!

Λιτσάκι αν θες καμια βοήθεια με μπομπο,κλπ, σφύρα!!!

εγώ μια και δεν έχω ετοιμασίες για μένα πια, μπορώ να βοηθήσω!

το καρότσι δε μου το ανοίγει!!!!

το pingpong δεν είναι που κάνει ένα μήνα να τα στείλει??? ή το μπερδεύω με άλλο???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αντε μόλις μπήκα και εγω!

βεβαια είχα ριξει μια ματια και το πρωι δεν βρηκα καμια μέσα και αγανάκτησα. συμπεθερακι εμεις οι 2 ότι κάνουμε και πάλι δεν φτάνει!

το ξερω γιατις αγορες μέσω ιντερνετ, συμφερουν πολύ και με την κρίση τωρα δεν είναι να πετάμε τα ωραία μας λεφτουδάκια. βρηκα και εγω στο asos φοβερα πράγματ και θα παραγγειλω. περιμενω τωρα να μου ερθουν τα πρώτα πράγματα να τσεκαρω ποιότητα και μετα βουρ..........

καλή όρεξη στο Βαλεριάκι!

Γεια σας Κοριτσακια!!!!!!!!!!!!

Δεν ειμαι καθολου καλα!!!!!!!!!!!!!!

Χθες εβγαλε μια αλλεργια -δερματιτιδα???? δεν ξερω τι ακριβως...εχει σπυρακια στην πλατη στο σαγονι κατω απο το λαιμο...Και δεν του εδωσα τιποτα καινουριο οτι τρωμε εδω και ενα μηνα αυτο τρωει....Δεν ξερω ...Και σημερα ολη την ημερα ειμαι ολομοναχη και εχω φρικαρει!!!!

Εντω μεταξυ βλεπει αι την γιαγια του και παταει κατι κλαματα δεν ηρεμει με τιποτα μετα!!!!Δεν ξερω την εχει παρει με πολυ στραβο ματι!!!!Μαλλον φταιει που τον πηραν βολτα μονο του καποια στιγμη για να τους συνηθισει και τα επαιξε ο μικρουλης μου....

Ειμαι τοσο κουρασμενη και στεναχωρεμενη με ολα αυτα!!!!!Το καλο ειναι οτι του πηρα ενα παιχνιδι να βαζει τα κυβακια στην τρυπα και αρχισε και το κανει!!!!!!!!!!!!Χαζο θα μου πειτε αλλα εγω νιωθω πολυ περηφανη!!!!!Βεβαια οτι βρει πια προσπαθει να το χωρεσει μεσα αλλα δεν εχει σημασια!!!!!

Λιτσακι!!!!!!!!!!!!!!Κουραγιο κοπελα μου ολες καποια στιγμη θα γυισουμε στην δουλεια!!!!Στον παιδικο θα τον πας οταν αρχισεις την δουλεια ή λιγο πιο πριν?Λεω μηπως χρειαζεται κανενα διαστημα προσαρμογης μωρε!!!!

Παντως ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις...εχει φτιαξει και ο καιρος και τουλαχιστον δεν θα αγχωνεσαι μην σου ερθει με καμια ιωση!!!!!:tongue::tongue:

Και εγω με τα ψωνια εχω καιρο να βγω στα μαγαζια ολο απο το ιντερνετ ψωνιζω....τωρα ομως δεν προλαβαινω και πρεπει να ψαξω για παντελονα στα μαγαζια....

Αχ αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν πιστευω να γιορταζει κανενα μωρακι και να μου ξεφυγε ε?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

αντε μόλις μπήκα και εγω!

βεβαια είχα ριξει μια ματια και το πρωι δεν βρηκα καμια μέσα και αγανάκτησα. συμπεθερακι εμεις οι 2 ότι κάνουμε και πάλι δεν φτάνει!

το ξερω γιατις αγορες μέσω ιντερνετ, συμφερουν πολύ και με την κρίση τωρα δεν είναι να πετάμε τα ωραία μας λεφτουδάκια. βρηκα και εγω στο asos φοβερα πράγματ και θα παραγγειλω. περιμενω τωρα να μου ερθουν τα πρώτα πράγματα να τσεκαρω ποιότητα και μετα βουρ..........

καλή όρεξη στο Βαλεριάκι!

να σου πω την αλήθεια εμένα το άσος μου φαίνεται ψιλοακριβό....τουλάχιστον για αγορά απο ίντερνετ!

πάντως όταν σου έρθουν τα πράγματα, να μας πεις εντυπώσεις!!!!

το Βαλεριάκι 5 κουταλιές φαί τρώει!

για σπουργίτι έπρεπε να μαγειρεύω εγώ, όχι για παιδί!!!!

Γεια σας Κοριτσακια!!!!!!!!!!!!

Δεν ειμαι καθολου καλα!!!!!!!!!!!!!!

Χθες εβγαλε μια αλλεργια -δερματιτιδα???? δεν ξερω τι ακριβως...εχει σπυρακια στην πλατη στο σαγονι κατω απο το λαιμο...Και δεν του εδωσα τιποτα καινουριο οτι τρωμε εδω και ενα μηνα αυτο τρωει....Δεν ξερω ...Και σημερα ολη την ημερα ειμαι ολομοναχη και εχω φρικαρει!!!!

Εντω μεταξυ βλεπει αι την γιαγια του και παταει κατι κλαματα δεν ηρεμει με τιποτα μετα!!!!Δεν ξερω την εχει παρει με πολυ στραβο ματι!!!!Μαλλον φταιει που τον πηραν βολτα μονο του καποια στιγμη για να τους συνηθισει και τα επαιξε ο μικρουλης μου....

Ειμαι τοσο κουρασμενη και στεναχωρεμενη με ολα αυτα!!!!!Το καλο ειναι οτι του πηρα ενα παιχνιδι να βαζει τα κυβακια στην τρυπα και αρχισε και το κανει!!!!!!!!!!!!Χαζο θα μου πειτε αλλα εγω νιωθω πολυ περηφανη!!!!!Βεβαια οτι βρει πια προσπαθει να το χωρεσει μεσα αλλα δεν εχει σημασια!!!!!

Λιτσακι!!!!!!!!!!!!!!Κουραγιο κοπελα μου ολες καποια στιγμη θα γυισουμε στην δουλεια!!!!Στον παιδικο θα τον πας οταν αρχισεις την δουλεια ή λιγο πιο πριν?Λεω μηπως χρειαζεται κανενα διαστημα προσαρμογης μωρε!!!!

Παντως ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις...εχει φτιαξει και ο καιρος και τουλαχιστον δεν θα αγχωνεσαι μην σου ερθει με καμια ιωση!!!!!:tongue::tongue:

Και εγω με τα ψωνια εχω καιρο να βγω στα μαγαζια ολο απο το ιντερνετ ψωνιζω....τωρα ομως δεν προλαβαινω και πρεπει να ψαξω για παντελονα στα μαγαζια....

Αχ αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν πιστευω να γιορταζει κανενα μωρακι και να μου ξεφυγε ε?

Ζωή μπράβο στον Τεό!!!!

εγώ οτι κι αν της δώσω, στο στόμα μόνο τα βάζει! και όταν βαρεθεί τα παιχνίδια, τρώει τα πόδια και τις κάλτσες της!!!!

μήπως δεν είναι αλλεργία τα σπυράκια, αλλά δροτσίλα (έτσι λέγεται?)????

μπορεί να ζεσταινόταν και να ίδρωσε και να βγήκαν! κάντου ένα ντουζάκι, ντύστον και λίγο πιο ελαφριά και μπορεί να φύγουν!

όσο για τη γιαγιά....πολύ απότομα του το κάνατε βρε....με τη μια, να τον πάρουν μόνοι τους βόλτα....

ας τον κρατάς αγκαλίτσα και να του μιλάει και να του δείχνει παιχνιδάκια και θα συνηθίσει!

εμένα η μικρή αντιπαθεί την πεθερά μου αλλά εγώ δεν το λέω αντιπάθεια αλλά ένστικτο!!!!:tongue::tongue::tongue:

πάω να την ετοιμάσω!!!!

θα πάμε επίσκεψη σε ένα νινί 2 μηνών!!!!

Φιλάκια!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπεραααααα!

Κλασικα μπηκα εγω και καμια δεν ειναι μεσα.

Σημερα πηγαμε στην νυφη μου για να κλεισουμε μπομπονιερες και στον φωτογραφο.

Εγω ακομα καταπιανομαι με τα προσκλητηρια.

Του πηραμε κι ενα ποδηλατακι απο τα elc αλλα ακομα ποναει ο κ@#$ς μου...

Αυτο ειναι http://www.elc.co.uk/toy/smart-trike-green/

Εμεις το πηραμε 120 ευρω και στην Αγγλια εχει 60 ευρω.Τα νευρα μου...και τωρα μ'αυτην την κριση...βιαστηκα πολυ.

Ζωη ευχαριστουμε πολυ για τα χρονια πολλα και περαστικα στον μικρουλη σου.Ετσι ειναι μωρε,συνεχεια θα χτυπανε.Κι εμενα χτυπησε το κεφαλι του στο τραπεζακι και το βραδυ σηκωθηκα ποσες φορες να τον δω αν ειναι καλα.

Λιτσα ποτε με το καλο η γαμοβαπτιση?Τις μπομπονιερες μονη σου τις εκανες?

Κατερινα μεγεια το δοντακι!Εμεις ειμαστε ακομα φαφουτηδες.Λετε να σκασει κανενα?Ολο κακακια μου ειναι τωρα που το καλοσκεφτομαι.

Σοφακι θελω φωτο απο τα ψωνια σου.

Παω ξυπνησε...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Ζωή μου μην στεναχωριεσαι μωρε... μήπως ειναι παλι αυτη η ατοπική δερματίτιδα; μήπως του αλλαξες απορρυπαντικο; να παρεις την παιδιατρο καλύτερα γιατι όσο και να το ψαχνουμε εμεις ειδικοι δεν ειμαστε. καλύτερα συμβουλευσου την ιατρό.

Συμπεθερακι ειναι σε μερικα πραγματα τσιμπημενο το asos αλλά εχει και αλλες φιρμες εκτος από τα δικα του για αυτο. μόλις παρεις τα πράγματα από dorothy βαλε φωτος και πες εντυπώσεις!

βρε ευμορφακι τι εχεις μαθει τοσο καιρό; ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! έδωσες 120 ευρω για ποδηλατακι; δεν σε πιστευω! ψαξτα λίγο καλύτερα τα πράγματα!!!

βρε κοριτσια ψηνομαι να του αγορασω στρατα. ξερω ότι δεν την συνιστουν οι γιατροι αλλά μήπως του αρεσει;:confused:

βρε ευμορφακι τι εχεις μαθει τοσο καιρό; ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! έδωσες 120 ευρω για ποδηλατακι; δεν σε πιστευω! ψαξτα λίγο καλύτερα τα πράγματα!!!

βρε κοριτσια ψηνομαι να του αγορασω στρατα. ξερω ότι δεν την συνιστουν οι γιατροι αλλά μήπως του αρεσει;:confused:

Το ξερω Μαρακι μου αλλα ηταν μια πολυ βιαστικη αγορα.Δεν το σκεφτηκα καθολου.Μου μπηκε και το ηθελα ΤΩΡΑ:tongue:Τωρα βεβαια τα κλαιω τα ευρωπουλακια μου...:(Το φοβαμαι και το ιντερνετ.Δεν ξερω...

Μην παρεις καλυτερα.Και ο δικος μας δεν μας αφηνει.Ασε,καλυτερα να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο και ας περπατησουν αργοτερα.Εμεις παντως την εχουμε καταβρει με το ποδηλατακι.Τον βγαζω κι εδω γυρω στην γειτονια βολτα.Απ'το να κουβαλαω το καροτσι...μια χαρα ειναι αυτο

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...