Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά ήταν να μην το μάθω....τώρα θα παρακαλάτε να το ξεχάσω!!!!

καλέ δεν ξέρατε το λαλά???????

αν είναι δυνατόν!!! δε μιλατε Σοφιανά?????????

Συμπεθερούλα όνειρα γλυκά και....πονηρά;)!!! (γιατι εκτός απο μαμάδες είμαστε και γυναικες ε?)

1939267mi98xylnrp.gif

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Φιλεναδες ευχαριστουμε πολυ!

Πρωτη φορα μας βαλατε γκλιτερ στα γενεθλια μας και ενθουσιαστηκαμε με τον Σαββα!

Μακμαρακι μου μια χαρα ειμαι.Δεν μπαινω πολυ συχνα γιατι δεν προλαβαινω.

Καλα ρε Σοφακι δεν ξερουν τι ειναι το λαλα?Ειναι δυνατον?

Κατερινακι αυτο ειναι για το λιονταρακι σου

2718746a6fd3modmf.gif

καληνυχτα σε ολες!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους τελείωσα τη δουλειάααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

μα είδες βρε Ευμορφία....να μην ξέρουν το λαλά?????????

τςτςτςτςτςτςτςτςτςτς!!!

πάρτε και λαλά, έτσι για να ξεκινήσει ωραία η μέρα σας μια και θα το δείτε το πρωί:

http://www.youtube.com/watch?v=ohoPGC06J2Q

φιλάκια!!!

πάω να ξεραθώ επιτέλους!!!!

705748jdnenuxju2.gif

M1XEp3.png

D0MBp3.png

1582064ldsqhon5i0.gif

Καλημέρα κοπέλες!

Ηρθα στα μέρη σας να σας ευχαριστήσω πολύ πολύ για τις ευχές σας, για το νέο μου σποράκι (αντε να δούμε σήμερα.....) αλλά και για τη βάφτιση της μικρούλας μου χτες.

Πάρα πολύ σας ευχαριστώ!!!

ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!! (και στα δύο θέματα....χιχιχιχι)

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

1465901zuxq5x8f0t.jpg

Να κεράσω και ένα γλυκάκι!:D

εκει το μυαλό σου εσένα στα σοκολατάκια!

πως φαίνεται η εγκυος βρε παιδί μου! με τη τσίμπλα στο μάτι κερνάει αντί για καφέ πραλίνες χα χα χα :tongue:

Ευχαριστούμε Κλεοπάτρα μου για το κέρασμα να είσαι καλά αλλά μην παρεξηγηθείς που δεν θα δοκιμάσω γιατι ακόμα κουβαλάω κανένα 5κιλο από την εγκυμοσύνη το οποίο έχει "κατσικωθεί" εκεί και δεν λέει να φυγει :P

σε όλα τα κορίτσια πολλές καλημέρες και

1128952h7m32omqt7.gif

1978456ttjvxetdja.gif

Καλημέραααα!!!!!!!!!!!!!!

τέλεια η μέρα σήμερα!!! φανταστικός καιρός!!!!

αν και έχω λίγα νεύρα....αλλά όχιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! δε θα επιτρέψω σε κανέναν να μου χαλάσει τη διάθεση!!!!

όπως θα είδατε δούλευα πάλι μέχρι αργα χθες το βράδυ και περήφανη ανακοίνωσα οτι τέλειωσα....αμ δε!!!

όπως γέμιζα αμέριμνη το καλάθι μου στην ντόροθυ, με πήραν τηλ απο το γραφείο για κάτι αλλαγές στα σχέδια....γκρρρρ!!!!

εκνευρίστηκα λίγο αλλά σκέφτηκα αντί να χαλάσω την ενέργεια μου γκρινιάζοντας, ας τα κάνω να τελειώνω και να συνεχίσω τις αγορές μου ακάθεκτη!!!!

Κλεό ευχαριστούμε πολύ για τα σοκολατάκια!!!

και μια και η συμπεθέρα δε θέλει, θα τα τιμήσω εγώ!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!!!!!!!!!!

Τωρα καθισα λιγο!!!Δεν καθεται ποτε ο μικρος....Ετσι εχουμε και μερικες απωλειες......Εσπασε το δοντι του...Οχι πολυ λιγο στην ακρη και εχει και μα μελανια στο κεφαλι!!!!!!!!!!!!!!!!Ειμαι πολυ στεναχωρεμενη!!!!Αληθεια σας λεω ολη την ωρα απο πανω του ειμαι...Αλλα παντα καπου θα μου ξεφυγει και θα πεσει...Καλα το δοντι δεν καταληξαμε ακομα πως το εσπασε...επεσε και το εσπασε...Δαγκωσε τιποτα και το εσπασε δεν ξερω γιατι ειναιι παρα πολυ λιγο σχεδον δεν φαινεται....Οταν πηγα να του καθαρισω τα δοντια το καταλαβα και εγω!!!!!Πολυ πολυ στεναχωριεμαι με αυτο το θεμα....

Ξαναεκανε τραχανα!!!!!!!Αυτη τη φορα τον εκανα πολυ λεπτο για να στεγνωσει!!!Αντε να δουμε!!!!!!

Σοφακι βλεπω η κριση δεν σε βαζει κατω ε???????:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα Καλα ψωνια!!!!!!!!

Εντω μεεταξυ ηθελα να σχολιασω μπηκα το πρωι στο καφε μας και δεν το γνωρισα!!!!πολυ πολυχρωμα βρε!!!!!!!!!!!Μπραβο!!!!!!!!

Λοιπον με την σειρα μου εχω να κανω καποιες ευχες!!!!!

ΚΑτερινα!!!!!!!!!!!!!!

991180ud0qc0hdwr.gif

Χρονια πολλα!!!!ΝΑ χαιρεσαι τον Αγορακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ειναι παντα ευτυχισμενο!!!!!!!!!!!!!!!

Ευμορφια!!!!!!!!!!!!!!!!

1445542yd9zrp7us7.gif

ΝΑ ζησει το αντρακι σου!!!!Να το βλεπεις να μεγαλωνει γεματο υγεια και χαρα!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ουπς....

εγω δεν του τα καθαριζω τα δοντια. του εχω παρει οδοντόβουρτσα αλλά βαριεμαι :(. θα του τα κάνω το βραδυ. εχω τυψεις τώρα.

πω πω Ζωή φαντασου να περπατησουν τι εχει να γινει! αφου εγω ήδη ξεκουραζομαι όταν δουλευω στο γραφειο! σου ρουφανε όλη την ενεργεια τα διαβολακια :tongue::P

αχ βρε κορίτσια κοιτάξτε ένα ωραίο φουστάνι για εσας που εχετε νορμάλ ύψος! ας το παραγγειλει κάποια! :confused:

http://www.asos.com/Karen-Millen/Karen-Millen-Studded-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=875188&cid=4581&Rf-100=Dresses+-+Day,Dresses+-+Evening&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=3&clr=Grey#ctl00_ContentMainPage_mainImage2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...