Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!!!!

Καλό μήναααααααααααααααααα!!!!

λοιπόν δώστε βάση πως θα ευχηθώ για τα μηνογεννέθλια των αστεριών μας!!! του γαμπρόύλη μου και του Ευμορφόπαιδου!!!

996717a40xqxmmdz.gif

εεεεεεεεεεε????????????

μπράβο βρε Ζωή με τις οδηγίες σου!!!!

πως περάσατε??????????

εμείς όλο έξω είμαστε!!! ωραία είναι!!!

αρνούμαι να πέσω ψυχολογικά!!!

διαβάζω τα άσχημα του φόρουμ, ακούω το τι μας περιμένει με τα νέα μέτρα αλλά προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι μετά!!! παίρνω και αγκαλίτσες τη μικρή και ξεχνιέμαι!!!

Για να ανεβαίνετε και οι υπόλοιπες!!!!

κορίτσια έχουμε υγεία! μην το ξεχνάτε!!! δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο!!!!

ήρθε το καλοκαιράκι κορίτσια!!!!!!

ετοιμαστείτε!!!

1563799elcgi7m0gy.gif

Ευμορφία εμείς χρειαζόμαστε απαραιτήτως δεύτερο καρότσι γιατί μας έχουν φάει τα ανεβοκατεβάσματα με το δικό μας!!! μένουμε στο 2ο, χωρίς ασανσερ και το καρότσι ζυγίζει κανένα 10κιλο!!!!

συν οτι πιάνει πολύ χώρο στο πορτ μπαγκάζ και αν θέλουμε να πάμε διακοπές, δε θα χωράμε ούτε εμείς μέσα μαζί με τα πράγματα!!!

βρε συμπεθέρα το μακλάρεν το καρότσι μου το έβαλες για οικονομικό???????

240 ευρώπουλα έχει!!!

σας φιλώ!!!

πάω να δουλέψω!!!

θα ξαναμπώ το βράδυ! ελπίζω να βρω καμία μέσα κατά τις 11!!!!!!!!!!!

478022ubahmqca7w.gif

(πήρα φόρα με τα γκλίτερ!!!! χαχαχαχαχαχα!!!)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σου βρε Σοφακι με την αισιοδοξια σου!

Εισαι,η αισιοδοξια προσωποποιημενη.Μπραβο σου!

Ευχαριστουμε πολυ για τα χρονια πολλα.Μ'αρεσε πολυ και το ''Ευμορφοπαιδο''...

Καλα θα κανεις τοτε και θα παρεις αλλο καροτσακι.Η αληθεια ειναι οτι δεν το σκεφτηκα για τις διακοπες.Καλη η ιδεα σου.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

συμπεθεράκι και ευμορφία ειστε θεες!

μπράβο με τα γκλιττερ! θα περασετε και εσεις τη φαση της Τατιανας και θα βαζετε 15 την ημερα αλλά μετα θα σταματήσετε :tongue:

Σοφάκι μου αρεσει πολύ που εισαι τόσο χαρουμενος ανθρωπός και ειμαι πολύ τυχερή που θα "συγγενεψουμε"!

ευμορφάκι μου εσυ καλα εισαι;

τα υπόλοιπα κοριτσια που ειστε;

καλα και εγω δεν μπαινω συχνα γιατι ως γνωστόν έχω τα χάλια μου αλλα... "φτιαχνομαι" όταν σας διαβαζω! φιλακια πολλά, καλή εβδομαδα να έχουμε!:)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!Τί κάνετε;;;Εμεις περάσαμε ένα πολύ κουραστικό σκ!!Χτες πήγαμε στην πεθερά μου και είχε 30 άτομα και ο μπεμπάκος λάλησε!Εκλαιγε συνέχεια και ήθελε μόνο εμένα!!Δεν έφαγε καλά ούτε κοιμήθηκε! Και σήμερα είχαμε επισκέψεις στο σπίτι και πάλι τα ίδια έκανε είναι με 2 ώρες ύπνο!!!Σήμερα πάλι κοίταζε τον θείο μου με περίεργο βλέμμα!Τους ταυτίζει όλους με τον μπαμπάκα του!Τί θα κάνω με την καταστασή του;;Δεν θα μπορώ να πάω πουθενά χωρίς να αναστατωθεί!!Στεναχωριέμαι γιατί νιώθω οτι τον ταλαιπωρώ!!Και εσας έτσι κάνουν;;Και να πω οτι δεν τον βγάζω βόλτα!Συνέχεια βλέπει κόσμο αλλά αντιδρά έτσι!Να μου πέιτε μωρό είναι ακόμα!Για να καταλάβετε πόσο ζιζάνιο είναι αυτόν τον μήνα έχει πάρει μόνο 80-90 γρ. ενω τρώει κανονικά(για τα δεδομένα του)!Ολα τα υπόλοιπα τα καίει!

Ευμορφία χρόνια πολλά για τον μπεμπάκο σου!!

Αντε σωστά αντράκια!Καλά που έχουμε και το καφέ γιατί με τις περικοπές ούτε για καφέ έξω δε θα είμαστε!!!!

Φιλάκια σε όλες και πιο πολλά στα μωρουλίνια σας!!!

Μου λείψατε!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Γεια σας κοριτσάκια .

Ζωή έχει κ μυστικά για να πετυχει ο τραχανάς ε ? Άσε δε με βλέπω θα πω στη μαμά μου να φτιάξει που πιάνουν τα χεράκια της .

582550klvayy93i8.gif

Ευχαριστώ κ για τις οδηγίες.

Ρε κοριτσάκια στη ζωή δυστυχώς υπάρχουν κ οι άσχημες στιγμές αλλά έτσι ήταν , είναι κ θα είναι πάντα , απλά εμείς τώρα έχουμε γίνει πιο συναισθηματικές από ότι πιο πριν λόγο των μπεμπακιων. Μη σας παίρνει έτσι από κάτω !

1266321w83lw4zt3z.gif

Ευμο χρόνια σας πολλά !!!!

Με το καλό η βάφτιση. Πιάνουν τα χεράκια εσένα ε ? Μπράβο !

473161f0vtigtx0j.gif

Μπήκαμε κ εμείς στους 9 μήνες αλλά δε μας ευχήθηκε καμιά

780920wevc3spomh.gif

Ααα επίσης να σας πω ότι αρχίσαμε αυγό αλλά έχει πέσει πολύ αηδία. Τουλάχιστον δεν έχουμε κάνει αλλεργία. Συνεχίζουμε κ βλέπουμε (τρώει ½ κουταλάκι του γλυκού από έναν ολόκληρο κρόκο – φανταστείτε )

Νομίζω ότι το παραε…..α με τα γκλιτερ ! Με συγχωρείτε εεε ? Δε θα ξαναβάλω τόσα πολλά

s.gifo.gifr.gifr.gify.gif

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Τωρα που το εμαθα κι εγω...

Σοφια αυτο ειναι για εσενα...

613297zegamvbcj3.gif

ωωωωωωωωω ευχαριστώ και ανταποδίδω!!!!

συμπεθεράκι και ευμορφία ειστε θεες!

μπράβο με τα γκλιττερ! θα περασετε και εσεις τη φαση της Τατιανας και θα βαζετε 15 την ημερα αλλά μετα θα σταματήσετε :tongue:

Σοφάκι μου αρεσει πολύ που εισαι τόσο χαρουμενος ανθρωπός και ειμαι πολύ τυχερή που θα "συγγενεψουμε"!

ευμορφάκι μου εσυ καλα εισαι;

τα υπόλοιπα κοριτσια που ειστε;

καλα και εγω δεν μπαινω συχνα γιατι ως γνωστόν έχω τα χάλια μου αλλα... "φτιαχνομαι" όταν σας διαβαζω! φιλακια πολλά, καλή εβδομαδα να έχουμε!:)

συμπεθέρα δεν έχω καταλήξει ακόμα...είμαι χαρούμενος άνθρωπος ή χαζοχαρούμενος?????? θα δείξει!!!!

μην ακούω για χάλια!!!

δουλέυω τώρα αλλιώς θα σου έβαζα κανένα λαλά!!!

Καλησπέρα!!Τί κάνετε;;;Εμεις περάσαμε ένα πολύ κουραστικό σκ!!Χτες πήγαμε στην πεθερά μου και είχε 30 άτομα και ο μπεμπάκος λάλησε!Εκλαιγε συνέχεια και ήθελε μόνο εμένα!!Δεν έφαγε καλά ούτε κοιμήθηκε! Και σήμερα είχαμε επισκέψεις στο σπίτι και πάλι τα ίδια έκανε είναι με 2 ώρες ύπνο!!!Σήμερα πάλι κοίταζε τον θείο μου με περίεργο βλέμμα!Τους ταυτίζει όλους με τον μπαμπάκα του!Τί θα κάνω με την καταστασή του;;Δεν θα μπορώ να πάω πουθενά χωρίς να αναστατωθεί!!Στεναχωριέμαι γιατί νιώθω οτι τον ταλαιπωρώ!!Και εσας έτσι κάνουν;;Και να πω οτι δεν τον βγάζω βόλτα!Συνέχεια βλέπει κόσμο αλλά αντιδρά έτσι!Να μου πέιτε μωρό είναι ακόμα!Για να καταλάβετε πόσο ζιζάνιο είναι αυτόν τον μήνα έχει πάρει μόνο 80-90 γρ. ενω τρώει κανονικά(για τα δεδομένα του)!Ολα τα υπόλοιπα τα καίει!

Φιλάκια σε όλες και πιο πολλά στα μωρουλίνια σας!!!

Μου λείψατε!!!

Μαριανθάκι μήπως να το πήγαινες λίγο πιο χαλαρά με τις επισκέψεις σε πολυκοσμία τον μικρό? αφού αναστατώνεται τόσο, προσπάθησε να μην τον πηγαίνεις σε πολύ κόσμο....σιγά σιγά θα συνηθίσει!!!

Μπήκαμε κ εμείς στους 9 μήνες αλλά δε μας ευχήθηκε καμιά

780920wevc3spomh.gif

Ααα επίσης να σας πω ότι αρχίσαμε αυγό αλλά έχει πέσει πολύ αηδία. Τουλάχιστον δεν έχουμε κάνει αλλεργία. Συνεχίζουμε κ βλέπουμε (τρώει ½ κουταλάκι του γλυκού από έναν ολόκληρο κρόκο – φανταστείτε )

Νομίζω ότι το παραε…..α με τα γκλιτερ ! Με συγχωρείτε εεε ? Δε θα ξαναβάλω τόσα πολλά

s.gifo.gifr.gifr.gify.gif

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Κατερίναααα!!!

κλασικά ξέχασα να ευχηθώ!!!

1614336o2okfiqbxd.gif

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ευχαριστούμε Μαράκι. Άσε δε μπορώ να συνειδητοποιήσω πότε πέρασαν 9 μήνες !

Καμιά φορά νιώθω σα να ήρθαμε μόλις χτες από το μαιευτήριο κ άλλες θυμάμαι το πρώτο του μπάνιο την ιδία μέρα που ήρθαμε σπίτι κ νομίζω ότι έχει περάσει ουου πολύς καιρός .

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...