Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρααααα!!!!

κουράγιο συμπεθέρα! βάστα γερά!!!

έφτασε το ΣΚ!!! να χορτάσεις μπεμπόνι και να ξεκουραστείς!!!

εμείς εδώ ευτυχώς ήσυχο βράδυ είχαμε!!! 1:30 και 6 ξύπνησε για μαμ και σηκώθηκε στις 10!!!και μαζί κι εγώ εννοείται!!!

θα κάνετε τίποτα αύριο λόγω πρωτομαγιάς???

εγώ θέλω να πάμε καμιά βόλτα αλλά για να δούμε....θα προλαβαίνει ο αντρούλης μου???? είναι η πιο δύσκολη εποχή απο άποψη φόρτου εργασίας τώρα και τρέχει όλη τη μέρα....

και επειδή είμαι πολύ αποφασιστικό άτομο :tongue:, ακόμα δεν έχω αξιωθεί να διαλέξω δεύτερο καρότσι...καμιά ιδέα, όχι πολύ ακριβή κατά προτίμηση???????

δε θέλω πολλά ΄πράγματα:

-να είναι ελαφρύ

-να ανοιγοκλείνει εύκολα

-όταν κλείνει να μην πιάνει πολύ χώρο

-να ξαπλώνει η πλάτη του αρκετά ώστε να μπορεί να κοιμηθεί η μικρή

-αν έχει και μπάρα μπροστά καλοδεχούμενη!!!

αυτά τα ολίγα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα κ από μένα… μάλλον καλό μεσημέρι. Τι κάνετε ?

Σοφακι αν βρεις το καρότσι πες κ σε εμένα κ εγώ έτσι το θέλω :mrgreen:

Το παιδί μου έχει ξεσαλώσει , εχτες πρέπει να τον ξαπλώσαμε ισα με 50 φορές κάτω , γυρίζει κ σηκώνεται .. ενώ νυστάζει έχει το νου στο να σηκωθεί όρθιος . Τι να του κάνω ???? :confused:

XwAPp3.png

Καλημέρα κ από μένα… μάλλον καλό μεσημέρι. Τι κάνετε ?

Σοφακι αν βρεις το καρότσι πες κ σε εμένα κ εγώ έτσι το θέλω :mrgreen:

Το παιδί μου έχει ξεσαλώσει , εχτες πρέπει να τον ξαπλώσαμε ισα με 50 φορές κάτω , γυρίζει κ σηκώνεται .. ενώ νυστάζει έχει το νου στο να σηκωθεί όρθιος . Τι να του κάνω ???? :confused:

Κατερινάκι ζωηρός ο μπομπιρας ε; πω και τον πιάνει να σηκωνεται μες τα άγρια χαραματα; αν τον αφησεις δεν θα ξανακοιμηθει ή φοβασαι μην πεσει και γι αυτο σηκωνεσαι;

Διαφημίσεις

Ωραία τα καρότσια Μαράκι.

Όχι δε κατάλαβες , μέχρι να κοιμηθεί σηκώνεται… Μετά το μπάνιο του δίνω το γάλα του κ μέχρι να το πιει έχει κοιμηθεί. Τον κρατάμε λίγο αγκαλίτσα κ με τον που τον βάζουμε στη κούνια τσουπ ξυπναει κ σηκώνεται. Τον ξαπλώνουμε κάτω κ αυτός ξανασηκώνεται αν δεν τον αφήσεις να σηκωθεί κλαίει.

Ειδικά εχτες αφού σηκώθηκε καμιά 50αρια φορές τον έβαλα κάτω τον χάιδευα , νανουρίστηκε έκλεισε τα μάτια κ πήγαινε να κοιμηθεί ξαφνικά γυρίζει κ σηκώνεται !

Και τώρα έχει μάθει κ σηκώνεται κ γρήγορα

Καλά εννοείται ότι όταν ξυπνήσει κατά τη διάρκεια της νύχτας ή μέρας σηκώνεται κ μας φωνάζει.

Νομίζω ότι επειδή είναι κάτι καινούργιο για αυτόν θέλει να το κάνει συνέχεια :rolleyes:

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια βλέπω πως όσο μεγαλώνουν τόσο λιγότερο προλαβαίνουμε να μπούμε!!!Εγω 16 μαίου τελειώνω τα περισσότερα μαθήματα και φυσικά τα περισσότερα χρήματα!!Λείπω καθημερινά από τις 2 μέχρι και τις 9-30 το βράδυ εκτός δευτέρας!Μου λείπει πολύ ο μπεμπάκος μου και έχω φτάσει σε σημείο να μη με πειράζει που ξυπνάει το βράδυ!!Είναι ένας μικρός σβούρας!Δεν κάθεται στιγμή!Τώρα βάζει και τα πόδια του στο δίχτυ του πάρκου για να σκαρφαλώσει αλλά γλυστράει!!Εννοείται οτι και εμένα μου φωνάζει το πρωί για να ξυπνήσω και με περιμένει όρθιος έχοντας αναστατώσει την κούνια ολόκληρη!!Αυτή η Παναγίτσα που είναι μέσα αν μιλούσε τί θα'λεγε φαντάζομαι!!!!

Σήμερα έφαγε κατσικάκι και αγγινάρα στο φαγητάκι του!!Μιαμ μιαμ!!

Φάγαμε και γιαουρτάκι και δεν τον έχει πειράξει όπως δείχνει!!

Πήγατε ΑΒ που είχς 50% τα λιμπερο;;Αν και αποφασίσαμε με τη φίλη μου τη Λία να πηγαίνουμε μόνο σε ελληνικά σούπερ και να αγοράζουμε μόνο ελληνικά προ"ιόντα!!Αρα λοιπόν τα babylino΄είναι μια πολύ καλή επιλογή!!!Δοκιμασμένα!Επίσης κρέμες Γιώτης που είναι πεντανόστιμες και άλλα τέτοια κολπάκια!!Μπας και βοηθήσουμε τίποτα!!

Καροτσάκι δεύτερο πήρα το Mila της bebe confort 190Ε!Οκ λίγο ακριβό θα μπορούσατε να πείτε αλλά νομίζω οτι έκανα καλή επιλογή!Είναι 6 κιλά , κλείνει πανέυκολα με το ένα χέρι, πιάνει λίγο χώρο στο αμάξι και φαίνεται πολύ άνετο!Α!Ξαπλώνει μέχρι πίσω πίσω για να κοιμάται αν ποτέ θελήσει!!Επίσης πήρα πόντους με την κάρτα Λαπεν!Κάτι είναι και αυτό!ΘΑ πάρω καμία δωροεπιταγή!

Ζωή πού είσαι;;;Πολλά πολλά φιλάκια σε όοοοολες!!!Καληνύχτα!!!!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!!!

Καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!

1663939jzqlp2m6am.gif

Εχω καιρο να μπω αλλα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου τελευταια...Ακουω γυρω μου συνεχεια και θανατους και αρρωστειες και εχω στεναχωρεθει παρα πολυ!!!!Οποτε ελπιζω να με συγχωρειτε....

Καταρχην

2532129xmfac489et.gif

MAkk να χαιρεσαι το αντρακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑτερινακι μαπα ο τραχανας...ΜΑλλον τον εκανα πολυ χοντρα κομματια και ετσι δεν στεγνωσε απο μεσα οποτε το πεταξα....Απο βδομαδα θα δοκιμασω παλι να κανω και αυτη τη φορα θα κανω πολυ λεπτα κομματια...ΘΑ δειξει....

Λοιπον για τα γραφικα θα σου πω εγω γιατι αν περιμενεις απο την Μαρια.....:tongue::tongue::tongue:

Πας στο http://www.glitter-graphics.com/

Βρισκεις πιο γραφικο σου αρεσει το πατας και απο κατω γραφει κατι κωδικους...Κανεις copy το κωδικο που λεει

To post on Glitter-Graphics.com and forums, use this BB code:

και paste εδω και ειναι ετοιμο!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτα γκρινιαζει ο μικρος και θελει αγκαλια!!!!!!!!!

ΘΑ μπω μετα...............

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα!

πως ειστε φιλεναδες;

εγω μια από τα ίδια σαν την Ζωή... μπορει να μην ακουω μόνο για θανατους και αρρωστιες αλλά γενικά μια κατηφεια υπάρχει γενικότερα. όλος ο κόσμος ασχολείται με την οικονομική κρίση και τίποτε άλλο. νεοι γεροι παιδια , ΟΛΟΙ.

εχω και εγω τα προβλήματά μου οπότε πού διαθεση για οτιδηποτε.

χασαμε και τις αισιοδοξες της παρεας Μαριάνθη, Σοφάκι, Κατερίναααα! χρειαζομαστε θετική ενέργεια!:P

Καλησπερα!

Πως ειστε?Κατηφιες εχετε ακουω ε?

Εμεις σημερα εχουμε γενεθλια.Γινομαστε 8 μηνων αντρες!!!!

Απο αυριο εχω αδεια.Θα καθησω μια εβδομαδα να χορτασω τους καλους μου.

Αν και εχω τρεξιματα για την βαφτιση.Τα προσκλητηρια θα τα κανω μονη μου.

Το ιδιο και τα μαρτυρικα.Και πρεπει να κατεβω κεντρο να παρω τα υλικα.

θελω να κανω και γενικη.Μονο που τα λεω κουραστηκα...

Γιατι θελετε να παρετε δευτερο καροτσακι?Δεν βολευεστε με αυτο που εχετε?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...