Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΛΥΚΕΣ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!παραμυθενια μου με τα λαλαγγια σου.....αχ τα πεθυμησα.....να στειλω τον αντρα μου που ειναι δρομολογιο στην Καλαματα να ερθει να μου στειλεις και μενα????οι υπολοιπες τι κανετε?βλεπω τα μωρακια σας μεγαλωνουν με ταχυτατους ρυθμους!!!εμενα ο δικος μου ουτε δοντι εχει ακομα αλλα ουτε κολοκαθεται μονος του...εχω απελπιστει!!!παρ ολα αυτα απο φαι ειμαστε super....τα τρωμε ολα....και με το γαλα επιτελους πηρα απο μονη μου το υποαλλεργικο και ειδαμε φως!!!βλεπω επισης οτι ετοιμαζεστε και για βαπτισεις......αντε με το καλο αν παρουν τον δρομο του θεου!!!

καλώστο το κορίτσι!!!

και τώρα σε σκεφτόμουν γιατί με πήρε τηλ η κολλητή μου και είναι στα μέρη σου!!! ;)

να τον στειλεις τον άντρα σου αλλά θα σου πάρω άλλα γιατί αυτά τα έφαγα!!!! χαχαχαχαχα!!!

και μένα δεν έχει βγάλει δόντι ακόμα...κι αν μου μοιάσει, γύρω στο χρόνο θα αρχίσει να βγάζει!!!

μπράβο στον μπέμπαρο που τα τρώει όλα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλώστο το κορίτσι!!!

και τώρα σε σκεφτόμουν γιατί με πήρε τηλ η κολλητή μου και είναι στα μέρη σου!!! ;)

να τον στειλεις τον άντρα σου αλλά θα σου πάρω άλλα γιατί αυτά τα έφαγα!!!! χαχαχαχαχα!!!

και μένα δεν έχει βγάλει δόντι ακόμα...κι αν μου μοιάσει, γύρω στο χρόνο θα αρχίσει να βγάζει!!!

μπράβο στον μπέμπαρο που τα τρώει όλα!!!

μπραβο βρε τα εφαγες ολα μονη σου!!!:-Dτιποτα δεν αφησες.....

ρε συ και εγω στον χρονο εβγαλα δοντια....αλοιμονο μου!!πως πανε οι ετοιμασιες?

μπραβο βρε τα εφαγες ολα μονη σου!!!:-Dτιποτα δεν αφησες.....

ρε συ και εγω στον χρονο εβγαλα δοντια....αλοιμονο μου!!πως πανε οι ετοιμασιες?

Τα έφαγα γιατί φοβάμαι πλέον να ανέβω στη ζυγαριά....μη δω κανένα 47 και πάθω κανένα καρδιακό επεισόδιο!!!!

όλα έχουν μπει στον πάγο Ελενίτσα...

δεν ξέρω αν διάβασες, αλλά έπαθε εγκεφαλικό ο πεθερός μου και δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει...ο γάμος αναβάλλεται επ'αόριστον και η βάφτιση ελπίζουμε να γίνει απλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου αφού μόνο βαφτιστικά ρούχα θα χρειαστούμε μια και αν γίνει, θα γίνει σε οικογενειακό κύκλο...

εσύ πότε λες να βαφτίσεις το μπουμπούκι σου?????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τα έφαγα γιατί φοβάμαι πλέον να ανέβω στη ζυγαριά....μη δω κανένα 47 και πάθω κανένα καρδιακό επεισόδιο!!!!

όλα έχουν μπει στον πάγο Ελενίτσα...

δεν ξέρω αν διάβασες, αλλά έπαθε εγκεφαλικό ο πεθερός μου και δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει...ο γάμος αναβάλλεται επ'αόριστον και η βάφτιση ελπίζουμε να γίνει απλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου αφού μόνο βαφτιστικά ρούχα θα χρειαστούμε μια και αν γίνει, θα γίνει σε οικογενειακό κύκλο...

εσύ πότε λες να βαφτίσεις το μπουμπούκι σου?????????

μακαρι να εβλεπα και εγω το 47 στην ζυγαρια μου!!!:(

και εμεις εχουμε θεμα με τον πεθερο....περασε και αυτος μια ψιλοκριση με το συκωτι του σε σημειο να εχει πειραξει τον εγκεφαλο του αλλα και να εχει περασει ενα πολυ ελαφρυ εγκεφαλικο....και να ειμαστε ολοι στην τσιτα!!

εμεις εχουμε κανονισει για 24 Ιουλιου.....με θεμα μας την ομαδα του Αστερα Τριπολης!!!τρελη σκεψη του μπαμπα μας και του νονου μας!!220 ατομα οι καλεσμενοι....οι διπλοι απο τις αλλες δυο.....και τρεχω και για τα τελευταια για την βαπτιση στην Φλωρινα που ειναι αυτο το σ/κ.αστα αστα...

Διαφημίσεις

μακαρι να εβλεπα και εγω το 47 στην ζυγαρια μου!!!:(

και εμεις εχουμε θεμα με τον πεθερο....περασε και αυτος μια ψιλοκριση με το συκωτι του σε σημειο να εχει πειραξει τον εγκεφαλο του αλλα και να εχει περασει ενα πολυ ελαφρυ εγκεφαλικο....και να ειμαστε ολοι στην τσιτα!!

εμεις εχουμε κανονισει για 24 Ιουλιου.....με θεμα μας την ομαδα του Αστερα Τριπολης!!!τρελη σκεψη του μπαμπα μας και του νονου μας!!220 ατομα οι καλεσμενοι....οι διπλοι απο τις αλλες δυο.....και τρεχω και για τα τελευταια για την βαπτιση στην Φλωρινα που ειναι αυτο το σ/κ.αστα αστα...

περαστικά και στον πεθερό σου....

πίστεψε με δε θες να δεις τα 47 κιλά στη ζυγαριά....χάλια...

ούτε στα παιδικά δε θα βρίσκω ρούχα σε λίγο...:(

θέμα Αστέρας Τρίπολης ε??? φίλαθλοι μπαμπάς και νονός!!! (εδώ ακούγεται έντονα οτι θα ενωθεί ο Αστέρας με τη Μαύρη Θύελλα....).

220 άτομα???????? ουαου!!!!

πωπω...η μπέμπα απο τις 3 παλέυει να κοιμηθεί και τώρα τα κατάφερε....με πέθανε....ούτε να δουλέψω μπόρεσα ούτε να κοιμηθώ λίγο...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ελπίζοντας να μπει κάποια....ρωτάω....

έχετε δώσει κουνουπίδι στα μπεμπάκια σας???

λέω να της βάλω αύριο μαζί με το κοτόπουλο...

και αφού της έχω δώσει μπρόκολο που είναι της ίδιας συνομοταξίας, δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα....εεεεεεεεεεεε????????????:confused::confused::confused:

καλέ που είστε όλες?????????????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αλο..

Μακ μεγεια τα ρούχα. Η ολόσωμη φόρμα είναι σουπερ , θα σου πηγαίνει τρέλα που είσαι γυναικάρα κ κορμάρα , α ρε κάτι κορίτσαρους που βγάζει η Αμαλιάδα… :wink:

Λενάκι όλα καλά ? Με το καλό η βάφτιση σας . Τα δόντια λένε ότι όσο αργούν τόσο καλλίτερα βγαίνουν, μην αγχώνεσαι .

Σοφία , ρε κοριτσάκι τον θυρεοειδή σου τον έχεις τσεκάρει ?

Για το κουνουπίδι , εγώ δεν έτυχε να του δώσω αλλά αφού έχει φάει μπρόκολο δε νομίζω να έχει πρόβλημα

XwAPp3.png

Σοφία , ρε κοριτσάκι τον θυρεοειδή σου τον έχεις τσεκάρει ?

Για το κουνουπίδι , εγώ δεν έτυχε να του δώσω αλλά αφού έχει φάει μπρόκολο δε νομίζω να έχει πρόβλημα

μπήκα στα γρήγορα και μετά θα συνεχίσω δουλειά...

Κατερινάκι έχω θέμα με το θυρεοειδή μου αλλά έχω τη μορφή που υποτίθεται οτι προκαλεί αύξηση του βάρους!!! καλό ε??????

μάλλον θέμα μεταβολισμού είναι....είναι προκομμένος ο δικός μου και υπερλειτουργεί φαίνεται!!!

το κουνουπίδι το έβαλα και ο Θεός βοηθός αύριο που θα το δοκιμάσει!!!:mrgreen:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα και από μένα!!!Σήμερα ήρθαν πεθερικά και ξεθεώθηκε ο μικρούλης μου!!Ψάχνω εδώ και ώρες μπομπονιέρες και ιδέες γιατί θα τις φτιάξω μόνη μου όπως και του γάμου μου!!!ΚΑι τις προσκλήσεις!!Συγνώμη που δεν μπάινω αυτές τις μέρες πρωί αλλά δεν προλαβαίνω!!!Τρέχω να του μαγειρέψω, να τον κοιμήσω και να τον ταίσω!Βάλε ενα πλυντήριο,κάνε ένα ντους βγάλε καμιά φωτοτυπία κτλ!!!Τί να κάνω!Δεν τον χορταίνω σας λέω!!Το πρωί κοιμάται καμία ωρίτσα μετά του δίνω φρούτο και τσουπ ήρθε η ώρα να φύγω!!!

Εσείς τί κάνετε;;;Πώς είσαστε;;Μακμαράκι τέλεια τα ρουχαλάκια!!Καλοφόρετα!!!Ελπίζω να σας πετύχω σε καλύτερη ώρα αύριο!!!

Παραμυθένια καλή τύχη με το κουνουπίδι!Μην της πέσει βαρύ ελπίζω!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!!!!

που είστε όλες καλέεεεε?????????????

εμένα με έχει βγάλει εκτός λειτουργίας η μικρή...1-3-5-7 φαί....

νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

πεινάωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

θέλω ένα πολύ πολύ παγωμένο espresso freddo decaf μέτριο!!!!!!!!!!

ζητάω πολλά????????????:cool:

Μαριάνθη τι θέμα θα έχεις στη βάφτιση??? μήπως σε βοηθήσουμε!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

επ ηρθα και εγω!!!τι κανουμε???Μαριανθη οτι θες να σε βοηθησουμε πες....εχω πολλες προτασεις και για γαμο και για βαπτιση!!εδω η πειρα....χαχαχαχα!!!που ειστε βρε ολεεεεεεεεεες????

Γιούχουουουουουουουουουουουου!!!!

καλέεεεεεεεεεεεεεεεεε??????

που εξαφανιστήκατε όλες??????????

Κατερινάκι το κουνουπίδι είχε μεγάλη επιτυχία!!! μια χαρά το έφαγε η μικρή!!!!

Τώρα έφτιαξα κι εγώ κέικ και μηλόπιτα γιατί καλά τρώνε τα μωρά αλλά πρέπει να τρώνε και οι μεγάλοι το κατιτίς τους!!!;)

και για το βράδυ έβαλα να γίνονται χοιρινές μπουκιές με χυμό πορτοκάλι και μουστάρδα! μιαμ μιαμ!!!!

βαριέμαι να δουλέψω............

και με έριξαν στην τελευταία πληρωμή των σχεδίων και είμαι θυμωμένη και απογοητευμένη....τώρα που τελειώνει το 6μηνο του ΟΑΕΔ θα δηλώσω παραίτηση έτσι κι αλλιώς και βλέπουμε...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

Εγω ειμαι στο γραφειο συμπεθερακι και δουλευω ο είλωτας!

Χάλια εβδομαδα αυτή, έκανα και κάτι χαζομάρες σε 2 υποθέσεις, μου "φυγανε" κάτι προθεσμίες (γ@#@ω το μυαλο μου πια!). εχθες ειχα και ενα αυτοφωρο, πηγα στις 5 στο σπιτι μου.... τι να πω χαλια λεμε, μες το αγχος!

εμαθα όμως πριν λίγο και ενα καλό νεο! μια πολύ καλή μου φίλη και συμμαθητρια μου ειναι εγκυος στο 3ο της παιδάκι! έχει ήδη ενα αγορι και ενα κοριτσι :P. πολλά γεννητούρια, μια χαρα!

τωρα φευγω πάω σπιτι... άλλος αγωνας εκει. να κανουμε μπανιο το μικρουλι μου, να το ταισω, να το κοιμισω, να ξεβρωμίσω νεροχυτες κλπ κλπ κλπ...δε μπορω άλλο...:roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...