Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα αμάρτησα!!!Είχα μια ακύρωση που με κατέστρεψε!!Πήγα στα μαγαζιά!!Απολογισμός 2 φορέματα, ενα ζευγάρι θεικά ψηλοτάκουνα(να δω που θα τα βάλω!!!χαχα) ΄, τρια μπραζιλιαν σε μωβ, κοραλι και τιρκουαζ για το καλοκαιρι,δυο φουστες και δυο μπλούζες!!!!Πάνε τα λεφτάκια μου!!!!!!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Ζωούλα μου πού είσαι;;;Μακμαρακι;;Κοριτσάκια;;Κατερινα, Σοφία;Τί κάνετε;;;Με τα ατομα εγω κάνω την πάπια!!Περιμένω να ερθει ο καλός μου για να αποφασίσουμε από κοινού!!Μάλλον γυρω στα 170 -80 βγαίνουν!!Θα δείξει!!

Να σας ρωτήσω;;Ζυμαρικά πότε σας είπανε να αρχίσετε;

O40a.jpgO40ap3.png

Μπήκα για μια γρήγορη καλησπέρα!!!

έβγαλα τα χαλιά σήμερα, σκούπισα, σφουγγάρισα, άρχισα να μεταφέρω και τα πράγματα στο δωμάτιο της μικρής...λιώμα είμαι....θα κάτσω να δουλέψω όσο αντέξω τώρα...ουφ....

πωπω Μαριάνθη σήκωσες τα μαγαζιά στον αέρα βρε!!!

εγώ βαριέμαι απίστευτα τα ψώνια γιαυτό και ψωνίζω πλέον απο ίντερνετ!

ήρθε η παραγγελία απο newlook σήμερα!!!

πολύ ωραία όλα αν εξαιρέσουμε οτι ένα σορτσάκι που παρήγγειλα μου είναι μεγάλο...και το πήρα απο το τμήμα των εφηβικών για ηλικία 14-15 χρ.

Επιβάλλεται να πάω στη διατροφολόγο!!!!!!!!!!!!

εμάς μας είπε να ξεκινήσουμε ζυμαρικούλια...μάλλον αύριο θα της βάλω σουσαμάκι!

Σας φιλώ! πάω να δουλέψω λίγο γιατί δε με βλέπω να τελειώνω ποτέ τα ρημάδια τα σχέδια!!!

Καληνύχτεςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημεεεεερααααα!

τι κανετε; εγω νυσταζω γιατι ο μικρος μου ειχε ενα θεματακι εχθες 12.30 με 2.00. τι να πω... εκει που δεν ειχε προβλημα με τα κακα του τωρα παρ'ολα τα φρούτα και τα "λαχανα" με το ζορι να κανει ενα κακακι και αυτο με φιξιμο και κλαμα. από σημερα θα του προσθετω χαμομηλακι στο γαλα, θα μειωσουμε το μηλο, θα αυξησουμε αχλαδι ακτινιδιο και ο θεος βοηθός. μιλαμε πεταγοταν στον υπνο του και στρίγκλιζε! α πα πα...:?

επισης ειδα και εναν εφιαλτη! ξαναπαντρευομουν τον Αρη!:tongue:

ήμουν λεει σε ενα ξενοδοχειο με την maria_s η οποία επίσης ξαναπαντρευοταν τον αντρα της. η μαρία ήταν φουλ εξοπλισμενη εκανε και μασαζακι χαλαρωτικο πριν το μυστηριο και εγω ΤΙΠΟΤΑ! δεν ειχα λεει νυφικο, μόνο ενα σακ βουαγιαζ με τζην και αθλητικα, δεν ειχα κλεισει κομμωτηριο, ούτε εννοειται πανι πεντι και τα σχετικα! αγχοοοοςςς.... ούτε στον υπνο μου να μην ηρεμω πια;:rolleyes:

Μαριανθούλα σε χασαμε καλε! δουλευεις καλή μου; και όταν δεν δουλευεις ψωνιζεις ε; ΕΥΓΕ πάντα τετοια!

Σοφάκι και εγω παρηγγειλα αυτα:

http://www.asos.com/Asos/Asos-Grecian-Twist-Bandeau-Jumpsuit/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1057533&cid=7618&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Grey σε μαύρο χρώμα και

http://www.asos.com/Sienna-Miller/Asos/Asos-Jersey-Fold-Over-Lounge-Pants/Prod/pgeproduct.aspx?iid=310504&cid=2640&sh=0&pge=1&pgesize=20&sort=3&clr=Black σε μαυρο επίσης! να "κόβει και κανενα κιλό!!!!!!!

πείτε μου τη γνώμη σας (δεκτή όποια και να'ναι....:mrgreen:)

λοιπόν φευγω για δουλίτσα (πάω εκτος) και τα λεμε σε καμια ωριτσα!

φιλακια!

Διαφημίσεις

Bonjour!!!

τι κάνετε?????

Συμπεθέρα πεθαίνω για το ολόσωμο!!! τέλειο!!!

εγώ να σκάσω είμαι με το σορτς που δε μου κάνει...πρέπει να παχύνω οπωσδήποτε!!!!!!!!!

ε ρε γάμοι σε επανάληψη!!!! το καλό είναι οτι παίρνατε τους ίδιους άντρες πάλι!!! χαχαχαχαχα!!!

αλλά εσύ και στο όνειρο σου άγχος βρε παιδί μου????????

για τον μικρό δοκίμασε να του βάλεις στα φρούτα του βανίλια (το φρούτο).

νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

δούλευα τελικά μέχρι τη 1 και με το που ξάπλωσα, η μικρή ήθελε μαμ...και στις 5 πάλι και στις 7 πάλι....ουφ....

να δω πότε θα φτιάξω τα γλυκάκια μου με την κούραση που έχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Bonjour!!!

τι κάνετε?????

Συμπεθέρα πεθαίνω για το ολόσωμο!!! τέλειο!!!

εγώ να σκάσω είμαι με το σορτς που δε μου κάνει...πρέπει να παχύνω οπωσδήποτε!!!!!!!!!

ε ρε γάμοι σε επανάληψη!!!! το καλό είναι οτι παίρνατε τους ίδιους άντρες πάλι!!! χαχαχαχαχα!!!

αλλά εσύ και στο όνειρο σου άγχος βρε παιδί μου????????

για τον μικρό δοκίμασε να του βάλεις στα φρούτα του βανίλια (το φρούτο).

νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

δούλευα τελικά μέχρι τη 1 και με το που ξάπλωσα, η μικρή ήθελε μαμ...και στις 5 πάλι και στις 7 πάλι....ουφ....

να δω πότε θα φτιάξω τα γλυκάκια μου με την κούραση που έχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι περνας και εσυ με τα τρελα σου ωραρια βρε παιδί μου. λογικό ειναι να νυστάζεις! η μικρη εχει κεφια για παιχνίδια; :)

τώρα έβαλα και το φαγάκι να γίνεται, έβαλα και τη μικρή για νάνι και επιτέλους θα πιω καφέ και θα φάω τα λαλάγγια που μου έφερε ο αντρούλης μου!!!

και φυσικά δεν έχω προλάβει να δουλέψω καθόλου σήμερα...

το καλό είναι οτι όσες φορές ξυπνάει, νιαουρίζει λίγο μέχρι να τη βάλω στο στήθος....μετά τρώει και κοιμάται καπάκι!!!

ε μια λογοδιάροια την πιάνει κατά τις 7, την αφήνω να πει οτι έχει να πει και ξανακοιμάται μέχρι τις 10!!!!

άντε να ξεμυρίσει το δωμάτιο της απο το βάψιμο, να την πάω εκεί!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!

Παλι καμια δεν ειναι εδω.Πως τα καταφερνω και οταν μπαινω εγω δεν ειναι καμια εδω.

Ζωιτσα σ'ευχαριστω πολυ που εψαξες,ειναι παρα πολυ ωραια,αλλα δεν θα εχουμε τον μικρο πριγκιπα.Θα εχουμε ενα γενικο θεμα πριγκιπα.

Μαρακι τελεια τα ρουχαλακια.Κι εμενα πιο πολυ μου αρεσε το ολοσωμο.Πως παραγγελνετε ομως ρουχα και παπουτσια απο το ιντερνετ χωρις να τα δοκιμασετε?

Δεν φοβαστε μηπως δεν σας κανουν?

Μαριανθη κι εσυ βαφτιζεις το αγορι σου?Ποτε με το καλο?Τα εκλεισες ολα?Εγω αρχιζω και αγχωνομαι γιατι θελω να κανω μονη μου τα προσκλητηρια και δεν εχω πολυ χρονο.

Εμεις ξεκινησαμε τα ζυμαρικα(αστρακι)πριν 3 μερες.

Σοφακι εσυ γιατι δουλευεις μεχρι τα ξημερωματα?Εχω χασει επεισοδια.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

τώρα έβαλα και το φαγάκι να γίνεται, έβαλα και τη μικρή για νάνι και επιτέλους θα πιω καφέ και θα φάω τα λαλάγγια που μου έφερε ο αντρούλης μου!!!

QUOTE]

Τι ειναι τα λαλαγγια?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

QUOTE]

Τι ειναι τα λαλαγγια?

Καλημέρα Ευμορφία!!!

τα λαλάγγια είναι καλαματιανό έδεσμα! είναι απο ζύμη και υπάρχουν τα ξερά και τα μαλακά! είναι τέλεια!!!!

για να πάρεις μια ιδέα:

http://sintagoulis.gr/glyka-zymis/lalaggia-kalamatiana-1

Καλημερα!

Παλι καμια δεν ειναι εδω.Πως τα καταφερνω και οταν μπαινω εγω δεν ειναι καμια εδω.

Ζωιτσα σ'ευχαριστω πολυ που εψαξες,ειναι παρα πολυ ωραια,αλλα δεν θα εχουμε τον μικρο πριγκιπα.Θα εχουμε ενα γενικο θεμα πριγκιπα.

Μαρακι τελεια τα ρουχαλακια.Κι εμενα πιο πολυ μου αρεσε το ολοσωμο.Πως παραγγελνετε ομως ρουχα και παπουτσια απο το ιντερνετ χωρις να τα δοκιμασετε?

Δεν φοβαστε μηπως δεν σας κανουν?

Μαριανθη κι εσυ βαφτιζεις το αγορι σου?Ποτε με το καλο?Τα εκλεισες ολα?Εγω αρχιζω και αγχωνομαι γιατι θελω να κανω μονη μου τα προσκλητηρια και δεν εχω πολυ χρονο.

Εμεις ξεκινησαμε τα ζυμαρικα(αστρακι)πριν 3 μερες.

Σοφακι εσυ γιατι δουλευεις μεχρι τα ξημερωματα?Εχω χασει επεισοδια.

τα ρούχα έχουν νούμερα που βλέπεις σε τι διαστάσεις αντιστοιχούν οπότε δύκολα να μη σου κάνει...

παπούτσια επίσης αντιστοιχούν στα δικά μας νούμερα...πχ εγώ φοράω 38 και στο αγγλικό το 5.

εγώ έχω την τύχη να μπορώ να δουλεύω απο το σπίτι Ευμορφία μου! αλλά επειδή η υπόλοιπη μέρα είναι γεμάτη, αναγκάζομαι και το ρίχνω στο ξενύχτι για να είμαι εντός των προθεσμιών! αν και τώρα, σπάνια να μου πουν οτι τα θέλουμε σε 3 μέρες...οπότε πάω με τους ρυθμούς μου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΛΥΚΕΣ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!παραμυθενια μου με τα λαλαγγια σου.....αχ τα πεθυμησα.....να στειλω τον αντρα μου που ειναι δρομολογιο στην Καλαματα να ερθει να μου στειλεις και μενα????οι υπολοιπες τι κανετε?βλεπω τα μωρακια σας μεγαλωνουν με ταχυτατους ρυθμους!!!εμενα ο δικος μου ουτε δοντι εχει ακομα αλλα ουτε κολοκαθεται μονος του...εχω απελπιστει!!!παρ ολα αυτα απο φαι ειμαστε super....τα τρωμε ολα....και με το γαλα επιτελους πηρα απο μονη μου το υποαλλεργικο και ειδαμε φως!!!βλεπω επισης οτι ετοιμαζεστε και για βαπτισεις......αντε με το καλο αν παρουν τον δρομο του θεου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...