Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αρχιζω και αγχωνομαι....Μηπως πρεπει να της τηλ να της πω οτι δεν βρισκω τραχανα?

Απο την αλλη μεσα στη φουρια της θα την ενοχλω για τον τραχανα???????Δεν ξερω.....:confused::confused::confused:

Σοφακι μονο για τραχανα μας μιλησε και δεδομενου της ευαισθησιας που εχουμε στο γαλα πρεπει να προσεχω πολυ τι του δινω......

Κατερινα!!!!!!!!!!!!!!!!που εισαι? χαθηκες ρε κατερινα.....Ευτυχως υπαρχουν και τα παιχνιδια στο facebook και σε βλεπω που και που....:tongue::tongue::tongue:

Πως τον βλεπεις τον μικρο σου?Θα περπατησει συντομα?

Αντε καλη αρχη με την νεα σας διατροφη.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!

Ευχαριστω πολυ για την θερμη υποδοχη!

Με συγκινησατε...

Θελω να πω στην συμπεθερα μου να της ζησει η νυφουλα μου και να ειναι παντα ευτυχισμενη και καλοτυχη!Σε λιγο θα εχουμε κι εμεις ονοματακι...

Ζωη που θα βρω τετοια κειμενα απο τον μικρο πριγκιπα?

Εμεις ειμαστε μια χαρα.Ο μικρος μου δεν καθεται λεπτο.Οπου και να τον βαλεις θελει να σηκωνεται.Στο κρεβατι του,στο παρκο,στο πατωμα,στον καναπε.Μ'εχει παρει τα μυαλα!Το μονο κακο ειναι οτι εχει τωρα 2 μερες που κλαιει στον υπνο του και δεν ξερω τι ειναι.Μαλλον τα δοντακια του.Αν και δεν εχει βγαλει ακομα τιποτα.

Μου κανει νουμερα με το γαλα το πρωι.Του κανω 210 και δεν το πινει ολο.

Κανει 6 γευματα ολη την ημερα.

8.30 γαλα

10.30-11.00 φρουτα

14.30-15.00 φαγητο(εμεις τρωμε κρεας,οχι μονο χορτοσουπα)

17.30-18.00 φαγητο (μιση ποσοτητα απο το προηγουμενο)

20.00-20.30 ρυζαλευρο

22.30-23.00 γαλα

Το βραδυ δεν σηκωνεται.Το παιρνει σερι μεχρι τις 8-8.30

Απο κρεας εχει φαει κοτοπουλο,μοσχαρι και κατσικακι.Χθες του εβαλα και αστρακι μαζι με τα λαχανικα και το κρεας.Το εφαγε μια χαρα.Ειναι ομως λιγο αργος στο φαγητο.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

ευμορφια μου θα ψαξω να βρω αν εχω καποιο κειμενο ευκαιρο...Αλλιως εμεις διαβαζουμε τωρα τον σεβαχ και οποιο κομματι μας αρεσει θα το βαλουμε....

6 γευματα κανετε ε? Γιατι του δινεις 2 φορες φαγητο?

Οταν λες αργει να φαει σε ποση ωρα τρωει?....Ο δικος μου δεν καταλαβαινει τιποτα!!!!:confused::confused:

Και αφου αγχωθηκα αρκετα με τα δημητριακα τι εκανα?

Απλωσα τραχανα!!!!!!χαχαχχα !!!!!να ειναι καλα η Μαρια που μου βρηκε τη συνταγη αντε να δουμε τι θα βγει.....

ελααααα ξεκινατε αυγο; εμεις ψαρακι σε 15 ημερες. για να δουμε... την πεμπτη του αρχιζω το κρεατακι!

Με το κρεατάκι θα τρώει το φαγητό του σε χρόνο ρεκόρ γίνεται πιο νόστιμο

Για αρχή κ 10 μέρες μόνο κρόκο , αν όλα οκ μετά ολόκληρο κ πολύ αργότερα θα του τρίβω φρυγανιά μέσα κ μετά ψωμάκι αλλά αυτά όπως είπα πολύ αργότερα.

fairycake και fairymosxarakikokkinisto θα γράφω σε λίγο απο την πείνα μου!!! θα φτιάξω κανένα κέικ και καμία μηλόπιτα το μεσημέρι γιατί αλλιώς δεν τη βγάζω!!!

και ψάρι και γιαούρτι και αυγό??????

μπράβο!!! είστε πολύ προχωρημένοι εσείς...εμείς 1 χρονού μου φαίνεται θα τα φάμε αυτά!!!

θα έρθει μέσα στη βδομάδα το παλικάρι να μας βάψει το δωμάτιο, ήρθαν και τα αυτοκόλλητα απο το sticky, θα στείλω και τον πατέρα μου ικεα να πάρει κάτι πραγματάκια και σιγά σιγά θα το φτιάξουμε το δωμάτιο!

κουρτίνες και φωτιστικό πρέπει να βρω τώρα....

αν και για φωτιστικό σκεφτόμουν να βάλω μια απλή λευκή χάρτινη μπάλα και να κρεμάσω κορδελάκια ροζ, φούξια, λαχανί και αν βρω τίποτα μικρες κορώνες και ραβδάκια να κρέμονται στις κορδελίτσες!

καλά λέω εγώ οτι οι παιδίατροι κάνουν ο καθένας οτι θέλει!!!

εμάς μάλλον στο χρόνο θα μας το βάλει!!!

ρε παιδί μου, άλλη παιδιατρική σχολή βγάζει ο καθένας???????

και για γιαούρτι μετά το χρόνο μου είπε γιατί της είπα να της δώσω πρόβειο λόγω της αλλεργίας αλλά μου είπε οτι δεν είναι κατάλληλα επεξεργασμένα για παιδιά αυτά οπότε μετά το χρόνο που θα επαναλάβουμε και το ραστ...

εσάς που δεν έχουν αλλεργία, υπάρχουν τα παιδικά οπότε οκ φαντάζομαι!

Fairy-κεκακι μου, γιαούρτι ξεκινήσαμε όταν μπήκαμε στον 8ο , στα μέσα του έδωσα το ψάρι κ με το καλό όταν μπούμε στον 9 αυγό (δηλαδή το σκ θα του το δώσω που θα είναι κ ο μπαμπάς μας σπίτι – σε όλες τις πρώτες τροφές τις δίνω όταν είναι κ ο μπαμπάς του σπίτι να μη χάνει τις στιγμές )

Μου αρέσει η ιδέα σου για το φωτιστικό , κ εμείς ένα απλό του έχουμε προς το παρόν δεν έχω βρει κάτι να μου αρέσει αλλά δε το έχω ψάξει περισσότερο είναι η αλήθεια.. καποιά στιγμή που θα σας πατύχω μέσα θα σας βάλω φωτο απο το δωματιο μας.

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι για τους παιδιάτρους

Αρχιζω και αγχωνομαι....Μηπως πρεπει να της τηλ να της πω οτι δεν βρισκω τραχανα?

Απο την αλλη μεσα στη φουρια της θα την ενοχλω για τον τραχανα???????Δεν ξερω.....:confused::confused::confused:

Σοφακι μονο για τραχανα μας μιλησε και δεδομενου της ευαισθησιας που εχουμε στο γαλα πρεπει να προσεχω πολυ τι του δινω......

Κατερινα!!!!!!!!!!!!!!!!που εισαι? χαθηκες ρε κατερινα.....Ευτυχως υπαρχουν και τα παιχνιδια στο facebook και σε βλεπω που και που....:tongue::tongue::tongue:

Πως τον βλεπεις τον μικρο σου?Θα περπατησει συντομα?

Αντε καλη αρχη με την νεα σας διατροφη.....

Έλα ρε συ το σκ δε μπήκα .. αμέσως να με δώσεις τσ-τσ-τς

Δε τον βλέπω να μπουσουλαει , όταν είναι μπρούμυτα σηκώνεται κάθετε στο ποπό του παίρνει δύναμη πέφτει στα χέρια του και σηκώνει-τεντώνει τα πόδια του στέκετε δηλαδή με τεντωμένα χέρια κ στις πατούσες του αλλά δε μπορεί να κάνει τη κίνηση να σηκωθεί (όχι ακόμη τουλάχιστον) τώρα καταλάβατε τι έγραψα ?

… τώρα το πότε θα περπατήσει άγνωστο πάντως στο πάρκο κόβει βόλτες (από τη μια γωνία στην άλλη)

ευμορφια μου θα ψαξω να βρω αν εχω καποιο κειμενο ευκαιρο...Αλλιως εμεις διαβαζουμε τωρα τον σεβαχ και οποιο κομματι μας αρεσει θα το βαλουμε....

Οταν λες αργει να φαει σε ποση ωρα τρωει?....Ο δικος μου δεν καταλαβαινει τιποτα!!!!:confused::confused:

Απλωσα τραχανα!!!!!!χαχαχχα !!!!!να ειναι καλα η Μαρια που μου βρηκε τη συνταγη αντε να δουμε τι θα βγει.....

Μπορείς να βάλεις τη συνταγή ?

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώωωωω… αλλά ρε συ Μακ όλοι γίνονται με φρέσκο γάλα . Ποιον να φτιάξω ?

XwAPp3.png

Na μαι παλι!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω εκανα αυτη τη συνατγη

http://www.sintagespareas.gr/sintages/spitikos-traxanas.html

Χωρις γαλα και εβαλα νερο!!!

Το Σκ θα του το δωσω και θα σας πω τι εγινε!!!!!!

Εμεις στο δωματιο του εχουμε θεμα τα ψαρια!!!!!ΚΑι εχω βαλει ενα φωτιστικο απο τα ικεα με ψαρακια!!!!Πολυ τελειο!!!!

ΚΑποια στιγμη θα σας βαλω φωτο και απο αυτο!!!!!!:tongue::tongue:

Καλησπέρα!!Καλε εδω εχει έναν αέρα!!!Λυσσομανάει!!!!!!!!!Σαν να είμαστε σε θρίλερ!Τί κάνετε;Πώς είστε;Τα μωρουλίνια σας;;;:P:p

Σήμερα φάγαμε αρκετό γιαουρτάκι με φαριν λακτε!!Μετά έπαιζε σαν τρελλός και έβγαλε μια ρουκέτα πάνω στον καναπέ και αυτός βρωμάει ξινίλα!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Ζωιτσα ευχαριστω πολυ για τον κοπο που θα κανεις.Ειναι πολυ καλη η ιδεα σου με το βιβλιο.Θα προσπαθησω κι εγω να βρω κανενα παραμυθι με πριγκιπα...

Του δινω 2 φορες φαγητο γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι τωρα που ξεκινησε να μπουσουλαει και να σηκωνεται ορθιος και σιγα σιγα θα αρχισει να περπαταει,θα καιει παραπανω θερμιδες και θα χρειαζεται παραπανω πρωτεινη.Τον τελευταιο μηνα ειχε βαλει 500 γρ.και ηταν πολυ ευχαριστημενος.Ασε που ο δικος μου ειναι και αδυνατος.Δεν ειχε να μοιαξει θα μου πεις...:tongue:.Ειναι ψηλος και αδυνατος.

Τι τραχανα εκανες?Ξινο η γλυκο?

Τι μου θυμισες τωρα!Εχω φαει πολυ τραχανα οταν ημουν μικρη.Τον λατρευα!Μου τον εκανε η γιαγια μου με γαλα.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

"Μα το τριανταφυλλο μου,μονο του ειναι πολυ πιο σημαντικο απο ολα σου μαζι.Γιατι εγω το ποτισα.Γιατι ειναι αυτο που εγω προστατεψα με τη γυαλινη σφαιρα.Γιατι ειναι αυτο που προφυλαξα με το παραβαν.Γιατι ειναι αυτο που καθαρισα απο τις καμπιες (εκτος απο δυο τρεις που αφησαμε να γινουν πεταλουδες).Γιατι ειναι αυτο που ακουγα να γκρινιαζει,να καυχιεται,ή μερικες φορες να σωπαινει.Γιατι ειναι το δικο μου τριανατφυλλο..."

(Απο το βιβλιο "Μικρος πριγκηπας" του Αντουάν ντε Σαίντ Εξυπερύ)

Ηρθε η ωρα που δινουμε ονομα στον δικο μας μικρο πριγκηπα.Στην .......και ωρα.....

Κατι τετοιο πως σου φαινεται ευμορφια????

"Αντίο, είπε η αλεπού. Να το μυστικό μου. Είναι πολύ απλό: μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία τα μάτια δεν τη βλέπουν.

-Την ουσία τα μάτια δεν τη βλέπουν, επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας για να το θυμάται.

-Είναι ο χρόνος που ξόδεψες για το τριαντάφυλλό σου που το κάνει τόσο σημαντικό.

-Είναι ο χρόνος που ξόδεψα για το τριαντάφυλλό μου…είπε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

-Οι άνθρωποι ξέχασαν αυτή την αλήθεια, είπε η αλεπού.

-Μα εσύ δεν πρέπει να την ξεχάσεις. Γίνεσαι για πάντα υπεύθυνος για ό,τι έχεις εξημερώσει. Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλό σου…

-Είμαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλό μου… Ξανάπε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται…"

(Απο το βιβλιο "Μικρος πριγκηπας" του Αντουάν ντε Σαίντ Εξυπερύ)

Ηρθε η ωρα να δωσουμε και εμεις ενα ονομα στον μικρο μας πριγκηπα....

Η αυτο!!!!Αυτα βρηκα μεχρι τωρα!!!!!

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

Εμεις εδω καλα λεμε....Τον τελευταιο καιερο βεβαια εχω λιγο μιζεριασει....Δεν ξερω τι φταιει αλλα δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα.....

ΜΑριανθη πως παει η βαπτιση βρε?Τα βρηκατε με τον αριθμο των καλεσμενων?

ΜΑααααααακ τα κεφια?Τουλαχιστον κοιμαται ο μικρος?

Σοφακι τι εγιναν τα γλυκα?Τα εκανες?

Καλημέρααααα!!!!

αχ διαβάζω για ύπνους σερί και ζηλεύω....η μικρή κοιμάται 10, ξύπνησε 1 για φαί και μετά πάλι στις 5...βάλτε οτι εγώ δούλευα μέχρι τις 2....:(

νυστάζωωωω!!!

τελικά Ζωίτσα δεν τα έφτιαξα τα γλυκά! ήρθαν τελικά χθες το μεσημέρι να βάψουν το δωμάτιο της μικρής και γινόταν χαμός!!!

πάντως βγήκε πάρα πολύ ωραίο!!!!

Σήμερα θα βγάλω τα χαλιά, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, κουρτίνες....

ε ρε τι με περιμένει....

και το βράδυ θα έχω πάλι ξενύχτι για να δουλέψω....

άπλωσες τραχανά βρε θηρίο???????? μπράβο!!!!

εγώ βρήκα χθες στο σούπερ ένα ζυμαρικούλι που το λένε σουσαμάκι και είναι τόσο μικρούλι που δε θέλει άλεσμα! μόνο σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και νερό έχουν μέσα! κι εγώ τα κοιτάω λόγω της αλλεργίας της μικρής στο γάλα!

πωπω τέλεια τα κειμενάκια απο τον μικρό πρίγκηπα!!!

Ευμορφία ωραίο πρόγραμμα έχετε φτιάξει! μπράβο!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...