Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαλια ειμαι....Ξυονησα στραβα ειμαι πιασμενη στην πλατη...Ο καιρος συννεφιασμενος χθες ολη τη μερα καθαριζα εχω σημερα να σιδερωσω δεν εχω να πιω καφε νυσταζω....

2206451uhdtl7goxh.gif

Eυμορφια τι πραγματικα ευχαριστη εκπληξη ηταν αυτη!!!!!

Για το προσκλητηριο που λες επειδη και εμεις θα το κανουμε μονη μας εμεις θα βρουμε ενα κειμενο απο το Σεβαχ τον θαλασσινο και θα γραψουμε εσεις που εχετε θεμα πριγκηπα γιατι δεν ψαχνεις ενα κειμενακι απο τον μικρο πριγκηπα?

Πωπω δεν μπορω να ξυπνησω με τιποτα γμτ.............

και εγω νυσταζω αστα να πάνε!

και ο μικρουλης μου ξυπναει 5.30 να φαει (πότε θα το κοψει αυτο αραγε; θα το ψαξω!), ο Αρης ξυπναει στις 6 και ως εκ τουτου βαρανε τα ξυπνητηρια αλυπητα, ανοιγει τις ντουλαπες για τα ρουχα, σωβρακα κλπ, με παιρνει ο υπνος γυρω στις 6.30 και ξαναξυπναω στις 7.30 γιατι τοτε ξυπναει και το σπλαχνο μου. τι να σου λεω! μετα εχω και την δουλεια με τον καθε διεστραμμενο να ζηταει οτι του κατεβει!!!! :|

καφε γιατι δεν εχεις; τελειωσε; φτιαξε κανενα τσαι ... τα ιδια κανει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω νυσταζω αστα να πάνε!

και ο μικρουλης μου ξυπναει 5.30 να φαει (πότε θα το κοψει αυτο αραγε; θα το ψαξω!), ο Αρης ξυπναει στις 6 και ως εκ τουτου βαρανε τα ξυπνητηρια αλυπητα, ανοιγει τις ντουλαπες για τα ρουχα, σωβρακα κλπ, με παιρνει ο υπνος γυρω στις 6.30 και ξαναξυπναω στις 7.30 γιατι τοτε ξυπναει και το σπλαχνο μου. τι να σου λεω! μετα εχω και την δουλεια με τον καθε διεστραμμενο να ζηταει οτι του κατεβει!!!! :|

καφε γιατι δεν εχεις; τελειωσε; φτιαξε κανενα τσαι ... τα ιδια κανει!

Πωπω βρε ΜΑκ εσυ απο τις 5:30 απο οτι εχω καταλαβει προετοιμαζεσαι ψυχολογικα για να ξπνησεις στις 7:30............:rolleyes::rolleyes:

Και εμενα ξυπναει εκει γυρω αλλα μονο γκρινιαζει στον υπνο του και του δινω πιπιλα και κοιμαται μεεχρι τις 7!!!

Θελω να κανω εναν υπνο μεχρι τις 12 καποια στιγμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολυ βαρβαρο αυτο το ξυπνημα.....

Τωρα τσαι πινω αν και προτιμουσα τον καφε...Αλλα μου τελειωσε...........:confused::confused:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα!!!!

Καλή εβδομάδα!!!

Ευμορφία welcome back! καλά κάνεις και δε μπαίνεις αν είναι να περνάς το χρόνο σου με τους άντρες της ζωής σου!!!

Ζωίτσα ελπίζω το τσαγάκι να σε ξυπνήσει αν και ο καφές για μένα είναι αναντικατάστατος κι ας πίνω πλέον ντεκαφεινέ!!!

θες ύπνο μέχρι τις 12 ε????

εγώ πάλι και ένα 6ωρο σερί αν κοιμηθώ κανένα βράδυ, ευγνώμων θα είμαι!!! η μπέμπα ανα 4ωρο πεινάει οπότε....ζω με την ελπίδα!!!!

ζόρικο το βράδυ μας...ξυπνούσε με κλάμα ξαφνικά...την έβαζα λίγο στο στήθος και κοιμόταν και μετά πάλι τα ίδια....τι είναι πάλι αυτό?????

επίσης χθες μάλλον έπαθε αλλεργία....την τάισα το μεσημεριανό της που παραδόξως το έφαγε και μετά όπου την είχε ακουμπήσει το φαί, έβγαλε κοκκινίλες...θα το δω και σήμερα και αν ξαναγίνει, τότε θα φταίει η αγγινάρα! κρίμα και της άρεσε....

Συμπεθέρα τον πιάνει πείνα πρωί πρωί το γαμπρούλη μου ε?????

ταιρίαζει με τη μέλλουσα σύζυγο του!!! χαχαχαχαχαχα!!!

καλά έχω μια πείνα τώρα....αφου πριν πήγα να γράψω το νικ μου για να μπω εδώ και έγραφα fairycake!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Πωπω βρε ΜΑκ εσυ απο τις 5:30 απο οτι εχω καταλαβει προετοιμαζεσαι ψυχολογικα για να ξπνησεις στις 7:30............:rolleyes::rolleyes:

Και εμενα ξυπναει εκει γυρω αλλα μονο γκρινιαζει στον υπνο του και του δινω πιπιλα και κοιμαται μεεχρι τις 7!!!

Θελω να κανω εναν υπνο μεχρι τις 12 καποια στιγμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολυ βαρβαρο αυτο το ξυπνημα.....

Τωρα τσαι πινω αν και προτιμουσα τον καφε...Αλλα μου τελειωσε...........:confused::confused:

αααα δεν καταλαβες... εμενα δεν το ξεγελας με την πιπιλα...

αληθεια το προγραμμα σας πως ειναι με το φαγητο; εγω βρε παιδι μου με τις στερεες τροφες δεν καταλαβαινω αν χορταινει και για πόσο..

λοιπόν εμενα πινει γαλα (ας πουμε ) στις 6

φρουτοκρεμα 9:45, χορτοσουπα (πατατα, κολοκυθι, καροτο, σπανακι, αρακα του προσθεσα εχθες, λίγο κρεμμυδι, σελινο λαδι λεμονι) στη 13:30, κατα τις 17:15 κρεμα φαριν λακτε και στις 21,15 το βραδινο γαλα. με το νερο δεν τα παμε καλα. πίνει μόνο καμια 10αρια ml με την κρεμα γιατι ειναι γλυκια/παχεια και λιγωνει. από αφυδατωση θα μου παει....:-(

Καλημέρα!!!!

Καλή εβδομάδα!!!

Ευμορφία welcome back! καλά κάνεις και δε μπαίνεις αν είναι να περνάς το χρόνο σου με τους άντρες της ζωής σου!!!

Ζωίτσα ελπίζω το τσαγάκι να σε ξυπνήσει αν και ο καφές για μένα είναι αναντικατάστατος κι ας πίνω πλέον ντεκαφεινέ!!!

θες ύπνο μέχρι τις 12 ε????

εγώ πάλι και ένα 6ωρο σερί αν κοιμηθώ κανένα βράδυ, ευγνώμων θα είμαι!!! η μπέμπα ανα 4ωρο πεινάει οπότε....ζω με την ελπίδα!!!!

ζόρικο το βράδυ μας...ξυπνούσε με κλάμα ξαφνικά...την έβαζα λίγο στο στήθος και κοιμόταν και μετά πάλι τα ίδια....τι είναι πάλι αυτό?????

επίσης χθες μάλλον έπαθε αλλεργία....την τάισα το μεσημεριανό της που παραδόξως το έφαγε και μετά όπου την είχε ακουμπήσει το φαί, έβγαλε κοκκινίλες...θα το δω και σήμερα και αν ξαναγίνει, τότε θα φταίει η αγγινάρα! κρίμα και της άρεσε....

Συμπεθέρα τον πιάνει πείνα πρωί πρωί το γαμπρούλη μου ε?????

ταιρίαζει με τη μέλλουσα σύζυγο του!!! χαχαχαχαχαχα!!!

καλά έχω μια πείνα τώρα....αφου πριν πήγα να γράψω το νικ μου για να μπω εδώ και έγραφα fairycake!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

καλοοοοοοοοοο!:tongue:

εμενα ευτυχως αλλεργια δεν εχει παρουσιασει μεχρι τωρα πουθενα. θα δούμε!

Σοφάκι μάλλον τα δόντια ειναι του παιδιου. ειναι πρησμενα τα ουλακια του;

Διαφημίσεις

μπααα....δε βλέπω πρησμένα ούλα....τουλάχιστον τα κάτω που φαίνονται...γιατί τα πάνω αδύνατον να τα δω!!!

και ανησυχώ κιόλας γιατί η μικρή έτσι όπως το παέι αποκλείεται να παίρνει σίδηρο...

θηλάζει το πρωί στις 6 ή 7, στις 10 τρώει τα φρούτα της και καπάκι μετά απο ένα τέταρτο θηλάζει, κατά τις 2 τρώει το φαγάκι της που και εκεί με το που θα τελειώσει το φαγητό της θέλει γάλα και μετά 6,10,2 πάλι γάλα...

αλλα το οτι θηλάζει στο καπάκι απο το φαί, πολύ με προβληματίζει....

εμείς είμαστε επιρρεπείς οικογενειακώς στις αλλεργίες οπότε η μπέμπα θα τη γλίτωνε?????

Μήπως να έδινες κατά τις 3 το μεσημέρι λίγο γαλατάκι στον μικρό??

να δεις αν είναι χορτάτος...αν δεν το πιεί οκ, αν όμως το πιεί, θα σημαίνει οτι δεν έχει χορτάσει...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μπααα....δε βλέπω πρησμένα ούλα....τουλάχιστον τα κάτω που φαίνονται...γιατί τα πάνω αδύνατον να τα δω!!!

και ανησυχώ κιόλας γιατί η μικρή έτσι όπως το παέι αποκλείεται να παίρνει σίδηρο...

θηλάζει το πρωί στις 6 ή 7, στις 10 τρώει τα φρούτα της και καπάκι μετά απο ένα τέταρτο θηλάζει, κατά τις 2 τρώει το φαγάκι της που και εκεί με το που θα τελειώσει το φαγητό της θέλει γάλα και μετά 6,10,2 πάλι γάλα...

αλλα το οτι θηλάζει στο καπάκι απο το φαί, πολύ με προβληματίζει....

εμείς είμαστε επιρρεπείς οικογενειακώς στις αλλεργίες οπότε η μπέμπα θα τη γλίτωνε?????

Μήπως να έδινες κατά τις 3 το μεσημέρι λίγο γαλατάκι στον μικρό??

να δεις αν είναι χορτάτος...αν δεν το πιεί οκ, αν όμως το πιεί, θα σημαίνει οτι δεν έχει χορτάσει...

του εδινα μεχρι προχθες γαλα στις 3 αλλα εχει παχυνει βρε παιδι μου. τα μαγουλα του ειναι ετοιμα να σκασουν! εχθες του το σταματησα. περισσοτερο προβληματιζομαι για το αν παιρνει υγρα παντως. ισως του ξαναδωσω στις 3 γαλα με περισσοτερο νερο...

του εδινα μεχρι προχθες γαλα στις 3 αλλα εχει παχυνει βρε παιδι μου. τα μαγουλα του ειναι ετοιμα να σκασουν! εχθες του το σταματησα. περισσοτερο προβληματιζομαι για το αν παιρνει υγρα παντως. ισως του ξαναδωσω στις 3 γαλα με περισσοτερο νερο...

βρε μην του κόβεις το γάλα του παιδιού!!!!

άκου εκεί έχει παχύνει!!!

αν κάτι τον παχαίνει περισσότερο, αυτό είναι η φαρίν λακτέ....όχι το γαλατάκι!!!

και μένα νερό δεν πίνει τρελές ποσότητες....γύρω στα 50 ml όλη τη μέρα και πολύ λέω! και αυτό το πίνει απο σπόντα γιατί της δίνω το μπουκάλι και το κρατάει και δαγκώνει τη θηλή για να παίζει, οπότε πέφτει το νερό στο στόμα της και το καταπίνει!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

βρε μην του κόβεις το γάλα του παιδιού!!!!

άκου εκεί έχει παχύνει!!!

αν κάτι τον παχαίνει περισσότερο, αυτό είναι η φαρίν λακτέ....όχι το γαλατάκι!!!

και μένα νερό δεν πίνει τρελές ποσότητες....γύρω στα 50 ml όλη τη μέρα και πολύ λέω! και αυτό το πίνει απο σπόντα γιατί της δίνω το μπουκάλι και το κρατάει και δαγκώνει τη θηλή για να παίζει, οπότε πέφτει το νερό στο στόμα της και το καταπίνει!

ααα εσεις πινετε πολυ λεμε!

το ξερω οτι τον παχαινει η κρεμα αλλα δεν γινεται να του την κοψω λογω του οτι δεν παιρνει δημητριακα απο αλλου. παντως να ξερεις οτι το ξενο γαλα ειναι πολύ παχυντικο. καμια σχεση με το μητρικο. εσενα παιρνει και από εκει πολλά υγρα το παιδι

ααα εσεις πινετε πολυ λεμε!

το ξερω οτι τον παχαινει η κρεμα αλλα δεν γινεται να του την κοψω λογω του οτι δεν παιρνει δημητριακα απο αλλου. παντως να ξερεις οτι το ξενο γαλα ειναι πολύ παχυντικο. καμια σχεση με το μητρικο. εσενα παιρνει και από εκει πολλά υγρα το παιδι

Νόμιζα οτι όταν θα άρχιζε τις στερεές θα το έκοβε το γάλα όταν θα είχε γεύματα....αμ δε όμως!!! το θέλει το γαλατάκι της η μανταμίτσα!!!

και ήθελα να'ξερα δε σκάει????? γιατό φρούτα τρώει μεγάλη ποσότητα....γύρω στα 250 ml απ'όσο βλέπω οτι βγαίνει στο μούλτι! παρολαυτά θέλει και γάλα!!!

γιατί δεν του δίνεις για απγευμα χορτόσουπα με φιδέ ή μανεστρούλα μέσα? και πιο υγιεινό είναι και τα δημητριακά θα είναι στη διατροφή του!

εγώ όταν θα αρχίσω να της δίνω απογευματινό(πότε άραγε??ξέχασα να ρωτήσω τη γιατρό!), θα της δίνω εναλλάξ είτε φρούτα είτε φαγάκι!

πάντως όπως και να'χει, μη σκέφτεσαι οτι το παιδί παχαίνει,κλπ...

έτσι πρέπει!

μόλις αρχίσουν το μπουσούλημα, θα δεις πως θα χάνουν τις θερμίδες!!!

εμένα πάει μόνο με την όπισθεν!!! έχει πολύ γέλιο!!! γιατί νομίζει οτι πηγαίνει κανονικά και αν για παράδειγμα θέλει να φτάσει κανένα παιχνίδι που είναι μπροστά της, κουνιέται με μανία και φεύγει κατά πίσω!!!

Για να μην πω και για τις άσεμνες κινήσεις που κάνει!!! χαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Αχ επιτελους ηπια καφε!!!!!!!!!!!

Λοιπον Σοφακι εχω ακουσει πολλα μωρα να πανε με την οπισθεν και αυτο γιατι συνηθως τα χεριατους ειναι πιο γυμνασμενα απο τα ποδια τους οποτε.....

Ο ξαδερφος μου ετσι εκανε μεχρι που περπατησε....Δεν καταφερε ποτε να παει μπροστα!!!!!

Λοιπον εγω του κανω 5 γευματα την ημερα....Στις 7:30 με 8 γαλα στις 11:30 με 12 φρουτοκρεμα στις 3 λαχανικα στις 7 γαλα και στις 9:30 με 10 γαλα...Δημητριακα μαρακι αν και εμας μας ειπε ακομα δεν βρηκαμε τραχανα χωρις γαλα οποτε δεν του τα αρχισα ακομα....Τωρα ειπε η μαμα της κουμπαρας μου οτι θα κανει...Ποτε ομως θα το φερει δεν ξερω.....:confused::confused:

Νερο ουτε με σφαιρες και αν ποτε ξεχαστει και το πιει αμεσως το κανει εμετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι τωρα του δινω μισο χυμο πορτοκαλι με νερο κατα τις 17:30.....Αλλιως δεν βρισκω ακρη.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα !

Βούλα να σας ζήσει !

Ζωή μεγεια τα βαφτιστικά (βαλε φωτο)

Fairycake (μιαμ μιαμ) με το καλό το δωμάτιο της μικρής ( αχ είναι ωραία τα ροζ)

Εμείς καλά γενικά , μια ψιλό γκρίνια την έχουμε κ περιμένουμε τα επόμενα δοντάκια. Δε βάζει το ποπό του κάτω με τπτ όλο όρθιος θέλει να είναι , αφού με το που ξυπναει σηκώνεται κ κάθετε κ μετά στο καπάκι προσπαθεί να πιαστεί να σηκωθεί.

Ευτυχώς είμαστε οκ με το ψάρι κ το γιαούρτι κ από το επόμενο σκ ξεκινάμε κ αυγό !

XwAPp3.png

Αχ επιτελους ηπια καφε!!!!!!!!!!!

Λοιπον Σοφακι εχω ακουσει πολλα μωρα να πανε με την οπισθεν και αυτο γιατι συνηθως τα χεριατους ειναι πιο γυμνασμενα απο τα ποδια τους οποτε.....

Ο ξαδερφος μου ετσι εκανε μεχρι που περπατησε....Δεν καταφερε ποτε να παει μπροστα!!!!!

Λοιπον εγω του κανω 5 γευματα την ημερα....Στις 7:30 με 8 γαλα στις 11:30 με 12 φρουτοκρεμα στις 3 λαχανικα στις 7 γαλα και στις 9:30 με 10 γαλα...Δημητριακα μαρακι αν και εμας μας ειπε ακομα δεν βρηκαμε τραχανα χωρις γαλα οποτε δεν του τα αρχισα ακομα....Τωρα ειπε η μαμα της κουμπαρας μου οτι θα κανει...Ποτε ομως θα το φερει δεν ξερω.....:confused::confused:

Νερο ουτε με σφαιρες και αν ποτε ξεχαστει και το πιει αμεσως το κανει εμετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι τωρα του δινω μισο χυμο πορτοκαλι με νερο κατα τις 17:30.....Αλλιως δεν βρισκω ακρη.....

χμμμμ... την πορτοκαλαδα την πίνει; και μιας γνωστης μου το παιδακι πορτοκαλαδα πινει, όχι νερο...

και εμενα παει με την οπισθεν.... μπροστα με τιποτα!

Καλημέρα !

Βούλα να σας ζήσει !

Εμείς καλά γενικά , μια ψιλό γκρίνια την έχουμε κ περιμένουμε τα επόμενα δοντάκια. Δε βάζει το ποπό του κάτω με τπτ όλο όρθιος θέλει να είναι , αφού με το που ξυπναει σηκώνεται κ κάθετε κ μετά στο καπάκι προσπαθεί να πιαστεί να σηκωθεί.

Ευτυχώς είμαστε οκ με το ψάρι κ το γιαούρτι κ από το επόμενο σκ ξεκινάμε κ αυγό !

ελααααα ξεκινατε αυγο; εμεις ψαρακι σε 15 ημερες. για να δουμε... την πεμπτη του αρχιζω το κρεατακι!

Καλημέρα !

Βούλα να σας ζήσει !

fairycake και fairymosxarakikokkinisto θα γράφω σε λίγο απο την πείνα μου!!! θα φτιάξω κανένα κέικ και καμία μηλόπιτα το μεσημέρι γιατί αλλιώς δεν τη βγάζω!!!

και ψάρι και γιαούρτι και αυγό??????

μπράβο!!! είστε πολύ προχωρημένοι εσείς...εμείς 1 χρονού μου φαίνεται θα τα φάμε αυτά!!!

θα έρθει μέσα στη βδομάδα το παλικάρι να μας βάψει το δωμάτιο, ήρθαν και τα αυτοκόλλητα απο το sticky, θα στείλω και τον πατέρα μου ικεα να πάρει κάτι πραγματάκια και σιγά σιγά θα το φτιάξουμε το δωμάτιο!

κουρτίνες και φωτιστικό πρέπει να βρω τώρα....

αν και για φωτιστικό σκεφτόμουν να βάλω μια απλή λευκή χάρτινη μπάλα και να κρεμάσω κορδελάκια ροζ, φούξια, λαχανί και αν βρω τίποτα μικρες κορώνες και ραβδάκια να κρέμονται στις κορδελίτσες!

βρε δεν είναι μόνο ο τραχανάς! και ο φιδές κάνει και η μανέστρα....απο σιτάρι είναι όλα φτιαγμένα!

ελααααα ξεκινατε αυγο; εμεις ψαρακι σε 15 ημερες. για να δουμε... την πεμπτη του αρχιζω το κρεατακι!

ψαράκι κι εσείς Μαράκι?????

καλά λέω εγώ οτι οι παιδίατροι κάνουν ο καθένας οτι θέλει!!!

εμάς μάλλον στο χρόνο θα μας το βάλει!!!

ρε παιδί μου, άλλη παιδιατρική σχολή βγάζει ο καθένας???????

και για γιαούρτι μετά το χρόνο μου είπε γιατί της είπα να της δώσω πρόβειο λόγω της αλλεργίας αλλά μου είπε οτι δεν είναι κατάλληλα επεξεργασμένα για παιδιά αυτά οπότε μετά το χρόνο που θα επαναλάβουμε και το ραστ...

εσάς που δεν έχουν αλλεργία, υπάρχουν τα παιδικά οπότε οκ φαντάζομαι!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...