Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα σας!

ο μικρός μου κοιμήθηκε μια χαρα εχθες το βραδυ αν και μεχρι τις 7(!!!!) το πρωι στην συνοικία των τσιγγανων, η οποία απέχει περί τα 2 χιλιομετρα από το σπίτι μας) είχαν μουσική (τον Σαλέα παρακαλώ!) λόγω του αγ γεωργίου! η μουσική ακουγόταν στο δωμάτιο του μπέμπη λες και τα κλαρίνα τα είχαμε στο σπίτι μας αλλά αυτός απτόητος! λετε να του αρεσουν τα γυφτοτράγουδα και να τον νανούριζαν;:confused:

ξύπνησε βεβαια στις 5 να φαει αλλα τον ταισε η μαμα μου και εγω κοιμηθηκα σχεδόν σερί από τις 12-8! χλιδή! πόνεσε το κορμί μου από το πολύ κρεβατι!!!

γυρισε και ο αρης το πρωί, πήγα λαική (οι περισσοτεροι τσιγγανοι ελειπαν βεβαια λόγω του ξενυχτιού!), ψωνισα και τωρα ειμαι γραφειο, να δουλεψω καμια ωριτσα! εσεις πως ξημερωθηκατε καλες μου; φιλακια πολλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τώρα που μπόρεσα να μπω φυσικά δεν είναι καμιά μέσα.

ΓΕΝΝΗΣΕ H ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε καμιά ωρίτσα θα πάμε μια βόλτα απ' το Γένεσις να τις δούμε.Αχ εκεί που πρωτοαντίκρυσα τα πιο όμορφα μάτια του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου πώς είστε; εγώ πολύ καλά και με τη δουλειά μια χαρά μόνο που ακόμα δεν έχουμε διευθετήσει το θέμα του μειωμένου.ευελπιστώ από βδομάδα. χθες όλη μέρα βόλτες, ψώνια, αισθητικό κλπ κλπ κλπ.

να σας ζήσει Βουλίτσα μου! γερο και δυνατο να ειναι το μωρακι! αντε θα θυμηθεις και τα δικα σου πάλι! σαν ονειρο μου φαινεται εμενα παντως! δεν μπορω να διανοηθω ακόμα ότι ο χοντρουλης μου βγήκε από μεσα μου!:P

Γεια σας!!!!!!!!!

Τι κανετε?

Εγω ειχα ενα Σκ πολυ γεματο....

Ψωνισα τα βαφτιστηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τα ρουχα δηλαδη γιατι ολα τα υπολοιπα ακομα ψαχνομαι....

Αν ευκαιρισω θα βγαλω φωτο να σας στειλω.....

Βουλιτσα να σας ζησει το ανηψακι σας!!!!!!

Εμενα ολη εκεινη η περιοδο ητανε καπως μαυρη οποτε δεν θυμαμαι με ενθουσιασμο και πολλα...Μονο οταν μου φερανε τον μικρο που κοιτουσε τα παντα με τοση μα τοση περιεργεια..........

Κατα τα αλλα βλεπω δεν εχασα και πολλα ε???????????????

ΜΑκ πως εισαι?Ευτχως εισαι και εσυ και ξαραχνιαζεις εδω μεσα....Καμια βολτα βγηκατε?Εφιαξε ο καιρος....ΤΑ κεφια?:rolleyes::rolleyes:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

τα κεφια τα ιδια μαυρα χάλια.

βόλτα γιοκ! δουλειες, δουλειες δουλειες! ούτε καροτσαδα δεν το εβγαλα σημερα το μαναρι μου :(

μεγεια τα βαφτιστικά σας! πότε ειπαμε η βάφτιση;

Eλα ρε Μαρακι!!!!!!!!!!!!

Στη δουλεια εισαι τωρα?

Η βαφτιση ειναι τον Αυγουστο αλλα επειδη τα νοτος κανανε εκπτωσεις στα παιδικα 50% επωφελειθηκαμε και τα πηραμε....Δεν πηραμε δηλαδη βαφτιστικα βαφτιστικα....Ενα σετ καλων ρουχων ενα δευτερο σετ και ενα σετ για να παει στην εκκλησια.....

ναι στη δουλεια ημουν Ζωούλα, ότι εφευγα...

τωρα ειμαι σπιτι. θελουμε φωτος εννοειται!

να ρωτησω και κατι άλλο. πότε μπουσούλησε ο τεό σου (αληθεια θεοδωρος θα ειναι το βαφτιστικό :rolleyes:) ; ο δικος μου βρε παιδι μου μονο που καθεται μπρουμυτα. με τα χερια τεντωμενα. καμια προσπαθεια το χοντρουλακι για μπουσουλημα. να ανησυχω;:confused:

Θεοδωρο θα τον πουμε....

Στους 7 μηνες μπουσουλησε...Πριν απλα γυρνουσε μπρουμυτα ή καθοταν ή σερνοταν σαν λοκατζης αν ηθελε να φτασει καπου....ΠΑντως γενικα τον ειχαμε στο πατωμα πανω σε ενα παπλωμα και γυρω του παιχνιδια....ΔΕν ξερω αν αυτο βοηθησε....

ΠΑντως οπως και να εχει βρε Μαρακι νωρις ειναι για να αρχισεις να ανησυχεις....

ΚΑι οπως λεει η παιδιατρος μου τα τελευταια 20 χρονια τα παιδια τεινουν να μη μπουσουλανε καθολου και να περνανε κατευθειαν στο περπατημα....

Καλησπέρα κοριτσάκια και από μένα!!Τί κάνετε;;Πώς τα περνάτε;;Εγω ήμουν μόνη με τον μπεμπάκο το σκ και με ισοπέδωσε!Μιλάμε τέρας αντοχής!!Πάνω κάτω!!Ολη μέρα!Τώρα πηγαίνει κοντά στο τραπέζι και πιάνεται και σηκώνεται και προσπαθεί να πιάσει ό,τι κυκλοφορεί εκει πάνω!!!!Εχει θηριέψει και όταν θέλει να τον πάρω κλαίει κανονικά με δάκρυα και μόλις τον σηκώσω λάμπει το πρόσωπό του όλο!!Φωτίζεται!!

Σήμερα πήγαμε για ένα καφεδάκι!Τί το ήθελα!!Δεν έκατσε ούτε λεπτό στο καινούριο του καρότσι(του πήρα το μπεμπε κονφορ το μιλα) τζάμπα του το πήρα μου φαίνεται!!Εκανε σαματά και στριφογύρναγε γιατί νύσταζε το μωρό μου αλλά φυσικά δεν κοιμάται στο καρότσι!Το μετάνιωσα όπως καταλαβαίνετε!Εχει μεγαλώσει και είναι πάρα πολύ ζωηρός!

Επίσης έγινε και κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ!Πήγαμε σε μια φίλη μου που έχει δύο μικρά και ο άντρας της κρατούσε αγκαλιά το μωράκι και το μπεμπάκι μου τον κοίταγε με ένα περίεργο βλέμμα και έμεινε ακίνητος κανένα 10' πράγμα πρωτοφανές γι'αυτόν!Πολύ στεναχωρήθηκα!!Του είπα να κάνει λίγο υπομονή και οτι θαρθει και ο δικός του ο μπαμπάκας!!:(:(

Ζωή με γεια τα βαφτιστικά σας!!!!Τέλεια!!Αντε σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε!!

Μακμαρακι΄εμένα μπουσούλησε 5 μιση μηνών αλλά πολλά παιδάκια δεν μπουσουλάνε καθόλου και όπως λέει και η φίλη μου η Λια αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα περπατήσουν και θα μιλήσουν και θα φάνε και όλα θα τα κάνουν!!Μην αγχώνεσαι για κάτι τέτοιο!Μιας άλλης φίλης μου η κόρη από την πρώτη βδομάδα στήριζε το κεφάλι της, ο γιός της τώρα που είναι 4,5 μηνών άρχισε να το στηρίζει και φυσικά δεν στηρίζει ούτε τα ποδαράκια του!Από την ίδια μάνα είναι αλλά όπως καταλαβαίνεις το κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του!Και τί σημασία έχει πότε θα περπατήσουν;;;Αφού θα περπατήσουν!!Εχετε ακούσει κανέναν να κατάφερε κάτι μοναδικό επειδή περπάτησε πριν τον χρόνο;;Οπότε θα έλεγα να μην ανησυχήσεις και να αφήσεις το πάιδί χωρίς πρέπει και πότε;;;!!!Μπορεί να παίζει ρόλο που είναι και φαγανούλης!Το χω ακούσει αυτό!Τα πιο γεμάτα παιδάκια αργούν να μπουσουλήσουν!Εμένα δεν του κάνει κόπο να σηκώσει τα ταπεινά 7.720 κιλά του στους 7 μιση μήνες του!!Γραμμάριο δεν παίρνει!Μάλλον το οτι γεννήθηκε 4 κιλά ήταν επειδή έτρωγα εγω πολύ ε;;;;;χαχαχαχαχαχα

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω Ζωούλα και μαριανθη που μου δινετε θαρρος! απλά θελω και εγω εναν λόγο να ανησυχω. δεν αισθανομαι καλά όταν κατι δεν παει στραβα. ειναι θεμα χαρακτηρα :tongue:

Μαριανθη μου μην στεναχωριεσαι, θα'ρθει και μπαμπας του δικου σου του μπεμπακου. πόσος καιρος εμεινε αληθεια; να δεις που οταν ερθει θα ευχεσαι να ξαναφυγει χα χα χα. "καλα δεν ημουν με τον αντρακο μου;" θα λες :tongue::tongue:

τα'χω με τους αντρες όπως βλεπεις!!!!

Γεια σας κοριτσια!!!

Μου λειψατε πολυ!Δεν εχω πολυ χρονο και οσος χρονος μου μενει τον αφιερωνω στον Παντελακο μου και στον μπαμπα του.

Βουλα να χαιρεσαι την ανιψουλα σου!Να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη!

Ζωη μεγεια τα βαπτιστικα σας!Κι εγω ψαχνομαι λιγο γιατι θα κανουμε την βαφτιση στις 6 Ιουνιου.Τα βαπτιστικα,τον στολισμο και τις μπομπονιερες θα τα παρω ολα απο την νυφη μου,οποτε δεν αγχωνομαι.Με προβληματιζει το προσκλητηριο,γιατι θελω να το κανω μονη μου.Το θεμα μας θα ειναι ο πριγκιπας.Εννοειται πως ειστε ολες καλεσμενες.

Σοφια πολυ ωραιος ο συνδυασμος χρωματων για το δωματιο της μικρης σου και τα αυτοκολλητα ειναι τελεια.Θα γινει σουπερ το δωματιο της.Εννοειται πως περιμενουμε φωτο.

Μαρακι μου μην στεναχωριεσαι βρε.Οπως λεει και η Μαριανθη το καθε μωρακι εχει τους δικους του ρυθμους.θα δεις που θα ερθει η ωρα του και θα τα κανει ολα.

Φιλακια πολλα!Αν μπορεσω θα μπω και αυριο.Καληνυχτα!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα!

Ευμορφια μου τι ευχαριστη εκπληξη! ειστε όλοι καλά ετσι; αυτο εχει σημασια και ας μην μπαινεις συχνα. που να τα προλαβεις όλα και εσυ; να μου φιλήσεις το Παντελη σου!

τα υπόλοιπα κοριτσια ειστε καλα;

εγω παλι θα τρεχω με δουλειες (τσαγκαροδευτερα γαρ) αλλα θα ριχνω και καμια ματια!

σας φιλω!

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαλια ειμαι....Ξυονησα στραβα ειμαι πιασμενη στην πλατη...Ο καιρος συννεφιασμενος χθες ολη τη μερα καθαριζα εχω σημερα να σιδερωσω δεν εχω να πιω καφε νυσταζω....

2206451uhdtl7goxh.gif

Eυμορφια τι πραγματικα ευχαριστη εκπληξη ηταν αυτη!!!!!

Για το προσκλητηριο που λες επειδη και εμεις θα το κανουμε μονη μας εμεις θα βρουμε ενα κειμενο απο το Σεβαχ τον θαλασσινο και θα γραψουμε εσεις που εχετε θεμα πριγκηπα γιατι δεν ψαχνεις ενα κειμενακι απο τον μικρο πριγκηπα?

Πωπω δεν μπορω να ξυπνησω με τιποτα γμτ.............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...