Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα η γκρι παντελονα ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπερδευτηκα δεν ξερω ποια να παρω....:confused::confused::confused:

Μπλουζα ουτε αυτη την σκεφτηκα....Εχω μια dkny που την φοραω σε οτι γαμοβαφτιση εχω παει...Ασπρομαυρη ειναι....Ξερω και εγω...

Τα παπουτσια ωραια...Ισια ψαχνω αλλα αυτα εχουν πολλα σκοινια δερματα δεν ξερω πως τα λενε να δενουν στο ποδι....:confused::confused:

Ευχαριστω ΜΑρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρα!!!

σιγά μην είναι καμία εδώ τέτοια ώρα εεεε???

έχω βάλει άντρα και παιδί για νάνι κι εγώ δουλεύω...:(

Πήγαμε παιδίατρο σήμερα για εμβολιάκι!!!

8020γρμ και 72 ποντάκια η Βαλέρια!!! μια χαρά το αστέρι μου!!!

μου είπε να της προσθέσω στο φαί αν θέλω και αγκινάρα....μου είπε κι άλλα αλλά εγώ τα είχα ήδη βάλει!:oops:

όχι οτι τα τρώει βέβαια....όλο φαγητό πετάω...

1 φορά τρώει και 10 ούτε να το μυρίσει!

επίσης μου έδωσε το οκ για να της βάλω ανανά στη φρουτόκρεμα!

Σήμερα χάλασα 200 ευρουλάκια για διαδικτυακές αγορές!!!

άντε να δούμε τι θα δούμε!!!

και έχω και τη συμπεθέρα να μου βάζει φυτιλιές με το asos!!!

μη με βάζεις σε πειρασμό καλέ!

σήμερα παρήγγειλα απο newlook, μετά σειρά έχει η ντόροθυ και μετά το άσος!!!

πάνε τα ευρουλάκια μου!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

αλλά τι να κάνω που βαριέμαι αφόρητα να πηγαίνω στα μαγαζιά για ψώνια!!!

έστειλα και μέιλ στο mothercare να τους ξεχ@σω ελαφρώς γιατί η κούτα με τα πράγματα πήγε στην Κύπρο σε μαύρο χάλι...και παρεπιμπτόντως τους ρώτησα και τι θα γίνει επιτέλους με τις αποστολές στην Ελλάδα....μου είπαν συγνώμη για την κούτα κι οτι αν κάποιο προιόν έχει ζημιά να τους το πω για να μου στείλουν άλλο και για το θέμα με την Ελλάδα οτι το προσπαθούν να το φτιάξουν....καλά κρασιά....

Ζωίτσα με την παντελόνα μπορείς να βάλεις ένα ωραίο σανδαλάκι!

θα σου έλεγα peep toe γοβίτσα αλλά κάτι μου λέει οτι θα γελάς και μόνο που το διαβάζεις!:D

πάω για νάνι....

Καληνύχτα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλα η γκρι παντελονα ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπερδευτηκα δεν ξερω ποια να παρω....:confused::confused::confused:

Μπλουζα ουτε αυτη την σκεφτηκα....Εχω μια dkny που την φοραω σε οτι γαμοβαφτιση εχω παει...Ασπρομαυρη ειναι....Ξερω και εγω...

Τα παπουτσια ωραια...Ισια ψαχνω αλλα αυτα εχουν πολλα σκοινια δερματα δεν ξερω πως τα λενε να δενουν στο ποδι....:confused::confused:

Ευχαριστω ΜΑρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι άλλος βρυκόλακας απ'ότι βλέπω!!!

εσύ καλέ γιατί δεν κοιμάσαι τέτοια ώρα??????

η μπλουζίτσα που φοράει αυτή με τη γκρι παντελόνα δε σου αρέσει?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

το επόμενο που θα παραγγείλω:

http://www.newlook.com/browse/productDetail.jsp?icCategory=cat30004&icProduct=185246924

άντε πάω για νάνι!!!

Καληνυχταααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!τι μου κανετε????δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας...ελπιζω ολες κ ολα τα μπεμπακια να ειναι καλα!

χαθηκα αλλα μην μου θυμωνετε!!!η μικρη εχει χαλασει τους υπνακους της την ημερα κ προσπαθουμε να τους φτιαξουμε...τρεξιμο γενικως κ για τις δουλειες του σπιτιου αλλα κ εκτος σπιτιου κ ολη μερα δεν προλαβαινω να κανω τιποτα!ολη μερα μαγειρευω καθαριζω κλπ κ ξεκουραση μηδεν....

Το βραδυ κοιμαται καλα απο 22.00 εως 8 αλλα τηνν ημερα κανει 3 υπνους των 30 λεπτων κ ολη την υπολοιπη μερα θελει να ασχολουμαι μαζι της...περασαμε κ 15 ημερες με πολλη γκρινια μαλλον λογω δοντιων...αγορασα κ 2 βιβλια για βελτιωση των ημερησιων υπνων κ κανω πειραματα...φταιω κ εγω βεβαια γιατι ενω κοιμοταν καλα την ημερα αρχισα λογω καποιων δουλειων ειτε να την παιρνω μαζι μου ειτε να την πηγαινω στη μαμα μου κ της χαλασα εντελως το προγραμμα της κοιμοταν οποτε να ναι κ οπου να ναι κ μετα γκρινια....φταιω φταιω φταιω κ το πληρωνω!

Απο φαγητο ολα οκ τρωμε κ μεσημερι πλεον πατατα καροτο κολοκυθι σελινο κ τωρα θα της βαλω κ κρεας...ευτυχως σε αυτο δεν μου δημιουργει ποτε προβλημα ανοιγει στομα κ περιμενει...

Τωρα ψαχνω να βρω ενα cd η συσκευη με white noise.λενε οτι τα βοηθαει να κοιμουνται καλυτερα κ περισσοτερο...

αυτα τα νεα μας...μολις προλαβω θα σας διαβασω!φιλακια!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημέρα σας!

Τατιανακι μου καλό ταλαιπωρεισαι ε; αναρωτηθήκαμε και εμεις τι κανεις, αν ειστε καλά. προβλήματα υπνου ε; να σου πω ότι και εγω του ειχα χαλασει τον ημερησιο υπνο κανα 2 φορες, για να τακτοποιησω καποιες δουλειες μου και επειτα ειπα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! τον επιανε απιστευτη γκρινια για το υπόλοιπο της μέρας και του χαλουσε και ο βραδινος υπνος.συμπερασμα: ο πρωινος υπνος, αλλα και υπνος γενικα, των μωρων ειναι ΙΕΡΟΣ και δεν τον χαλαμε για κανεναν λόγο ;)

τις τελευταιες μερες εχουμε και εμεις θεμα αλλα με τον βραδινο υπνο. λόγω των δοντιων (@@#$$#@$) εχω να κοιμηθω καλα βραδυ 2 εβδομαδες. τουλαχιστον για ενα διωρο 2-4 ή 3-5 (βαρβαρες ώρες) ο μικρος ξυπνουσε και ήταν φανερο οτι πονουσε στο στομα. έλα όμως που εδω και 2 βραδυα ξυπναει, γιατι μάλλον συνηθισε, γύρω στις 3 και μου κανει χαρουλες και θελει αγκαλιες. τον παιρνω αγκαλια και εγω νομιζοντας ότι υποφέρει το σπλάχνο μου αλλά αυτός το ματι γαριδα και μιλάει! τον ακουμπάω στην κούνια και ξεραινεται στο κλάμα. χθες τον παρατησα γιατι και εγω παραπατουσα από τη νυστα. και αφου σταματησε να κλαει ξεκινησε να γκρινιαζει. στο μυαλο μου εχω μια διαρκη μουρμούρα επί διωρο. από σήμερα θα πάρω δραστικα μετρα. τερμα οι αγκαλιες για τον παλιο -ψευτη μου, τερμα το μομπιλε στη μεση της νύχτας. θα τον αφησω να μουρμουραει και βλέπουμε! ΓΙΩΩΩΤΤΤΑΑΑΑΑΑΑ πες μου τι εκανες στο Φροσάκι και εστρωσε. κρατουσες χρόνο όπως ελεγε το μαγικό βιβλίο; τι θα κανω με την μουρμουρα του; εγω μπορεί να το διαβασα αλλα δεν το εφαρμοσα γιατι δεν χρειαστηκε. τα φωτα σου πλιζ!:P

σερνομαι λεμε (πάλι)....

Καλημέραααα!!!!

τι κάνετε??????

εγώ είμαι πολύ χαρούμενη! επιτέλους κατέληξα σε χρώματα για το δωμάτιο της μπουμπούκας μου(απαλό κίτρινο και ροζ) και παρήγγειλα και αυτοκόλλητα για τον τοίχο! αυτά είναι:

http://www.sticky.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=159&category_id=1154&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26&vmcchk=1

Τατιανάκι σαν τα χιόνια!!!

θα τον ξαναφτιάξει τον ύπνο της η Ραφαελίτσα! μην ανησυχείς!!!

Συμπεθέρα γιατί δε λες στο συμπέθερο να σηκωθεί κι αυτός κανένα βράδυ για τον μικρό????? μήπως ο γαμπρούλης μου κάνει κόλπα σε σένα και στο μπαμπά κάθεται σούζα???? για δοκίμασε το!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!!!

τι κάνετε??????

εγώ είμαι πολύ χαρούμενη! επιτέλους κατέληξα σε χρώματα για το δωμάτιο της μπουμπούκας μου(απαλό κίτρινο και ροζ) και παρήγγειλα και αυτοκόλλητα για τον τοίχο! αυτά είναι:

http://www.sticky.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=159&category_id=1154&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26&vmcchk=1

Τατιανάκι σαν τα χιόνια!!!

θα τον ξαναφτιάξει τον ύπνο της η Ραφαελίτσα! μην ανησυχείς!!!

Συμπεθέρα γιατί δε λες στο συμπέθερο να σηκωθεί κι αυτός κανένα βράδυ για τον μικρό????? μήπως ο γαμπρούλης μου κάνει κόλπα σε σένα και στο μπαμπά κάθεται σούζα???? για δοκίμασε το!!!

θα γίνει τελειο το δωματιο της μικρης πριγκίπισσας!!!! αντε με το καλό και όταν ετοιμαστει ξερεις... φωτος!

εχω σκοπό να σηκωνω τον συζυγο το ΣΚ για παρηγορια στο βλασταρι μας, μην ανησυχεις!;)

θα γίνει τελειο το δωματιο της μικρης πριγκίπισσας!!!! αντε με το καλό και όταν ετοιμαστει ξερεις... φωτος!

εχω σκοπό να σηκωνω τον συζυγο το ΣΚ για παρηγορια στο βλασταρι μας, μην ανησυχεις!;)

Ελπίζω να βγει όμορφο!!!

έχω πολλά ακόμα να κάνω και να δω πότε...

θέλω να βρω κουρτίνα, φωτιστικό, να αγοράσω έναν ωραίο αποθηκευτικό χώρο που έχω δει στο Ικεα, να πάρω και ένα βαμβακερό χαλί για να μην κάθεται στα πλακάκια....ουφ! κουράστηκα μόνο που το σκέφτηκα!!!

χαχαχαχαχα!!!

έτσι έτσι....βάλε και το συμπέθερο στο χορό!!!;)

εγώ τον δικό μου τον έχω εξορίσει απο το δωμάτιο τώρα που είναι άρρωστος οπότε απολαμβάνω μόνη μου τη νυχτερινή μουρμούρα της μικρής!!!:P

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα!!!!!!!!!!

Κοριτσακια τι κανετε?

Εγω καλα...Τρεχω και ακρη δεν βγαζω....

Τατιανα σαν τον μαραθο βρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Πως απο τα μερη μας....

Τι γινεται με τους υπνους βρεε κοριτσια και ο δικος μου τωρα πια εκτος του οτι το πρωι τους ελαττωσε στους 2 πρεπει να μουρμουριζει για να κοιμηθει!!!!!!!!!!!

Αχ κλαει πρεπει ν α φυγω

ΜΑκ Γ@#@$#@ φωτο εβαλές στο facebook!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλησπέρα σας!

ειμαι ενα βήμα πριν παραδοδοθώ στον Μορφέα!

κοιμηθηκα 2 ωριτσες το μεσημερι και μου φανηκε σα να κοιμηθηκα μισή ωρα.

η πληρης εξαντληση. το απόγευμα πήγα και σε μια φιλη μου που γιορταζε ο αντρας της και ξεσκασα λιγακι. ας ειναι καλα η μαμα μου που μου κρατησε το μπεμπη. ο αρης εχει υπηρεσια...

ελπίζω σήμερα να μη ξυπνησει χαραματα το βλασταρι μου αν και χλωμο το βλέπω.

καληνυχτα κοπελιες!

ααα Ζωή ευχαριστω για τα καλα σου λογια σχετικα με τη φωτο μου!

φιλακια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...