Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!Πολύ καλό το 1ο σαιτ!Έχεις δώσει παραγγελια εκεί?Απο μεταφορικά?

΄

Καλημέρα!

τώρα ετοιμάζω την παραγγελία! μεταφορικά 5 λίρες λέει...

για να δούμε....

περιμένω να΄μου κάνουν επιστροφή τα mothercare μια έκπτωση στην κάρτα μου, για να δω πόσα ακόμα πρέπει να βάλω και μετά θα παραγγείλω! μόλις το κάνω θα ενημερώσω!

ΚΑλημερα και απο εμενα!!!!!

Χθες παραδοξως εγραψα ικανοποιητικα....Τωρα θα δω τι θα κανω και στη δευτερη την προοδο...Τι να πω ετσι οπως το εχω κανει το πανεπιστημιο μπαχαλο εχει γινει....Τεσπα!

Μαρακι γιατι τετοια απαισιοδοξια?Ο καιρος εφτιαξε εσυ ακομα με τα κεφια?:tongue::tongue:

Βρε Σοφακι βεβαια εγω με την μοδα δεν συμβαδιζω ποτε αλλα ολα αυτα τα ρουχα μου κανουν πολυ αγγλικα....Εχεις αγγλικες ριζες και δεν το ηξερα??????:rolleyes::rolleyes:

Εγω ψαχνω για μια παντελονα να φορεσω σε μια βαφτιση στις 17 ΜΑιου και δεν εχω βρει τιποτα....Αληθεια τι παπουτσια φορανε τετοια εποχη?Δεν εχω ιδεα τι να φορεσω ....

Ντινα Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Ζωίτσα!!! πάντα επιτυχίες να έχεις!!!

καλέ φυσικά και έχω ρίζες απο Αγγλία!!!

δεν έχεις ακουστά τους λόρδους???????

ε εμένα μονίμως με κόβει η λόρδα!!! χαχαχαχαχα!!!

κοιτάω απλά κομμάτια πχ μονοχρωμα σορτς, σανδαλάκια καθημερινά, μαγιώ,εσώρουχα, τέτοια πράγματα...

έχει και κάτι μπλούζες και φορέματα που ούτε που θα τα δοκίμαζα!!!

17 Μαίου ζέστη θα έχει οπότε άνετα φοράς πεδιλάκι!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Ζωίτσα!!!Σας έφερα και καφεδάκια!!!Μην έρχομαι και με άδεια χέρια!!!1841082nzp8qq1vsr.gif

αααχχχχ....καπουτσίνο....ποιός ξέρει πότε θα ξαναπιώ!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστούμε Ντινάκι!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

΄

Καλημέρα!

για να δούμε....

περιμένω να΄μου κάνουν επιστροφή τα mothercare μια έκπτωση στην κάρτα μου, για να δω πόσα ακόμα πρέπει να βάλω και μετά θα παραγγείλω! μόλις το κάνω θα ενημερώσω!

Αχ τι μου κάνεις που μιλάς για τις παραλαβές απο το mothercare απο Aγγλία !!!:(:(:(

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

΄

Καλημέρα!

για να δούμε....

Αχ τι μου κάνεις που μιλάς για τις παραλαβές απο το mothercare απο Aγγλία !!!:(:(:(

άσε γιατί και μένα η τελευταία μου ήταν...

έρχονται Ελλάδα τα παιδιά που τους έστειλα την παραγγελία Κύπρο...αν το ήξερα θα ψώνιζα πράγματα μέχρι η μπέμπα να γίνει 2 χρονών!!!

πάντως θα τους ξαναστείλω ένα μέιλ να τους ρωτήσω τι γίνεται με την Ελλάδα...

αν και ειδικά τώρα, όπως είναι η οικονομία της χώρας, όχι αποστολές στην Ελλάδα αλλά ούτε και στα μέιλ μας δε θα απαντάνε!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Ααααχ!έρχεται το μάθημά μου από στιμή σε στιγμή και είπα να μπω στα πεταχτα!! Μακ μου εγώ είμαι ο κεφτές με ποδαράκια!όχι η μαριάνθη!αχ θέλω κάποια στιγμη να μπω για να σας πω τα ευτράπελα της βάφτισης!!

ξερω εγω τι λεω! και η Μαριανθη παραπονιόταν! μην μου στεναχωριεσαι "αφρατουλα" μου, όλες εχουμε πια παραπανισια κιλα! θα φύγουν όμως οταν τα μωρα μας ξεκινησουν το περπατημα. εκει εχω εναποθεσει τις τελευταιες μου ελπίδες :tongue:

Καλημέρα Ζωίτσα!!!Σας έφερα και καφεδάκια!!!Μην έρχομαι και με άδεια χέρια!!!1841082nzp8qq1vsr.gif

ευχαριστουμε Ντινάκι!

΄

Καλημέρα!

για να δούμε....

Μπράβο Ζωίτσα!!! πάντα επιτυχίες να έχεις!!!

καλέ φυσικά και έχω ρίζες απο Αγγλία!!!

δεν έχεις ακουστά τους λόρδους???????

ε εμένα μονίμως με κόβει η λόρδα!!! χαχαχαχαχα!!!

κοιτάω απλά κομμάτια πχ μονοχρωμα σορτς, σανδαλάκια καθημερινά, μαγιώ,εσώρουχα, τέτοια πράγματα...

έχει και κάτι μπλούζες και φορέματα που ούτε που θα τα δοκίμαζα!!!

17 Μαίου ζέστη θα έχει οπότε άνετα φοράς πεδιλάκι!

πραγματι εχει ωραια και ανετα φουστανακια. εχω ψωνισει και από ελλαδα μερικα ντορθυ περκινσ. μακουδακια ειναι βαμβακερα, μην φανταστεις και καμια τρελη ποιοτητα, ειναι όμως οκ !

Αχ με τα μαδερκερ εχω και εγω πικρα :-(

Συμπεθερα μου αρεσε ο παραλληλισμος λορδος- λόρδα!!!!:-P

εισαι θεα αγαπη μου !!!!! σμουτς!

πραγματι εχει ωραια και ανετα φουστανακια. εχω ψωνισει και από ελλαδα μερικα ντορθυ περκινσ. μακουδακια ειναι βαμβακερα, μην φανταστεις και καμια τρελη ποιοτητα, ειναι όμως οκ !

Αχ με τα μαδερκερ εχω και εγω πικρα :-(

Συμπεθερα μου αρεσε ο παραλληλισμος λορδος- λόρδα!!!!:-P

εισαι θεα αγαπη μου !!!!! σμουτς!

θα δούμε!!! πρώτα θα κάνω παραγγελία απο το newlook και μετά απο τη ντόροθυ!(κολλητή μου η ντόροθυ όπως κατάλαβες!!!)

πάω να βάλω τα φασολάκια γιατί αλλιώς θα φάμε τα πόδια μας σήμερα!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλα Μαρακι επαθα την πλακα μου!!!!!!!!!!

Καταρχην οντως ακομα και εμενα μου αρεσει αυτο ....Αλλα θα συμφωνησω με την Σοφια!!!!Ειναι για σενα!!!!!

Ομως βρηκα την παντελονα που εψαχνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.asos.com/Asos/Asos-Button-Detail-Wide-Leg-Trousers/Prod/pgeproduct.aspx?iid=425567&abi=1&clr=Black

Πες μου οτι στελνει Ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Μια γρηγιρη ματια που εριξα μου αρεσε περισσοτερο αυτη στο Asos .....

Βεβαια θα την προτιμουσα σε γκρι για να ππω την αληθεια αλλα δεν βαριεσαι....Μαλλον θα την κανω την παραγγελια....

Καμια προταση για παπουτσια με αυτο το παντελονι εχετε?Αχ ειμαι εντελως ασχετη με το ντυσιμο γμτ.....:(:(

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...