Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!επανήλθα!βαφτίσαμε την ευφροσυνη μας που τελικα τη φωναζουμε λίνα από το φροσουλίνα.η νονά της το σκέφτηκε,μας άρεσε και το υιοθετήσαμε.Όλα πήγαν καλά αλλά κλάψαμε πολύ..ο παπάς ήταν εξαιρετικός και με παρότρυνε να θηλάσω το μωρό κατά τη διάρκεια του μυστηρίου έτσι ώστε να μην κλαίει η μικρούλα μας..όλα καλά..

Το δεύτερο μωράκι μας το αναβάλλουμε..ο άντρας μου άρχισε πάλι θεραπεία με χημειοθεραπευτικά χάπια και δεν κάνει να κάνουμε μωράκι..επίσης πήγα στο γυναικολόγο και μου είπε ότι αποκλείαται να μείνω έγκυος γιατί λόγω θηλασμού το ενδομήτριο είναι πολύ λεπτό ακόμη..επίσης δεν έχω αδιαθετήσει ακόμη..

η λίνα μας μεγαλώνει και μας τρελαίνει..τελευταία είναι γκρινιαρούλα αλλά ελπίζω να είναι από δοντάκια..φαφουτάκια είμαστε ακόμη..

Μέχρι τις 14 μαη που δίνουν τα παιδιά μου πανελλήνιες έκθεση είμαι λίγο στο τρέξιμο..πάω να σας διαβάσω και σας στέλνω σε όλες ένα μεγααααααλλλλοοοοοοοοο φιλάκι!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιωτουλα!!!!!!!!!!!!!!Να χαιρεσαι την μικρουλα Λινα!!!!!!!!!!!!!

Ολα τα παιδακια μωρε κλαινε στην βαφτιση!!!!Τι να κανεις.....

Επι της ευκαιριας ωραιο ονομα το Λινα!!!!Μπραβο!!!!!

Δεν πειραζει που δεν θα κανετε συντομα μωρακι...Που ξερεις μπορει να ειμαστε μαζι εγκυες καποια στιγμη!!!!!!:tongue::tongue:

Ο αντρουλης σου κατα τα αλλα πως ειναι?Μαθατε τιποτα νεοτερο?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ζωή τί έγινε με το μάθημα;;Μακμαράκι ξεκόλλα!!!Εγινα εγω καλά και κατρακυλάς εσύ;;;;;;Σε παρακαλώωω!!!Αντε έρχεται καλοκαιράκι, θα πίνουμε τα φρεντο και τα φραπεδάκια μας, θα περπατήσουν οι άντρες μας, θα τα βαφτίσουμε, θα τα κάνουμε μπάνιο, θα βάλουμε τα παλιά ώραία καλοκαιρινά μας΄φουστανάκια(σε όσες κάνουν δηλαδή!!!)χαχα!!Ελα να ανεβαίνουμε!!Θα βάψουμε νύχι, θα βάψουμε μαλλί, θα μαζέψουμε τα πεσμένα ψωμάκια μας και θα βγούμε στις παραλίες!!!!

Αχ!!Εσας σας βλέπει ο σύζυγος καθημερινά, σας έχει συνηθήσει κουτσά στραβά!Εμένα που θαρθει και θα με δει και θα φρίξει;;;;;Εχω να κάνω και 2 χρόνια μπάνιο στη θάλασσα, μια ασπρίλα την έχω και από φέτος θα χω και μια καφέ γραμμή στην πρώην επίπεδη κοιλιά μου!!!χαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τελος των πάντων!!!!!Κάτι θα γίνει και για μας!!!Γελάστε γιατί χανόμαστε!!!Αφήστε που είναι και μεταδοτικό!!!!!!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Γιωτούλα να σας ζήσει το κοριτσάκι σας με το ονοματάκι του!!!

μου αρέσει πάρα πολύ το Λίνα!!!

όλα τα μωράκια κλαίνε στη βάφτιση βρε!!! ελάχιστα είναι που δεν ακούγονται!!! εγώ αγχώνομαι για όταν έρθει εκείνη η ώρα, μην τον κατουρήσει η δικιά μου τον παπά!!! χαχαχαχαχα!!!

καλά κουφάθηκα με την προτροπή του παπά για θηλασμό! μπράβο του!!!

περαστικά να είναι όλα για τον αντρούλη σου και μην ανησυχείς! θα έρθει και το δεύτερο μωράκι στην ώρα του!!!

έτσι Μαριάνθη!!!

όπως τα λες!!!

γελάτε γιατί χανόμαστε!!!!

Ζωίτσα πως πήγε το μάθημα???????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κορίτσια μου! χθεσ με πήρε ο ύπνος και δεν διαβασα σχεδόν τίποτα από τα νέα σας..έχω αγχωθει με το βάρος μου..αρχίσαμε να βγαίνουμε καροτσάδες το βράδυ και είμαι σαν κεφτές με ποδαράκια..από σήμερα διαιτα..

kwtpmaqz0.png

καλημερα φιλενάδες!

Γιώτα μου να σας ζήσει η κούκλα σας, η Λίνα σας! γερη να την εχει ο θεός και ευτυχισμενη παντα να είναι!

Για το δευτερο μωρακι δεν πειραζει θα περιμενετε λιγάκι να τελειωσει ο αντρας σου τι θεραπεια του (τι τραβαει και αυτος ο ανθρωπος αληθεια), να "αποκατασταθεις" και εσυ ιατρικως και βλεπετε, δεν σας πηραν και τα χρονια.

Μαριάνθη μου ωραια τα λες μακαρι να αποκτησω και εγω την δικη σου οπτική κάποια στιγμη αλλά μου φαινεται πως θα εχω δυσκολο καλοκαιρι, τεσπα... μην σας ριξω δεν θελω...όσον αφορά στον αντρα σου μην ανησυχεις καθόλου! λουκουμάκι θα σε δει μόλις ερθει! φαντασου ότι εχει πήξει το μάτι του με γυναικες 1.20, 30 κιλών και σχιστομάτες! θα επιστρεψει λοιπόν και θα σε δει εσενα νταρντανα με τα όλα της, τα πιασιματακια της, τα μπουτακια της.... δεν θα σε αφηνει σε χλωρο κλαρί σου λεω και τοτε θα διαμαρτυρεσαι και θα μας παραπονιεσαι ότι δεν αντεχεις αλλο σεχ! :tongue:... Μια χαρα εισαι Μαριανθη μην το ψαχνεις καθόλου!!!!

Ζωή μου πώς πήγε το μάθημα; όλα καλα;

ααα ΜΑριανθη εγω δεν εχω ψωνισει από το ebaby αλλά κάποιες μανουλες το αυγουστου το εχουν κανει χωρίς κανένα προβλημα απ΄ότι θυμαμαι

Καλημέραααα!!!

τι κάνετε?????

εμείς ξυπνήσαμε, παίξαμε, φάγαμε φρουτάκια και τώρα νάνι το μωρό μου!!!

έχω ξεμυαλιστεί και κάθομαι και ετοιμάζω παραγγελίες απο ίντερνετ αντί να δουλεύω!!!

εξίσου ενδιαφέρον σάιτ με το άλλο που σας είπα, είναι και αυτό:

http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=12552&catalogId=20552

στο newlook.com που ετοιμάζω παραγγελία, έβαλα και ένα λευκό σόρτς απο το.....teens section....για 14-15 χρ.!!!

άντε έτσι όπως το πάω σε λίγο θα βρίσκω και στα βρεφικά!!!:(

να δω πότε θα καταφέρω να πάω στη διατροφολόγο...

Μαριάνθη απο το ebaby δεν έχω ψωνίσει αλλά απ'όσο έχω διαβάσει στο θέμα στο πάρεντς για τις αγορές, οι απόψεις διίστανται....είτε έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι είτε ούτε στο τηλ δε μπορούσαν να τους βρουν!!!

Επίσης να συγκρίνεις τις τιμές του ebaby.gr με το ebaby.co.uk...έχει αναφερθεί οτι το 2ο ήταν πιο φτηνό!!!

Συμπεθερούλα μου μια χαρά καλοκαίρι θα έχεις!!!

να μην αφήσεις τίποτα να στο χαλάσει! είναι το πρώτο καλοκαίρι αγκαλιά με το παιδάκι σου!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέραααα!!!

τι κάνετε?????

εμείς ξυπνήσαμε, παίξαμε, φάγαμε φρουτάκια και τώρα νάνι το μωρό μου!!!

έχω ξεμυαλιστεί και κάθομαι και ετοιμάζω παραγγελίες απο ίντερνετ αντί να δουλεύω!!!

εξίσου ενδιαφέρον σάιτ με το άλλο που σας είπα, είναι και αυτό:

http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=12552&catalogId=20552

στο newlook.com που ετοιμάζω παραγγελία, έβαλα και ένα λευκό σόρτς απο το.....teens section....για 14-15 χρ.!!!

άντε έτσι όπως το πάω σε λίγο θα βρίσκω και στα βρεφικά!!!:(

να δω πότε θα καταφέρω να πάω στη διατροφολόγο...

Μαριάνθη απο το ebaby δεν έχω ψωνίσει αλλά απ'όσο έχω διαβάσει στο θέμα στο πάρεντς για τις αγορές, οι απόψεις διίστανται....είτε έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι είτε ούτε στο τηλ δε μπορούσαν να τους βρουν!!!

Επίσης να συγκρίνεις τις τιμές του ebaby.gr με το ebaby.co.uk...έχει αναφερθεί οτι το 2ο ήταν πιο φτηνό!!!

Συμπεθερούλα μου μια χαρά καλοκαίρι θα έχεις!!!

να μην αφήσεις τίποτα να στο χαλάσει! είναι το πρώτο καλοκαίρι αγκαλιά με το παιδάκι σου!!!

Καλημέρα!Πολύ καλό το 1ο σαιτ!Έχεις δώσει παραγγελια εκεί?Απο μεταφορικά?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Ααααχ!έρχεται το μάθημά μου από στιμή σε στιγμή και είπα να μπω στα πεταχτα!! Μακ μου εγώ είμαι ο κεφτές με ποδαράκια!όχι η μαριάνθη!αχ θέλω κάποια στιγμη να μπω για να σας πω τα ευτράπελα της βάφτισης!!

kwtpmaqz0.png

ΚΑλημερα και απο εμενα!!!!!

Χθες παραδοξως εγραψα ικανοποιητικα....Τωρα θα δω τι θα κανω και στη δευτερη την προοδο...Τι να πω ετσι οπως το εχω κανει το πανεπιστημιο μπαχαλο εχει γινει....Τεσπα!

Μαρακι γιατι τετοια απαισιοδοξια?Ο καιρος εφτιαξε εσυ ακομα με τα κεφια?:tongue::tongue:

Βρε Σοφακι βεβαια εγω με την μοδα δεν συμβαδιζω ποτε αλλα ολα αυτα τα ρουχα μου κανουν πολυ αγγλικα....Εχεις αγγλικες ριζες και δεν το ηξερα??????:rolleyes::rolleyes:

Εγω ψαχνω για μια παντελονα να φορεσω σε μια βαφτιση στις 17 ΜΑιου και δεν εχω βρει τιποτα....Αληθεια τι παπουτσια φορανε τετοια εποχη?Δεν εχω ιδεα τι να φορεσω ....

Ντινα Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ααααχ!έρχεται το μάθημά μου από στιμή σε στιγμή και είπα να μπω στα πεταχτα!! Μακ μου εγώ είμαι ο κεφτές με ποδαράκια!όχι η μαριάνθη!αχ θέλω κάποια στιγμη να μπω για να σας πω τα ευτράπελα της βάφτισης!!

Αντε τελειωνε με το μαθημα και μπες.............

Ε οχι και κεφτες με ποδαρακια βρε γιωτακι............

Αχ βρε Ντινα να εισαι καλα....Και σημερα ξυπνησα με εναν πονοκεφαλο!!!!

Νομιζω πως ενα καφε θα μου κανει καλο!!!!!

Τι κανει ο μικρουλης σου?Ειπε καμια αλλη λεξη...Αυτος σε λιγο ολοκληρη προταση θα κανει!!!!!!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...